HWSW Informatikai Kerekasztal: Vírusírtó - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vírusírtó

#21 Felhasználó inaktív   pitr 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 11. 17:58

Idézet

Amúgy én azt gondolom, hogy addig neki se áljunk netezni, amíg nincs feltelepítve egy rakat tűzfal meg vírusirtó! mert ha ezek nincsenek, na akkor van nagy gáz! Persze az előfordulhat, hogy ennek elenére mégis lejön pár szar, de az már kiírtható!Kép
na igen, az internet rákfenéje... és fogalmam sincs, mi tlehetne tenni a vírusok megállítása érdekében, hiszen bárhogy megkaphatod. Nekem is itt figyel a tűzfal, antivírus, kémszoftver kereső, IE helyett firefox, biztonságos levelezőprogram, bekapcsolt windowsupdate, és csak reménykedem, hogy nem szopok be semmit. Kép

#22 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 18:01

Hehe, na igen lehet, hogy az iskolai gépek sem a sok program miatt ilyen rosszakKép

#23 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 19:45

nekem NOD 32-em van de jól bevált ajánlom nektek!

#24 Felhasználó inaktív   Petys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 22:22

Ja nekem is a nod32 volt eddig a legjobb, mindent megfogott Kép
Kipróbáltam a Virus Bustert-is de az egy nagy rakás szar Kép
NOD 32 4 EVER!!!
Kép

#25 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:57

igen,igy igaz,nem kell járni ilyen oldalakra,de ha egyszer muszály akkor kell,persze erre valo lyen olyan program,hogy ha véletlen vagy direkt van olyan illetö aki felmegy ilyen oldalakra,ésha onnan épp jön valami,akkor azt tudja szürni. sajnos nincs olyan program,amit 100%-s ad védelmet,avagy nincs olyan program,ami mindent szür,leirt,stb,van vagy 100 fajta program ebböl abbol,ez igy azért nem oylan jo,egy program kéne,ami mindent megcsinál nagyon gyönyörüen,de félek hogy ez nem lesz meg. ugye ottvan a nod32,huh de király,nálam meg egy db virust sem irtott le,nagy 0 !
irtam is vissza,anyni volt a válasz hogy,bizonyára nem irtotta le a trojant,de karantéjba helyezte ! engem nem érdekelt a karantéj,mert ha leirtotta akkor leirtota,hameg nem attoil még hogy karantéjba helyezte,fentvan a gépen,és én elirtani akarom,nem karajtéjba helyezni.ennyi.

#26 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:06

Idézet

igen,igy igaz,nem kell járni ilyen oldalakra,de ha egyszer muszály akkor kell,persze erre valo lyen olyan program,hogy ha véletlen vagy direkt van olyan illetö aki felmegy ilyen oldalakra,ésha onnan épp jön valami,akkor azt tudja szürni. sajnos nincs olyan program,amit 100%-s ad védelmet,avagy nincs olyan program,ami mindent szür,leirt,stb,van vagy 100 fajta program ebböl abbol,ez igy azért nem oylan jo,egy program kéne,ami mindent megcsinál nagyon gyönyörüen,de félek hogy ez nem lesz meg. ugye ottvan a nod32,huh de király,nálam meg egy db virust sem irtott le,nagy 0 !
irtam is vissza,anyni volt a válasz hogy,bizonyára nem irtotta le a trojant,de karantéjba helyezte ! engem nem érdekelt a karantéj,mert ha leirtotta akkor leirtota,hameg nem attoil még hogy karantéjba helyezte,fentvan a gépen,és én elirtani akarom,nem karajtéjba helyezni.ennyi.
ahham nekem is nod32-öm van.te milyet használsz????
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#27 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:07

Idézet

mit milyet használok ?

#28 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:14

Idézet

Idézet

mit milyet használok ?
háátt virus irtottt,,?????????????????
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#29 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:20

Idézet

háátt virus irtottt?
kevesebb kérdöjel,tudod itt illedelmesség járdogál KépKép

Nem adok kommentet miböl mit használok,tudod,ez olyan anonymus,LOÁL,de ha kell valami help,akor azt adok .

#30 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:07

Idézet

Idézet

háátt virus irtottt?
kevesebb kérdöjel,tudod itt illedelmesség járdogál KépKép
ühümm azér van csak egy ott:)
Nem adok kommentet miböl mit használok,tudod,ez olyan anonymus,LOÁL,de ha kell valami help,akor azt adok .
elég fura szokás :9de mindeggy help most nem kell csak kiváncsi voltam melyik alegujabb progi .mer gondolom nekd vmi friss van.

#31 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:12

Idézet

elég fura szokás :9de mindeggy help most nem kell csak kiváncsi voltam melyik alegujabb progi .mer gondolom nekd vmi friss van.
nem furcsa,de azért ilyen adatokat megadni hülyeség lenne már megbocsáss,figyelj,lehet itt olálkodik egy hacker és figyeli hátha valaki leirja mit használ,és ugye vannak olyan emberek,akik ilyen olyan securitiy programoknak megtalálják a hibáját és kihasználják...

#32 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:16

Idézet

Idézet

nem furcsa,de azért ilyen adatokat megadni hülyeség lenne már megbocsáss,figyelj,lehet itt olálkodik egy hacker és figyeli hátha valaki leirja mit használ,és ugye vannak olyan emberek,akik ilyen olyan securitiy programoknak megtalálják a hibáját és kihasználják...
hmmm hát igen!fö az ovatosság!

#33 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:27

De te mondhatod hogy mid van a gépen,és én majd ami nem jo azt javitom Kép

#34 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:31

Idézet

De te mondhatod hogy mid van a gépen,és én majd ami nem jo azt javitom Kép
okss:)de az hogy elégg lassu netezés közben az nem vmi kis geco virustol van nem??????

#35 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:34

Idézet

okss:)de az hogy elégg lassu netezés közben az nem vmi kis geco virustol van nem??????
Lehet virus az oka,de lehet hogy valami program terheli a gépet . Pl a panda zuzza a gépet rendesen,ez csak egy példa volt,van persze több program is .

#36 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 18:08

hmhm okos dolog volt halfer-nek egy uj rovatot nyitnia :)hátt ja mindeggy annyira nem sulyos a helyzet.na mindeggy majdd ha kapok vmi virust akor szolok:)kössz a segitséget .

#37 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 18:11

Idézet

hmhm okos dolog volt halfer-nek egy uj rovatot nyitnia :)hátt ja mindeggy annyira nem sulyos a helyzet.na mindeggy majdd ha kapok vmi virust akor szolok:)kössz a segitséget .
Nem nyitottam új topikot, csak áthelyeztem ide a hozzászólásokat. Picit olvass vissza, hogy mióta működik a topik Kép

#38 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 18:18

Idézet

Idézet

Nem nyitottam új topikot, csak áthelyeztem ide a hozzászólásokat. Picit olvass vissza, hogy mióta működik a topik Kép
igazd van mindeggy:):Đ

#39 Felhasználó inaktív   Randelz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 09:24

Tudom hogy ez a kédés nemépp ide tartozik de nemláttam tüzfal topicot na a lényeg:
Mcafee tüzfalam van és állandóan kiírja hogy van uj frissítés és hogy register vagy hogy folytatom azt amit csinálok és mind 1 hogy melyiket választom mindenhogy nemtölténik semmi és állandóan feljön ez az ablak plz help

#40 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 12:20

2 tippem van:
-lejárt a próba idő, és regisztrálnod kell hogy tovább menjen/eltűnjön az ablak
-vagy lődd ki a beállításoknál ezt. (néha találni ilyet hogy mindig kérdezze meg ezt. de azért ennyire nem szokott túlbuzgó lenniKép)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »