Test Drive Unlimited
Elküldve: 2007. 07. 13. 00:11
Nem ttudom Te hogy vagy vele, de mostanában jobban szeretek mocival menni.Előtte én is egy enzo-val nyomtam, de a manőverek miatt jobb irányítani.Kár, hogy furikáztatni nem lehet vele.
Elküldve: 2007. 07. 13. 06:36
nekem az aston martin-ok jöttek be nagyon,piszok jól irányithatóak,de sajna a felsőbb osztályokból már hiányzik
(legalábbis A kategóriásat nem találtam),a maranello-t is csiptem a maga szintjén,de enzo szerintem is a legjobb,a joker,
bár azért 380-nal érdemes lassítani ha kanyar közeledik!
(legalábbis A kategóriásat nem találtam),a maranello-t is csiptem a maga szintjén,de enzo szerintem is a legjobb,a joker,
bár azért 380-nal érdemes lassítani ha kanyar közeledik!

"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)
Elküldve: 2007. 07. 14. 23:07
Szerintem nem kell még csak a 300 km/h sem a nagykörhöz, csak egyenletes tempó és 0 baleset.
El Camino airbrush megfesti a PC-d. Carbon bevonat? Flip-flop festék? No problem! Bármit bármire.
Elküldve: 2007. 07. 14. 23:10
Nem tudja véletlenül valaki hogy mi történik ha tört játékkal lép fel valaki a netre játszani?
El Camino airbrush megfesti a PC-d. Carbon bevonat? Flip-flop festék? No problem! Bármit bármire.
Elküldve: 2007. 07. 15. 05:31
Számomra jelenleg csak a mocik a legjobbak. Nem vok motoros, de nekem jobb így nyomni, az irányítás miatt. Nagyon jó bármelyik autóval menni (kivéve a Saleen), de nagy sebességnél el kell találni a manővert. Igaz még nincs nagy választék a mocik közt, remélem folyamatosan bővül a lista...
Elküldve: 2007. 07. 15. 08:22
Tudom hogy nem szabad.
De ha mégis van valakinek tőrt játéka, akkor mi történik? Lesasol a szerver, kidob, letilt, macerál?

Elküldve: 2007. 07. 15. 13:34
Nagy eséllyel annyi lesz ,hogy bejelentkeznél, az leellenőrzi a Cd-keyedet, és mivel tört, nagy eséllyel már blacklisten van és kidob.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2007. 07. 20. 23:31
végignyomtam megint egy tour of island-ot,most a maranello után végre egy A kategóriás autóval,egy enzo ferrarival,hogy
márkahűségem dicsérhető legyen(3.ferrarim),47 perc alatt sikerült megnyerni,a maranelloval 60 perc felett és sokadik lettem...
ezzel sikerült is végre champion fokozatra lépni.(komoly hsz lett,semmi info csak egy kis önfuttatás..
)
márkahűségem dicsérhető legyen(3.ferrarim),47 perc alatt sikerült megnyerni,a maranelloval 60 perc felett és sokadik lettem...
ezzel sikerült is végre champion fokozatra lépni.(komoly hsz lett,semmi info csak egy kis önfuttatás..

"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)
Elküldve: 2007. 07. 27. 11:25
azt nem tudom,én pc-n nyomom! de ha egy próbát biztos megér!
Elküldve: 2007. 08. 03. 16:10
Sziasztok, lenne egy kis problémám. A játék elindul, de amikor elérek az első versenyhez belépek és a kamera csak forog ( gondolom ott a kocsinak kéne lennie) rákattintok a startra és nem történik semmi. Mi lehet a baj? Van rá megoldás? Előre is köszi.
Elküldve: 2007. 08. 03. 20:41
Amúgy simán, autózni (nem versenyben) tudsz?...Vagy minden verseny kezdése előtt ezt csinálja?Őszintén szólva még nem hallottam hasonló gondról. Mire gondolsz, a lemez lehet hibás, vagy a játékban van valami bibi? Nem igazán értem a gondot, bocsi...
Elküldve: 2007. 08. 03. 20:46
Idézet
Amúgy simán, autózni (nem versenyben) tudsz?...Vagy minden verseny kezdése előtt ezt csinálja?Őszintén szólva még nem hallottam hasonló gondról. Mire gondolsz, a lemez lehet hibás, vagy a játékban van valami bibi? Nem igazán értem a gondot, bocsi...
Elküldve: 2007. 08. 03. 20:52
Aha!Talán nézd meg, hogy egyáltalán indulhatsz-e azon a versenyen, mert kezdésképp asszem "D" kategóriás az autód. Audi vagy ilyesmi. Amikor belépsz egy versenyre mutatja, hogy milyen kategóriás géppel indulhatsz. Nagyon sok verseny van kezdésképp a játékban, próbálgassd végig. Nem hiszem, hogy baj lenne a gammával. De ha ez se jön be, akkor nem tudom mi a gond...
Elküldve: 2007. 08. 05. 18:27
Rossz a crack, ez már tapasztalat
, én viszont nem tom, hogy lehet netre felmenni.

Elküldve: 2007. 08. 05. 18:54
Well crack probléma. Akik mindenképpen DVD nélkül akarja nyomni az EREDETI játékát. Az a vitalitys cracket szedje le gamecopyworld.com-ról (nem, ez nem warez oldal mielött valaki kimoddol
). Tipp: a #3-as NO DVD crack az.

Elküldve: 2007. 12. 26. 17:16
Sziasztok Kellemes Ünnepeket mindenkinek, remélem nem zavarom meg et a nyugodt ünnepet a hülye kérdésemmmel, de nekem vhogy nem megy a Multi része a játéknak, regisztráltam már a TDU Online-on is, meg a Gamespy-on is a játékom pedig eredeti, és lényegében annyi az egész hibája, hogy elkezdek játszani és kiírja, hogy nem talált szervert, mit lehet ez ellen tenni, vagy hogyyan tudok multiban játszani, kérem vki segítsen, ha nehéz elmagyarázni megadom az msn címem, köszönöm a segítséget előre is.