HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci

#4281 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 01. 12:32

Idézet

Itt az új Arsenal mez!
szvsz. az előző sokkal jobb volt, ez pont olyan mint a 06/08-as mez. De ha ebben nyerünk trófeákat ez lesz a kedvencemKép
Igen olyan mint 2008 ban mikor egész jók voltunk.Viszont ennek örülök mert könnyebb megcsinálni a PESben Kép.Nekem tetszik a mez,de a tavaly tényleg jobb voltKép.

#4282 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 12:44

Idézet

Itt az új Arsenal mez!
szvsz. az előző sokkal jobb volt, ez pont olyan mint a 06/08-as mez. De ha ebben nyerünk trófeákat ez lesz a kedvencemKép
ez borzalmas KépKépKépKép

#4283 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 12:48

Idézet

Idézet

Itt az új Arsenal mez!
ez borzalmas KépKépKépKép
Amúgy ez a mez úgy néz ki,mint a semmilyen mez Kép.Az egész fehér,csak a mez közepe piros.A tavalyi meg azelőttiben a sportszárban is volt piros,és az újja is piros volt,igaz volt benne fehér csík,de akkor szebb volt.A legjobb viszont a bordó mez volt 2006-ban :ĐKépNa ez a mez

#4284 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 12:50

Idézet

Amúgy ez a mez úgy néz ki,mint a semmilyen mez Kép.Az egész fehér,csak a mez közepe piros.A tavalyi meg azelőttiben a sportszárban is volt piros,és az újja is piros volt,igaz volt benne fehér csík,de akkor szebb volt.A legjobb viszont a bordó mez volt 2006-ban :ĐKép
jaaa az jó volt de az csak a Hihgbury bucsuztató mez volt ! De ez annyira semmmilyen ! De ez most komolyan nem tetszik..........Kép

#4285 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 12:52

Idézet

Idézet

Amúgy ez a mez úgy néz ki,mint a semmilyen mez Kép.Az egész fehér,csak a mez közepe piros.A tavalyi meg azelőttiben a sportszárban is volt piros,és az újja is piros volt,igaz volt benne fehér csík,de akkor szebb volt.A legjobb viszont a bordó mez volt 2006-ban :ĐKép
jaaa az jó volt de az csak a Hihgbury bucsuztató mez volt ! De ez annyira semmmilyen ! De ez most komolyan nem tetszik..........Kép
Engem erre a mezre emlékeztet :-D

#4286 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 12:55

Idézet

Idézet

Engem erre a mezre emlékeztet :Đ
jaja. De a mostani jó volt, nem tom mért kellet ez !

#4287 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 13:49

Idézet

Idézet

Idézet

Engem erre a mezre emlékeztet :Đ
jaja. De a mostani jó volt, nem tom mért kellet ez !
azért mert az új mezek piacra dobása, óriási haszon a klubnak, mert minden fanatikus megveszi jó pénzért. Én is szinte biztosra vettem hogy megveszem ezt az ideit(isKép) de így hogy szinte pont ugyanolyan mint az előző meg nem is nagyon tetszik, így nem valószínűKép
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#4288 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 01. 21:22

Idézet

Idézet

Idézet

Remélem a Real-nak még sikerül leigazolni Maicon-t és Gerrard-ot. Most, hogy a Barca már Mata-t is vitte... di Mária mellett még kéne kicsit költekezni Kép
Inkább Maicon, mint Gerrard. De lehet azzal a fiatal portugál szélsőhátvéddel jobban járnának hosszú távon. (most csakazértse fogom tudni helyesen leírni a nevét...na de mégis, Google.:Đ Coentrao)
neem-nem, coentrao a bayernnek kell:) de nagyon:/ de már egyre kevésbé esélyes szerintem, pláne ha a real is beajánl neki valami irreálisan magas összeget, természetesen hitelbőlKép
Hitelből, de legalább vissza is fizetik. C.Ronaldo átigazolásából is már több mint 100 millió eurót kaszáltak. És akkor még ott vannak a többiek is Kép

#4289 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 06:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Remélem a Real-nak még sikerül leigazolni Maicon-t és Gerrard-ot. Most, hogy a Barca már Mata-t is vitte... di Mária mellett még kéne kicsit költekezni Kép
Inkább Maicon, mint Gerrard. De lehet azzal a fiatal portugál szélsőhátvéddel jobban járnának hosszú távon. (most csakazértse fogom tudni helyesen leírni a nevét...na de mégis, Google.:Đ Coentrao)
neem-nem, coentrao a bayernnek kell:) de nagyon:/ de már egyre kevésbé esélyes szerintem, pláne ha a real is beajánl neki valami irreálisan magas összeget, természetesen hitelbőlKép
Hitelből, de legalább vissza is fizetik. C.Ronaldo átigazolásából is már több mint 100 millió eurót kaszáltak. És akkor még ott vannak a többiek is Kép
hát, szerintem bőven nem nyereséges a klub, de mindegy, inkább a real mint a barca, akármilyen nevelésekből is gazdálkodik az a klub, itt meg költekezés van, akkor is szimptaikusabb, mint a barca:)Kép
Free userbars

#4290 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 08:39

Idézet

hát, szerintem bőven nem nyereséges a klub, de mindegy, inkább a real mint a barca, akármilyen nevelésekből is gazdálkodik az a klub, itt meg költekezés van, akkor is szimptaikusabb, mint a barca:)Kép
Hát sajnos a Barca is kezdi amit a City,meg a Madrid,meg nagyobb csapatok,hogy össze vissza igazolnak.PL David Villat és Matat is megvették akarják Fabregast is,de megnyugtatom a Barca drukkereket,Fabregas nem megy a Barcába olvastam,hogy a VB-n sokkal több játékidőt szeretne,és ugyan ez lenne a Barcában is,hogy Buzzgecc,Iniesta,Xavi.Fabregas minden meccsen a kispadon kezd szinte,ha nem sérült valamelyik.Van annyi esze Fabregasnak hogy felmérje a dolgot:):Đ

#4291 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 08:45

Idézet

Idézet

Hát sajnos a Barca is kezdi amit a City,meg a Madrid,meg nagyobb csapatok,hogy össze vissza igazolnak.PL David Villat és Matat is megvették akarják Fabregast is,de megnyugtatom a Barca drukkereket,Fabregas nem megy a Barcába olvastam,hogy a VB-n sokkal több játékidőt szeretne,és ugyan ez lenne a Barcában is,hogy Buzzgecc,Iniesta,Xavi.Fabregas minden meccsen a kispadon kezd szinte,ha nem sérült valamelyik.Van annyi esze Fabregasnak hogy felmérje a dolgot:):Đ
matat minek vették meg, milyen posztra? meg én ezt nem is láttam sehol.
egyébként idegesítő, hogy ha valakit kinéz magának a city(vagyis inkább a sejk) akkor minden csapat mehet el, a játékos meg kezdhet csomagolni, mert olyan összeget ajánlanak, hogy belegondolni is rossz, de viszont ők gyorsan akarnak jó csapatot építeni, és ha belegondolunk, más mód nincs nagyon rá, és jól csinálják, kreatív játékosokat vesznek, jövő idényben még plt is nyerhetnek szerintem, a kedvencem abból a csapatból wright-phillips, de a favorit adam johnson, tavaly néztem ki magamnak, nagyon ügyes srác:)

Free userbars

#4292 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 08:50

Idézet

Idézet

Idézet

egyébként idegesítő, hogy ha valakit kinéz magának a city(vagyis inkább a sejk) akkor minden csapat mehet el, a játékos meg kezdhet csomagolni, mert olyan összeget ajánlanak, hogy belegondolni is rossz, de viszont ők gyorsan akarnak jó csapatot építeni, és ha belegondolunk, más mód nincs nagyon rá, és jól csinálják, kreatív játékosokat vesznek, jövő idényben még plt is nyerhetnek szerintem, a kedvencem abból a csapatból wright-phillips, de a favorit adam johnson, tavaly néztem ki magamnak, nagyon ügyes srác:)
Amúgy nem rossz a City,de össze vissza vesznek,és nem szokják meg a csapatok egymást.Én a Cityből,Wright phillipset szeretem,Richards,de jong,Ireland és Bellamy.a Többieket nem nagyon,bár még Given is jó kapus.

#4293 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 04. 18:34

Cannavaro Dubajban ! KépKépKép pénz pénz énz .........Kép

#4294 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 20:00

FIFA Év Játékosa + Aranylabda = FIFA Aranylabda
Összevonják a két díjat.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#4295 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 20:09

Idézet

Ehh, ezt nehezebb lesz megszerezni :Đ
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#4296 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 21:07

De várom már a holnaputáni meccset:O:).Honlapután megyünk a vidéki riskóba és hajrá DEUTCHSLAAAAND KépKépKép.

#4297 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 21:58

Idézet

Idézet

Hogy honnan veszitek hogy megvette Matat a barca azt még most sem tudom
Mert hivatalosan még ajánlatot sem kaptak.
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#4298 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 17:26

Laurent Koscielny hivatalosan is az Arsenal-é!:Đ Képek és részletek itt
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#4299 Felhasználó inaktív   abel1121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 17:33

http://hunabel.myminicity.com/

#4300 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 17:42

Idézet

Ne offold tele értelmetlen játékokkal a topikot. Köszi.

minicity-t én is próbáltam kb 2 éve, de nem sokáig kötött le. kb 2 napig.

Téma megosztása:

• (221 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.