HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#101 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 04. 04. 13:04

Idézet

to InGen : Amugy a psp hez hogy van a chip gondolom a konzolba nem nagyon fer bele mert teli van alkatreszekkel(nem ugy mint a ps2 meg xbox amikbe van hely boven)?
A PS2-be se csak ugy fognak 1 csipet és beleragasszák szigszalaggal, mer van ott hely. Az eredeti biost cserélik ki hackelt bios-al, ennyi. Xbox -nál ált. már ezt se szokták, mert ott csak újraflashelik a biost és csokolom, lehet a vinyora nyomatni a játékokat. PSP-nél szintén a firmware-t hackelik, csak aztán jön a következő, amit meg már nem tudnak feltörni, ha mégis, akkor jön a következő, és így tovább és egyre nehezebb lesz. Az újabb játékok meg már csak a legújabb firmwarekkel fognak elindulni, szóval van vele szívás bőven. X360-nál is ez lesz, a PS3 esetében meg a Bluray miatt szinte lehetetlen lesz a warez, mert ott már magának a BR-nek a titkos kódolását is tudják változtatni szériáról szériára.

Megoldás: rendeljetek külföldről játékot, mert sokkal olcsóbb, és nem kell a magyar árakkal szívni.

#102 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 04. 14:44

Idézet

Más gép meg nincs.
SzámítóGÉP? Kép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#103 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 04. 14:48

Idézet

Idézet

Más gép meg nincs.
SzámítóGÉP? Kép
Minden konzol számítógép.Csak nem soroljuk őket egybe a PC/Mac által képviselt SZEMÉLYIszámítógépekkel...

#104 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 12:31

Idézet

Idézet

to InGen : Amugy a psp hez hogy van a chip gondolom a konzolba nem nagyon fer bele mert teli van alkatreszekkel(nem ugy mint a ps2 meg xbox amikbe van hely boven)?
A PS2-be se csak ugy fognak 1 csipet és beleragasszák szigszalaggal, mer van ott hely. Az eredeti biost cserélik ki hackelt bios-al, ennyi. Xbox -nál ált. már ezt se szokták, mert ott csak újraflashelik a biost és csokolom, lehet a vinyora nyomatni a játékokat. PSP-nél szintén a firmware-t hackelik, csak aztán jön a következő, amit meg már nem tudnak feltörni, ha mégis, akkor jön a következő, és így tovább és egyre nehezebb lesz. Az újabb játékok meg már csak a legújabb firmwarekkel fognak elindulni, szóval van vele szívás bőven. X360-nál is ez lesz, a PS3 esetében meg a Bluray miatt szinte lehetetlen lesz a warez, mert ott már magának a BR-nek a titkos kódolását is tudják változtatni szériáról szériára.

Megoldás: rendeljetek külföldről játékot, mert sokkal olcsóbb, és nem kell a magyar árakkal szívni.
Hat ps3 nal azt igerik hogy a jatekok futtathatoak lesznek a beepitett 60 gb os merevlemezrol meg meg randes ps3 mas jatekok is lesznek letolthetoek az uj live szeru szolgaltatas jovoltabol aminek neve psnp. Szal meg az is lehet hogy arra lesz a legolcsobb a warez mivel nem kell semmi bd iro meg bd t venni mivel pc vel is ossze lehet kotni csak atmasolod es kesz(linux is lesz rajta alapbol), nomeg a chip(vagy firmware hack stb)...Szal meg nem lehet tudni de ha ez ahogy mondtam megoldhato lessz akkor tuti veszek ps3 mat...
"Akoche moia. Engedd, hogy az emlékezés napján szólhassak apámhoz, kit a szél úgy nevezett, Kolopak. Bár csontjai messze vannak, talán van egy lélek itt a névtelen űrben, aki megtalálja és közvetíti az imámat. Akoche moia."

#105 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 05. 12:43

Idézet

Idézet

Más gép meg nincs.
SzámítóGÉP? Kép

1. Végez számításokat a gép? Nem egyszerű szinten... Kép
2. Gépnek lehet nevezni? Simán! Kép

Akkor miről is beszélünk? KépKépKép
Kép

#106 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 14:42

KIvancsi vagyok vajon milyen erdemi valtozast fog hozni a nemreg bejelentett hivatalos kiadas magyarorszagon...nemtom az m$ meg tudja e oldani ezt a boduletes 17k s jatekar dolgot es legalabb 5k val lejjebbvinni...jo lenne.Meg tan kircsi lesz a live! es aszontak hogy addigra arcsokkenes is lesz mindenhol szal elvileg itt eleve olcson akarjak bevezetni, nem mintha nem lehetne itt is kapni feketen mar regen(nahh jo nem feketen de nem tejjesen hivatalosan) mar azt sem ertem hogy a regi box mert nem tamogatott tan, mikor itt hungary ban gyartottak tan egesz europanak...Nahh mar csak az a kerdes mikor is lesz ez a nagy kiadas ami tan hazankat a lengyeleket a cseheket meg az oroszokat erint...mert olyat is olvastam hogy iden ev vege meg olyat is hogy jovore nahh remelem meg iden es akor valszeg az x et is meg a ps3 mat is lehet majd hivatalosan nyomatni...
"Akoche moia. Engedd, hogy az emlékezés napján szólhassak apámhoz, kit a szél úgy nevezett, Kolopak. Bár csontjai messze vannak, talán van egy lélek itt a névtelen űrben, aki megtalálja és közvetíti az imámat. Akoche moia."

#107 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 19. 15:07

Idézet

KIvancsi vagyok vajon milyen erdemi valtozast fog hozni a nemreg bejelentett hivatalos kiadas magyarorszagon...nemtom az m$ meg tudja e oldani ezt a boduletes 17k s jatekar dolgot es legalabb 5k val lejjebbvinni...jo lenne.Meg tan kircsi lesz a live! es aszontak hogy addigra arcsokkenes is lesz mindenhol szal elvileg itt eleve olcson akarjak bevezetni, nem mintha nem lehetne itt is kapni feketen mar regen(nahh jo nem feketen de nem tejjesen hivatalosan) mar azt sem ertem hogy a regi box mert nem tamogatott tan, mikor itt hungary ban gyartottak tan egesz europanak...Nahh mar csak az a kerdes mikor is lesz ez a nagy kiadas ami tan hazankat a lengyeleket a cseheket meg az oroszokat erint...mert olyat is olvastam hogy iden ev vege meg olyat is hogy jovore nahh remelem meg iden es akor valszeg az x et is meg a ps3 mat is lehet majd hivatalosan nyomatni...
Semmi különösebb változtást nem fog hozni az, hogy támogattottak leszünk, csak lesz rendes Live talán meg rendes MS garancia. Most is olyan olcsón lehet kapni itthon a szürkeimportos 360-at, mint kint Ausztriában. szóval...

Eredetileg azért nem támogatták az országot, mert semmilyen olyan helyre nem mentek, ahol 40%-nál nagyobb a warez arány. Úgy látszik ezen az elven azóta változtattak. A Sony meg mindig is hivatalosan támogatta hazánkat, így lesz ez a PS3-nál is.

A magas játékárra még régóta van megoldás: Ebay.

#108 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 18:57

Idézet

Eredetileg azért nem támogatták az országot, mert semmilyen olyan helyre nem mentek, ahol 40%-nál nagyobb a warez arány. Úgy látszik ezen az elven azóta változtattak.
hatt en nem tom hogy ki tuggya ezt a warez aranyt ilyen pontosan felmerni hiszen jo biztos ez kalkulacio de sztem nem valos...annyi mindent szamitasba kell venni meg lehet annyi mindenrol nem tudnak hat en nemtom sztem ha a regi box hoz hasonlitananak is akkor is ez a szam magasabb, joval magasabb.lehet csak en beszelek ostobasagokat de ha te tudsz pontosabb erteket ado kalkulacioalapot akkor kerlek oszd meg velem vagy egyaltalan te ezt hol olvastad?

#109 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 19. 19:03

Idézet

hatt en nem tom hogy ki tuggya ezt a warez aranyt ilyen pontosan felmerni hiszen jo biztos ez kalkulacio de sztem nem valos...annyi mindent szamitasba kell venni meg lehet annyi mindenrol nem tudnak hat en nemtom sztem ha a regi box hoz hasonlitananak is akkor is ez a szam magasabb, joval magasabb.lehet csak en beszelek ostobasagokat de ha te tudsz pontosabb erteket ado kalkulacioalapot akkor kerlek oszd meg velem vagy egyaltalan te ezt hol olvastad?
Ezt az MS tette közzé még az Xbox 1 startjakor.. hidd el tudják, hogy mekkora a warez arány Kép

#110 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 20:13

Ugy latom te sem tudod mert ha tudnad akkor leirnad a "pontosabb erteket ado kalkulacioalapot" es nem csak azzal dobaloznal hogy (mert az m$ szent es eceere a vilagon mindenkivel kapcsolatban van es tokeletesen ellenorzi pl az en szamitogepem adatforgalmat nomeg minden sarkon egy m$ kem figyel hogy nem e akarsz warezolni :Đ ...) biztos tudjak, nah pedig ezt akartam kerdezni ha esetleg felrertheto voltam hogy HONNAN???
ui: "sztem (ha) a regi box hoz hasonlitananak" eleg meglepo hogy aszondod a startkor mondtak mikor tudtommal elotte nem arult jattekonzolt az m$ hungary ban(biztos kifaggattak a sony t :-D ).Es persze pl a windoz vagy barmi mas azelotti progijukhoz nem hasonlithtjak mert ugye az mas tema...

#111 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 19. 20:28

Idézet

Ugy latom te sem tudod mert ha tudnad akkor leirnad a "pontosabb erteket ado kalkulacioalapot" es nem csak azzal dobaloznal hogy (mert az m$ szent es eceere a vilagon mindenkivel kapcsolatban van es tokeletesen ellenorzi pl az en szamitogepem adatforgalmat nomeg minden sarkon egy m$ kem figyel hogy nem e akarsz warezolni :Đ ...) biztos tudjak, nah pedig ezt akartam kerdezni ha esetleg felrertheto voltam hogy HONNAN???
ui: "sztem (ha) a regi box hoz hasonlitananak" eleg meglepo hogy aszondod a startkor mondtak mikor tudtommal elotte nem arult jattekonzolt az m$ hungary ban(biztos kifaggattak a sony t :-D ).Es persze pl a windoz vagy barmi mas azelotti progijukhoz nem hasonlithtjak mert ugye az mas tema...
Istenem, te tényleg ennyire sötét vagy? Kép Kép Kép Felmérésekről hallottál már? Van egy néhány (száz) organizáció / cég / személy / weboldal akik azzal foglalkoznak hogy különböző felméréseket készítenek az országról. Mint ahogy tudják, hogy a lakosság hány százaléka szarik naponta 2x, és hány százalék naponta 1x, pont ugyanugy fel tudják mérni, hogy mennyi a warez játékok aránya az eredetiekkel szemben. Nem egy nagy művelet. Vagy hallottál már például a BSA -ról? A BSA is minden évben kiadja, hogy hány százalék a warez arány, idén asszem pl. csökkent. Az MS az Xbox startja előtt valszeg megnézte ezt, és azt mondta, hogy csumirudi.

#112 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 14:13

Idézet

Idézet

Istenem, te tényleg ennyire sötét vagy? Kép Kép Kép Felmérésekről hallottál már? Van egy néhány (száz) organizáció / cég / személy / weboldal akik azzal foglalkoznak hogy különböző felméréseket készítenek az országról. Mint ahogy tudják, hogy a lakosság hány százaléka szarik naponta 2x, és hány százalék naponta 1x, pont ugyanugy fel tudják mérni, hogy mennyi a warez játékok aránya az eredetiekkel szemben. Nem egy nagy művelet. Vagy hallottál már például a BSA -ról? A BSA is minden évben kiadja, hogy hány százalék a warez arány, idén asszem pl. csökkent. Az MS az Xbox startja előtt valszeg megnézte ezt, és azt mondta, hogy csumirudi.
Hat sztem tobb ez az arany de ezt sose tudjak tejjesen pontosan megmondani mert csak viszonylag keves emberen(max mar ezer) vegzik es csak felszorozzak aranyosan a kapott ertekeket...
Amugy en azt tippelem hogy eladasokban ez hatalmas ugrast nem fog jelenteni mert lehet aszontak iden lesz telen es mivel a ps3 is akkor jon sztem nem lesz eszre veheto.Amugy sztem a ps3 lesz magyarorszagon az apszuolute nyero mivel ha csak a kozvetlen kornyezetemet nezem akkor is latom a ps2 osok varjak mint a messiast sot az xbox os ok is elgondolkodnak hogy nem e eri meg majd jobban (mert aszongyak 120 es150k kozott lesz) az a brutalis hardver. en jelenleg inkabb talan az xbox360 mal szimpatizalok mert 1. a sajat csak erre a platformra megjeleno jatekai eleg igeretesek 2. az atiratok mennek max grafon foleg amiket es is tolok bfme2,oblivion,bf 2 ezeket azon is tolnam vagy legalabbbis kiprobalnam meg persze amik most jonnek graw meg az uj wolf meg far cry. es a legdurvabb hogy ugye mar 10x annyi jatek lesz x360 ra mint ps3 ra kezdetben es lehet ezt mar sose hozzak be nomeg a jatekok is idomulnak az ido mulasavan nagyon a konzolhoz(lasd mit hoz ki a black a ps2 bol es szemmel lathato a kulombseg a ps2 start jatekokhoz kepest) szal lehet az x eleri vagy megkozeliti pl grafikailag majd addigra a ps3 mas startjatekok grafjat. de abban biztos vagyok hogy mivel a ps3 nak 1szeruen jobb a harware ja ez nem sokaig lesz igy...
De sztem a japok pl veszik majd a revo t mint a cukrot sot mashol is eleg kelendo lesz szal lehet nem huz el annyira a ps3(lasd ds es psp esete).Talan az m$ egy ideig meg nem lesz a rangletra tetejen...(de majd amikor jon az xbox portable valtozik a helyzet :-D )

#113 Felhasználó inaktív   Randelz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 16:56

X360 nagyon állat gép lehet

#114 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 21. 18:44

Idézet

Amugy en azt tippelem hogy eladasokban ez hatalmas ugrast nem fog jelenteni mert lehet aszontak iden lesz telen es mivel a ps3 is akkor jon sztem nem lesz eszre veheto.
Most attól hogy hivatalosan támogatott mitől ugrana meg az eladás?

Idézet

Amugy sztem a ps3 lesz magyarorszagon az apszuolute nyero mivel ha csak a kozvetlen kornyezetemet nezem akkor is latom a ps2 osok varjak mint a messiast sot az xbox os ok is elgondolkodnak hogy nem e eri meg majd jobban (mert aszongyak 120 es150k kozott lesz) az a brutalis hardver.

A hardver semmit nem nyom szinte a latba a legtöbb vásárlónál, csak az ilyen techománoknál mint mi. A játékok a döntőek, abból meg a Sony -nak mindig is milliószor több volt, bele értve az exkluziv címeket is. Egyébként ez nem csak a te környezetedre igaz, ez szinte mindenhol a világon igaz. Az Xboxból 20 milliót adtak el a PS2-ből több mint 100 mill -t, szóval ez magától értetődő. A nextgennél is egyértelmű, hogy a Sony fog nyerni, ez nem kérdés. A kérdés csak az, hogy mennyivel. Ismét kiütés lesz, vagy már azért jobban fog teljesíteni az MS

Idézet

en jelenleg inkabb talan az xbox360 mal szimpatizalok mert 1. a sajat csak erre a platformra megjeleno jatekai eleg igeretesek 2. az atiratok mennek max grafon foleg amiket es is tolok bfme2,oblivion,bf 2 ezeket azon is tolnam vagy legalabbbis kiprobalnam meg persze amik most jonnek graw meg az uj wolf meg far cry. es a legdurvabb hogy ugye mar 10x annyi jatek lesz x360 ra mint ps3 ra kezdetben es lehet ezt mar sose hozzak be

LOL, ezt ugye nem gondolod komolyan? Hogy Sony nem hozza be az MS-t játékok terén.... hát ez eddig az év vicce.

#115 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 19:24

Idézet

Idézet

Amugy en azt tippelem hogy eladasokban ez hatalmas ugrast nem fog jelenteni mert lehet aszontak iden lesz telen es mivel a ps3 is akkor jon sztem nem lesz eszre veheto.
1.Most attól hogy hivatalosan támogatott mitől ugrana meg az eladás?

Idézet

Amugy sztem a ps3 lesz magyarorszagon az apszuolute nyero mivel ha csak a kozvetlen kornyezetemet nezem akkor is latom a ps2 osok varjak mint a messiast sot az xbox os ok is elgondolkodnak hogy nem e eri meg majd jobban (mert aszongyak 120 es150k kozott lesz) az a brutalis hardver.

2.A hardver semmit nem nyom szinte a latba a legtöbb vásárlónál, csak az ilyen techománoknál mint mi. A játékok a döntőek, abból meg a Sony -nak mindig is milliószor több volt, bele értve az exkluziv címeket is. Egyébként ez nem csak a te környezetedre igaz, ez szinte mindenhol a világon igaz. Az Xboxból 20 milliót adtak el a PS2-ből több mint 100 mill -t, szóval ez magától értetődő. A nextgennél is egyértelmű, hogy a Sony fog nyerni, ez nem kérdés. A kérdés csak az, hogy mennyivel. Ismét kiütés lesz, vagy már azért jobban fog teljesíteni az MS

Idézet

en jelenleg inkabb talan az xbox360 mal szimpatizalok mert 1. a sajat csak erre a platformra megjeleno jatekai eleg igeretesek 2. az atiratok mennek max grafon foleg amiket es is tolok bfme2,oblivion,bf 2 ezeket azon is tolnam vagy legalabbbis kiprobalnam meg persze amik most jonnek graw meg az uj wolf meg far cry. es a legdurvabb hogy ugye mar 10x annyi jatek lesz x360 ra mint ps3 ra kezdetben es lehet ezt mar sose hozzak be

3.LOL, ezt ugye nem gondolod komolyan? Hogy Sony nem hozza be az MS-t játékok terén.... hát ez eddig az év vicce.
1.lehet lesz reklamkampany valamilyen szinten(mint mindenhol abroad pl:tv reklam, ingyen teszt nagy megnyitounnepsegen, kavehazakban ezt nyomattyak :Đ ) nahh jo lehet hungary ba nem lesz drasztikus de lehet lesz valami;talan a gama arak lejjebb mennek es addigra a gep is olcsobb lesz

2.Sztem a ps2 nek is az elonye eleve hogy mar a fel vilagnak volt ps1 e es sok penzt beleoltek hogy a nagyobb neveket megszerezzek talan. nahh most sztem jobban fog menni az m$ nem mivel most mar egy csomo ember vehet gepet mert nem csalodott a regiben es most ment a hype is kemenyen meg latod most japan t is nagyon nyomattyak de sajna a japanokat az olcsobb ar sem hatja meg...(egyenlore)Szal most mintha az m$ drasztikusan menne arra hogy ne az legyen mint 5 eve es nyomattya a jobb neveket(persze lehet a ps es brand ek mindig nepszerubbek leszek es nincs mittenni...

3.mar az elozo valaszban is utaltam ra majd meglatjuk milesz(egyesek aszongyak az m$ majd talan az ezutan levo konzolgen ben meg majd az xbox portable val hozhatja be egyesek azt hogy sose mint pl te) de sztem meg lehet fordul a kocka hiszen joval dragabb lesz kezdetben(es meg nagyon nagyon sokaig) a ps3 meg eleve addigra sztem lesz m$ arcsokkentes;tehat europaban lehet holtverseny vagy akar kis m$ gyozelem;japanba revo fej fej mellett a ps3 mal es csak utana x;amcsik meg veszik ps3 mat de a x is ott lohol szal lehet nem lesz nagy elhuzas es lehet lesz beeres(meg ha kicsi is ra az esely) lattam par tanulmanyt errol a temarol egy csomo cegtol de tobbsegben ps3 nak josolnal gyozelmet hatt legyen en asztan nem utalom a sony t mert a szavaidbol azt veszem ki hogy te sony utalonak nezel:de nem! Sot olyannyira nem ahogy mar mondtam lehet en is ps3 mat veszek(majd ha 1altalan ugydontok hogy nem pc t fejlesztek) mert talan(annak ellenere amit mondtal hogy valtozo masolasvedelem) a warez kiforrottabb lehet mert nagyobb a vinyoja es lehet viyorol nyomatni minden jatekot szal csak flash(amilyen surun kell) vagy chip(meg ugy is megeri par havonta azt a par k t mint eredeti jatekot venni...) es pc rol lehet atnyomni de meg mondom majd meglatjuk szal nalam az ar meg a warezolasi lehettoseg elkepesztoen fontos a jatekok utan...

#116 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 21:18

Jövő év elején talán megpróbálok egyet szerezni.Kép
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#117 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 08:53

A két konzol közötti párbajhoz talán az AMD és az INTEL párharcát tudnám hasonlítani. Az AMD hosszú tízéveken keresztül kullogott az INTEL árnyékában és iszonyat sok kellett ahhoz, több mint 40 év, hogy beérje a nagy riválisát és hogy azt meg is előzze napjainkra.

Talán az XBOX-nak is sikerül ez cirka 40 év alatt...de nem biztos az korántsem Kép

#118 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 11:08

Idézet

A két konzol közötti párbajhoz talán az AMD és az INTEL párharcát tudnám hasonlítani. Az AMD hosszú tízéveken keresztül kullogott az INTEL árnyékában és iszonyat sok kellett ahhoz, több mint 40 év, hogy beérje a nagy riválisát és hogy azt meg is előzze napjainkra.

Talán az XBOX-nak is sikerül ez cirka 40 év alatt...de nem biztos az korántsem Kép
Ne legyunk mar ennyire negativak! 40 ev biztos eleg lesz a lemaradas felhozasara! (sot mar most csak olyan 10 evnel tartanak mar) :Đ Persze evidens h az ember inkabb PS3-at vesz hisz ott a Tekken meg GT sorozatok amikhez koze sincs az X-nek. (HALO meg ugyis lesz PC-re amiatt nem vesz az ember X-et)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#119 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:25

Nos, nem akarlak baszogatni vagy ilyesmi, mert láccik hogy jó gyerek vagy meg minden, szép hosszan és kultúráltan írsz, ilyen arcok kellenek a fórumba, DE! Az is látszik hogy csak pár hete / hónapja figyeled igazán a konzolbizniszt, ha azt hiszed, hogy az MS-nek bármi esélye lehet utolérni a Sonyt. Igen, arra van esélye, hogy ne 100:20 arányban kapjon ki, hanem mondjuk 100:40 arányban. Ez már duplázás, és ha ezt elérik ezzel a boxal, akkor szerintem már NAGYON büszkék lehetnek magukra...(szvsz még ennyi sem fog sikerülni).

Szerk: nekem ettől függetlenül lesz mindkettő.

#120 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:52

Én sokat logikáltam, hogy: PS 3-t vagy X BOX 360-t vegyek. Ti mit tudtok ajánlani?

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.