HWSW Informatikai Kerekasztal: Fahrenheit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fahrenheit

#141 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 26. 16:55

Idézet

upsz..vagy nem erre gondoltál?Kép
de erre gondoltam. én is elértem a nyaras végét, mikor a kint vannak a réten v hol meg azt is mikor az apartmanban ül lucas. én is nagyon várom már a 2-t, de egyáltalán van előrejelezve? jaaaaj de jóóóó lenne!!

#142 Felhasználó inaktív   VyrY 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 26. 17:20

Idézet

Idézet

upsz..vagy nem erre gondoltál?Kép
de erre gondoltam. én is elértem a nyaras végét, mikor a kint vannak a réten v hol meg azt is mikor az apartmanban ül lucas. én is nagyon várom már a 2-t, de egyáltalán van előrejelezve? jaaaaj de jóóóó lenne!!
Ne is mond!Még egyenlőre sehol sem találtam róla előrejelzést sajna..de nem hiszem hogy képesek lnnének kínozni minket hogy 2-ről csak 4év múlva hallunk..legalább is remélem!Kép
"Ne írj a porba mert elfújja a szél inkább írj az én szívemben ott örökre él."

#143 Felhasználó inaktív   kisdead 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 14:16

Ha valakinek rajtam kívül tört verziója van, kérem keressen meg e-mailben. Nem akarok bajt hozni a gamekapocsra, mivel nem warez az oldal.
kisdead@rdslink.ro

Köszönöm.

#144 Felhasználó inaktív   kisdead 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:33

Végre sikerült elindítanom, gőzöm nincs hogyan, de nem is érdekel. Eddig kurvajó a játék, alig várom, hogy jöjjek haza az egyetemről, hogy folytassamKép

#145 Felhasználó inaktív   kisdead 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 21:40

A játékot sikeresen befejeztem kb 4 nap alatt, nagyon fasza, csak rövid, és az sem tetszett túlságosan, hogy túl lett misztifikálva a vége. Már alig várom, hogy hasonló kaliberű igazi krimi is megjelenjen maják meg hasonlók nélkül, olyasmire gondoltam, mint "A szökevény" c. film, ahol ugyancsak mindkét oldalnak szoríthatunk.
Üdv,
kisdead

#146 Felhasználó inaktív   Kolipoki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 19:18

Nagyon király gamma. El is jutottam vele a szörnyecskés részig. Ahol úgy döntöttem mára elég lesz. És nem mentette el. Úgy hogy most kezdhetem az egészet előröl. Fasza. Valaki légyszi mondja már meg hogy, hogyan kell menteni. És ha netán még valakinek lenne mentése és még el is küldené msn-en akkor azzal tényleg lekötelezne. Előre is köszi a segítséget!
Ne lötyögtesd ki a pálinkát Afrikában józanok a gyerekek!

#147 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 21:17

Idézet

Nagyon király gamma. El is jutottam vele a szörnyecskés részig. Ahol úgy döntöttem mára elég lesz. És nem mentette el. Úgy hogy most kezdhetem az egészet előröl. Fasza. Valaki légyszi mondja már meg hogy, hogyan kell menteni. És ha netán még valakinek lenne mentése és még el is küldené msn-en akkor azzal tényleg lekötelezne. Előre is köszi a segítséget!
Az Optionsban be kell állítani ON-ra az Autosave-et. Emlékszem először én is beleestem ebbe a hibába, mert alapból ki van kapcsolva. Ezek után a Chapter választásnál még újra is játszhatod a pályákat.

#148 Felhasználó inaktív   Kolipoki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 21:34

Idézet

Idézet

Az Optionsban be kell állítani ON-ra az Autosave-et. Emlékszem először én is beleestem ebbe a hibába, mert alapból ki van kapcsolva. Ezek után a Chapter választásnál még újra is játszhatod a pályákat.
Köszi szépen remélem mükszik majd!
Ne lötyögtesd ki a pálinkát Afrikában józanok a gyerekek!

#149 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 07. 26. 22:34

Egyik kedvenc game-em annyira bejött hogy nem birtam letenni ugyhogy egyhuzamban végigküldtem :Đ

#150 Felhasználó inaktív   Fruzsina7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 16:17

Nagyon jó játéknak tűnik a Fahrenheit. Csak jót hallottam róla. Kár, hogy még csak ma jöttem rá, hogy van ilyen király jatek. Már a demot is kiprobáltam, de az nagyon kevés. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni (lehetőleg ingyen) a teljes játékot? Nagyon örülnék neki! Előre is köszi!

#151 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 01. 18:19

Idézet

Nagyon jó játéknak tűnik a Fahrenheit. Csak jót hallottam róla. Kár, hogy még csak ma jöttem rá, hogy van ilyen király jatek. Már a demot is kiprobáltam, de az nagyon kevés. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni (lehetőleg ingyen) a teljes játékot? Nagyon örülnék neki! Előre is köszi!
Hát sztem még árulják a boltokban,onnan megtudod szerezni!Am ha leszeded netről,onnan is meglehet!De ha nagyon tetszik a játék,és hálásvagy a készítőknek akkor nyugodtan megveheted!Hidd el nekem,nem sok erederi játékom van (14db) és ezek közt ott lapul a Farenheit!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#152 Felhasználó inaktív   Fruzsina7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 19:15

Idézet

Idézet

Hát sztem még árulják a boltokban,onnan megtudod szerezni!Am ha leszeded netről,onnan is meglehet!De ha nagyon tetszik a játék,és hálásvagy a készítőknek akkor nyugodtan megveheted!Hidd el nekem,nem sok erederi játékom van (14db) és ezek közt ott lapul a Farenheit!
Na jó, még az is lehet hogy megveszem valamelyik boltban, ha még kapható, csak gondoltam megkérdem. Kép

#153 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 19:23

Idézet

Idézet

Idézet

Na jó, még az is lehet hogy megveszem valamelyik boltban, ha még kapható, csak gondoltam megkérdem. Kép
Hidd el nem fogod megbánni!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#154 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 06:49

HELLO lenne egy kis problémám és a TI segítségeteket kérném. Beinstalláltam a játékot meg minden, a magyarítást is, aztán amikor belépek a játékba, kérdi a login nevet. Oda beírtam a nevem aztán rámegyek a továbbra, és akkor valami hiba történik és kilép a játékból. Mindíg ezt csinálja, nemtudok továbbjutni a loginon. Kiírja hogy küldjek-e valamilyen jelentést a hibáról, vagy neküldjek, aztán kilép, és nemtudok csinálni semmit. LÉGYSZI SEGíTSETEK!!!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!Kép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#155 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 29. 07:30

Idézet

HELLO lenne egy kis problémám és a TI segítségeteket kérném. Beinstalláltam a játékot meg minden, a magyarítást is, aztán amikor belépek a játékba, kérdi a login nevet. Oda beírtam a nevem aztán rámegyek a továbbra, és akkor valami hiba történik és kilép a játékból. Mindíg ezt csinálja, nemtudok továbbjutni a loginon. Kiírja hogy küldjek-e valamilyen jelentést a hibáról, vagy neküldjek, aztán kilép, és nemtudok csinálni semmit. LÉGYSZI SEGíTSETEK!!!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!Kép
Eredeti a játék lehet a játék odlalán kéne regisztrálni?!

#156 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 07:34

Idézet

Idézet

Eredeti a játék lehet a játék odlalán kéne regisztrálni?!
nem eredeti, mondom elindul meg minden, és a játék elején kell egy login nevet csinálni, mintha akátmilyen más játékban csinálnál egy profilt, megcsinálom, és kilép magától hogy rohadjon megKép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#157 Felhasználó inaktív   WWG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 05:36

Magyar Gamerek FIGYELEM!

www.wwg.hu

WORLD WIDE GAMERS

Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.

Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.

Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)

Légy te a legnépszerűbb magyar játékos! :Đ

Kép
WORLD WIDE GAMERS

#158 Felhasználó inaktív   BlueSlime 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 13:24

letoltottem en is ezt a fahrenheit jatekot:) magyaritast pedig most veszem fel .... (15-25 perc kell neki mig felmasolja!!)ű

Ne töltsd le, vedd meg!

#159 Felhasználó inaktív   Trishtan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 13:30

Idézet

letoltottem en is ezt a fahrenheit jatekot:) magyaritast pedig most veszem fel .... (15-25 perc kell neki mig felmasolja!!)
Nem felmásolja, hanem kitömöríti a játék nyelvi filejait, beleírja a fordítást, aztán visszacsomagolja :Đ

#160 Felhasználó inaktív   pernike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 20:41

Idézet

Idézet

letoltottem en is ezt a fahrenheit jatekot:) magyaritast pedig most veszem fel .... (15-25 perc kell neki mig felmasolja!!)
Nem felmásolja, hanem kitömöríti a játék nyelvi filejait, beleírja a fordítást, aztán visszacsomagolja :-D
Szia csak azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni a fahrenheit magyaritást??Köszi:)
:Đ

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.