HWSW Informatikai Kerekasztal: Ignition fanok IDE!!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ignition fanok IDE!!!

#61 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 19:49

Idézet

Idézet

Régi-Új Ignitionosoknak: Aki már letöltötte, hol tart?
Én most ott járok hogy sehol sem járok, de ha járni fogok valahol ahol eddig még nem jártam akkor szólni fogok. Remélem érthető voltam. Kép
Majd szólj, ha járatlan úton vagy:)
I know what to do.

#62 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:55

Bocsika! Ez nem az az autóverseny ami felülnézetes és zsaruverdával is lehet benne nyomulni?Kép
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#63 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 06:03

Idézet

Idézet

Mar csak a Pro liga van hatra. Valaki aki ert a programozashoz irhatna ehez a jatekhoz egy kis kiegeszitest amivel directIP-vel osszecsatlakozhatna ket ember es lehetne ketten nyomni. Na? Irjunk ki palyazatot?Kép
Warning: a pro után még van egy a Mirror nehézségi fokozat. Magyarázni nem kell gondolom :Đ
Tudom, mar a Mirror-al szenvedek. Kép

Spartan: dede!

Mindenki: osszuk meg egymassal kinek melyik a kedvenc verdaja a jatekban. En regen a rendorautot szerettem mert az a legkiegyensulyozottabb, de mostanra mar az iskolabusz a kedvenc, mert azzal jol le lehet szoritani masokat.Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#64 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 07:54

Úúúúúúúúú, az jó. Megvolt a demója, honnan is lehet leszedni?
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#65 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 11:29

Idézet

Úúúúúúúúú, az jó. Megvolt a demója, honnan is lehet leszedni?
Elkuldom privat uzenetben a linket.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#66 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:28

Idézet

Idézet

Idézet

Mar csak a Pro liga van hatra. Valaki aki ert a programozashoz irhatna ehez a jatekhoz egy kis kiegeszitest amivel directIP-vel osszecsatlakozhatna ket ember es lehetne ketten nyomni. Na? Irjunk ki palyazatot?Kép
Warning: a pro után még van egy a Mirror nehézségi fokozat. Magyarázni nem kell gondolom :Đ

Mindenki: osszuk meg egymassal kinek melyik a kedvenc verdaja a jatekban. En regen a rendorautot szerettem mert az a legkiegyensulyozottabb, de mostanra mar az iskolabusz a kedvenc, mert azzal jol le lehet szoritani masokat.Kép
Redneck, mert AZ a legkiegyensúlyozottabb:):-D
I know what to do.

#67 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

rendorautonak jobb a turboja nem? viszont minden mas adatuk egyezik.

#68 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:40

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

rendorautonak jobb a turboja nem? viszont minden mas adatuk egyezik.
Az úttartása egy fokkal rosszabb, és pont annyira hogy nekem ne legyen jó:-D. Amúgy mindenkinek az válik be ami kézre esikKép
I know what to do.

#69 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 03:22

Idézet

Az úttartása egy fokkal rosszabb, és pont annyira hogy nekem ne legyen jó:Đ. Amúgy mindenkinek az válik be ami kézre esikKép
Latod ez igy igaz. Netes multi opciot akarooook! Kép

#70 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 29. 12:59

Nekem errol a jatekrol a kozepsulis koli jut eszembe. Ott ugyanis tilos volt szamitogepet tartani a szobaban. De az egyik szobaban volt egy 486-os valami ultragagyi feketefeher monitorral, meg repedt billentyuzettel. Azon ez az egy jatek volt es emlekszem, hogy estenkent olyan 20 fo tartozkodott abban a 4 fos szobaban. En szemely szerint egyszer sem jutottam oda, de iszonyatosakat rohogtunk.Kép

#71 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 15:33

Idézet

Nekem errol a jatekrol a kozepsulis koli jut eszembe. Ott ugyanis tilos volt szamitogepet tartani a szobaban. De az egyik szobaban volt egy 486-os valami ultragagyi feketefeher monitorral, meg repedt billentyuzettel. Azon ez az egy jatek volt es emlekszem, hogy estenkent olyan 20 fo tartozkodott abban a 4 fos szobaban. En szemely szerint egyszer sem jutottam oda, de iszonyatosakat rohogtunk.Kép
De miert volt tilos? Kép

#72 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 13:32

Idézet

Hát, látszik milyen jó játék:)
I know what to do.

#73 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 13:45

De miert volt tilos?

Azert mert f***ok. Semmien elektromos eszkozt sem lehetett hasznalni halozatrol, mert tuzveszelyes, meg noveljuk a villanyszamlat. Volt a szobankban egy erosito, meg ket hangfal. Az erositot az agynemutartoban tartottuk, a hangfalak meg a szekrenyek felso kisreszeben epp elfertek. Igy azokat mindig bezartuk, egyaltalan nem latszott, amikor hallgattuk, akkor meg nyitva volt. De egy nap feljott az igazgato ket emelettel lejebbrol, hogy hangosan hallgatjuk, meg egyebkentis kapjuk be, es elvette. De szerencsere jo nehez volt a tesla erosito plusz a ket hangfal es cipelhette lefele. Szoval azt mondtak, hogy a telefont is ugy toltsuk, hogy a tanari szobaban leadjuk, es majd ott. Nem tudom, hogyha ilyen tuzveszely van, akkor hogyan nyilvanithatjak lakhatonak az epuletet, de hat ilyen a magyar kollegiumok szinvonala...

#74 Felhasználó inaktív   DemidroL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 16:14

Hello.
Látom, már régen nem írt ide senki, pedig egy egész jó kis gammáról van szó.
Még anno, amikor még nagy játék volt, énis sokat toltam. Aztán jóidőre eltűnt az életemből.
Má már teljesen letettem róla, mert sehol nem találtam meg, amikor egy Abandonware oldalon
szemembe ötlött. Ráadásul a Full CD-s változat.
Nos, nem sokat gondolkodtam, villámgyorsan Download, külön könyvtárat neki, és már ment is.
Szerencsére nagyon jól fut XP alatt maximum felbontásban.
És még a gyakorlatból se jöttem ki, pedig több éve már, hogy hozzá se nyúltam.
Ugyanis alig 2 nap leforgása alatt végigtoltam mind a 4 nehézségi fokozatot bajnokságban.
Ráadásul mirror módban 2-szer sikerült 1. helyezést elérnem.
Még énis meglepődtem, már csak azért is, mert mindezt az Evac terepjáróval csináltam meg.
Hiszen aki jártas a témában, az tudja, hogy ez az autó bizony eléggé gyenge tulajdonságokkal
rendelkezik a többihez képest. Viszont van 2 dolog, amivel mégis kiemelkedik a sorból:
Elsőként a tökéletes kezelhetősége említendő meg, szinte lehetetlen kipördülni vele az éles kanyarokban.
A második pozitív pedig a turbo-jában van. Kevesebb, mint 10 mp alatt feltöltődik, és ekkor már
lehet vele száguldani az egyenes szakaszokon, még ha önmagában lassabb járgány.
A Pro és Mirror szintek bajnokságait egyaránt 49 ponttal nyertem meg.
A novice pontosan 50-re sikerült, az amateur pedig 50 felett.
Mi ebből a tanulság ? Kicsi a bors, de Erős :Đ
Amúgy mindenki jól jár, ha végigviszi a mirror championship-et, mivel a jutalom nem marad el utána.
"A játék nem vész el, csak átalakul."

#75 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 16:44

Megtetszett a game!Kép
Ha veletlenul erre teved valaki akkor nagggyon szepen megkerem h arulja el honnan lehet letolteni,mert kivancsi vagyok ra milyen lehet!

Elore is koszke!Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#76 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 17:27

Idézet

Megtetszett a game!Kép
Ha veletlenul erre teved valaki akkor nagggyon szepen megkerem h arulja el honnan lehet letolteni,mert kivancsi vagyok ra milyen lehet!

Elore is koszke!Kép
nekem megvan tomoritve, megprobalom felrakni a szerveremre es belinkelem. ha wareznek minosulne (mert lehet h oreg gem de meg lehet h van felelos ceg aki a jogdijakat bezsebelne erte :Đ) szal ha wareznem minosulne akkor mindez targytalan :-D

#77 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 01. 17:31

google jóbarát. Próbaképp beírtam, és sok oldalról tölthető....
Kép
Kép
Kép

#78 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 17:36

Idézet

en nem spanolok holmi guglikkal :Đ

#79 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 01. 18:04

Idézet

Idézet

LEhet dubaiban nem szokás, de itt Therabitián jól elvagyunk a hobbitokkal és a guglikkal is Kép
Kép
Kép
Kép

#80 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 18:26

Idézet

Idézet

Idézet

LEhet dubaiban nem szokás, de itt Therabitián jól elvagyunk a hobbitokkal és a guglikkal is Kép
na de mar 8 honapja kinaban vagyok :-D

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó