HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive Unlimited

#181 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 29. 11:18

Idézet

sziasztok!

hogy lehet venni motort a test drive unlimitedben ?

aki tudja az lécci írjon vissza.

előre is köszi!Kép
emlékeim szerint az összes autókereskedést meg kell látogatni, azok után meg már elérhetőek a motorboltok is.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#182 Felhasználó inaktív   djaxe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 29. 11:21

Idézet

Idézet

sziasztok!

hogy lehet venni motort a test drive unlimitedben ?

aki tudja az lécci írjon vissza.

előre is köszi!Kép
emlékeim szerint az összes autókereskedést meg kell látogatni, azok után meg már elérhetőek a motorboltok is.
ó köszi a segítséget !Kép

#183 Felhasználó inaktív   djaxe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 10:15

Idézet

Idézet

miért nem vehetek motort? Odamegyek a bolthoz, de nem enged be. Ugyanez van a versenyeknél. Meg odamegyek a nőhöz elvinném, de mondja nem megfelelő a kocsi. Mit kell tennem?
Remélem tud valaki segíteni!
akkor tudsz csak autót venni ha minden autós boltot meglátogatsz és utánna vehetsz motort is.Kép

#184 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:15

van itt olyan ember akinek pcn van meg? Vagy mindenki konzolontolja?

#185 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:25

Idézet

Jelen! Kép Pont most hagytam abba, mert kezdte felb****i az agyam! Kép

#186 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 14:26

Idézet

Én is a PC-s frontot erősítem, de sajnos még nem megy a játék online, meg kell vennem a megapackot. Te szoktál online játszani vele?
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#187 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 08:10

Nos hétvégén elkezdődött a TDU online játék! Még az elején járok, de nem tünik rossznak, aki szeret autózni jobbnál jobb autókkal, versenyezni, vagy csak simán gurulgatni a többiekkel, annak nagyon tudom ajánlani. Egy hátulütője van (ami szerintem elég nagy kiszúrás az ATARI részéről) nem elég annyi hogy megveszed a játékot, ha online akarsz vele gamelni, akkor le kell töltened a kiegészítőt (csak letölthető, boltokba nem került) ami +3600 huf. Ha valaki esetleg szokott autózni a szigeten, az szóljon, összefuthatnánk egy kis száguldozásra! Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#188 Felhasználó inaktív   pite782 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 11:34

Idézet

kiirja hogy mien tipusu auto kell..és olyan tipusuval kell menned a csajhoz és majd akk befog szálni :ĐKépKépKépKépKép

Idézet

Idézet

miért nem vehetek motort? Odamegyek a bolthoz, de nem enged be. Ugyanez van a versenyeknél. Meg odamegyek a nőhöz elvinném, de mondja nem megfelelő a kocsi. Mit kell tennem?
akkor tudsz csak autót venni ha minden autós boltot meglátogatsz és utánna vehetsz motort is.Kép

#189 Felhasználó inaktív   pite782 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 11:35

Idézet

Idézet

kiirja hogy mien tipusu auto kell..és olyan tipusuval kell menned a csajhoz és majd akk befog szálni :ĐKépKépKépKépKép Tipus(A,B,C,D,E,F)

Idézet

Idézet

#190 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 12:23

Hello Mindenki!

Valaki tapasztalt olyat, hogy a játék irgalmatlanul beszaggat? Pedig eredeti a játék, peccseltem is az 1.66-os patchel, és mégis. Pedig már százezerszer játszottam vele és nem volt semmi baj. Most raktam fel a legutóbbi nvidia drivert is és mégis Kép A képfrissítést is megnéztem, de az is rendben van. Szinte maxon tudtam/tudom tolni, szóval a gépigénnyel megintcsak nincs gond. Szétvet az ideg, ez az 1 autós game amit szeretek, most meg baxaxik...

#191 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 15:58

Idézet

Hello Mindenki!

Valaki tapasztalt olyat, hogy a játék irgalmatlanul beszaggat? Pedig eredeti a játék, peccseltem is az 1.66-os patchel, és mégis. Pedig már százezerszer játszottam vele és nem volt semmi baj. Most raktam fel a legutóbbi nvidia drivert is és mégis Kép A képfrissítést is megnéztem, de az is rendben van. Szinte maxon tudtam/tudom tolni, szóval a gépigénnyel megintcsak nincs gond. Szétvet az ideg, ez az 1 autós game amit szeretek, most meg baxaxik...
Egyszer nekem is előfordult hogy akadozott egy kicsit (én is majdnem max beállításon nyomtam) de az magától elmúlt. Szerintem másold ki a mentett játékállást, és telepítsd újra a játékot. Szerintem ez megoldja a problémát.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#192 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 16:57

Idézet

Idézet

Hello Mindenki!

Egyszer nekem is előfordult hogy akadozott egy kicsit (én is majdnem max beállításon nyomtam) de az magától elmúlt. Szerintem másold ki a mentett játékállást, és telepítsd újra a játékot. Szerintem ez megoldja a problémát.
Közben kiderült a dolog. Vidkarival van gond... Más játéknál is ugyan ezt csinálta Kép Viszem vissza! De kössz a tanácsot! Kép

#193 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 08:55

Üdv minden kedves TDU-snak!

Én is elkezdtem egy netes profilt és azt szeretném kérdezni hogy ki szokott mostanság fent lenni.
A másik kérdés hogy lehet egy mecset 3 mp alatt megcsinálni? Mert ezek a global scoreban kicsit cheatesek.
A platform melyen küldöm PC.
A nevem batnor_HUN.
FujitsuSiemens Xi1546, T2300E 2*1660Mhz, 1*1gb ddr2 667Mhz, Ati X1800 256/256

#194 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 09:10

Idézet

Én is elkezdtem egy netes profilt és azt szeretném kérdezni hogy ki szokott mostanság fent lenni.
A másik kérdés hogy lehet egy mecset 3 mp alatt megcsinálni? Mert ezek a global scoreban kicsit cheatesek.
A nevem batnor_HUN.
Hello! Én is most tervezem fölrakni aztán majd nyomhatjuk multiba. Amugy a cheaterek engem is idegesítenek. Az első versenynél a leggyorsabb egy magyar volt akinek az volt a neve h 'csaló vagyok' és 1mp alatt végzett a versennyel -.-

#195 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 11:10

Idézet

Idézet

A nevem batnor_HUN.
Hello! Én is most tervezem fölrakni aztán majd nyomhatjuk multiba. Amugy a cheaterek engem is idegesítenek. Az első versenynél a leggyorsabb egy magyar volt akinek az volt a neve h 'csaló vagyok' és 1mp alatt végzett a versennyel -.-
Rendben sajnos majd csak este 8 fele leszek fent. Jövő héten meg elég sokat.

#196 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 15:32

Barátlistára személyeket hogyan kell felvenni és aki játszik és van ideje felvehet batnor_HUN néven.

Van magyar klub?

#197 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 17:15

Sziasztok! Nekem megvan a gamma mar azota, hogy kijott de nem nyomtam meg csak 1-2 alkalommal online... Ha vannak nehanyan magyarok akkor kene csinalni ( ha meg nincs ) 1 klub-ot. Es akkor oda jelentkeznek en is. Most megyek is csinalok egy online accot... :Đ Na minden jot!

#198 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 18:59

Most mentem fel, ha kerestek hawaii-n megtaláltok.

#199 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 19:03

Nah sztem pár nap mulva haver visszaadja a TDU-t és akkor nyomom én is neten. Amugy a kieg nélkül nem is lehe nyomni?

#200 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 19:16

Idézet

Nah sztem pár nap mulva haver visszaadja a TDU-t és akkor nyomom én is neten. Amugy a kieg nélkül nem is lehe nyomni?
Nem tudom,nekem gold edition van meg sajnos ebben a kieget nem lehet reggelni mert a kod nem jo és csak a kieg kulcsa nelkul enged fel de a kieget engedi hasznalni. Sajnos a laptop nem tudja tovabb futattni a gamet ezert sajnos csak honap vegen tudok ujra kirutszani hawaii-ra.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.