HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Ball - a legjobb mese sorozat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Ball - a legjobb mese sorozat

#181 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 14. 11:16

Amúgy YaKuZ@ törölte magát.
És kb a 9ik oldlaon kezdődött az egész,07.07,19.45kor (ha érdekel Kasy...)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#182 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 14. 11:29

Átnéztem a nagyját, kösz Wolf.
Hogy te mekkora egy bega vagy szine. Igazuk volt a többieknek, valóban bunkó módon, fennhangon válaszoltál. Alap dolognak tartod a warez-t? Talán ez szánalmasabb mint az esetleges tudatlansága szegénynek. A feltöltések linkjét elrontottad az egyik oldalon. Vagy negyvenöt sor, egy youtube linkre... Szal érted.
A kérdéstől kezdve kiborult nálad a bili, csak dobáloztál és mindenkinek odaszoltál valami degradálót. Mint már említettem, ez a közösség nagyon jól meglesz a debil szöveged és a DB linkjeid nélkül is. Vagy ez neked jó így? Nem hinném.

#183 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 14. 12:36

sztem már a gyp-s beszólásért megérdemelné a bant, ritka gerinctelen dolog egy beteg emberrel szemben
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#184 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 23:35

Idézet

Idézet

Idézet

Mint jelenesetben, ugyanis nem az öntörlés volt a legjobb lépés.
Pedig neked az lenne...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#185 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 15. 23:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Átnéztem a nagyját, kösz Wolf.
Hogy te mekkora egy bega vagy szine. Igazuk volt a többieknek, valóban bunkó módon, fennhangon válaszoltál. Alap dolognak tartod a warez-t? Talán ez szánalmasabb mint az esetleges tudatlansága szegénynek. A feltöltések linkjét elrontottad az egyik oldalon. Vagy negyvenöt sor, egy youtube linkre... Szal érted.
A kérdéstől kezdve kiborult nálad a bili, csak dobáloztál és mindenkinek odaszoltál valami degradálót. Mint már említettem, ez a közösség nagyon jól meglesz a debil szöveged és a DB linkjeid nélkül is. Vagy ez neked jó így? Nem hinném.
Te miről beszélsz?Én nem linkelek youtube-os linkeket, sőt egy ideje már nem is nézek youtube-t. szóval szerintem keversz vkivel.
Debil szöveged neked van.
Linkekkel kapcsolatokban meg kuss van. Ha már egy ember van aki letöltötte őket, akkor te nagyban hallgathatsz.
Bocs, de én nem használom warez szót. Warez a fizetős oldalak összesége, én olyan helyekre nem járok, csak ingyenes oldalakra. Sok minden alap, pl. torrent, táros letöltés, vagy másfajta letöltések, DC, Limewire, Kazaa stb.
Szine ha nem értesz wolf szavából (a szép szóból) akkor nagyon remélem hogy ebből fogsz.
Egy öntelt szókiforgató faszkalap vagy és kérünk szépen prédikálj máshol. Ha meg az az életműved hogy linkelgetsz és köszönetet vársz mert mekkora oltalmazó vagy akkor gratulálok.

Na mostmár csak az oltogatás megy mert igaz amit mondtam? :DD

#186 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 15. 23:53

Idézet

1
Egy kérdés. Ha neked ételt ad valaki, de mondjuk nem törödik veled annyira, esetleg orditozik veled?
Annak nem köszönöd meg az ételt?
Na ebből látszik fogalmad sincs arról mi a hála.
Egy kérdés. Miért legyünk neked hálásak olyan dologért, amit nem használunk?

//Nem kérnék oltást, abból láttunk már tőled eleget. Egy szimpla válasz is megteszi, ne törd magad.//

#187 Felhasználó inaktív   szine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 15. 23:56

Idézet

Idézet

1
Egy kérdés. Ha neked ételt ad valaki, de mondjuk nem törödik veled annyira, esetleg orditozik veled?
Annak nem köszönöd meg az ételt?
Na ebből látszik fogalmad sincs arról mi a hála.
Egy kérdés. Miért legyünk neked hálásak olyan dologért, amit nem használunk?

//Nem kérnék oltást, abból láttunk már tőled eleget. Egy szimpla válasz is megteszi, ne törd magad.//

Na jólvan! Tessék befejezni, ez itt a GK, ha veszekedni akarsz akkor keress egy másik oldalt ill. fórumot, és mindenféle becsmérlő kommentet mellőzz...
Az összes lenéző, anyázós, stb kommentet töröltem és nem szeretnék újra tisztogatni, köszönöm!
- K2

#188 Felhasználó inaktív   szine 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 23:57

file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg207 Javított szinkronos rész (Nem csúszik a hang). Nagy köszönet érte Cartman80-nak!
Saját feltöltés

http://data.hu/get/1...man80.part1.rar
http://data.hu/get/1...man80.part2.rar

http://addat.hu/5491fb69/

#189 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 16. 00:05

Idézet

A kérdésedre válasz. Ha kapsz mondjuk egy zsebórát, vagy egy olyan tárgyat, ami nem igazán tetszik neked, akkor mit csinálsz. Oda mondod, az illetőnek, vidd előlem ezt a szart.
Nem köszönetet mondassz. Mivel KAPTÁL VMIT.
Más kérdés, ha nem érdekel Dragon Ball, akkor mit keress el itt.
Csak nem olyan, vagy mint egy foci drukkerek, akik csak balhé miatt járnak meccsre, de az most tudják hogy mi a kezdőcsapat?
Egy ilyen köszönömöt viszont az ember szinte sosem gondol komolyan... Én legalábbis nem, lehet bennem van a hiba. Az pedig nem hiszem, hogy jól esne neked, ha hazudva neked azt mondanánk, hogy köszönjük, amikor semmi szükségünk rá. De ha annyira hiányzik, akkor rajtam ne múljon: Köszönöm. Bár nem fogom használni soha az életben, azért jól esik.
A Dragon Ball pedig természetesen érdekel, bár mostanában emiatt a hosszúra nyúlt gyerekes fröcsögés miatt járok a topicba, valóban. Az az igazság, hogy az animéért nehéz is lenne, mivel nagyjából 0 szó esik róla mostanában.

#190 Felhasználó inaktív   szine 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 00:39

Idézet

file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg207 Javított szinkronos rész (Nem csúszik a hang). Nagy köszönet érte Cartman80-nak!
Saját feltöltés

http://data.hu/get/1...man80.part1.rar
http://data.hu/get/1...man80.part2.rar

http://addat.hu/5491fb69/
Fontos közlemény:
207-es részt, és 264-es részt töltse le mindenki újból.
207-es rész javított verzió, szinkron már nem csúszik.
264-esnek feltüntetett epizód, pedig 256-os volt. A hibák javítva lettek, jó szórakozást!

#191 Felhasználó inaktív   szine 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 00:43

Idézet

Idézet

A kérdésedre válasz. Ha kapsz mondjuk egy zsebórát, vagy egy olyan tárgyat, ami nem igazán tetszik neked, akkor mit csinálsz. Oda mondod, az illetőnek, vidd előlem ezt a szart.
Nem köszönetet mondassz. Mivel KAPTÁL VMIT.
Más kérdés, ha nem érdekel Dragon Ball, akkor mit keress el itt.
Csak nem olyan, vagy mint egy foci drukkerek, akik csak balhé miatt járnak meccsre, de az most tudják hogy mi a kezdőcsapat?
Egy ilyen köszönömöt viszont az ember szinte sosem gondol komolyan... Én legalábbis nem, lehet bennem van a hiba. Az pedig nem hiszem, hogy jól esne neked, ha hazudva neked azt mondanánk, hogy köszönjük, amikor semmi szükségünk rá. De ha annyira hiányzik, akkor rajtam ne múljon: Köszönöm. Bár nem fogom használni soha az életben, azért jól esik.
A Dragon Ball pedig természetesen érdekel, bár mostanában emiatt a hosszúra nyúlt gyerekes fröcsögés miatt járok a topicba, valóban. Az az igazság, hogy az animéért nehéz is lenne, mivel nagyjából 0 szó esik róla mostanában.
Úgylátom nem értesz a szóból...
Mindenféle becsmérlő gondolatot tarts magadban és fejezd be, az emberek oltását!!!Az előbb tisztogattam és küldtem PÜ-t! K2...

#192 Felhasználó inaktív   szine 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 00:24

Új oldalam címe:
http://musicalzon.fr...3.com/index.php

#193 Felhasználó inaktív   szine 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 02:39

Lesz Dragon Ball a TV-ben (Animax)

http://img27.imagesh...zinmondoaug.jpg

#194 Felhasználó inaktív   Songoku12 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 17:39

Idézet

Komolyan? Mikor?

#195 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 17:51

Idézet

Idézet

Komolyan? Mikor?

ez hülyeség, ennek már kellett volna lennie...ha jól látom, bár kicsit homályos a kép, akkor 2009 augusztusáról van/volt szó

#196 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 11. 17:56

Idézet

ez hülyeség, ennek már kellett volna lennie...ha jól látom, bár kicsit homályos a kép, akkor 2009 augusztusáról van/volt szó
Biztos, hogy lesz GT az Animaxon, de hogy mikor...

#197 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 11. 17:59

Idézet

Idézet

asszem valahol írták hogy szinkronnal lesz és épp akkor keresték az eredeti hangokat a Z-ből.
mondjuk ezt nem tudom mennyire hiteles, biztos valami elhúzódik...

#198 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 18:08

Idézet

Idézet

Idézet

asszem valahol írták hogy szinkronnal lesz és épp akkor keresték az eredeti hangokat a Z-ből.
mondjuk ezt nem tudom mennyire hiteles, biztos valami elhúzódik...
Nem csak a keresés de maga a fordítás és a szinkronizálás is időigényes. Egyébként januárban, tehát ebben a hónapban (vélhetően a végén) kezdik.

#199 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 18:14

Idézet

GT lesz? Kép A Z-nek én jobban örülnek :Đ

#200 Guest__*

Elküldve: 2010. 01. 11. 18:18

Idézet

Idézet

GT lesz? Kép A Z-nek én jobban örülnek :Đ
Több értelme is lenne, mivel itthon szerintem nem futott le végig a Z... Bár elég különálló a sztori, de nagyon sok minden lesz, amit azok, akik nem látták a Z-t, nem nagyon fognak érteni.

Az meg teljesen más dolog, hogy a GT a meggyalázása a szériának.

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó