HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#141 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 04. 23:55

Amugy hivatalosan be van jelentve Magyarban az X360? Ha nem , akkor mennyi lesz az ára ha bejelentik?THX

#142 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 06. 05. 00:05

egyelore hivatalosan nem tamogatott, tehat annyiert tudod megvenni, amennyiert a media markt meg a saturn meg a szurkeimportosok kinaljak.

A microsoft igerete szerint 2007 elso feleig a teljes kelet-EU regiot (igy magyarorszagot is) tamogatni fogjak, akkor varhatoan olcsobb lesz a konzol is meg a jatekok is es lesz hivatalos szerviz, support meg minden ami kell
Kép
Kép

#143 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 06. 07:38

CSUHIJ!!!! Ma megyek venni egy Premium X360-at! CSUHIJ! Ooooo koszonom InGen a cimet, koszonom koszonom.

www.konzolstudio.hu

CSUHIJAAA!!!! KépKépKép

Remélem nem rossz "Omen" hogy pont a sátán napján veszem meg: 06.06.06. Kép
Kép

#144 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 06. 11:55

Idézet

CSUHIJ!!!! Ma megyek venni egy Premium X360-at! CSUHIJ! Ooooo koszonom InGen a cimet, koszonom koszonom.

www.konzolstudio.hu

CSUHIJAAA!!!! KépKépKép

Remélem nem rossz "Omen" hogy pont a sátán napján veszem meg: 06.06.06. Kép
Szívesen Cash bátyám Kép

#145 Felhasználó inaktív   woodbear 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 07. 11:08

Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan tudnám összekötni az xbox360-at, hogy a monitort 16:9-esnek érzékelje??
Mivel, hogy 16:9-es a monitorom. Kössz.
"Rövid leszek." Szólt a kígyó, és rámászott a sínekre.

#146 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 07. 12:54

Az Xbox saját menujében lehet beállítani, hogy milyen képet sugározzon, "widescreen" vagy sima! Neked a widescreen kell! Kép
Kép

#147 Felhasználó inaktív   woodbear 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 09:16

hali.
van valakinek tapasztalata, vagy leírása xbox 360 LAN-ról?
Hogyan kell összekötni a gépeket?
kösz hi.Kép

"Rövid leszek." Szólt a kígyó, és rámászott a sínekre.

#148 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 21:08

Nem tudja valaki hogyan lehet demo-kat rakni az X360-ra Live nélkül vagy hogy ezt egyáltalán lehet-e?
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#149 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 09. 06:36

Egész nyáron X-box360éert fogok gürcölni de valki elmegy és hirtelen felindulásból vesz 1-et .... Kicsit elszomorít...Bazz csak nekem kell ezt csinálnom???VigasztaljatokPLSKépKépKép

#150 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 09. 07:06

Idézet

Egész nyáron X-box360éert fogok gürcölni de valki elmegy és hirtelen felindulásból vesz 1-et .... Kicsit elszomorít...Bazz csak nekem kell ezt csinálnom???VigasztaljatokPLSKépKépKép
Én már 14 éve gürcölök, hogy ilyeneket megtehessek... nem ugyanaz a műfaj!!! Kép
Kép

#151 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 09. 07:43

Idézet

Én is egész nyáron dolgozok.Kép Egy X360-ért áldozatokat kell hozni.

#152 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 09. 09:26

Idézet

Idézet

Én is egész nyáron dolgozok.Kép Egy X360-ért áldozatokat kell hozni.
Akko már 2 en vagyunkKép

#153 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 09:42

Cash, ha már úgy is vettél egy X360-at, elmondhatnád a véleményed és a tapasztalataid! Mire kell figyelni vásárláskor, mit érdemes, mit nem, stb...
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#154 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 09. 15:01

Idézet

Cash, ha már úgy is vettél egy X360-at, elmondhatnád a véleményed és a tapasztalataid! Mire kell figyelni vásárláskor, mit érdemes, mit nem, stb...
Igazából, szerintem az a legfontosabb, hogy prémiumot vegyen az ember, egyrészt, mert jobban néz ki! Kép Másrészt meg azért, mert előbb vagy utóbb úgyis meg fogod venni azokat a pluszokat, amik hozzá járnak és így sokkal többe fog kerülni a gép. Egyébként valami eszméletlenül durva a gép, nem gondoltam volna, hogy ennyire. Szerencsére sima tv-n is csodaszép a grafika, annyira, mintha monitort nézne az ember. Az XBox Live-val elég sok probléma van. Erről majd írok ha érdekel. De plusz örültem neki, hogy ha regosztrálod magad az új gépeddel, egy hónap ingyen Gold jár neked. Egyébként az egy éves előfizetés csak 16e forint, ami picivel több mint 1000 havonta. Tökéletesen Pc barát a gép, annyira, hogy felsorolni sem lehet a sok feature-t. Röviden ennyi. Ennyi pénzért megéri!!! Trust me!
Kép

#155 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 18:04

Idézet

Idézet

Igazából, szerintem az a legfontosabb, hogy prémiumot vegyen az ember, egyrészt, mert jobban néz ki! Kép Másrészt meg azért, mert előbb vagy utóbb úgyis meg fogod venni azokat a pluszokat, amik hozzá járnak és így sokkal többe fog kerülni a gép. Egyébként valami eszméletlenül durva a gép, nem gondoltam volna, hogy ennyire. Szerencsére sima tv-n is csodaszép a grafika, annyira, mintha monitort nézne az ember. Az XBox Live-val elég sok probléma van. Erről majd írok ha érdekel. De plusz örültem neki, hogy ha regosztrálod magad az új gépeddel, egy hónap ingyen Gold jár neked. Egyébként az egy éves előfizetés csak 16e forint, ami picivel több mint 1000 havonta. Tökéletesen Pc barát a gép, annyira, hogy felsorolni sem lehet a sok feature-t. Röviden ennyi. Ennyi pénzért megéri!!! Trust me!
Mivel én is tervezek egy ilyen beszerzését, ezért minden tapasztalat érdekel KépKép. Egyébként TFT monitort (nem dviset) rá lehet valahogy dugni?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#156 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 19:14

Kineztem ma en is a jovendobeli X360-at :Đ az alapcsomag 50e korul van itt (erdekes a PS2 is :D) a premium 70e ha jol lattam :-D Eljegyzesi ajandeknak ezt veszunk magunkak Kormossal :D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#157 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 09. 20:28

Az x-boxKép egy szar a PSX az igaziKép

Kép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#158 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 21:26

Idézet

Az x-boxKép egy szar a PSX az igaziKép

Kép
orulunk h mindezt megosztottad velunk :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#159 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 06. 09. 21:32

Idézet

orulunk h mindezt megosztottad velunk :Đ
:-D:D:D:D

#160 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 00:55

Idézet

Kineztem ma en is a jovendobeli X360-at :Đ az alapcsomag 50e korul van itt (erdekes a PS2 is :D) a premium 70e ha jol lattam :-D Eljegyzesi ajandeknak ezt veszunk magunkak Kormossal :D
ááááááá gratula mester!!!! :D:)):D már itt volt az ideje :D
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.