Kormos Kínai Kalandjai
Elküldve: 2005. 04. 18. 16:36
De ők nem fogják tudni, h andi az egy magyar név, mert ha tudnák, akkor ki tudnák ejteni, és nem kellene új nevet keressni.
Elküldve: 2005. 04. 18. 16:50
de a kollégák nem tudják kiejteni, hogy Andrea, ezért kell nekik kiejteni azt hogy Andy. ez pedig úgy hangzik, hogy Andi, ami meg az Andrea becézése. vagy mi. na jó inkább hagyjuk abba, mert a végén még belezavarodok.
az a fő, hogy Andy kimondva úgy hangzik mint Andi.

Elküldve: 2005. 04. 18. 17:22
Igen, de csak a magyaroknak hangzik úgy, mint az Andi. Nekik úgy fog hangzani, h Andy. Ha megkéred őket, h írják le azt, h "Andi" akkor ők azt fogják leírni, h Andy. (meg különben is az Andy-t Endi-nek mondják)
Elküldve: 2005. 04. 18. 17:29
jó, jó igazad van...
(csak hagyjuk már abba
)
ezek után nyissunk egy " itt lehet veszekedni!" topicot

ezek után nyissunk egy " itt lehet veszekedni!" topicot

Elküldve: 2005. 04. 18. 18:47
Ok befejeztem.
(de ne nyissunk ilyen topicot sztem, mer az csak konfluktusokat szül)
(de ne nyissunk ilyen topicot sztem, mer az csak konfluktusokat szül)
Elküldve: 2005. 04. 19. 04:06
Hát nem hiszem el srácok, hogy ezen vitáztok!
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 04. 19. 16:45
(Mondtam, h nem lesz jó az Andy. Végülis jó, csak nem Andinak ejtik.)
Elküldve: 2005. 04. 20. 14:20
Ma megvolt az első meetingem a csajokkal, 10-en jöttek (Shanghai, Pudong, Kunshan, Foshan, Hong Kong, Beijing). Megdöbbentően jól sikerült, tök jó kérdéseik voltak, úgyhogy nagyon fogékonyak minden újra ahogy elnézem, remélem ez marad is így.
Este nagy vacsi, itt ahogy láttam a nagyobb éttermekben mindenhol van különterem, most is ilyet kértünk. Iszonyatos mennyiségű kaját rendeltek... Mindent erre a bizonyos forgó üvegtányérra pakolnak fel, és nagyon finom. Az előételeket végigettem, volt köztük hideg, meleg, tészta, csirke, hal, zöldség, stb. A főfogások között volt több bizarr is, pl én ahogy már mondtam, nem szeretem a tengeri kütyüket, na most itt volt minden..rákok, halak... és valami iszonyat büdös (lóistálló, vagy tehénlepény szagú) szója... amit mondták hogy nagyon fini, kóstoljam meg... jahh és hogy ne szagoljam mert büdös, hanem egyem. Háttt én megszagoltam... és majdnem hányás, ájulás stb, úgyhogy gyorsan elvették tőlem mikor látták hogy gond lesz
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 04. 20. 14:44
"10-en jöttek (Shanghai, Pudong, Kunshan, Foshan, Hong Kong, Beijing)."
elég hülye neveik vannak...
hát igen, vannak "érdekes" kínai kaják.
elég hülye neveik vannak...

hát igen, vannak "érdekes" kínai kaják.

Elküldve: 2005. 04. 21. 11:59
Nahh akkor: a zárójelben a városok nevei vannak, ahonnan a csajok jöttek. A nevük szintén érdekes: Ann, Jessie, Angela, Daphne, Doris, Lilian, Emma, Sonia, Caroline. Ja én vagyok a 10.
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 04. 21. 12:07
Elég érdekes, hogy a kínaiknak csak most jutott eszükbe belekötni a japánokba. Eddig nem tűnt fel nekik, hogy a történelem könyvekben más hogy adják elő a múlt fontosabb eseményeit?
lewton:nem gyengén beégtél:DDDDDDDD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 04. 21. 12:20
Nem tudom mi volt a korábbi történelem könyvekben, lehet hogy ott említették a dolgot, lehet hogy nem. Mindenesetre ez a botrány az új könyvek kiadásakor robbant ki ha jól tudom.
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 04. 21. 14:25
láttad ezt a
az írásom végén?
arra akartam rámutatni, hogy úgy nézett ki, mintha ezek lennének a neveik...
nem hittem volna, hogy el kell magyaráznom, de megtettem a gyengébbek kedvéért

arra akartam rámutatni, hogy úgy nézett ki, mintha ezek lennének a neveik...
nem hittem volna, hogy el kell magyaráznom, de megtettem a gyengébbek kedvéért

Elküldve: 2005. 04. 28. 09:45
remelem nem kapott el a kinai maffia kedves Kormi, már rég hallottunk rolad

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 04. 28. 11:29
Hehe. Kormosznak egeszen pontosan matol van nete a lakasaban 

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |