Küldj híreket!
Elküldve: 2006. 12. 11. 15:00
nem tom ez hírnek minősülhet e, de ma este 21:10-kor a TV2-n a Frei Dossziéban a kocka netes játékosokról lesz szó..sztem érdemes lenne emgnézni, úgyis elferdíti a picsába, és az jön ki, hogy az összes multiplayeres legbelül egy vadállatot rejt magában, aki a valódi világban visszahúzódó, majd tömeggyíilkos lesz
Elküldve: 2006. 12. 11. 15:47
Idézet
nem tom ez hírnek minősülhet e, de ma este 21:10-kor a TV2-n a Frei Dossziéban a kocka netes játékosokról lesz szó..sztem érdemes lenne emgnézni, úgyis elferdíti a picsába, és az jön ki, hogy az összes multiplayeres legbelül egy vadállatot rejt magában, aki a valódi világban visszahúzódó, majd tömeggyíilkos lesz

Elküldve: 2006. 12. 11. 16:04
Meg még a WoW is. Kiváncsi leszek milyen következtetést vagy benyomást fog kelteni.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"
Elküldve: 2006. 12. 11. 21:12
Habár az Xbox360 népszerű észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában, Japánt egyszerűen nem tudta meghódítani. A szigetországban 2006 során összesen 113 ezer Xbox360 talált gazdára, dacára a temérdek bónusznak és a nyomott árnak. Összehasonlítás végett ezen idő alatt PS2-ből majd' 1,5 milliót adtak el ugyanitt, sőt az összes többi next-gen konzolból is több fogyott. Az igazi alázás viszont, hogy még a Game Boy Micro is maga alá gyűrte az Xbox360-at. Öröm az ürömben, hogy az Xbox360 így is jobban teljesít, mint elődje, ami a 100 ezres darabszámot sem érte el. A Microsoft fordulatot vár a Blue Dragon megjelenésével.
Forrás : http://uk.xbox360.ig...0/750212p1.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2006. 12. 11. 22:57
Idézet
Habár az Xbox360 népszerű észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában, Japánt egyszerűen nem tudta meghódítani. A szigetországban 2006 során összesen 113 ezer Xbox360 talált gazdára, dacára a temérdek bónusznak és a nyomott árnak. Összehasonlítás végett ezen idő alatt PS2-ből majd' 1,5 milliót adtak el ugyanitt, sőt az összes többi next-gen konzolból is több fogyott. Az igazi alázás viszont, hogy még a Game Boy Micro is maga alá gyűrte az Xbox360-at. Öröm az ürömben, hogy az Xbox360 így is jobban teljesít, mint elődje, ami a 100 ezres darabszámot sem érte el. A Microsoft fordulatot vár a Blue Dragon megjelenésével.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
Elküldve: 2006. 12. 11. 23:04
Hát a mai Frei műsor,amiben a játékokról (kellet volna) szó essen hihetetlen szar volt.Az egész nem szólt másról mint a Second liferól és a szar pénzcsinálásról,meg a netes pedofiliáról.És állandóan az elcsépelt negyedik dimenzió,meg második élet frázisokat puffogtatta a műsor.Nagyon,de nagyon félrevezető volt, és elsősorban NEM A JÁTÉKOKRÓL SZÓLT
!Annak ellenére,hogy úgy volt beharangozva.Még hangulatkeltőnek Half Life Ep 2 trailert mutattak, és preyt.kocsogok.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
Elküldve: 2006. 12. 11. 23:52
Idézet
Hát a mai Frei műsor,amiben a játékokról (kellet volna) szó essen hihetetlen szar volt.Az egész nem szólt másról mint a Second liferól és a szar pénzcsinálásról,meg a netes pedofiliáról.És állandóan az elcsépelt negyedik dimenzió,meg második élet frázisokat puffogtatta a műsor.Nagyon,de nagyon félrevezető volt, és elsősorban NEM A JÁTÉKOKRÓL SZÓLT
!Annak ellenére,hogy úgy volt beharangozva.Még hangulatkeltőnek Half Life Ep 2,és trailert mutattak és preyt.kocsogok.
Elküldve: 2006. 12. 12. 10:24
Új teaser van a Bladestormról a gametrailers.com-on.
http://www.gametrail...age.php?id=2179
Valamint új gameplay videó a fantasztikus Dark Sector-ból
http://www.gametrail...age.php?id=292.
http://www.gametrail...age.php?id=2179
Valamint új gameplay videó a fantasztikus Dark Sector-ból
http://www.gametrail...age.php?id=292.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
Elküldve: 2006. 12. 12. 13:42
Az Evolution Studios elnök-helyettese, Martin Kenwright már a Playstation 4-re készül. "Tudom, hogy az emberek most a PS3-at látják és én nem akarok felvágni, de mi már a PS4-re készülünk. Gondolkodom: Hol lesz ez 5 év múlva? Hogy jutunk el odáig? Hogy néz majd ki a piac, a játékok és kik veszik majd meg?" - Kenwright. Az úr elmondása szerint a játékiparban drasztikus változás várható fél évtizeden belül. Állítólag még 2005 tavaszán szabadalmaztatott a Sony egy olyan eszközt, ami Matrix-szerű módszerrel virtualizálná a játékost és ultrahangok segítségével stimulálva az agyat nyújtana egy forradalmian új játékélményt. Kenwright-nak egyébként elég lesúlytó véleménye van a folytatásos játékokról, mondván nincs értelme éveket és milliókat ölni egy játékba, ha a végeredmény éppen csak egy kicsivel lesz más. Ez ugyanis megöli a kreativitást. Az Evolution Studios készíti többek között a PS3 exclusive MotorStorm-ot is.
Forrás : http://uk.ps3.ign.co...0/750318p1.html
Forrás : http://uk.ps3.ign.co...0/750318p1.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2006. 12. 12. 15:55
Idézet
hm, én nem néztem, de akkor ezek szerint nem maradtam le egy akkora nagy durról...belekapcsoltam egyszer pont, pont láttam a WoW-ot, meg vmi pedofíliáról volt szó, meg poreszről...de mást nem láttam =/

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:00
Idézet
Idézet
hm, én nem néztem, de akkor ezek szerint nem maradtam le egy akkora nagy durról...belekapcsoltam egyszer pont, pont láttam a WoW-ot, meg vmi pedofíliáról volt szó, meg poreszről...de mást nem láttam =/
Nekem legjobban a központi kérdés tetszett: vajh mit csinálnak gyermekeink, mikor magukra zárják az ajtót és elkezdenek számítógépezni?
Kicsit nagyon hatásvadász és erőltetett volt az egész, nem véletlenül került elő a Hot Coffee-botrány is. De hát mit vártunk...
Kicsit nagyon hatásvadász és erőltetett volt az egész, nem véletlenül került elő a Hot Coffee-botrány is. De hát mit vártunk...
Elküldve: 2006. 12. 12. 16:48
tényleg nem volt egy nagy show, hát most pótoltam nagyjából

muszáj volt néhányszor bele-bele pörgetni, mert tényleg nem volt vmi érdekfeszítő...
sztem ez az adás nem volt annyira jó dolog, mert csak lejáratják a netet, meg a game-eket a szülők, és tanárok (
) előtt... nahmeg ez a Second life is...meg virtuális farmer, lol...ezekre akkor se találtam volna rá, ha agyon hajkurászom a neten.. ezek már tényleg röhejesek 
viszont a CS-zés az természetesen tetszett
meg hogy definiálták a CS-t 

"8-10 csapat egymással összeköttetve, virutális világban harcolnak egymás ellen, életre-halálra, vagyis ez a csézés.." -valahogy így szólt Frei szájából a dolog
de ez nagyon tetszett 
nah meg amit fojesz is mondott, ez a fő kérdés ez ütött
muszáj volt néhányszor bele-bele pörgetni, mert tényleg nem volt vmi érdekfeszítő...
sztem ez az adás nem volt annyira jó dolog, mert csak lejáratják a netet, meg a game-eket a szülők, és tanárok (
viszont a CS-zés az természetesen tetszett
"8-10 csapat egymással összeköttetve, virutális világban harcolnak egymás ellen, életre-halálra, vagyis ez a csézés.." -valahogy így szólt Frei szájából a dolog
nah meg amit fojesz is mondott, ez a fő kérdés ez ütött
#494 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 12. 16:57
Én amúgy tökre azt hittem, hogy a 4. dimenzió az az időt takarja. Mint a vissza a jövőbe című filmben.
Egyébként már megszoktam hogyha iskolai gyilkosságokról van szó, mindíg a játékokat veszik elő. Ez szemétség. A kaliforniai kormányzó blablabla.... Annak is brét a szájába. Nem attól gyilkolásznak a kölykök a suliba, mert tetszett a játékba. Hanem mert kitaszított lúzerek, akik egyedül mennek a bálba. Azok, akiket agyonszivatnak. És bosszút állnak a velük szemétkedőkön. Amíg egy olyan országban élnek a gyíkok, ahol minden sarkon lehet fegyvert venni, csak ne pofázzon a játékok hatásáról a rohadt kis ferdeszemű bevándorló!
Egyébként már megszoktam hogyha iskolai gyilkosságokról van szó, mindíg a játékokat veszik elő. Ez szemétség. A kaliforniai kormányzó blablabla.... Annak is brét a szájába. Nem attól gyilkolásznak a kölykök a suliba, mert tetszett a játékba. Hanem mert kitaszított lúzerek, akik egyedül mennek a bálba. Azok, akiket agyonszivatnak. És bosszút állnak a velük szemétkedőkön. Amíg egy olyan országban élnek a gyíkok, ahol minden sarkon lehet fegyvert venni, csak ne pofázzon a játékok hatásáról a rohadt kis ferdeszemű bevándorló!
Elküldve: 2006. 12. 13. 17:41
Mint ismeretes a 2 PS3 ellopásával gyanúsított észak-karolinai Peyton Stricklandet múlt héten a rendőrök kollégiumában lelőtték. Az ügyben folytatott nyomozás vizsgálta, hogy ez eljáró rendőr, Christopher Long jogszerűen használta-e a fegyverét. Mint kiderült, nem. Strickland ugyanis fegyvertelen volt, mikor vállon- és fejbelőtték. Szobatársa elmondta, hogy az áldozat éppen nyitni készült az ajtót a kopogtató rendőröknek, mikor az egész történt. A 34 éves, 12 éve szolgáló rendőrnek még Strickland kutyáját is sikerült lelőnie. Elmondása szerint összekeverte az ajtótörő "kos" hangját lövésekével, ezért kezdett el tüzelni. Long-nak $50,000-t kell fizetnie a gyilkosságért. Szerény véleményem szerint olcsón megúszta.Forrás : http://uk.ps3.ign.co...0/750719p1.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2006. 12. 13. 20:59
Idézet
Mint ismeretes a 2 PS3 ellopásával gyanúsított észak-karolinai Peyton Stricklandet múlt héten a rendőrök kollégiumában lelőtték. Az ügyben folytatott nyomozás vizsgálta, hogy ez eljáró rendőr, Christopher Long jogszerűen használta-e a fegyverét. Mint kiderült, nem. Strickland ugyanis fegyvertelen volt, mikor vállon- és fejbelőtték. Szobatársa elmondta, hogy az áldozat éppen nyitni készült az ajtót a kopogtató rendőröknek, mikor az egész történt. A 34 éves, 12 éve szolgáló rendőrnek még Strickland kutyáját is sikerült lelőnie. Elmondása szerint összekeverte az ajtótörő "kos" hangját lövésekével, ezért kezdett el tüzelni. Long-nak $50,000-t kell fizetnie a gyilkosságért. Szerény véleményem szerint olcsón megúszta. Forrás : http://uk.ps3.ign.co...0/750719p1.html
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
Elküldve: 2006. 12. 14. 14:01
Mindezidáig úgy tudtuk, hogy a UbiSoft lopakodós, orgyilkos-szimulátora, az Assassin's Creed 1191-ben, a Keresztes Hadjárat idején fog játszódni. Az esély eddigis meg volt, hogy ez némileg befolyásolja majd a történelem menetét, de az nem, hogy ebből az alapból sci-fi-t hoznak össze. Az IGN.TV interjút készített Kristen Bell-lel (szinkronhang) a játék kapcsán: "Ez nagyon izgalmas számomra. Egy napjainkban is zajló kísérletről van szó, mely szerint a génjeinknek van egyfajata memóriája. Mondhatjuk, hogy ez ösztönös, hiszen a madár honnan tudja hogy kell megenni a gilisztát, ha a szülei nem mutatják meg neki? Arról van szó, hogy egy tudományos kutató cég, Mátrix-stílusban, behatol az emberek agyába, hogy megfejtség pl. ki volt orgyilkos előző életében?" Ezzel borul az Assassin's Creed eredetileg vélt története és egy messze komplexebb változatot kapnánk. Hivatalos megerősítés eddig nem érkezett Bell szavaira. Forrás : http://ps3.ign.com/a...0/750957p1.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2006. 12. 14. 14:10
Ezt már tudni lehetett korábban is, hogy sci-fis szál lesz benne. Ha megnézed a trailert, abban is ilyen tv-szerű elmosódás van az elején.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"
Elküldve: 2006. 12. 14. 14:25
Egy pár napja már lehet tudni,de én akkor is elmodom,hogy a Square bejelentette a Dragon Quest 9-et.A játékot a level-5 stúdió készíti csakis Nintendo DS-re!
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,