Dragon Ball - a legjobb mese sorozat
Elküldve: 2009. 07. 12. 23:12
kinek képzeled te magad ember? ennyire szánalmas duma nemkell ide... mi jogon szólsz le bárkit ezen a fórumon?
tudtommal senki sem hivott, hogy linkeld be a cuccokat...és ha nem hagyod abba ezt a lenéző stilust akkor el is mehetsz... megvagyunk mi a szinkornos DBZ nélkül is...
tudtommal senki sem hivott, hogy linkeld be a cuccokat...és ha nem hagyod abba ezt a lenéző stilust akkor el is mehetsz... megvagyunk mi a szinkornos DBZ nélkül is...
#162 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 12. 23:24
Idézet
Tudtommal megvan a joga hogy gép előtt üljön mert tolószékes. Te meg feltöltötted akkor az összes epet, mostmár mehet a búsba!

Elküldve: 2009. 07. 13. 00:00
Sziasztok! 264. részt ne töltésetek le, mert az igazából a 256.
De mivel meg van korábbról szinkronnal ez a rész, ezért cserélni fogom.
Még ma tölthetik.
De mivel meg van korábbról szinkronnal ez a rész, ezért cserélni fogom.
Még ma tölthetik.
#164 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 13. 00:14
Most akkor azt hiszed, hogy te vagy a faszagyerek, mert ideraktad mindegyik részt? Sztem pont te játszod a mártírt, hogy becsüljünk meg, mert te vagy a csávó aki hatalmas fáradozás árán megosztotta velünk ezeket a linkeket. Ennyi erővel én beszaladok cigánytelepre és mindenhová behajítok egy rúd kolbászt és akkor elkezdek velük magaslóról pofázni hogy becsüljetek meg, én segítettem rajtatok, miközben már loptak maguknak rég kaját. Amúgy ha valakinek kellenek a részek akkor használja a legjobb barátját a Google-t. Ennyi, kijár neked egy bannhammer.
#166 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 13. 00:34
Idézet
Idézet
Most akkor azt hiszed, hogy te vagy a faszagyerek, mert ideraktad mindegyik részt? Sztem pont te játszod a mártírt, hogy becsüljünk meg, mert te vagy a csávó aki hatalmas fáradozás árán megosztotta velünk ezeket a linkeket. Ennyi erővel én beszaladok cigánytelepre és mindenhová behajítok egy rúd kolbászt és akkor elkezdek velük magaslóról pofázni hogy becsüljetek meg, én segítettem rajtatok, miközben már loptak maguknak rég kaját. Amúgy ha valakinek kellenek a részek akkor használja a legjobb barátját a Google-t. Ennyi, kijár neked egy bannhammer.

Elküldve: 2009. 07. 13. 00:42
Idézet
Szeretek másoknak örömet okozni, bearanyozni a szürke hétköznapokat....
Idézet
Én nem játszok semmit. És ez nem hatalmas fáradozás, szeretek bla-bla...
Nem hatalmas fáradozás,de mégis nagy munka.Hátjó.
Én csak annyit kérnék,hogy a jövőben moderáld magad és ha kérdez vki,akkor ne bunkó hangvételben oszd le ha nem muszáj,hanem próbálj meg normálisan válaszolni.Köszöntem.
#168 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 13. 06:19
Hellósztok!!! Szerintem letörlöm magamat az oldalról!!!
Mert mást nem látok csak azt, hogy mindenki kapja az osztást ész nélkül pedig egy rossz szava se volt az illetőhöz!!! Ez az illető sokat képzel magáról, de nem érdekel szerintem ő ilyen apuci anyuci kedvence. Nem tudja mi az az élet: Mindenkinek csak osztani tudja minthogyha ő lenne itt a "basszszájba" !!!
De nem baj mert az ilyenek azoknak csak a szája nagy. Nem tudom ha élőbe lenne ilyen szóváltás akkor mit tenne???
Mert ha elkapna az ideg biztos szarrá verném azt a "hú de ki a fasza gyerek vagyok" arcát!!!!
Nem kellene mindenkinek beszólni!!! Ki tudja milyen háttér van mögötte!!! Előbb utóbb szerintem az intenzíven találod magadat kedvesem!!!!!

De nem baj mert az ilyenek azoknak csak a szája nagy. Nem tudom ha élőbe lenne ilyen szóváltás akkor mit tenne???
Mert ha elkapna az ideg biztos szarrá verném azt a "hú de ki a fasza gyerek vagyok" arcát!!!!

Nem kellene mindenkinek beszólni!!! Ki tudja milyen háttér van mögötte!!! Előbb utóbb szerintem az intenzíven találod magadat kedvesem!!!!!

#169 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 13. 09:57
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
[font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Nem abban lelik az örömüket, hogy mások napjait bearanyozzák.
remélem nem gondolod, komolyan,hogy azzal hogy feltöltöd a részeket bárkinek jobb lesz a napja?2perc összeszedni a netről a részeket.
Én senkinek sem szóltam be.
Senkinek nem szóltál be,csak lehülyézted őket.ill kiforgattad a szavaikat,és az igazad állitgattad.
"Te tényleg hülye vagy,és fogalmi zavarban szenvedsz"
"Szánalmas vagy."
És még lenne mit kimásolni.[/font]
Elküldve: 2009. 07. 13. 10:26
Idézet
Bunkó paraszt vagy te. Hol a köszönet?
Tudod a bunkó parasztok agyi kapacitása igen csekély.
És nem segítek másoknak, még magukon sem tudnak segíteni.
Elletmondás? Még ha igazad is lenne, a kettő között nulla összefüggés van.
Tudod a bunkó parasztok agyi kapacitása igen csekély.
És nem segítek másoknak, még magukon sem tudnak segíteni.
Elletmondás? Még ha igazad is lenne, a kettő között nulla összefüggés van.
Bunkó paraszt vagy te. Hol a köszönet? Mit köszönjek meg?Nem kért senki arra,h itt nekünk qrvajót tegyél azzal,h feltöltöd ezeket.Sőt,te magad írtad,h a a nagyját nem is te töltötted.Akkor kösz,h belinkelted őket vagy mi?
Tudod a bunkó parasztok agyi kapacitása igen csekély. Nem feltétlen.Te is ebbe a kategóriába tartozol,ennek ellenére jól csűröd-csavarod a szavakat.Csak még nem jöttem rá,hogy miért jó ez neked...lehet vmi IRL probléma van a háttérben.
És nem segítek másoknak, még magukon sem tudnak segíteni. Nos.Szerintem az alap dolog lenne egy normális embernél,hogy ha feltölt vmit vhova,akkor ha valaki nem ért rajta 1-2 dolgot,akkor ő elmagyarázza 1x max 2x.De ugye nálad már ott megakadtunk,h te nem vagy normális.
Elletmondás? Még ha igazad is lenne, a kettő között nulla összefüggés van. FAIL.Ez már komolyan mondom,nevetséges:)
"Szeretek másoknak örömet okozni, bearanyozni a szürke hétköznapokat..." Ha ezt akarja elérni egy ember a 'munkájával',akkor hogy viselkedhet velük ilyen bunkó módon?Vagy az első része nem igaz,vagy pedig nagy gondok vannak a fejedben.
De ha netalántán az "örömokozás-bunkó stílus" és a "nem nagy fáradozás-nagy munka" ellentétek össze nem függésére céloztál,akkor meg kell mondjam,h mondatbeli összefüggés nincs.Csak logika,miszerint mindkettő ellentmondás...
Én meg kell valljam,továbbra sem tudom mire vélni ezeket a leteremtő hozzászólásokat,meg hogy mire fel várod el,h megköszönjük azt,amire nem is kértünk,vagy hogy milyen ötlettől vezérelve gondolod azt,h amit csinálsz és ahogy viselkedsz az helytálló és hogy csak neked lehet igazad.Szvsz jobb lenne,ha nyugodtan elmondanád vmi ismerősödnek,h milyen 'bajod' van,mert hogy nem vagy 100as,az is biztos.
Elküldve: 2009. 07. 13. 16:58
Sziasztok, a korábbi 264. rész, igazából 256. rész. Szerencsére korábbról megvolt szinkronban ez a rész, így feltöltöttem.
264 Duál hang (magyar-japán, magyar felirat mellékelve). Saját feltöltés
http://data.hu/get/1....XviD.part1.rar
http://data.hu/get/1....XviD.part2.rar
http://data.hu/get/1....XviD.part3.rar
264 Duál hang (magyar-japán, magyar felirat mellékelve). Saját feltöltés
http://data.hu/get/1....XviD.part1.rar
http://data.hu/get/1....XviD.part2.rar
http://data.hu/get/1....XviD.part3.rar
Elküldve: 2009. 07. 13. 17:11
Idézet
Idézet
Idézet
Bunkó paraszt vagy te. Hol a köszönet? Mit köszönjek meg?Nem kért senki arra,h itt nekünk qrvajót tegyél azzal,h feltöltöd ezeket.Sőt,te magad írtad,h a a nagyját nem is te töltötted.Akkor kösz,h belinkelted őket vagy mi?
Tudod a bunkó parasztok agyi kapacitása igen csekély. Nem feltétlen.Te is ebbe a kategóriába tartozol,ennek ellenére jól csűröd-csavarod a szavakat.Csak még nem jöttem rá,hogy miért jó ez neked...lehet vmi IRL probléma van a háttérben.
És nem segítek másoknak, még magukon sem tudnak segíteni. Nos.Szerintem az alap dolog lenne egy normális embernél,hogy ha feltölt vmit vhova,akkor ha valaki nem ért rajta 1-2 dolgot,akkor ő elmagyarázza 1x max 2x.De ugye nálad már ott megakadtunk,h te nem vagy normális.
Elletmondás? Még ha igazad is lenne, a kettő között nulla összefüggés van. FAIL.Ez már komolyan mondom,nevetséges:)
"Szeretek másoknak örömet okozni, bearanyozni a szürke hétköznapokat..." Ha ezt akarja elérni egy ember a 'munkájával',akkor hogy viselkedhet velük ilyen bunkó módon?Vagy az első része nem igaz,vagy pedig nagy gondok vannak a fejedben.
De ha netalántán az "örömokozás-bunkó stílus" és a "nem nagy fáradozás-nagy munka" ellentétek össze nem függésére céloztál,akkor meg kell mondjam,h mondatbeli összefüggés nincs.Csak logika,miszerint mindkettő ellentmondás...
Én meg kell valljam,továbbra sem tudom mire vélni ezeket a leteremtő hozzászólásokat,meg hogy mire fel várod el,h megköszönjük azt,amire nem is kértünk,vagy hogy milyen ötlettől vezérelve gondolod azt,h amit csinálsz és ahogy viselkedsz az helytálló és hogy csak neked lehet igazad.Szvsz jobb lenne,ha nyugodtan elmondanád vmi ismerősödnek,h milyen 'bajod' van,mert hogy nem vagy 100as,az is biztos.

Elküldve: 2009. 07. 13. 17:12
Idézet
A számból vetted ki a szót (mondatot)
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2009. 07. 13. 17:16
Idézet
Idézet
nem szeretm a DB

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2009. 07. 14. 09:25
Idézet
Te beteg vagy.
Ha vkit vmit ad, azt illik megkösszöni, szóval te és ti vagytok a bunkók.
Még akkor is kutyakötelességed megköszönni, ha éppen nem érdekel a dolog.
De ha legalább nem köszönöd meg, akkor húzd meg magad, és maradj mély csöndben.
Ha vkit vmit ad, azt illik megkösszöni, szóval te és ti vagytok a bunkók.
Még akkor is kutyakötelességed megköszönni, ha éppen nem érdekel a dolog.
De ha legalább nem köszönöd meg, akkor húzd meg magad, és maradj mély csöndben.
Idézet
IRL próbléma, nekem magyarul beszéljél. A bunkó paraszt még mindig te vagy. Én sosem tartoztam ebbe a kategóriába.
A második fele meg továbbra is LoL.
Idézet
Nem ért? Már elnézést, de az hogy vki azt hiszi, hogy poén kedvéért rakok fel linkeket, az túl megy a nem értésen.
Mert ha az egyesítés, a kitömörités lenne a probléma akkor ok. De az hogy vki olyan idióta, hogy feltegyen egy olyan kérdést, hogy mindegyik részre szükség van e, na az illető ezzel már magát minősitette.
Mert ha az egyesítés, a kitömörités lenne a probléma akkor ok. De az hogy vki olyan idióta, hogy feltegyen egy olyan kérdést, hogy mindegyik részre szükség van e, na az illető ezzel már magát minősitette.
Idézet
Én nem viselkedem velük bunkó módon. Ebben nagyon tévedsz apukám, van egy saját oldalam, ahol megvannak velem elégedve, és az itt elhangzott idióta kérdésekkel még ott sem találkoztam, és máshol sem.
Most nem a te nemtommilyenhűdejó oldaladról van szó,hanem az itt tanúsított minősíthetetlen viselkedésről.Ha te tényleg...de tényleg úgy érzed,h senkivel nem viselkedtél bunkó módon ezen az oldalon,akkor úgylegyen.Elfogadom.Vmi problémád van,mert hogy ez nem normális dolog,az is biztos.
Idézet
Az biztos, hogy te nem vagy 100-as, de egy 15 éves tinitől nem is várja senki, hogy az legyen.
Én továbbra is azt mondom,h neked valamilyen problémád van.Nem tudom,h mi az vagy hogy mi miatt van.Nem is nagyon érdekel.De szvsz egy normális,kultúrált ember nem viselkedik így.Lehet neked ez a 'normális'...de akkor egyedül vagy vele,mert mint láthatod,senki más nem tanusít hozzád hasonló megnyilvánulási abnormalitásokat.Szval szerintem ha befejezted a linkelgetést és még úgy gondolod,h képes vagy a 'jó útra térni' és szeretnél az oldalon maradni(bár sztem nem szeretnél),akkor szívesen látunk.De ha nem,akkor köszönjük szépen ez eddigi munkádat és viszlát.
#177 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 14. 10:39
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Amit leírsz az folyamatos hazugság.
Egy sokan még a google-t, sem tudják használni, vagy csak épp az merül bennük, hogy erre is lehetne.
Sok ember mondott köszönetet nekem, már ilyen olyan filmekért.
2 perc alatt összeszedik ez megalol.
Nem zavarjon, hogy én voltam az első, aki elkezdte ezt feltölteni.
Ha összeszedi a részeket, az csak azért, mert vagy én linkeltem őket valahova.
Vagy pedig, valaki elvitte a saját oldalára.
Szóval erről ennyit.
Nem kell itt a mártírt játszani, mint korábban mert rohadtul szánalmas leszel tőle te is.
Jézus azt mondta, az vesse rá az első követ.
Na már most te akkor szólalhatsz meg, ha egyöntetű lenne a véleményed, csak hogy látható, hogy vannak páran, akik vágytak szinkronos részekre.
Szóval innentől kezdve ez képmutatás.
Elküldve: 2009. 07. 14. 11:03
Valaki kultúráltan elárulja nekem, hogyan indult meg egy ilyen öldmeganyád veszekedés egy DB topicban? Ismétlem, kultúra. Elég lenne 4 mondatban, valamint, hogy ki törölte magát.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
#179 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 14. 11:09
Idézet
Valaki kultúráltan elárulja nekem, hogyan indult meg egy ilyen öldmeganyád veszekedés egy DB topicban? Ismétlem, kultúra. Elég lenne 4 mondatban, valamint, hogy ki törölte magát.
Elküldve: 2009. 07. 14. 11:12
Idézet
Necrosmoke feltett egy kérdést,szine lekezelően és bunkón válaszolt.amire felmerült a kérdés,hogy mér tette->még lekezelöbb válaszok jöttek.törölt user pedig,egyszercsak megjelent írt pár hszt,majd a válaszok után amiket kapott inkább törölte magát.
Bár azt nem értem miért kell itt vitatkoznia és lebarmoznia meg hülyéznie mindenkit. Ha nem érzi jól magát itt a fórumon, vagy úgy érzi hálátlan f*szok vagyunk a linkelési munkája kapcsán hagyja az egészet.
És talán épp egy normális ember törölte magát az ő pocskondiája miatt.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!