HWSW Informatikai Kerekasztal: Küldj híreket! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Küldj híreket!

#501 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 20. 22:51

Aki nem akadt még rá -> új Halo 3 Trailer:
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1910&id=9731

STALKER Beta teszt januárban (hm, ilyen hamar? nehogy elsiessék Kép):
http://www.oblivion-lost.de/en/index.php

Na meg kicsit más, de 7 ütős Wow Tcg Háttérkép:
http://www.gamewallp..._card_game.html

#502 Felhasználó inaktív   Bloodrose 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 01:08

Új TF trailer.

http://shootfortheed...ser_600x250.zip

Ehhez kapcsolódik, hogy az Activision TF játéka a Nintendo Power Magazine szerint jön Wii-re és DS-re is.
Hohó!

#503 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 08:19

Most olvastam IGN-en hogy hivatalosan bejelntették az eddig Ps3 exluzív Virtua Fighter 5-öt Xbox360-ra.A játék megjelenését 2007 nyarának végére tervezik.A ps3 exluzivitás annyiban megmarad hogy arra már 2007 februárjában megjelenik!

forrás:
http://xbox360.ign.c...2/752074p1.html
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#504 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 09:27

MKépegjelent az Eragon játék!!
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#505 Felhasználó inaktív   szikla21 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 29. 12:59

Sziasztok! Lehet,h FAKE hír-röl van szó,de készül a Diablo 3! Erre van 1 link,ami készitést támasztja alá:

Ez a Diablo 3 Trailerre! Nézzétek meg!Ugyanakkor lehet,hogy nem készül,erre az mondd mindent,hogy nincs bejelentve (még) a játék!

Ezt a linket,a www.diablo3.com -rol nyultam le,igy én joggal bizok,h igenis készül a játék!

Boldog Uj Évet Mindenkinek!

#506 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 29. 13:03

Idézet

Sziasztok! Lehet,h FAKE hír-röl van szó,de készül a Diablo 3! Erre van 1 link,ami készitést támasztja alá:

Ez a Diablo 3 Trailerre! Nézzétek meg!Ugyanakkor lehet,hogy nem készül,erre az mondd mindent,hogy nincs bejelentve (még) a játék!

Ezt a linket,a www.diablo3.com -rol nyultam le,igy én joggal bizok,h igenis készül a játék!

Boldog Uj Évet Mindenkinek!
Köszíí! Ez jó hír (és reméljuk hogy igaz is)
Neked is Boldog Új Évet!

Megnéztem, a Blizzard mindíg is értett a jó filmekhez de ez sajnos nem mutatja meg hogy a játék milyen lesz viszont legalább lesz!

#507 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 13:13

Kép
Világ életemben PC-s voltam !
De már megint fejleszteni kéne és egy kiadós fejlesztés simán belekerül egy Xbox360-ba és még mindig nem olyan szép a cumó! Így gondoltam átállok konzolra de hogy tehetném konzolon nincs DIABLÓ+Kép
Megörülök komolyan mondom mert nagyon szép ám a GERAS OF WAR is de az meg milyen lenne a gyenguci PC-n? Hát ne ez a komoly dillemma mi?

#508 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:00

Elérhető a Wing Commander Saga prolouge demója. 282 mega a drága és a ezt a linket követvel elérhető. Freespace 2 motor dübörög alatta. Kissé szögletes ugyan, mivel a modelleket csak átemelték, de a hangulat kárpótol.

#509 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:03

Idézet

Elérhető a Wing Commander Saga prolouge demója. 282 mega a drága és a ezt a linket követvel elérhető. Freespace 2 motor dübörög alatta. Kissé szögletes ugyan, mivel a modelleket csak átemelték, de a hangulat kárpótol.
Kép köszönjük! :-D

De célravezetőbb itt írni: https://www.gamekapocs.hu/hir_iras/ :Đ
hwsw staff

#510 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:05

Idézet

Idézet

Kép köszönjük! :-D

De célravezetőbb itt írni: https://www.gamekapocs.hu/hir_iras/ :Đ
Jah. Csak hülye vagyok és nem vágom. Kép. Beírom és akkor ti megnézitek, dobtok hozzá képet és kikerül? Persze azon feltéttelel, hogy megüt egy színvonalat.......Kép

ezt meg nem itt kelett volna megkérdezni, mindegy.

#511 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:10

Idézet

Jah. Csak hülye vagyok és nem vágom. Kép. Beírom és akkor ti megnézitek, dobtok hozzá képet és kikerül? Persze azon feltéttelel, hogy megüt egy színvonalat.......Kép

ezt meg nem itt kelett volna megkérdezni, mindegy.
Nagyjából... De az adott linken le van írva minden pontosan :Đ

Ha jó a hír, akkor nagy valószínűséggel a saját neved alatt jelentetjük meg, ezzel is növelve a renomédat.

Hamarosan sokat fog ez érni, de psszt, többet nem árulhatok el a közelgő fejlesztésekről :-D
hwsw staff

#512 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:57

Új interjú a Clive Barker's Jericho fejlesztőjével, két képpel. :Đ

http://www.computera...CVG-General-RSS

Al-Khali mindig jelen van, de nagy konfliktusok idején idején egy hatalmas homokvihar ellepi a várost és mindenkit, aki ott van. Minden alkalommal, mikor feltűnik ez a vihar, harcosok egy csapata behatol, hogy megpróbálja elpusztítani, de soha sem térnek vissza. Most rajtunk lesz a sor, a mi hét fős csapatunkon.
A korábbi harcosok közt találunk sumér papokat, római centúriókat, keresztes lovagokat és brit kommandósokat. Akik ottmaradtak a városban, egyfajta élőhalott formában léteznek, harcolva a helyet uraló erők ellen. Vannak, akik behódolnak a démoni erőknek, vannak akik ellenállnak.
A város, minden alkalommal, mikor eltűnik a viharban, egy másik dimenzióba kerül. Mikor a Jericho csapat behatol ebbe a dimenzióba, egy Al-Khali korábbi verzióiból összeálló városban találja magát.
A játékmenet izgalmas és eredeti lesz. A természetfeletti erőket is használni kell, ilyenek például a telekinézis vagy a tűzcsóva. Később majd tudjuk kombinálni is a csapat képességeit.
Az interjú végén megkérdezték, melyik a legbetegebb ellenfél, amelyet eddig meg kellett alkotniuk. Itt van pár lehetőség, amit Joe Falke, a fődesigner említett:
- öngyilkos "terrorista", aki a testén belülre helyezi el a bombát
- nő, aki emberi húsból készíti a bútorait
- olyan fickó, aki a hátáról lenyúzott bőrből csinált magának szárnyakat és kiszedte a húst a szemei körül, hogy jobban lásson
- félbevágott gyerek, aki a beleivel támad
- keresztre szögezett fickó, akinek minden egyes porcikája összeolvadt azzal, hogy örökké szenvedjen

Kép

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#513 Guest__*

Elküldve: 2007. 01. 11. 19:35

Idézet

Kép
Világ életemben PC-s voltam !
De már megint fejleszteni kéne és egy kiadós fejlesztés simán belekerül egy Xbox360-ba és még mindig nem olyan szép a cumó! Így gondoltam átállok konzolra de hogy tehetném konzolon nincs DIABLÓ+Kép
Megörülök komolyan mondom mert nagyon szép ám a GERAS OF WAR is de az meg milyen lenne a gyenguci PC-n? Hát ne ez a komoly dillemma mi?
Hidd el nekem, sokkal többe is benne van. Főleg most, hogy már lehet DX10-es kártyát venni. Egy box360 110e. premium packban. Én csak alaplapra és processzorra adtam ki annyit. Egy kicsivel többet is de mindegy. És akkor még a ház, a táp, a videókártya, ramok. A vinyót, meg a DVD írót meg átmentettem az előzőből.

#514 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 18:32

Első: Crysis jön 360-ra!!!!Második: Mark Rein is megerősítette(nem hivatalosan) hogy a Gears of War jön PC-re,majd.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#515 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 20:27

1 új hír:GTA Vice City Stories lesz PS2-re is, az ESRB már rá is nyomott egy Mature-t

#516 Felhasználó inaktív   Histikirly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 21:00

Idézet

Első: Crysis jön 360-ra!!!!Második: Mark Rein is megerősítette(nem hivatalosan) hogy a Gears of War jön PC-re,majd.
remélem hamar jön pc-re

#517 Guest__*

Elküldve: 2007. 01. 23. 10:48

Idézet

Idézet

remélem hamar jön pc-re
Felőlem meg nyugodtan maradhat xboxon a GOW. Annyira semmi újat nem hoz az FPSek világába.

#518 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 16:10

Idézet

Idézet

Idézet

remélem hamar jön pc-re
Felőlem meg nyugodtan maradhat xboxon a GOW. Annyira semmi újat nem hoz az FPSek világába.
Mivel TPS télleg nem hozhat sok ujdonságot az FPS-ek világába:DAmúgy meg nem tudod miröl maradsz le:D
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#519 Guest__*

Elküldve: 2007. 01. 23. 18:10

Végigtoltam, úgyhogy tudom. És a PC-s társadalom érdekében remélem, hogy azokat a hibákat kijavítják a PC-s vervióban amelyek közül egyik-másik ordít.

#520 Felhasználó inaktív   MAKAY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 01:50

Üdv! Nem tom hogy igazi CAll of Duty 4 -böl származó képeket találtam-e de nézétek:
http://www.gamereact...812659d3d5e01c9

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.