HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#61 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 13:54

Idézet

Idézet

Megoldódott.Marhajó játék!!!!Kép
nekem viszont sajnos nem oldódott meg, tudnál segíteni?
nyisd ki a lekeritett jatszoresz ajtajat,menj kozel,es fordulj fele.

#62 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:02

Sziasztok nem tudnátok megmondani hogy lehet át jutni az azon a pálán miután kiszöktenm a bunkerből?

#63 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:05

Idézet

Sziasztok nem tudnátok megmondani hogy lehet át jutni az azon a pálán miután kiszöktenm a bunkerből?
Melyik bunkerből?A legelsőből?Pálya meg nemigen van a játékban csak 1-2.Nyitott a terep.De ha elösször érsz ki a nagyvilágba,akkor Megaton-ba kell menni,nincsen messze a kijárattól.A térképen rajta kell lennie.

#64 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:08

Idézet

Idézet

Melyik bunkerből?A legelsőből?Pálya meg nemigen van a játékban csak 1-2.Nyitott a terep.De ha elösször érsz ki a nagyvilágba,akkor Megaton-ba kell menni,nincsen messze a kijárattól.A térképen rajta kell lennie.
De ott mi a feladat?

#65 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:09

Idézet

Idézet

Idézet

De ott mi a feladat?
Beszélni kell az emberekkel hogy hallotak-e valamit az eltűnt apádról.Pár dumcsi után a bár tulajhoz irányítanak.(Moriarty vagy mi is a neve)

#66 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 13:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De ott mi a feladat?
Beszélni kell az emberekkel hogy hallotak-e valamit az eltűnt apádról.Pár dumcsi után a bár tulajhoz irányítanak.(Moriarty vagy mi is a neve)
ok kösz.

#67 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 19:53

ha végigjátszottam a fő küldetésszálat akkor nem tudok többet játszani?vagyis újat kell kezdenem?Kép

a DLC je meg ha jól értem az atomháború előttre visz el?Kép

#68 Felhasználó inaktív   gyugyo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 10:03

Idézet

Idézet

Idézet

Megoldódott.Marhajó játék!!!! Kép
köszönöm a segítséget, de nekem az a problémám, hogy még a szülőágyon vagyok, a fater ott áll fölöttem én meg csak sírni tudok, egyetlen billentyűre sem reagál ezen kívűl.

#69 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 10:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Megoldódott.Marhajó játék!!!! Kép
köszönöm a segítséget, de nekem az a problémám, hogy még a szülőágyon vagyok, a fater ott áll fölöttem én meg csak sírni tudok, egyetlen billentyűre sem reagál ezen kívűl.

Az baj. Kép Valamit olvastam hogy sokaknak van ilyen, de így hirtelen nem tudom a megoldást. Utána nézek majd valamikor.

Szerk: Hát most hirtelen ennyit találtam: Törölj minden file-t a Dokumentumok/my games(vagy játékaim, nemtom)/Fallout 3 mappából, utána pedig indítsd el a launchert. Elvileg akkor elkezdi detektálni a gém hogy milyen a géped és beállítja a hozzá való grafot.(Ha nem akkor menyj az opciókba) Azt NE állítsd át, csak fogadd el!! Indítsd el a játékot és ELVILEG működik. NEM BIZTOS! Nem láttam hogy bárki megerősítette volna. De egy próbát megér. Remélem segítettem ^^

#70 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 13:34

Idézet

Idézet

ha végigjátszottam a fő küldetésszálat akkor nem tudok többet játszani?vagyis újat kell kezdenem?Kép

a DLC je meg ha jól értem az atomháború előttre visz el?Kép
bizony hogy újat, ezért nem kell annyira előreszaladni. Én jobban örültem volna ha úgy oldják meg mint az Oblivionban, de ez van (ha tévednék és csak én áldoztam fel magam a végén akkor szoljatok rám mert akkor újrakezdem Kép
Én elsőnek saját magam áldoztam fel...aztán hősiesen előreküldtem a lyons Prideból(vagy miből) a csajszit, aztán meg a társam Kép Mindenhogy vége lett a gémnek. Kép De elmentettem mielőtt odaértem a Autumn-hoz, úgyhogy ott fogtam magam és otthagytam mindet...mentem felfedezni. :Đ

#71 Felhasználó inaktív   gyugyo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 11:05

LIMIT nagyon köszönöm a segítségedet, bevált a tanácsod, tovább léptem.

#72 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 12:23

Idézet

Tegnap kezdtem újra a gémet, azt a west családos küldetést csináltam //Spoiler// ami egy kannibál társasághoz vezet azért egész kultúráltak voltak velem szembe de én kiírtottam az egész bagást mert azért kannibálok mégse leselkedjenek a szegény wasteland lakókra, szóval a küldim is füstbe ment de mindenki csinálja a maga módján ez a jó a falloutban.
karmát kaptál érte?

#73 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 12:36

Idézet

Idézet

Idézet

Tegnap kezdtem újra a gémet, azt a west családos küldetést csináltam //Spoiler// ami egy kannibál társasághoz vezet azért egész kultúráltak voltak velem szembe de én kiírtottam az egész bagást mert azért kannibálok mégse leselkedjenek a szegény wasteland lakókra, szóval a küldim is füstbe ment de mindenki csinálja a maga módján ez a jó a falloutban.
karmát kaptál érte?
a főnök leöléséért negatív karmát kaptam meg azért is hogy utána kifosztottam a bázist, de így is good vok :Đ
Ja csak ha megölted a fiút és a vámpírokat,akkor már a falu is agresszív lesz feléd.:-D

#74 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 12:37

Idézet

Idézet

Idézet

karmát kaptál érte?
a főnök leöléséért negatív karmát kaptam meg azért is hogy utána kifosztottam a bázist, de így is good vok :Đ
fosztogatni nem szoktam ígyis annyi cuccom van hogy sosem bíromel. Azt vágod ha nagyon jó a karmád emberek adnak neked ajándékokat és rádióban is rollad beszélnek Kép Azt sajnálom csak hogy nincsenek benne igazi boss harcok legalábbis én eddig nem találtam.

#75 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 07:55

Nemrég kezdtem el játszani vele. Az elején nagyon megfogott. Jó volt felfedezni az új dolgokat, de mostanra kicsit meguntam. Lehet nem kellett volna olyan sok mellékküldit csinálnom, mert a főküldetéssel szinte alig alig haladok. Igazából abba untam bele, hogy állandóan töltöget. Így játszok: betöltödik az egyik "város" (rengeteg idő) ahol általában aludni szokott a karaktert, hogy legyen hp-ja, ezután betöltöm azt a helyszínt ami legközelebb van az aktuális küldetésthez (megint egy halom idő), általában ugye be kell menni valahova a küldetés során ami megint töltötögetés jelent, jön a gyilkolás, pikk-pakk megtelik a hátizsák cuccokkal. Na most vagy visszamegyek eladni a városba ami megint egy halom töltögetés oda vissza, vagy leszarom, de akkor meg nem lesz pénzem semmire se. Egyszóval ez a sok töltögetés elrabolja az értékes játékidőt.
Ráadásul a fejlődés se teljesen egyértelmű nekem (nem játszottam egy fallouttal sem, de pótolni fogom). Nem igazán látszik, hogy hova fejlődik a karakterem. Tudom, hogy vannak perkek meg mittom én mik, de szerintem ezt jobban is meglehetett volna oldani. Legalább lenne egy szép fejlődési fa vagy táblázat vagy mittom én :Đ
Mindegy. Egyelőre pihentetem, kitolom a Fear2-t majd újból előveszem, mert ettől függetlenül tetszik a játék és igazán jó hangulata van.

#76 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 08:41

Idézet

Nemrég kezdtem el játszani vele. Az elején nagyon megfogott. Jó volt felfedezni az új dolgokat, de mostanra kicsit meguntam. Lehet nem kellett volna olyan sok mellékküldit csinálnom, mert a főküldetéssel szinte alig alig haladok. Igazából abba untam bele, hogy állandóan töltöget. Így játszok: betöltödik az egyik "város" (rengeteg idő) ahol általában aludni szokott a karaktert, hogy legyen hp-ja, ezután betöltöm azt a helyszínt ami legközelebb van az aktuális küldetésthez (megint egy halom idő), általában ugye be kell menni valahova a küldetés során ami megint töltötögetés jelent, jön a gyilkolás, pikk-pakk megtelik a hátizsák cuccokkal. Na most vagy visszamegyek eladni a városba ami megint egy halom töltögetés oda vissza, vagy leszarom, de akkor meg nem lesz pénzem semmire se. Egyszóval ez a sok töltögetés elrabolja az értékes játékidőt.
Ráadásul a fejlődés se teljesen egyértelmű nekem (nem játszottam egy fallouttal sem, de pótolni fogom). Nem igazán látszik, hogy hova fejlődik a karakterem. Tudom, hogy vannak perkek meg mittom én mik, de szerintem ezt jobban is meglehetett volna oldani. Legalább lenne egy szép fejlődési fa vagy táblázat vagy mittom én :Đ
Mindegy. Egyelőre pihentetem, kitolom a Fear2-t majd újból előveszem, mert ettől függetlenül tetszik a játék és igazán jó hangulata van.
Nem értem.Nekem a töltögetés 1-2 másodpercet vett igénybe,nem többet.Se Megaton,se Rivet City nem töltögetett nekem észvesztően sokat,ezért szerettem a Fallout 3-mat mert nem volt sok gondom vele.Nem lehet hogy kicsit magasak a beállítások a gépednek?Vagy legalább patchelted már a játékot,hátha az segít?A fejlődés meg kis léptekkel halad.Pár pontttól azért még nem fogod pont az ellenség ölébe dobni a gránátodat,ahhoz kell egy kis szerencse is.

#77 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 08:48

Idézet

Idézet

Nem értem.Nekem a töltögetés 1-2 másodpercet vett igénybe,nem többet.Se Megaton,se Rivet City nem töltögetett nekem észvesztően sokat,ezért szerettem a Fallout 3-mat mert nem volt sok gondom vele.Nem lehet hogy kicsit magasak a beállítások a gépednek?Vagy legalább patchelted már a játékot,hátha az segít?A fejlődés meg kis léptekkel halad.Pár pontttól azért még nem fogod pont az ellenség ölébe dobni a gránátodat,ahhoz kell egy kis szerencse is.
X-box360, ráadásul vinyó nélkül, szóval dvd-ről pörgeti be az adatot. Ezért kell sokat várnom. Más játékoknál ez eddig nem igen volt gond, de mondjuk ott nem is kell olyan nagy teret betöltetni, mint itt (de legalább nem szaggat játék közben). Egyébként nagyjából a felénél tarthatok (persze szigorúan csak a főküldetést nézve)

#78 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 12. 09:41

Idézet

Jó a Fallout 3! Érdekes, hogy én szintén e cég játékával jártam így! Oblivion! Rohadtul megnövekedett a töltési idő. 160 óra játékidőm van pedig,de beleuntam az állandó töltögetésbe! Csak a menübe ha belépek játék közben,néha 7-8 mp is! A játék elején ez nem így volt! Sajnálom. Kép

#79 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 12. 13:05

Idézet

A töltési idő nagyon rendbe van és a quicksave csakugy mint az Oblivionban egy gombnyomás és a játék meg se pöccen (én PC n játszottam ki elég rendesen mondhatni az utálatig úgyhogy arról tudtam csak infót mondani)

Nekem ami nem tetszett a játékban az hogy kevés a küldetés, és a metróhálózat (nem, az nem kevés csak az se tetszett : ) mert mindig összevissza mentem :Đ

#80 Felhasználó inaktív   KenDenedis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 10:36

Elakadtam egy mellékküldetésben, ha valaki tud segítsen legyen szíves. Szürkeárok nevű helyszínt betámadták a hangyák és egy kisfiú megkér hogy pusztítsam el a fészküket. Merre van a fészek?

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.