Kormos Kínai Kalandjai
Elküldve: 2005. 05. 19. 16:54
Los Kormos uzeni h nem nagyon tud eljutni a GK-ig kulombozo sebessegproblemak miatt. Igy ajanlja mindannyiotok szives figyelmebe ket honlapjat ahol olvashattok a vele tortentekrol (http://kaposztaleves.freeblog.hu) es megnezhetitek Hong Kong ban keszul fenykepeit (http://kormi.freeblog.hu)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 05. 24. 05:24
Sziasztok megint Nagy nehezen feljutottam... Valamiért nagyon lassan jön be innen a Gamekapocs
Néhány naplóbejegyzést ajánlok a figyelmetekbe, mostanában születtek:
Napló: http://kaposztaleves.freeblog.hu
Album: http://kormi.freeblog.hu
- Kapa (egy randa fogú kolléganőmről...avagy szemöööööölcs nagy szemööölcs
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 05. 28. 21:46
4 napja semmi hír rólad Kormi! Sok a meló?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 05. 28. 22:17
Kormos holnap (vasarnap) jon haza 2 hetre. Azert nem irt mert keszulodott
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 05. 28. 22:58
Kitakaríottál?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

#167 Guest__*
Elküldve: 2005. 05. 30. 06:26
Igen, bocsi, a legnagyobb gond az volt, hogy valamiért Kinából a freeblog nagyon nem jön be akkor amikor akarom...
De már itthon vagyok
!!! Most fejeztem be a hazautam történetét, olvassátok el 
Pussz mindenkinek,
K.
De már itthon vagyok

Pussz mindenkinek,
K.
Elküldve: 2005. 05. 30. 13:59
Majd osszehozunk valami kozos programot (vacsora pl) Ti+Mi felallasban? (ez 4 fo akarhogy is szamolom) 

Elküldve: 2005. 07. 05. 07:58
Idézet
Majd osszehozunk valami kozos programot (vacsora pl) Ti+Mi felallasban? (ez 4 fo akarhogy is szamolom) 

[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 07. 05. 09:08
Bence szülinapján ünnepeljük Avit is, de én azért bírnám, ha előtte átgyünne urasága, oszt így zártabb körben is elbúcsúztatnánk 

Elküldve: 2005. 07. 06. 09:09
Idézet
Bence szülinapján ünnepeljük Avit is, de én azért bírnám, ha előtte átgyünne urasága, oszt így zártabb körben is elbúcsúztatnánk 

[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 07. 06. 10:01
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 07. 18. 08:32
Ezt a topicot talaltam legalkalmasabbnak h mindenkinek bucsut intsek (
) egy kis idore ugyanis en is Shanghaiba teszem at a fohadiszallasomat.
Remelhetoleg mihamarabb tudunk szervalni egy reuter-t Kormos mar meglevo ADSL kapcsolatahoz es akkor onnantol ujra tudok forumozni (meg War3azni
). Szoval addigis egy nagy HELO

Elküldve: 2005. 07. 18. 08:59
Idézet
Remelhetoleg mihamarabb tudunk szervalni egy reuter-t Kormos mar meglevo ADSL kapcsolatahoz es akkor onnantol ujra tudok forumozni (meg War3azni

Elküldve: 2005. 07. 18. 10:40
Idézet

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 07. 18. 12:48
jó utat! 

...Remelhetoleg mihamarabb tudunk szervalni egy reuter-t...[/quote]
ha, más nem a káposztalevesből majd értesülünk hogyléted felől.![]()

Elküldve: 2005. 07. 18. 15:07
Gergő már másfél órája utazik. Kíváncsi vagyok a 12 órás repülési élményeire
, ha megérkezik jelentkezünk
!

[Trust in my command!]