HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Ball - a legjobb mese sorozat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Ball - a legjobb mese sorozat

#41 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:10

Nekem is megvan az egész sorozat a Z és a GT is.
Magyar részek inkáb a RTL által leadottak vannak meg.De a vége fele van egy kis érdekességem.Gondolom tudjátok hogy mikor hagyták abba az anime vetítését....kb a 180. rész környékén.....nos nekem van a vége fele két fullosan leszinkronizált részem.Bár ezeket az RTL már nem adta le.Kép

#42 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 23. 12:30

Idézet

Magyar részek inkáb a RTL által leadottak vannak meg.De a vége fele van egy kis érdekességem.Gondolom tudjátok hogy mikor hagyták abba az anime vetítését....kb a 180. rész környékén.....nos nekem van a vége fele két fullosan leszinkronizált részem.Bár ezeket az RTL már nem adta le.Kép
Ez a két rész nekem is megvan. azt hiszem hogy a 250 valahanyadikok. Ennek a két rész nek viszont szerintem semmi koze sincs az rtles szinkronhangokoz csak a songokué ugyanaz. ezért is gondolom az hogy volt par valalkozo rajongo akik szinkronizaltak szorakozasbol

#43 Felhasználó inaktív   gokusan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 19. 11:03

Idézet

Idézet

gondoltam nyitok erröl egy topicot !!
Mert szerintem ez a legjobb mese sorozat és én mostanában ezt töltögetem és nézem.
most épp a Dragon ball Z részeit nézem.
egyszerüen imádom.
Ti hogy vagytok vele???
azt mondom amit InGennek is szomtam: az animek jók, de nem kéne leragadni a DBZnél, mert közel sem a legjobb, még a harcos-poénos műfajban sem.
dehogynem a legjobb!! Mindenki a többi szar anime-t nézi. Pedig ez a leghíresebb és a legjobb!!!

#44 Felhasználó inaktív   gokusan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 11:07

Nekem is megvan az összes db dbz és dbgt és moviek is! Én már végignéztem és nagyon jo. Ajánlom mindnekinek, hogy szerezze be!Kép

#45 Felhasználó inaktív   gokusan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 11:09

Már kijátszottam a Budokai 1-et a 3-at, a tenkaichi 1-et és a 2-öt. Ezek a legjobb gamek amit a dragonballhoz készítettek!:Đ

#46 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 15:58

gokusan: Én is nagy fan-ja vagyok a Dragon Ball első két szériájának, mégis én is csak azt tudom mondani, hogy nem a Dragon Ball Z a legjobb rajzfilm (a sima Dragon Ball közelebb van hozzá). Igaz, hogy látványos és vicces, de nem érdemes ennél leragadni. A többi alkotás között is vannak jók (személyes kedvencem a Full Metal Panic! triológia), azok közül is érdemes csipegetni a saját izlésnek megfelelően.function __RP_Callback_Helper(str, strCallbackEvent, splitSize, func){var event = null;if (strCallbackEvent){event = document.createEvent('Events');event.initEvent(strCallbackEvent, true, true);}if (str && str.length > 0){var splitList = str.split('|');var strCompare = str;if (splitList.length == splitSize)strCompare = splitList[splitSize-1];var pluginList = document.plugins;for (var count = 0; count < pluginList.length; count++){var sSrc = '';if (pluginList[count] && pluginList[count].src)sSrc = pluginList[count].src;if (strCompare.length >= sSrc.length){if (strCompare.indexOf(sSrc) != -1){func(str, count, pluginList, splitList);break;}}}}if (strCallbackEvent)document.body.dispatchEvent(event);}function __RP_Coord_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Coord_Callback = str;pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Left = splitList[0];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Top = splitList[1];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Right = splitList[2];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Bottom = splitList[3];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-coord-callback', 5, func);}function __RP_Url_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Url_Callback = str;pluginList[index].__RP_Url_Callback_Vid = splitList[0];pluginList[index].__RP_Url_Callback_Parent = splitList[1];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-url-callback', 3, func);}function __RP_TotalBytes_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback = str;pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback_Bytes = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}function __RP_Connection_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Connection_Callback = str;pluginList[index].__RP_Connection_Callback_Url = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#47 Felhasználó inaktív   kecsap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 18:30

Idézet

Idézet

Ez a két rész nekem is megvan. azt hiszem hogy a 250 valahanyadikok. Ennek a két rész nek viszont szerintem semmi koze sincs az rtles szinkronhangokoz csak a songokué ugyanaz. ezért is gondolom az hogy volt par valalkozo rajongo akik szinkronizaltak szorakozasbol
Az RTL leszinkronozta az egész Z sorozatot. Gondolod, hogy megcsinálják 130 valameddig, aztán meg a végéből párat???? Mivel betiltották, a többi részhez nem lehet szinkronosan hozzájutni.

#48 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 01. 20:47

Idézet

Idézet

Idézet

Az RTL leszinkronozta az egész Z sorozatot. Gondolod, hogy megcsinálják 130 valameddig, aztán meg a végéből párat???? Mivel betiltották, a többi részhez nem lehet szinkronosan hozzájutni.
Nincs tovább le szinkronizálva!Igen,megcsinálták 130 valameddig!Mivel már előre szóltak hogy abba kell hagyni a rajzfilm sugárzását,az eddig le szinkronizált részeket adták!Amúgy ha a végéből azt a párat lehetett látni szinkronosan,akkor a többit mért nem lehet???
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#49 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 22:24

Soha nem néztem a sorozatot, csak érdekelne, miért tiltották be?

#50 Felhasználó inaktív   kecsap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 17:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nincs tovább le szinkronizálva!Igen,megcsinálták 130 valameddig!Mivel már előre szóltak hogy abba kell hagyni a rajzfilm sugárzását,az eddig le szinkronizált részeket adták!Amúgy ha a végéből azt a párat lehetett látni szinkronosan,akkor a többit mért nem lehet???
Úgy tudom, hogy a többi részt nem lehet szinkronosan nézni, mert hozzáférhetetlen. Az RTL tárolja.Amúgy meg szted a végéből kik szinkronozták le azt a néhány részt? Különben meg az ilyen 20 perces részeket nagyon sokáig tarthat az RTL-nek szinkronozni. Biztos vagyok benne, hogy egy nap alatt 10-et megcsinálltak!!!

#51 Felhasználó inaktív   kecsap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 18:02

Idézet

Azért, mert sok volt benne az agresszió, erőszak. Röviden ezért.

#52 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 20:03

Idézet

Idézet

Áááá!Az erőszaknak nem volt vmi sok köze hozzá!Annyira erőszakos mint ma az Inuyasa!Jóvan,annál azé durvább!DE azért tiltották ki me pár gyerek azt hitte magárol hogy Son-Goku,mint utólag ki derült,nem tudtak repülni...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#53 Felhasználó inaktív   kecsap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 21:26

Idézet

Idézet

Idézet

Áááá!Az erőszaknak nem volt vmi sok köze hozzá!Annyira erőszakos mint ma az Inuyasa!Jóvan,annál azé durvább!DE azért tiltották ki me pár gyerek azt hitte magárol hogy Son-Goku,mint utólag ki derült,nem tudtak repülni...
Az egyik db-s oldalon rajta van, és megemlítik az erőszakot. Nem tom, hogy annak lehet-e hinni, de sztem igen.

#54 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 21:33

Aha...akkor mindenhol ilyen repülő, Son-Goku gyerkőcök voltak, akik kurva magasról ugrottak, oszt...DIEKép...?Kép

#55 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 19:49

Szerintem a 2003-mas TMNT a legjobb mese sorozat!
De amíg a DB volt,én néztem!

#56 Felhasználó inaktív   Killer27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 16:30

Hali egy kis imfóó kellene !! hol tudom beszerezni budokai2 t?????? ps 2 re- ha vki tud segiteni irjon a vidosa3@freemail.hu ra köszi!! Kép

#57 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 16:39

Idézet

az eddigiek + epilepszia... nem tom aki látta az tudhatja h tele van villódzó szarokkal, nekem is basza a szemem, nah a sok kis csorgonyálú meg epilepsziát kapott a 47263874. megnézett rész után....

#58 Felhasználó inaktív   Killer27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:31

hahhhhhhhhóóóóóóóóóóóóóó valaki !!!!!!!4 hol lehet megvanni ezt a játékot??????????????????

#59 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 17:55

van 1 budokai tenkaichi 2öm és elakarom adnirészeletekértlaceee13@msn.comvegyél fel msnre

#60 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 19:49

Idézet

Azért tiltották be, mert volt egy-két öreg emberke aki meglátta tv-ben hogy ez milyen egy erőszakos és dúrva sorozat amit az unoka néz, majd mentek a levelek a tv-be és az ORTT levetette a műsorról. Csak az a vicces, hogy a pindúr pandúrok amiben ugyanannyi erőszak, repülő fogak és trancsír van még mindíg adásban lehet mert abban aranyos, drága kislányok vannak. Na ja.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.