HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1021 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 01. 27. 01:04

Idézet

Idézet

Nem, át kell konvertálni a gépen a x263 vagy milyen formátumú filmet wmv9-re, majd azt kiírni sima dvd-re... ennyi Kép
Egyébként a box lejátsza már a DivX-et meg az Xvid-et? fontos lenne a válasz!
Mivel fontos, gyorsan válaszolok:
NEM
Üdv!

Akkor milyen formátumokat tud lejátszani?
Mert ugye a menüjében is ott a lehetőség, hogy tudsz videókat....
Gondolom ez nem a dvd filmekre vonatkozik.
Bár én próbáltam rá avi-t tenni de nem találta meg.

#1022 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 01. 27. 07:47

Nekem össze van kötve a PC vel, és a PC vinyójáról a wmv-t lejátsza. Most épp avi videóm nincs, de mintha azt is lejátszotta volna! Amikor HD trailert töltök egy játékról a netről, akkor azt mindig a plazmán nézem meg az X-en keresztül.
Kép
Kép
Kép

#1023 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:07

WMV-t, MPEG 2-őt és MPEG 4-et támogat csak. Hallotam valami olyasmiről is hogy valamikor lehet támogatni fogja a DivX-et, de nemtudom hogy ez csak pletyka volt vagy csak még mindíg nem csinálták meg...

#1024 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 01. 27. 20:10

Igen volt róla szó, hogy lesz DivX-támogatás, de a Microsoft még nem erősített meg semmit. Állítólag egy viszonteladó mondta, hogy hallotta egy belsős embertől, hogy majd lesz egy rendszer frissítés, ami a DivX-filmek lejátszását is lehetővé teszi.

Részletesen: https://www.gamekapo...ap+az+Xbox+360?

#1025 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 27. 21:57

Szebb lenne a kép, ha rákötném az Xbox 360-amat a 17', 4:3 TFT monitoromra? Még annyi probléma lenne, hogy a monitoromon nincs VGA bemenet, ezért kéne egy VGA - Video konverter. Nem tud valaki egyet?

#1026 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 23:21

Idézet

Szebb lenne a kép, ha rákötném az Xbox 360-amat a 17', 4:3 TFT monitoromra? Még annyi probléma lenne, hogy a monitoromon nincs VGA bemenet, ezért kéne egy VGA - Video konverter. Nem tud valaki egyet?
Azt nem tudtuk meg hogy minél lenne szebb, de gondolom CRT TV-re gondolsz... egyértelműen. Nincs VGA bemenet? olyat még nem láttam Kép akkor milyen kábellel csatlakozik? tudatlan vagyok ilyen téren Kép nem inkánb az Xboxon nincs VGA bemenet? Kép

#1027 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 01. 27. 23:25

Idézet

Idézet

Akkor lehet a monitoron még DVI-bemenet. Ahhoz lehet VGA-átalakítót venni, de lehet adtak a monitrohoz vagy egy videókártyádhoz. Nézd meg!

#1028 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 10:43

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor lehet a monitoron még DVI-bemenet. Ahhoz lehet VGA-átalakítót venni, de lehet adtak a monitrohoz vagy egy videókártyádhoz. Nézd meg!
Hát, a monitoromon semmilyen bemenet sincs (csak audio), ezért kéne egy konverter. (Mert gondolom a kép szebb lenne.)

#1029 Guest__*

Elküldve: 2007. 01. 28. 12:38

Már elnézést, de milyen monitorod van neked? Van DVI meg VGA bemenetes ha jól tudom. Láttam már olyan kábelt aminek VGA csatlakozója volt azon a helyen ahova a "nemhülyék" járnak vásárolni.

#1030 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 13:20

Idézet

Már elnézést, de milyen monitorod van neked? Van DVI meg VGA bemenetes ha jól tudom. Láttam már olyan kábelt aminek VGA csatlakozója volt azon a helyen ahova a "nemhülyék" járnak vásárolni.
Az a lényeg, hogy a monitornak ( Belinea 101705) vga kimenete van, de bemenete nincs. A kábel rá van csatlakoztatva és nem lehet kihúzni, tehát bemenete nincs, csak kimenete. DVI pedig egyáltalán nincs.

#1031 Guest__*

Elküldve: 2007. 01. 28. 16:06

Értem már... Hát erre a helyzetre nincs megoldásom. Hacsak... Nem vszel egy VGA-hosszabbítót, meg egy VGA csatlakozójú meglodást a boxhoz. Rádugod a monitor kábelére a hosszabbítót, a másik végére meg elvileg rácsatlakozik az xbox. :Đ Ilyen hosszabbító kábelt szerintem noperc alatt összeszerelnek neked valahol. Ha a haverom vett a gépéhez egy 6 méteres DVI kábelt akkor ez se lehet nagyobb probléma.

#1032 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 11:22

A monitor kábelére kell rákötni! Lehet venni ilyen átalakítót! Anya-Anya átalakító! kb 1000 ft

Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#1033 Guest__*

Elküldve: 2007. 01. 29. 11:51

Tudja valaki,hogy hol és mennyiért lehet COD3-at venni, mert én nem találok egy áruházba és boltba sem.

#1034 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 01. 29. 11:54

Idézet

Tudja valaki,hogy hol és mennyiért lehet COD3-at venni, mert én nem találok egy áruházba és boltba sem.
Pedig bármelyik 576-ban találsz. :Đ Az ára: 15999Ft.

#1035 Felhasználó inaktív   kochkrisztian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 12:40

Hello!Xbox 360 asom hálózatra kötve ( routeren keresztül másik xboxra) fagyogat. E 79 hibát jelez, nem indul akkor sem, ha széthúzkodom és eltávolítom a vinyót. Volt már ilyen hibám, de eddig a vinyó eltávolításával helyre tudtam hozni.Szívesen veszek mindennemű tanácsot!Köszi!!!

#1036 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 12:52

azután érdeklődnék hpogy valaki nyomta e már a farcry játékokt xbox-on és hogy milyen?:Đ

#1037 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 14:34

Idézet

azután érdeklődnék hpogy valaki nyomta e már a farcry játékokt xbox-on és hogy milyen?:Đ
Én nyomtam! Nagyon király! Egyik a kedvencem!!!!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#1038 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 15:28

Idézet

Hello! Xbox 360 asom hálózatra kötve ( routeren keresztül másik xboxra) fagyogat. E 79 hibát jelez, nem indul akkor sem, ha széthúzkodom és eltávolítom a vinyót. Volt már ilyen hibám, de eddig a vinyó eltávolításával helyre tudtam hozni. Szívesen veszek mindennemű tanácsot! Köszi!!!
A legegyszerűbb ha visszamész reklamálni oda ahol vetted, sajnos ez csak akkor lehetséges ha nem flashelted. Ha viszont flashelted akkor keresgélj tovább a neten hátha sajátkezűleg is megoldható a probléma, ha bonyolult vagy nem találsz semmit akkor vidd el szervízbe, igaz fizetni kell a javításért.

#1039 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 15:38

Idézet

Idézet

Én nyomtam! Nagyon király! Egyik a kedvencem!!!!
és ugyanaz mint apc verzió?:-D

#1040 Guest__*

Elküldve: 2007. 01. 30. 09:12

A PC-s verzió készült a xbox-osról. Úgyhogy valószínű, hogy ugyanaz a kettő. Én is csak számítőgépen játszottam vele eddig.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.