Dragon Ball - a legjobb mese sorozat
Elküldve: 2005. 09. 29. 06:56
Én 1-2 részt megnézegettem, de nem ragadott meg annyira. Másnap azonban kipróbáltam a haverokon azt amit láttam, de sajna nem sültek meg
.

A pénz nem boldogít, csak ha van.
Elküldve: 2005. 12. 22. 01:19
Idézet
gondoltam nyitok erröl egy topicot !!
Mert szerintem ez a legjobb mese sorozat és én mostanában ezt töltögetem és nézem.
most épp a Dragon ball Z részeit nézem.
egyszerüen imádom.
Ti hogy vagytok vele???
Mert szerintem ez a legjobb mese sorozat és én mostanában ezt töltögetem és nézem.
most épp a Dragon ball Z részeit nézem.
egyszerüen imádom.
Ti hogy vagytok vele???
lantos jános
Elküldve: 2005. 12. 22. 08:52
Idézet
hy
honnan lehet dragon ball részeketz letölteni?
honnan lehet dragon ball részeketz letölteni?
Elküldve: 2006. 01. 01. 22:29
Karacsonykor ertem a dragon ball z vegere. most mar csak a maradek 64 gt resz van hatra. amikor vege lett a z-nek akkor kicsit furcsa erzesem tamadt, igazabol sajnaltam, hogy vege. es kozben is, de foleg ugy utolagosan visszatekintve ra, arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy valoban ez a legjobb rajzfilm sorozat, de nem jo mese. ugyanis a mese gyerekeknek keszul elsosorban, a dragon ballnal viszont rajottem, hogy bizony olyan mondanivalokkal bir, amit egy kisgyerek nem biztos, hogy megertene, es csak az eroszakot latna benne. a Z sorozat hibaja, hogy elvannak nyujtva az esemenyek, de ha nem tv-n nezi az ember, akkor nem zavaro, hiszen egy nap annyit nezhettem meg, amennyit akartam. igy ez mar jobban is tetszik mint az alap sorozat, foleg a mondanivaloja miatt. sokan akik nem lattak az osszes reszt, es csak beleneznek, azok azt mondjak, hogy semmi ertelme sincs, meg csak harcolnak benne. a harc az latvanyossa teszi, de olyan elgondolkodtato dolgok vannak "elrejtve" benne, ami nagyonsok filmbol is hianyzik manapsag. igy azt tudom tanacsolni azoknak, akiket erdekel ez a rajzfilmsorozat, hogy mindenkepp szerezzek be, mert az altalam ismert legjobb alkotas.

Elküldve: 2006. 01. 28. 21:11
Csatlakoznék az elöttem szolokhoz.Ennél jobb "mese" nem kell,nem volt és nem is lessz.
Az a durva ,hogy ezt betiltották a magyar csatornákon,mert pár "butagyerek" azt hitte hogy meg tudja állitani a vonatot/ egyébként részvétem
/. A többi brutális állat filmet azt bezzek nyomják éjjel nappal.Na mindegy nem huzom fel magam
.
Az a durva ,hogy ezt betiltották a magyar csatornákon,mert pár "butagyerek" azt hitte hogy meg tudja állitani a vonatot/ egyébként részvétem

"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2006. 01. 28. 21:13
Majdnem elfelejtettem:a zenéjét meg se említsük/szerintem majdnem jobb mint a mese
/

"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2006. 03. 22. 18:43
nem tudja valaki honnan lehet letölteni db, dbz, dbgt részeket??? mer nekem soha nem sikerül, vagy ha mégis akkor valamiért nem indul, ha valaki tud egy jó oldalt akkor lécci írja má le
előre is kössz
előre is kössz
Elküldve: 2006. 04. 15. 08:30
Idézet
nem tudja valaki honnan lehet letölteni db, dbz, dbgt részeket??? mer nekem soha nem sikerül, vagy ha mégis akkor valamiért nem indul, ha valaki tud egy jó oldalt akkor lécci írja má le
előre is kössz
előre is kössz

Elküldve: 2006. 04. 15. 12:00
Ajánlom mindenki figyelmébe a dbdreamworld.hu -t
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2006. 04. 15. 16:31
Sziasztok! Hmm.. Dragon ball! Sztem nagyon király mese! De sajnos a 3 sorozatot már csak Japánul néztem végig ! És hát kicsit vesztett az élvezhetöségböl!és nem is volt valami erthetö vége!De persze ez azmiatt is lehetett mert nem értettem belöle egy szót sem!Énis keresem az összes részt!!Ha valakinek van róla Infója Akkor szoljon már!Köcce mindenkinek elöre is! Bye all!
__,,,_(o) , (o)_,,,__ i see you !!!!! |
============= |
======================
Elküldve: 2006. 04. 21. 17:29
http://www.dbzgt.hu/ nem tudok letölteni, ti használtátok mér valamikor ezt a honlapot? Nem küldi el az sms-t ols HELP! Vagy valki tud másik honlapot adni ami jó?
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!
Elküldve: 2006. 04. 21. 20:04
Idézet
http://www.dbzgt.hu/ nem tudok letölteni, ti használtátok mér valamikor ezt a honlapot? Nem küldi el az sms-t ols HELP! Vagy valki tud másik honlapot adni ami jó?
============= |
======================
Elküldve: 2006. 04. 21. 21:35
helo helo én is szeretem ezt a mesét kéne egy jó link ahol vannak részek sorba
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 04. 22. 06:11
Van egy pár már leirva az oldalon!pfff!Csak nézz körbe!
============= |
======================
Elküldve: 2006. 04. 28. 09:03
Akad nagyon sok
kerestessél a google-n!
kerestessél a google-n!
============= |
======================
Elküldve: 2006. 05. 24. 18:08
Ez nem is mese csak részben de ezeket Animenak nevezik de most lényegtelen. nekem meg van az összes rész igaz nem nésztem végig csak az elejét de jó kis anime.https://www.gamekapocs.hu/forum/smiles.php# javascript:void(0);
シャーマンキング
#39 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 20. 08:57
Nekem is megvan azs osszes rész a dragonball sorozatbol szerencsére, de aki még nem nézte végig és megvan neki az feltétlenul tegye meg mer ez egy egyszeruen egyedulállo sorazat ami szerintem minden mai rajzfilmet megver torténetben, akcioban és még poénokban is.
#40 Guest__*
Elküldve: 2006. 08. 20. 08:59
Idézet
helo helo én is szeretem ezt a mesét kéne egy jó link ahol vannak részek sorba
http://animedb.atw.hu/