HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (221 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci

#21 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 09. 22:18

No lezajlott a Debrecen- Manchester Utd. mérkőzés, az eredmény 3:0... a Manchesternek. Kép

A góllovők: Rooney, Van Nistelrooy, C. Ronaldo.

Látszott a debrecenieken a küzdés, ám igen hamar fáradtak el, és semmi jót nem tudtak produkálni a villámgyors vörös ördögök ellen. Összesen két kapuralövésük ha volt. Hát...

Ui.: Egyébiránt Myko bácsi a meccs előtt megjósolta az eredményt... vajh honnan tudta? Kép Kép

#22 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 10. 08:03

Értelmetlen összehasonlítani a magyar és az angol (és minden más) focit, ezért én csak az első félídőt néztem végig, de valahogy nem lepett meg a végeredmény.

#23 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 08:28

Idézet

Értelmetlen összehasonlítani a magyar és az angol (és minden más) focit, ezért én csak az első félídőt néztem végig, de valahogy nem lepett meg a végeredmény.
Hát igaz hogy látszott a küzdés a debrecenieken, de azért egy Manchester Utd.-t összehasonlítani a magyar Debrecennel. Én többre saccoltam meg hogy kikapunk.
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#24 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:04

höh lattatok a meccset? real nem torte ossze magat, mintha a GYP iskola ellen jatszott volna kb olyan volt az egesz, de azert a magyarok lelkesek voltak:) szerdal magyar-argentin meg horvat-brazil varom azokat is! .)
Kép
Kép

#25 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:24

Én aztat mondom, siralom volt! Kép

#26 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:25

Megnéztem a meccset...hát...ööö...lapos:( Real lósazrt nem csinált. A mieink hajtottak néha voltak szép megmozdulások, de hát a helyzeteket be kell ám lőnni bazze...Szerdától többet várok. A közönségről annyit, hogy ennyi lúzer embert. Kifizetik a sok pénzt és még szurkolni se tudnak...ezek vagyunk mi! Mintha ott se lettek volna, semmi hangulat!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#27 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:42

Hajtottak??? Meg se mozdultak egész végig, mikor volt egy jó paassz, senki se kérte a labdát így mindig leszerelték őket... és az az 1 gól nem gól szerintem, mert a 11-es önmagában nem igazi gól...

A közönségről annyit, hogy tényleg kurva nagy csend volt... mi röhögtünk is rajta... volt egy két hullám, de akkor senki se a meccsre figyelt...Kép

#28 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 15. 07:45

A mecs unalmas volt, a kezdés durván elhúzódott, a minden elismerésem a magyaroké, legalább nem szorítottak be minket a mi felünkre a reálisok, voltak szép megmozdulásaink, de célozni még most sem tudunk a labdával.

#29 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 15. 10:40

Igen, sokszor voltunk az ő térfelükön: viszont a relaon is látszott, hogy hagyták magukat...direkt nem törtettek előre, hanem szép lassan passzolgatták, inkább hátra mint előre. (Viszont Zidane 11-ese nem volt semmi!!!Kép)

#30 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 11:36

Idézet

Igen, sokszor voltunk az ő térfelükön: viszont a relaon is látszott, hogy hagyták magukat...direkt nem törtettek előre, hanem szép lassan passzolgatták, inkább hátra mint előre. (Viszont Zidane 11-ese nem volt semmi!!!Kép)
Szartak az egészre és így is leakasztottak350 millió FT...no comment!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#31 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 15. 13:30

a magyarok 11-ese se volt semmi :Đ. csavot felrugtak aztan addig muszalybol talpon maradt es vetodott 2 metert hogy bezuhanhasson a vonal moge, hogy megkapjuk a buntetorugast! :-D en tuti nem adtam volna meg
Kép
Kép

#32 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 15. 17:05

Remélem az argentín meccs jobb lesz... :Đ

#33 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:08

Idézet

Reménykedjünk...

#34 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:08

Idézet

Reménykedjünk...

#35 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:16

Lattatok a tegnapi meccset? Azt hittem nem hiszek a szememnek, amikor 4:0 volt az eredmenyjelzon! :Đ jo kis meccs volt, sajnos megismetelhetetlen! :-D
Kép
Kép

#36 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:21

Láttam.Nagyot lőtt a kopasz gyerek.Akárcsak angliában.Ott vannak az igazi focisták,de a magyar foci általában szar.Lehet hogy a 4:0-ás győzelem annak tudható be hogy gyenge volt az ellenfél.Szerinted?

#37 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:22

ez egyertelmu :Đ. de legalabb lesz egy kis onbizlamuk mostmar
Kép
Kép

#38 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:28

Idézet

Láttam.Nagyot lőtt a kopasz gyerek.Akárcsak angliában.Ott vannak az igazi focisták,de a magyar foci általában szar.Lehet hogy a 4:0-ás győzelem annak tudható be hogy gyenge volt az ellenfél.Szerinted?
Hmmm, miféle angol fociról beszélünk, amikor a nagy csapatokban alig van angol játékos??? Nemzetközi szinten, pedig jó ideje nem volt eredményük, tehát azért az állításod nem teljesen fedi a valóságot. A meccset nem láttam, de hát ez kötelező volt...Ha majd a svédeket is legyűrjük, akkor azt mondom szép volt fiúk!

#39 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:28

Svédország kicsap mint a szart addig fog tartani az önbizalom.Különben láttad az RTL-en amikor reklámozták a tegnapi meccset?Az hangzott el hogy a "nyári sikerek után" és "most jön az igazi megmérettetés".
1.:Mindenkitől kikaptunk nem tudom milyen nyári sikerről beszélt
2.:Itt volt a manchester a real ,argentina és ezek után málta az igazi megmérettetés?!

#40 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:32

a nyariak nem tetmeccsek voltak, csak ilyen jotekonysag meg just for fun osszecsapasok.
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (221 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.