Idézet
az a helyzet, hogy mourinho kitalálta messi ellenszerét, és tökmindegy hogy hol vannak, lehetnének a mezőn is, az a taktika akkor is bejön...nem lehet neki teret adni, és úgy látszik elég fegyelmezett az inter védelme, hogy ezt a feladatot, aminél talán nincs is nehezebb egy védőnek, teljesítsék.(messi az előző meccsen csak kicsivel futott kevesebbet mint a kapusok) az előző meccset szerintem mourinho nyerte meg, utálom mint a sz*rt de amit tud az nem egy kategóriával magasabb, mint a többi edző tudása. nem tudom elképzelni, hogy az inter ne jusson tovább, abban a fáradt olasz bajnokságban úgy megtanul minden csapat bekkelni, mint sehol máshol, ha erre lenne majd szükségük, ami nem elképzelhetetlen:)
és igen, láttam a szurkolók formációját, hár csodálatos volt:) és akkor erősödött meg bennem az elhatározás, hogy a 18. szülinapomra egy jegyet kérek majd egy bayern meccsre:)

láttál egy meccset amin messi nem rúgott 3 gólt és már aztmondod h megvan az ellenszere?
tévedés, nem akarom a buszozásra fogni de ha amiatt futott 10 km-el kevesebbet a csapat mint az arsenal ellen otthon
akkor az internek vége.
Azt meg főleg nem értem h a nagy Milanosok akik gyűlölik az intert most mért nekik szurkolnak?
elvileg az ellenségük ellensége a barátuk, v ez most vmi trend, h utáljuk közösen a barcát?
Ha guardiola marad az edzőnk akkor marad a folytonos szép játék, mi legalább nem vásárolgatunk
agyba főbe mert egy trágya az utánpótlásunk, vagy mi legalább igazolunk rendes fiatalokat nemolyanokat mint benzema
Rá kellene jönni ezekre a dolgokra, mert lám Raul meddig volt a fő playa a madridban nem úgy érkezett mint c ronaldo aki
2-3 év múlva úgy elhúz akárcsak benzema, kaká meg megy vissza Brazilba.Sztem a Real vezéregyénisége
Canales lesz majd aki sok tekintetben hasonlít Raul-ra nem nyilatkozgat h biztos legyőzzük ezt meg azt hanem tiszteli az ellenfelet, na mindegy tudnék még erről beszélni de ígyis kapni fogom a nagy oltásokat.

jók legyetek