HWSW Informatikai Kerekasztal: Küldj híreket! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Küldj híreket!

#581 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 01. 09:20

Idézet

Idézet

RabitWar és Ferrari: Mi ez a piramisosdi??? Fórumszabályzat megvan? https://www.gamekapo...orum_szabalyzat
Ha idézzek belőle:
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Ha idézünk, akkor csak a lényeges részt hagyjuk meg, nem kell egy oldalas kommentet visszaidézni csak az utolsó sora miatt![/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Szóval legközelebb próbáljátok meg így, ok? Pláne hogy nem az első eset. Nem beszélve arról hogy elég OFF volt az utolsó pár hsz....[/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]
[/font]
Akkor még nem nézted a szilveszter topicot. Ott még kb 5 ennél nagyobb van....... Elég zavaró így olvasgatni!
Neked is jóregelt és rednben van nem tom mért kell kötekedni kora reggel na jó nem tudtam senkise tökéletes majd máskor jobban figyelekKép

#582 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 01. 09:22

Idézet

Idézet

RabitWar és Ferrari: Mi ez a piramisosdi??? Fórumszabályzat megvan? https://www.gamekapo...orum_szabalyzat
Ha idézzek belőle:
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Ha idézünk, akkor csak a lényeges részt hagyjuk meg, nem kell egy oldalas kommentet visszaidézni csak az utolsó sora miatt![/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Szóval legközelebb próbáljátok meg így, ok? Pláne hogy nem az első eset. Nem beszélve arról hogy elég OFF volt az utolsó pár hsz....[/font]
[/font]
Akkor még nem nézted a szilveszter topicot. Ott még kb 5 ennél nagyobb van....... Elég zavaró így olvasgatni!
Rabit Wars remélem beolvas ide. Már lassan 300 hsz-nál tart, nem értem miért nem érti meg hogy teljesen hazavágja a topikot ha ilyent művel. Piiarr-nak írtam privit. Bízom benne ezután nem tesznek ilyent. A "szilveszter" topik tejesen olvashatatlan!
Kép
Kép
Kép

#583 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 09:24

Idézet

Rabit Wars remélem beolvas ide. Már lassan 300 hsz-nál tart, nem értem miért nem érti meg hogy teljesen hazavágja a topikot ha ilyent művel. Piiarr-nak írtam privit. Bízom benne ezután nem tesznek ilyent. A "szilveszter" topik tejesen olvashatatlan!
Okés rendben van nem tudtam máskor majd jobban figyelek rá sorryKép

#584 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 01. 09:26

Idézet

Idézet

Okés rendben van nem tudtam máskot majd jobban figyelek rá sorryKép
Köszi! :-D Nézz vissza a "szilveszter" topikba. Teljesen olvashatatlan amit piiarr-al műveltetek.
De az a jó ha tanulsz a hibáidból :Đ Szép napot

Kép
Kép
Kép

#585 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 09:28

Idézet

Idézet

Idézet

Okés rendben van nem tudtam máskot majd jobban figyelek rá sorryKép
Köszi! :-D Nézz vissza a "szilveszter" topikba. Teljesen olvashatatlan amit piiarr-al műveltetek.
De az a jó ha tanulsz a hibáidból :Đ Szép napot
Oké rendben van máskor jobban figyelek erre igérem elolvastam a szabályzatott tehát no problemKépKép:)

#586 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 13:44

Idézet

Ha idézzek belőle:
[/font]
SorryKép
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#587 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 16:37

Tudom, hogy nem ide tartozna, de pkornél miatt megrázhatná valamelyik admin a BANNánfát....majdnem minden hírhez egy mocskolódás, ezt csinálja......

#588 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 16:39

Idézet

Tudom, hogy nem ide tartozna, de pkornél miatt megrázhatná valamelyik admin a BANNánfát....majdnem minden hírhez egy mocskolódás, ezt csinálja......
Sajnos nincs jogunk felhasználókat bannolni, csak adminok tehetik meg... Annyit tehetünk az ügyben hogy szólunk fojesznak vagy Daks-nak.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#589 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 01. 16:48

Idézet

Köszi hogy szóltál, töröltem a kommentjeit
Kép
Kép
Kép

#590 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 01. 16:51

Idézet

Idézet

Köszi hogy szóltál, töröltem a kommentjeit
enyémet is törölheted a végéről(83) visszaszóltam nekiKép am az ilyet bannolni kéne.Kép

#591 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 09:00

Xbox 360 árcsökkenés és új kiszerelés

[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#592 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 09:11

Idézet

Köszönjük! Slim ide vagy oda, ebből jobban jön ki a Micro mint a Sony!
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#593 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:01

Idézet

Idézet

Köszönjük! Slim ide vagy oda, ebből jobban jön ki a Micro mint a Sony!
Én ezt nem mondanám. A 120 GB-s Slim PS3 és a 120 GB-s Elit ugyan abban a 299€ lesz. Ha azt nézzük hogy a PS-ben még van egy Blu-Ray lejátszó is akkor nem kérdés melyik éri meg jobban.....

#594 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 10. 09:24

Zombik a Red Dead Redeption-ben
A Rockstar idei játéka a Red Dead Redeption, nagy sikert aratott mindenhol. Könyen lehet hogy ez elsz az év játéka. A Rockstar Games ma bejelentést tett egy új DLC-ről, amiben többekközt zombik is előfordulnak. Ősztől jelenik meg az úgynevezett Undead, rémálom csomag, amit 10$ vagy 800 Microsoft pontért lehet vásárolni. A sajtókonferencián ezeket az újitásokat közölték:
  • Szellem városok, temetők kelnek életre
  • Vadonatúj egyjátékos kaland, kihívások, küldetések
  • 8 új többjátékos zombi karakter
  • További állatok
  • Új dinamikus események
Egyelőre enyit tudhatunk meg a Rockstar Game sajtókonfereciáján.

A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#595 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 10. 09:31

Idézet

A Rockstar idei játéka a Red Dead Redeption, nagy sikert aratott mindenhol. Könyen lehet hogy ez elsz az év játéka. A Rockstar Games ma bejelentést tett egy új DLC-ről, amiben többekközt zombik is előfordulnak. Ősztől jelenik meg az úgynevezett Undead, rémálom csomag, amit 10$ vagy 800 Microsoft pontért lehet vásárolni. A sajtókonferencián ezeket az újitásokat közölték:
  • További állatok
  • Új dinamikus események
már megint zombi mánia van... egyébként biztos jó lesz Kép

#596 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 10. 10:02

Idézet

• További állatok
  • Új dinamikus események
Na..ebből a szellemváros dologból még jó is kisülhet....Kép
Kép

#597 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 08:52

Dead Rising 2 Zombrex Kiadás
Észak-Amerikában bejelentette a Capcom, a Dead Rising 2 Zombrex kiadását, amelyben elérhető lesz egy csomo nyalánkság. Szeptember 28. kerül a boltokban, 79,99$-ért, a Zombrex kiadés XBOX 360 és PS3 konzolokra. A két lemezes változat mellet, egyéb gyüjthető elemek is kerülnek, a csomagalosába. Az XBOX 360 és PS3 csomgolás különböző tartalmakkal fog rendelkezni, lásd a listát:
[font=" arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Dead Rising 2 PS3 - Zombrex Edition :[/font]
[font=" arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Exkluziv 2 lemezes Steelbook esetében tartalmazza:[/font]
  • Dead Rising 2 játéklemez
  • Blue Ray lemez ami felvázolja 24 percben a "Hogyan Készült a Dead Rising 2"
  • Zomrex fecskendő
  • Zombrex 25 oldalas jegyzettömb
  • Zombrex biztosági kártya
  • Zombrex tájékoztató, prospektus
  • Dead Rising 2 keménykötésű művészkönyv
X360 Dead Rising 2 - Zombrex Edition
Exkluziv 2 lemezes Steelbook esetében tartalmazza:
  • HD játéklemez 83 perc, "Zombrex Dead Rising Sun" mozgóképkultúra és 24 perces "Így készült a játék" 24 perces Blue Ray lemez
  • [font=" arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Zomrex fecskendő[/font]
  • [font=" arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Zombrex 25 oldalas jegyzettömb[/font]
  • [font=" arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Zombrex biztosági kártya[/font]
  • [font=" arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Zombrex tájékoztató, prospektus [/font]
  • [font=" arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Dead Rising 2 keménykötésű művészkönyv[/font]
Kép

#598 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 09:14

Az xboxosba azért szvsz nem lesz bluray lemez...am tele van jó cuccal e z a gyűjtői..egy olyan fecskendő jó lenne..benne valami zombievá változtató folyadékkal..Kép
Kép

#599 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 09:45

Idézet

Az xboxosba azért szvsz nem lesz bluray lemez...am tele van jó cuccal e z a gyűjtői..egy olyan fecskendő jó lenne..benne valami zombievá változtató folyadékkal..Kép
lehet XBOXosba is Blue Ray, nem fontos h a Boxba játszod le, ott a DVD Kép

#600 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 09:49

Idézet

Idézet

lehet XBOXosba is Blue Ray, nem fontos h a Boxba játszod le, ott a DVD Kép
Szvsz logikátlan. Ha már veszek egy gyűjtői kiadást, akkor legyen már elég a konzol ahhoz, hogy élvezhessem a tartalmát. Egyébként se olyan elterjedt még a Blu-Ray lejátszó.

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó