HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#481 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 13. 21:11

Idézet

A játékban van online coop?
Valaki szerint sajnos, szerintem szerencsére: Nincs

#482 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 21:42

Idézet

Idézet

Ha a játék jelenlegi formáját nézzük, 100%-ig egyetértek veled. Kifejezetten saját játékmenet és történetrész szükséges a normális, élvezhető, hihető co-ophoz. De NEM MMO :Đ Szerintem.
GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

#483 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 13. 21:45

Idézet

Idézet

Idézet

Ha a játék jelenlegi formáját nézzük, 100%-ig egyetértek veled. Kifejezetten saját játékmenet és történetrész szükséges a normális, élvezhető, hihető co-ophoz. De NEM MMO :Đ Szerintem.
Igen a Fallout mindég szerette visszaadni ezt a magányos hős érzést (kivéve a Tactics, de azt sokan, köztük én se tekintem igazán a sorozat tagjának).
És ez az érzés szerves részét képezi a Fallout élménynek szerintem, örülök hogy tartották magukat ehez a fejlesztők, remélem a NW-ba is így lesz.

#484 Felhasználó inaktív   KenDenedis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 15. 14:44

Szórakozik velem a játék. A főküldetésekben ott tartok hogy dr. Li-t kell kimenekiteni az alagutakban. De ő csak megáll egy ponton és nem hajlandó tovább menni. Én már rég kiértem a fellegvárhoz de ha ő nincs velem nem peregnek tovább az események. Beszélni se lehet vele normálian. Még ő mondja hogy kövessemKép. Mi a fenét tudok most csinálni vele?

#485 Felhasználó inaktív   Szelim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 23:41

Lenne 1 kérdésem főleg PS3 tulajokhoz. Nekem a sima Fallout 3 gyakran kifagyott és amellett, hogy elbaszhatja a gépet elég idegesítő, ha a küldetés közepén elmegy a kép.A kérdésem a következő: Még 1x beruháznék rá, de a GOTY Edition-re. Azzal is fennál ez a probléma vagy javították?Válaszokat előre is köszönöm!

#486 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 09:12

Ennyire életelen, semmit mondó játékal még nem találkoztam. Hogy kaphatot ez 9 pontot itt a gamekapocson? FPS nézet szar, TPS nézet még szarabb. Küldetés rendszer átláthatatlan. A grafika szintén borzalmas, tele van hibákal és olyan érzésem van mintha egy félkész játékot vettem meg volna. Nem is értem miért tetszik az embereknek.

#487 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 09. 10:47

Idézet

Ennyire életelen, semmit mondó játékal még nem találkoztam. Hogy kaphatot ez 9 pontot itt a gamekapocson? FPS nézet szar, TPS nézet még szarabb. Küldetés rendszer átláthatatlan. A grafika szintén borzalmas, tele van hibákal és olyan érzésem van mintha egy félkész játékot vettem meg volna. Nem is értem miért tetszik az embereknek.
Ööö, mert megérdemli?
FPSel nincs semmi baj, a TPS tényleg szar. A küldtéseket ha nem látod át, az nem a játék hibája. Nekem semmi gondom nem volt vele, mindig tudtam mit hol, miért. A grafika mára ténylge elavult, amikor megjelent még nem volt annyira avittas, sőt. Nagyon jó hangulatot hozott a játék, elborultak voltak a küldtések. Nekem számtalan órám van benne két karakterrel. Ezért tetszik.

#488 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 11:23

Idézet

Idézet

Ööö, mert megérdemli?
FPSel nincs semmi baj, a TPS tényleg szar. A küldtéseket ha nem látod át, az nem a játék hibája. Nekem semmi gondom nem volt vele, mindig tudtam mit hol, miért. A grafika mára ténylge elavult, amikor megjelent még nem volt annyira avittas, sőt. Nagyon jó hangulatot hozott a játék, elborultak voltak a küldtések. Nekem számtalan órám van benne két karakterrel. Ezért tetszik.
küldetéseknél leginkább az a bajom hogy nincs megjelöve hogy melyik a mellék és föküldetés. Igazán csinálhatak volna pl. leirásokat a küldetések mellé. Nem is annyira a grafikával van a bajom, ha nem az egész terület megvalósitásal. Olyan üresnek érzem az egészet.

#489 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 13:04

Idézet

Nem is annyira a grafikával van a bajom, ha nem az egész terület megvalósitásal. Olyan üresnek érzem az egészet.

Bazz, beütött az apokalipszis, mindennek vége, mégis mit vártál?

Because war...war never changes.

#490 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:05

na megvan A.Lincoln bácsi stukoja ! De miylen golyó kell belle ? Kép

#491 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:06

Idézet

.44 (ami a távcsöves magnumba is)

#492 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:22

Idézet

Idézet

.44 (ami a távcsöves magnumba is)
de jó hogy eladtam kupakért amiből vettem 5 rabszolgát..............Kép

#493 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:33

Idézet

Ez egy marha jó kis fegyver. Én is rendzseresen használom. Szinte mindíg egy fejlövés egy ember.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#494 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:36

Idézet

Idézet

küldetéseknél leginkább az a bajom hogy nincs megjelöve hogy melyik a mellék és föküldetés. Igazán csinálhatak volna pl. leirásokat a küldetések mellé. Nem is annyira a grafikával van a bajom, ha nem az egész terület megvalósitásal. Olyan üresnek érzem az egészet.

A küldetéseknek a leírását megtalálod a Pipboy-odban. Adat gomb, küldetések. És amelyikre rákattintasz arra fog mutatni a főnyil az iránytűnél.

Ha a valóságban is kimész a természetbe, pusztaságba nem fogsz lépten nyomon állatokba, emberekbe botlani. Mászkálni kell. Épp ez benne a jó.

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#495 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:40

Rivet városán belül vannak küldetések ?

#496 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:42

Idézet

Rivet városán belül vannak küldetések ?
Persze.
Sok küldetés van, a főszál is itt halad tovább.

#497 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:45

mikor végig vitétek a játékot , netek is volt olyan hogy a vége után egy ágyon fekszünk és nem tudunk megmozdulni csak valakik pofáznak ?! valami brokensteel DLC-t raktam fel hozzá , tán az miatt ?!

#498 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:46

Idézet

mikor végig vitétek a játékot , netek is volt olyan hogy a vége után egy ágyon fekszünk és nem tudunk megmozdulni csak valakik pofáznak ?! valami brokensteel DLC-t raktam fel hozzá , tán az miatt ?!
jaja amiatt, tovább viszi a történetet ráadásul felemeli a szintkorlátot 30raKép

#499 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:51

Idézet

Idézet

jaja amiatt, tovább viszi a történetet ráadásul felemeli a szintkorlátot 30raKép
de mit kell csinálni hogy felkelhesek ? a warez verzió az baj ?

#500 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 14. 18:23

Idézet

ne spoilerezz légyszi, mert pl én még nem jutottam el a broken steel-ig. Kép

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.