Idézet
FallOut 3
Elküldve: 2010. 05. 13. 21:11
A játékban van online coop?
Elküldve: 2010. 05. 13. 21:42
Idézet
Idézet

GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master
Elküldve: 2010. 05. 13. 21:45
Idézet
Idézet
Idézet

És ez az érzés szerves részét képezi a Fallout élménynek szerintem, örülök hogy tartották magukat ehez a fejlesztők, remélem a NW-ba is így lesz.
Elküldve: 2010. 05. 15. 14:44
Szórakozik velem a játék. A főküldetésekben ott tartok hogy dr. Li-t kell kimenekiteni az alagutakban. De ő csak megáll egy ponton és nem hajlandó tovább menni. Én már rég kiértem a fellegvárhoz de ha ő nincs velem nem peregnek tovább az események. Beszélni se lehet vele normálian. Még ő mondja hogy kövessem
. Mi a fenét tudok most csinálni vele?

Elküldve: 2010. 05. 23. 23:41
Lenne 1 kérdésem főleg PS3 tulajokhoz. Nekem a sima Fallout 3 gyakran kifagyott és amellett, hogy elbaszhatja a gépet elég idegesítő, ha a küldetés közepén elmegy a kép.A kérdésem a következő: Még 1x beruháznék rá, de a GOTY Edition-re. Azzal is fennál ez a probléma vagy javították?Válaszokat előre is köszönöm!
Elküldve: 2010. 06. 09. 09:12
Ennyire életelen, semmit mondó játékal még nem találkoztam. Hogy kaphatot ez 9 pontot itt a gamekapocson? FPS nézet szar, TPS nézet még szarabb. Küldetés rendszer átláthatatlan. A grafika szintén borzalmas, tele van hibákal és olyan érzésem van mintha egy félkész játékot vettem meg volna. Nem is értem miért tetszik az embereknek.
Elküldve: 2010. 06. 09. 10:47
Idézet
Ennyire életelen, semmit mondó játékal még nem találkoztam. Hogy kaphatot ez 9 pontot itt a gamekapocson? FPS nézet szar, TPS nézet még szarabb. Küldetés rendszer átláthatatlan. A grafika szintén borzalmas, tele van hibákal és olyan érzésem van mintha egy félkész játékot vettem meg volna. Nem is értem miért tetszik az embereknek.
FPSel nincs semmi baj, a TPS tényleg szar. A küldtéseket ha nem látod át, az nem a játék hibája. Nekem semmi gondom nem volt vele, mindig tudtam mit hol, miért. A grafika mára ténylge elavult, amikor megjelent még nem volt annyira avittas, sőt. Nagyon jó hangulatot hozott a játék, elborultak voltak a küldtések. Nekem számtalan órám van benne két karakterrel. Ezért tetszik.
Elküldve: 2010. 06. 09. 11:23
Idézet
Idézet
FPSel nincs semmi baj, a TPS tényleg szar. A küldtéseket ha nem látod át, az nem a játék hibája. Nekem semmi gondom nem volt vele, mindig tudtam mit hol, miért. A grafika mára ténylge elavult, amikor megjelent még nem volt annyira avittas, sőt. Nagyon jó hangulatot hozott a játék, elborultak voltak a küldtések. Nekem számtalan órám van benne két karakterrel. Ezért tetszik.
Elküldve: 2010. 06. 09. 13:04
Idézet
Nem is annyira a grafikával van a bajom, ha nem az egész terület megvalósitásal. Olyan üresnek érzem az egészet.
Bazz, beütött az apokalipszis, mindennek vége, mégis mit vártál?
Because war...war never changes.
#491 Guest__*
Elküldve: 2010. 06. 14. 16:06
Idézet
na megvan A.Lincoln bácsi stukoja ! De miylen golyó kell belle ? 

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:22
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:33
Idézet

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2010. 06. 14. 16:36
Idézet
Idézet
küldetéseknél leginkább az a bajom hogy nincs megjelöve hogy melyik a mellék és föküldetés. Igazán csinálhatak volna pl. leirásokat a küldetések mellé. Nem is annyira a grafikával van a bajom, ha nem az egész terület megvalósitásal. Olyan üresnek érzem az egészet.
A küldetéseknek a leírását megtalálod a Pipboy-odban. Adat gomb, küldetések. És amelyikre rákattintasz arra fog mutatni a főnyil az iránytűnél.
Ha a valóságban is kimész a természetbe, pusztaságba nem fogsz lépten nyomon állatokba, emberekbe botlani. Mászkálni kell. Épp ez benne a jó.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2010. 06. 14. 17:45
mikor végig vitétek a játékot , netek is volt olyan hogy a vége után egy ágyon fekszünk és nem tudunk megmozdulni csak valakik pofáznak ?! valami brokensteel DLC-t raktam fel hozzá , tán az miatt ?!
Elküldve: 2010. 06. 14. 17:46
Idézet
mikor végig vitétek a játékot , netek is volt olyan hogy a vége után egy ágyon fekszünk és nem tudunk megmozdulni csak valakik pofáznak ?! valami brokensteel DLC-t raktam fel hozzá , tán az miatt ?!

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:51
Idézet
Idézet

#500 Guest__*
Elküldve: 2010. 06. 14. 18:23
Idézet