Kézi konzolok (PSP, GBA, NDS stb.)
Elküldve: 2005. 07. 09. 20:07
elvileg az emu nem minősül olyannak mint a másolt játék?? vagy ezt csak én gondolom így?? vagy van vmi hivatalos emu is?
omg!
Elvben PS-nél volt legláis emulátor: Bleem. Ez persze csak akkor érvényes ha a gámád eredeti.

Akkor meg ctrl+S es nincs nyekerges ...
)))))))))))))) vagy nem?

Have a good byte!!!
na, gondoltam elokaparom ezt a topicot, hatha vkinek van vmi mondanivaloja a gozmondo-rol. amugy info, hogy nalunk mikor lesz kaphato van vkinek?
Update:
http://www.gizmondo....223&cat=6&all=0
ezt ajanlom mindenkinek a figyelmebe! ez meg PC-n is megallna a helyet, emberek!
Update:
http://www.gizmondo....223&cat=6&all=0
ezt ajanlom mindenkinek a figyelmebe! ez meg PC-n is megallna a helyet, emberek!

Kicsit Nokia NGage szaga van de bejovos. Mondjuk lehet inkabb a Nokia-t valasztanam a "neve" miatt. Felteszem ezeke a jovo a GameBoy utodokkal szemben. 

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
uh, csakhogy a jatekok nagyon komolyak! leszedtem a fallen kingdoms trailer-jet.... haaat ilyet nem lattok ngage-n az tuti!

Hm igaz. Viszont egyszer elindul a haboru ezen a piacon (multifunkcionalis telefon/mp3/konzol). Akkor majd lehet ilyen szempontbol is osszehasonlitani 

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Még nem olvastam el a cikket, de ehhez is olyan drágák lesznek a játékok mint az NGagehez?
tuti, majdnem minden kézi konzolhoz annyiba kerulnek a játékok mint a rendes "otthoni" gépekre, ami szvsz egy kissé tulzas...
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Hat ize.. lehet valahol telleg tulzas mivel ezek butitott jatekok, es nem azt kapjuk mintha normal konzolra vennenk, de viszont pont a kompaktsagot akarjak a jatekok aran is ereztetni sztm.
Ez a PSP egyre jobbank tűnik. Látom itt, látom ott és egyre jobban begyün!
Sikerült elolvasni a gizmondot. Nagyon tetszik. Jó versenytárs bármelyik handhaldnek!
Elküldve: 2005. 07. 09. 20:19
Idézet
hazankban nemigen elterjedtek a kezi konzolok, megis sok helyen, pl japanban megorulnek erte az emberek. Na persze az egy masik kultura, nalunk siman kinezik a kezunkbol a metron...
. Van valakinek ilyen konzolja? Milyenek a tapasztalatai? Ha lenne ra penzetek es okotok (pl napi 2 ora vonatut:)) melyiket valasztanatok? Az erintokepernyos Nintendo DS-t, a fuvelykujj gyilkolo GBA-,t vagy a kicsi a bors, de eros elvet koveto PSP-t?

Elküldve: 2005. 07. 10. 00:56
ejha mi tortent ezzel a topiccal? a hozzaszolasok osszekeveredtek es mindegyik bejegyzes 21:07-es...
valaki megin babralt az admin-ban gyerekek?

#37 Guest__*
Elküldve: 2005. 07. 10. 13:46
Idézet
ejha mi tortent ezzel a topiccal? a hozzaszolasok osszekeveredtek es mindegyik bejegyzes 21:07-es...
valaki megin babralt az admin-ban gyerekek?

Elküldve: 2005. 07. 10. 18:40
Idézet
hazankban nemigen elterjedtek a kezi konzolok, megis sok helyen, pl japanban megorulnek erte az emberek. Na persze az egy masik kultura, nalunk siman kinezik a kezunkbol a metron...
. Van valakinek ilyen konzolja? Milyenek a tapasztalatai? Ha lenne ra penzetek es okotok (pl napi 2 ora vonatut:)) melyiket valasztanatok? Az erintokepernyos Nintendo DS-t, a fuvelykujj gyilkolo GBA-,t vagy a kicsi a bors, de eros elvet koveto PSP-t?

En PSP-t valasztottam mert filmeket is tudok nezni. Igy ha epp nem jatekos hangulatomban vagyok feltolok valami movie-t a memcardra es mig utazom azt nezem. Nem tom ds kepes-e ilyesmire. MP3 lejatszas is ok szoval nem bantam meg.
Have a good byte!!!
Elküldve: 2005. 08. 20. 08:51
Hello e.body !
Eladó lenne, egy Magyarországon nem ismert ,konzol= Gamepark 32; 32.000Ft-ért, adok hozzá egy 32mb-os memo kártyát, 2 tölthető elem, + 1 cd-én 160db játék hozzá, és egy filmkonvertálo programot aminek segitségével, 2 south park rész is ráfér, egy 32mb-os kártyára, SMD kártyával mukodik, ..., képeket szívesen küldök rola...:
e-mail címem: okmega@citromail.hu
2005.08.23.-ig, lenne a legjobb, ha valaki jelntkezne érte...
sehol egy karc rajta, full uj, obozával...
itt egy link, ami részletesen mutatja képpel: http://konzolbazar.u...rk/gamepark.htm
(ha lehet e-mailt irjon már, akit érdekelne...
Eladó lenne, egy Magyarországon nem ismert ,konzol= Gamepark 32; 32.000Ft-ért, adok hozzá egy 32mb-os memo kártyát, 2 tölthető elem, + 1 cd-én 160db játék hozzá, és egy filmkonvertálo programot aminek segitségével, 2 south park rész is ráfér, egy 32mb-os kártyára, SMD kártyával mukodik, ..., képeket szívesen küldök rola...:
e-mail címem: okmega@citromail.hu
2005.08.23.-ig, lenne a legjobb, ha valaki jelntkezne érte...
sehol egy karc rajta, full uj, obozával...
itt egy link, ami részletesen mutatja képpel: http://konzolbazar.u...rk/gamepark.htm
(ha lehet e-mailt irjon már, akit érdekelne...