Idézet
Fahrenheit
Elküldve: 2006. 02. 26. 16:55
upsz..vagy nem erre gondoltál?

Elküldve: 2006. 02. 26. 17:20
Idézet
Idézet
upsz..vagy nem erre gondoltál?
"Ne írj a porba mert elfújja a szél inkább írj az én szívemben ott örökre él."
Elküldve: 2006. 03. 09. 14:16
Ha valakinek rajtam kívül tört verziója van, kérem keressen meg e-mailben. Nem akarok bajt hozni a gamekapocsra, mivel nem warez az oldal.
kisdead@rdslink.ro
Köszönöm.
kisdead@rdslink.ro
Köszönöm.
Elküldve: 2006. 03. 20. 11:33
Végre sikerült elindítanom, gőzöm nincs hogyan, de nem is érdekel. Eddig kurvajó a játék, alig várom, hogy jöjjek haza az egyetemről, hogy folytassam
Elküldve: 2006. 03. 31. 21:40
A játékot sikeresen befejeztem kb 4 nap alatt, nagyon fasza, csak rövid, és az sem tetszett túlságosan, hogy túl lett misztifikálva a vége. Már alig várom, hogy hasonló kaliberű igazi krimi is megjelenjen maják meg hasonlók nélkül, olyasmire gondoltam, mint "A szökevény" c. film, ahol ugyancsak mindkét oldalnak szoríthatunk.
Üdv,
kisdead
Üdv,
kisdead
Elküldve: 2007. 03. 12. 19:18
Nagyon király gamma. El is jutottam vele a szörnyecskés részig. Ahol úgy döntöttem mára elég lesz. És nem mentette el. Úgy hogy most kezdhetem az egészet előröl. Fasza. Valaki légyszi mondja már meg hogy, hogyan kell menteni. És ha netán még valakinek lenne mentése és még el is küldené msn-en akkor azzal tényleg lekötelezne. Előre is köszi a segítséget!
Ne lötyögtesd ki a pálinkát Afrikában józanok a gyerekek!
Elküldve: 2007. 03. 12. 21:17
Idézet
Nagyon király gamma. El is jutottam vele a szörnyecskés részig. Ahol úgy döntöttem mára elég lesz. És nem mentette el. Úgy hogy most kezdhetem az egészet előröl. Fasza. Valaki légyszi mondja már meg hogy, hogyan kell menteni. És ha netán még valakinek lenne mentése és még el is küldené msn-en akkor azzal tényleg lekötelezne. Előre is köszi a segítséget!

Elküldve: 2007. 03. 12. 21:34
Idézet
Idézet
Ne lötyögtesd ki a pálinkát Afrikában józanok a gyerekek!
#149 Guest__*
Elküldve: 2007. 07. 26. 22:34
Egyik kedvenc game-em annyira bejött hogy nem birtam letenni ugyhogy egyhuzamban végigküldtem
Elküldve: 2007. 09. 01. 16:17
Nagyon jó játéknak tűnik a Fahrenheit. Csak jót hallottam róla. Kár, hogy még csak ma jöttem rá, hogy van ilyen király jatek. Már a demot is kiprobáltam, de az nagyon kevés. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni (lehetőleg ingyen) a teljes játékot? Nagyon örülnék neki! Előre is köszi!
Elküldve: 2007. 09. 01. 18:19
Idézet
Nagyon jó játéknak tűnik a Fahrenheit. Csak jót hallottam róla. Kár, hogy még csak ma jöttem rá, hogy van ilyen király jatek. Már a demot is kiprobáltam, de az nagyon kevés. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni (lehetőleg ingyen) a teljes játékot? Nagyon örülnék neki! Előre is köszi!
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 09. 01. 19:15
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 09. 01. 19:23
Idézet
Idézet
Idézet
"Believe the lie" - The X-files
Elküldve: 2008. 06. 29. 06:49
HELLO lenne egy kis problémám és a TI segítségeteket kérném. Beinstalláltam a játékot meg minden, a magyarítást is, aztán amikor belépek a játékba, kérdi a login nevet. Oda beírtam a nevem aztán rámegyek a továbbra, és akkor valami hiba történik és kilép a játékból. Mindíg ezt csinálja, nemtudok továbbjutni a loginon. Kiírja hogy küldjek-e valamilyen jelentést a hibáról, vagy neküldjek, aztán kilép, és nemtudok csinálni semmit. LÉGYSZI SEGíTSETEK!!!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
#155 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 29. 07:30
Idézet
HELLO lenne egy kis problémám és a TI segítségeteket kérném. Beinstalláltam a játékot meg minden, a magyarítást is, aztán amikor belépek a játékba, kérdi a login nevet. Oda beírtam a nevem aztán rámegyek a továbbra, és akkor valami hiba történik és kilép a játékból. Mindíg ezt csinálja, nemtudok továbbjutni a loginon. Kiírja hogy küldjek-e valamilyen jelentést a hibáról, vagy neküldjek, aztán kilép, és nemtudok csinálni semmit. LÉGYSZI SEGíTSETEK!!!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!
Elküldve: 2008. 06. 29. 07:34
Idézet
Idézet
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2008. 07. 05. 05:36
Magyar Gamerek FIGYELEM!
www.wwg.hu
WORLD WIDE GAMERS
Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.
Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.
Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)
Légy te a legnépszerűbb magyar játékos!

WORLD WIDE GAMERS
Elküldve: 2008. 08. 21. 13:24
letoltottem en is ezt a fahrenheit jatekot:) magyaritast pedig most veszem fel .... (15-25 perc kell neki mig felmasolja!!)ű
Ne töltsd le, vedd meg!
Ne töltsd le, vedd meg!
Elküldve: 2008. 08. 21. 13:30
Idézet
letoltottem en is ezt a fahrenheit jatekot:) magyaritast pedig most veszem fel .... (15-25 perc kell neki mig felmasolja!!)
Elküldve: 2008. 12. 06. 20:41
Idézet
Idézet
letoltottem en is ezt a fahrenheit jatekot:) magyaritast pedig most veszem fel .... (15-25 perc kell neki mig felmasolja!!)

Súgó
A téma zárva.