HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci

#3681 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 21. 13:50

Idézet

Idézet

az nem izzadtság véletlenül? mert fura módon a 4-ből 3 vhogy elvarázsolódik, de az a 4. se vmi meggyőző.

A meccset tekintke megérdemelt az Inter győzelme csak nem ilyen arányban, vagy a lesgólt, vagy 1 db 11-est be kellett volna fújni, picit igazságosabb legyen a meccs. Nem panaszkodok mert megérdemelten vesztettünk, de ne feledjük
hogy lesz egy meccs a szentélyben, amibe az arsenal is belesétált. Nincs veszve semmi csak oda kell figyelni
és egy független bírót kikapni.Kép

Jah és balotelli-ről mutasson már nekem vki vmi videót amin látszik h olyan hiperszupergammatehetség mert
youtube-on nézegettem ilyen skills meg top 10 goals videókat róla amiból 6 gól ziccerből volt szal nemigen
tudom mire vélni, hogy mért van így túlsztárolva.
nem youtubeon kell megnézni hogy mekkora zseni... tonnaszámra lövi a gólokat, nem feltétlenül látványos játékos, de hatékonyKép
ilyen kaliberű csapatba tonnaszámra kapja a ziccereket, azokat muszály berúgni
sztem meg Giovinco v ki 2x jobb nála v jobb lesz mindegy
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#3682 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 13:52

Idézet

Idézet

Idézet

az nem izzadtság véletlenül? mert fura módon a 4-ből 3 vhogy elvarázsolódik, de az a 4. se vmi meggyőző.

A meccset tekintke megérdemelt az Inter győzelme csak nem ilyen arányban, vagy a lesgólt, vagy 1 db 11-est be kellett volna fújni, picit igazságosabb legyen a meccs. Nem panaszkodok mert megérdemelten vesztettünk, de ne feledjük
hogy lesz egy meccs a szentélyben, amibe az arsenal is belesétált. Nincs veszve semmi csak oda kell figyelni

Jah és balotelli-ről mutasson már nekem vki vmi videót amin látszik h olyan hiperszupergammatehetség mert
youtube-on nézegettem ilyen skills meg top 10 goals videókat róla amiból 6 gól ziccerből volt szal nemigen
nem youtubeon kell megnézni hogy mekkora zseni... tonnaszámra lövi a gólokat, nem feltétlenül látványos játékos, de hatékonyKép
Igen Ballottelli jó játékos,de még nem érett ahhoz,hogy sztárnak hívják.Nem rossz játékos,de még sokat kell tanulnia,menjen Wengerhez,és ő megtanítja ezt neki,hogyan viselkedjen meg stb.Mert az Arsenalban rengeteg 18-22 éves játékos van,és nem híresek,de már úgy játszanak,mintha már ezer éve ismerné az ember.

#3683 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 14:28

Annyit szólok én csak a meccshez, hogy az Inter megérdemelten nyert, és nincs okuk a Barcának reklamálni milyen ítételeket fújtak. Tavalyi elödöntőhöz képest ez semmi nem volt...

#3684 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 14:36

Idézet

Annyit szólok én csak a meccshez, hogy az Inter megérdemelten nyert, és nincs okuk a Barcának reklamálni milyen ítételeket fújtak. Tavalyi elödöntőhöz képest ez semmi nem volt...
hát azért de
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#3685 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 15:01

Idézet

Idézet

hát azért de
Tényleg,azért tavaly mikot minimum 3 jogos 11-est nem fújt be a bíró a Chelseanek.Azért ebben van valami.De mind1 szerintem a Barca kiveri az Inter úgy is,hazai pályán a Barca megállíthatatlan.Viszont ha Messi megint kikapcsolják,akkor az Inter jut tovább.

#3686 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 16:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Igen Ballottelli jó játékos,de még nem érett ahhoz,hogy sztárnak hívják.Nem rossz játékos,de még sokat kell tanulnia,menjen Wengerhez,és ő megtanítja ezt neki,hogyan viselkedjen meg stb.Mert az Arsenalban rengeteg 18-22 éves játékos van,és nem híresek,de már úgy játszanak,mintha már ezer éve ismerné az ember.
ez oké de denilson(:Đ ) vagy diaby nem akkora tehetség mint ő ezt Arsenal szurkolóként írom, itt egyedül fejben vannak gondok, nem feltétlen arra gondolok h buta. 19 éves még csak (oké vannak érett 19 évesek de ő nem az) nem fogadja el mourinho-t, nem tiszteli mint edzőt ezért viselkedik így. Olyan edző kell aki ki tudja érdemelni a tiszteletét, mourinho tud bánni a sztárokkal, ezt már bizonyította, de ezek szerint az ilyen fiatalokkal nem.
Ronaldo vajon hogy viselkedett volna ha nem Ferguson keze alatt edződik?
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#3687 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 16:20

Mire számítotok a mai meccsen? Szerintem szűkösen, de nyer a Bayern, de a visszavágón megszorongathtja őket a Lyon, én komoly esélyt látok egyébként a franciák továbbjutására...
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#3688 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 21. 16:22

Idézet

Mire számítotok a mai meccsen? Szerintem szűkösen, de nyer a Bayern, de a visszavágón megszorongathtja őket a Lyon, én komoly esélyt látok egyébként a franciák továbbjutására...
Kb. én is így látom.

#3689 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 16:43

http://www.nemzetisp...sagban-2025701/
egyik komment:
"ilyen és ehhez hasonló gólörömet el tudtam volna képzelni Gyepes egy-egy öngóljánál"

#3690 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 17:03

Idézet

Idézet

Kb. én is így látom.
hát én már hétvége óta ezt a meccset várom, nagyon remélem hogy nyer a bayern, és nem mondom, hogy biztos a bayern továbbjutása, mert nagyon is necces, de nem tudom, hogy miben jobb a lyon, védelemből most 3 ember is hiányzik, középpálya szerintemjobb a bayernnél, támadósor meg egyértelmű, de valószínüleg az is bennevan, hogy egész évben nem láttam egy lyon meccset se, de egy a lényeg: nyerjen a bayern:) már most felcsatlakozok digisport.hura, nehogy megteljen a szerver:)
Free userbars

#3691 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 21. 18:18

Idézet

Idézet

Idézet

Kb. én is így látom.
hát én már hétvége óta ezt a meccset várom, nagyon remélem hogy nyer a bayern, és nem mondom, hogy biztos a bayern továbbjutása, mert nagyon is necces, de nem tudom, hogy miben jobb a lyon, védelemből most 3 ember is hiányzik, középpálya szerintemjobb a bayernnél, támadósor meg egyértelmű, de valószínüleg az is bennevan, hogy egész évben nem láttam egy lyon meccset se, de egy a lényeg: nyerjen a bayern:) már most felcsatlakozok digisport.hura, nehogy megteljen a szerver:)
SAT1,ORF1 is adja!

#3692 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 18:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kb. én is így látom.
SAT1,ORF1 is adja!
nem értem ezt a t-home.ot, de nincsenek benne nekünk külföldi adók...ilyen muzsikatv meg reflektor tvmeg többi szenny csatornák vannak, de csak cnn, meg németrtl van meg bbc nekünk, meg most látom, hogy megújult a honlapjuk, és állítólag jobb minmőségüek az online adások(*)Kép:Đ meg hát a manchester meccset is gépen néztem, szóval ebből a kabalából nem adok:):-D
Free userbars

#3693 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 19:24

http://www.atdhe.net/ itt lehet nézni

#3694 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 21. 19:33

nekem is ezt ajánlotta múlkor arshavin, meg is néztem magyarul a Real - Valenciát :Đ
Szerencsére a mai meccset tv-n tudom nézni! Kép

#3695 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 19:34

Idézet

nekem is ezt ajánlotta múlkor arshavin, meg is néztem magyarul a Real - Valenciát :Đ
Szerencsére a mai meccset tv-n tudom nézni! Kép
nekem is ő ajánlottaKépKép

#3696 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 20:27

ribéry pirosat kapott...KépKépKépnagy a baj...Kép szerintem sárga az lehet, de a piroslapot nagyon is erős ítéletnek érzem...:Đ azlrt hajrá fiúk!Kép
toulalan piriKép
vége: 1:0 a bayernnek:D ez egy jó eredény, nem kaptunk gólt, és nyertünkKép ennél a lyonnál jobb a bayern, kérdés, hogy a busz mennyire volt benne a lyonbanKép

Free userbars

#3697 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 21:38

Na akkor : ''Unu la zero'' Kép-mondá' a román Kép
Bayern 1-0 Lyon
Kép

#3698 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 21:47

Bejött a jóslatom, de még mindig úgy vélem hogy a Lyon hazai pányán komoly esélyes lesz, főleg a buszozás nélkül...Kép
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#3699 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 14:31

Idézet

Bejött a jóslatom, de még mindig úgy vélem hogy a Lyon hazai pányán komoly esélyes lesz, főleg a buszozás nélkül...Kép
az 1:0 tökéletes eredmény első meccsre, nem kaptunk gólt, előnnyel utazhatunk, de koncentrálni kell, és én még mindig azt mondom, hogy ribérynek erős volt a pirosKép
és csak remélni tudom, hogy nem kap egy meccsnél hosszabb eltiltástKép szerintetek egyébként marad münchenben?
én nem is tudom, hogy mi lenne a jobb, de igaziból eladnám gomezt, kloset, luca tonit is, megvenném balotellit, mert van gaal és a német közeg megnevelné, és lehet hogy ribéry eladása még jó is lenne, mert abból a pénzből nem egy klasszist lehet venniKép

Free userbars

#3700 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 17:07

Idézet

Idézet

az 1:0 tökéletes eredmény első meccsre, nem kaptunk gólt, előnnyel utazhatunk, de koncentrálni kell, és én még mindig azt mondom, hogy ribérynek erős volt a pirosKép
és csak remélni tudom, hogy nem kap egy meccsnél hosszabb eltiltástKép
A BL-ben azzonali pirosért elvileg 2 meccs jár, egyébként nagyon elvakult bayern fanatikusnak kell lenned ha szerinted az nem ért pirosat. nagyon aljas belpő volt

Téma megosztása:

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184