HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci

#3721 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:03

Idézet

lol ez mifaszom XDXD...néztem román eurosport 2-n a meccset, erre most reklámban: OMV, Mozgásban tart! Kép
En is láttam már hasonlot,de föleg a román cartoon networkon a lengyel reklámok vágnak oda rendesen.Kép
Dr.   WP 

#3722 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

az elsőt nem láttam azt is ő rugta???
Nem rúgta,hanem fejelte KépKép.És szép volt Kép
igen végén megmuttatták a golt, Drogba jó centerezetett :Đ + szép fejes, jha és kössz az oldit arshavinKép
1 párszor már belinkeltem :-D.Amúgy most már a TV is adja,pontosabban az ES 2 Kép
ha menne ott nézném de csak Kábel TV-m van s azon nem fogható KépKép így marad a net Kép
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#3723 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:05

Idézet

Idézet

lol ez mifaszom XDXD...néztem román eurosport 2-n a meccset, erre most reklámban: OMV, Mozgásban tart! Kép
En is láttam már hasonlot,de föleg a román cartoon networkon a lengyel reklámok vágnak oda rendesen.Kép
áááá itt már a CN angol szal a 4-15 éves korosztályt akarják tanitani angolul kb ez lehet az elképzelésük :Đ KépKép de ott a reklám angol,legyel vagy néma Kép szal full KO

#3724 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:07

Idézet

Idézet

Idézet

áááá itt már a CN angol szal a 4-15 éves korosztályt akarják tanitani angolul kb ez lehet az elképzelésük :Đ KépKép de ott a reklám angol,legyel vagy néma Kép szal full KO
Erdekes mikor én voltam abban a korban, hogy a CN nézzem, nálunk is angol volt, aminek nagyon örültem...csak mostanában tértek át románra sajnos. Bocs az offert.Kép
Dr.   WP 

#3725 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:33

és ottvan Kalou ismét!!! 4-0:)Kép

Malouda! 1 méterről ilyet kihagyni...KépKép

Lampard!!! :Đ 5-0 ezt élvezet nézni XD nemsok köze van a meccshez a stokenak, néha labdát szereznek de nem tudnak mit kezdeni vele..Kép

Mondtam én h jó ez a Sturridge gyerek Kép
6-0:)

Na végre Malouda!!! 7-0Kép:-D
Kép

#3726 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 14:39

naskacok... ma:) Lyon-Bayern... ma miótam ár felkeltem ez jár az eszemben:) magamat is meglepem, hogy mennyire szeretem ezt a Bayern:) má most izgulok:$:Đ remélem továbbjutnak a fiúkKép szerintetek? hajrá Bayern!KépKép
Free userbars

#3727 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 14:42

Idézet

naskacok... ma:) Lyon-Bayern... ma miótam ár felkeltem ez jár az eszemben:) magamat is meglepem, hogy mennyire szeretem ezt a Bayern:) má most izgulok:$:Đ remélem továbbjutnak a fiúkKép szerintetek? hajrá Bayern!KépKép
Szintén.
Holnap meg remélem az Inter megy tovább...és akkor Inter-Bayern döntő. =)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#3728 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 15:19

Idézet

Idézet

Szintén.
Áhh miket beszéltek?:-D a Lyon fogja megnyerni a BL-t !!! Kép HAJRÁ LYON KépKépKép

#3729 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 15:38

sztem ma a Bayern tovább lép, meg holnap a Barca is megcsinálja tudom elég irreális dolog de qrva szerencsés csapat, főleg a Nou Camp-on.... ettőől függetlenül Forza Bayern Kép

#3730 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 15:59

Idézet

Idézet

Idézet

Szintén.
Áhh miket beszéltek?:-D a Lyon fogja megnyerni a BL-t !!! Kép HAJRÁ LYON KépKépKép
Én is Lyon továbbjutását érzem!:) Abban viszont biztos vagyok, hogy az Inter-Barca párharc továbbjutója nyeri a BL-t!Kép ja és ott hajrá Inter:)
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#3731 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 17:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szintén.
Én is Lyon továbbjutását érzem!:) Abban viszont biztos vagyok, hogy az Inter-Barca párharc továbbjutója nyeri a BL-t!Kép ja és ott hajrá Inter:)
remélem Lyon - Inter döntő lesz, osztálykiránduláson nagyan nagy lenne nézni KépKéphttps://forum.hwsw.h...default/050.gif
Ha már Milan-os vagyok, Internek drukkolok a Barca ellen ...https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/026.gif

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#3732 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:18

én nem bírom már ezt...:Đ már csak 1óra és 7 perc a közvetítés kezdéséig...:-D isteneem... csak jussunk továbbKép:)
Free userbars

#3733 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:37

Idézet

én nem bírom már ezt...:Đ már csak 1óra és 7 perc a közvetítés kezdéséig...:-D isteneem... csak jussunk továbbKép:)
az első meccset látad ? Alianz arénában a drukkerek mit raktak ki ? Kép

#3734 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:41

Idézet

Idézet

Szintén.
majd meglátjukKép maajd meglátjuk
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#3735 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:45

Elnézést kérek minden Bayern fan-tól, de remélem, maa Lyon jut tovább! Ugyan a Bayern-t jobban kedvelem, de ha történetesen a kedvenc csapatom ( Barcelona ) bejut a döntőbe, akkor jobb szeretném, ha a lyon lenne az ellenfél, és nem a Bayern! :Đ A mi helyzetünk viszont piszkosul nehéz ( ha jó magyarosan akarok fogalmazni, akkor bitang nagy sz.rban vagyunk ), de semmi sem lehetetlen! A Nou Camp-ban mindig benne van a két, vagy több gólos győzelem, akárki is az ellenfél. ( nekünk ugye 2-0 kéne a sima továbbjutáshoz, viszont ha kapunk egy gólt, akkor már négyet kellene rúgnunk ). Ráadásul ne felejtsük el, hogy az INter mindent kiadott magából múlt héten, és kb. ez volt az idényben a legjobb meccsük! Mi viszont ( és ezt azt hiszem, minden nagyképűség és elfogultság nélkül mondhatom ) ha elkapjuk a fonalat, akármelyik csapatot le tudjuk győzni! Én bízom a fiúkban, és bízom Guardiolában is! Az odavágón alulmaradt! De a visszavágón győznünk kell! Ha viszont netán mégis kiesnénk, azt szeretném, ha emlet fővel, címvédőhöz méltóan búcsúzzunk a sorozattól, és nyerjük meg a meccset! Ami biztos: mi, a szurkolók a csapat mellett állunk, történjék bármi is holnap! Forca Barca!

Jó szurkolást mindenkinek, akárkiért is szorítanak! :-D
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#3736 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 18:52

Idézet

(...viszont ha kapunk egy gólt, akkor már négyet kellene rúgnunk ).
Elég 3 is és akkor hosszabítás van.

Idézet

Idézet

majd meglátjuk/forum/images/smiles/030.gif maajd meglátjuk
Meg ám.Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#3737 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 19:00

az a helyzet, hogy mourinho kitalálta messi ellenszerét, és tökmindegy hogy hol vannak, lehetnének a mezőn is, az a taktika akkor is bejön...nem lehet neki teret adni, és úgy látszik elég fegyelmezett az inter védelme, hogy ezt a feladatot, aminél talán nincs is nehezebb egy védőnek, teljesítsék.(messi az előző meccsen csak kicsivel futott kevesebbet mint a kapusok) az előző meccset szerintem mourinho nyerte meg, utálom mint a sz*rt de amit tud az nem egy kategóriával magasabb, mint a többi edző tudása. nem tudom elképzelni, hogy az inter ne jusson tovább, abban a fáradt olasz bajnokságban úgy megtanul minden csapat bekkelni, mint sehol máshol, ha erre lenne majd szükségük, ami nem elképzelhetetlen:)
és igen, láttam a szurkolók formációját, hár csodálatos volt:) és akkor erősödött meg bennem az elhatározás, hogy a 18. szülinapomra egy jegyet kérek majd egy bayern meccsre:):Đ

Free userbars

#3738 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 19:03

Én hét évesen Juventus meccs jegyet kaptam ajándékba névnapomra, de szerintem inkább Apámat érdekelte a mérkőzés.:Đ A keresztnevünk ugyanaz.:-D

#3739 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 19:04

Idézet

Én hét évesen Juventus meccs jegyet kaptam ajándékba névnapomra, de szerintem inkább Apámat érdekelte a mérkőzés.:Đ A keresztnevünk ugyanaz.:-D
:):):):):) és jó meccs volt?:)
Free userbars

#3740 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 19:12

Idézet

Idézet

:):):):):) és jó meccs volt?:)
Rába Eto - Juventus 2:1 KEK mérkőzés, Győr, 22000 néző...
Apám mondta,szurkoljak, én meg kiabáltam:Hajrá Veszprém! Ennyi maradt meg kb.:) Ja és láttam védeni Zoff-ot, játszani Bettega-t,Gentile-t..
Az első meccset a Juve nyerte 2:0-ra, de ez már történelem.

Téma megosztása:

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.