HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1061 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 02. 13:40

Ugyan HD-TV 200e-ért?

Ez maximum HD ready nem? ami közel nem full HD kettő között ég és föld a különbség.

#1062 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 02. 17:03

Idézet

Ugyan HD-TV 200e-ért?

Ez maximum HD ready nem? ami közel nem full HD kettő között ég és föld a különbség.

Hát jah... De olyan 300e-ért már lehet kapni. Igaz nem full HD-t, dehát annak kell örülni amit megvehetsz...

#1063 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 02. 17:21

Ne menjünk bele megint abba, hogy mi a Hdready meg HDtv között a különbség szerintem. Ugyanolyan szép képet ad mind kettő. A haveromnál semmivel sem volt szebb a PGR3, mint nálam. Pedig neki HDtv-je van, nekem csak ready. És mindketten 1080i-re állítottuk a konzolt.

#1064 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 19:26

Na Hali! vacilálok! két játék között... A véleményetek érdekel! Sipliner cell Double Agent vagy....Lost Planet? egyszerűen nem tudok dönteni és csak 1 re van keret a hónapban! Márciusban pedig már itt van a GRAW2 ami tuti nyerő! namost ...amelyiket nem veszem meg most (holnap) az valószínű kimarad!A véleményetek érdekel és nem az h "ezt nem ebben a topicban kéne megbeszélni" meg ilyenek! előre is köszi...Ágyesz Bogyesz

#1065 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 02. 21:04

Idézet

Na Hali! vacilálok! két játék között... A véleményetek érdekel! Sipliner cell Double Agent vagy....Lost Planet? egyszerűen nem tudok dönteni és csak 1 re van keret a hónapban! Márciusban pedig már itt van a GRAW2 ami tuti nyerő! namost ...amelyiket nem veszem meg most (holnap) az valószínű kimarad!A véleményetek érdekel és nem az h "ezt nem ebben a topicban kéne megbeszélni" meg ilyenek! előre is köszi...Ágyesz Bogyesz
Mindenben jobb a Lost Planet, csak az a baj hogy állítólag rövid, mint a GoW.Kép

#1066 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 02. 21:31

Én a Splinter cellt nyomom, igaz Wii-n. De nagyon jó. Főleg ez a jó-rossz oldal jön be. Ha jó fiú vagyok, jönnek a szuper kütyük. De én szeretek rossz lenni. :Đ Az irányítás meg isteni. És jó hosszú a játék. Lehet, hogy kétszer is megcsinálom. A képek alapján meg lenyűgöző lehet 360-on. A lost planetről semmit sem tudok, de azt igen, hogy a Splinter Cellel nem jártam rosszul. Azt nem tudom, neked mi jön be jobban. De jó történet, izgalmas szituk, és gondolkodtató részek várnak ha a kémesdit választod.

#1067 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 00:39

Idézet

Egyértelműen Lost Planet ha áll-leejtős jelenetekre,és pergős izgalmas akcióra vágysz.A Splinter Cell pedig mélyebb,kidolgozottab,világbajnok a sztori.A játékmenet a spinyóban nem olyan gyors mint a Lost Planetben de megéri belefektetni az energiát.Szóval ha jobban szereted a pergő akciót akkor Lost Planet,meg annak a környezete is nagyon egyedi.Viszont ha hosszútávú játékra és kicsit reálisabb játékmenetre vágysz akkor Splinter Cell.Ha semleges vagy,akkor sztem jobban megéri a Splinter Cell.Ha viszont a multiplayer mód is számít akkor bizony Lost Planet!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#1068 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 12:54

Idézet

Én ehez csak még egy dolgot fűznék hozzá: szerintem eléggé megéri ha megveszed az egyik játékot, majd ha meguntad akkor becseréled a másikra, vagy éppen egy régebbi játékodat cserélded be rá.

#1069 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 14:09

Hali!Nem tudjátok hogy tudok felvenni 360-ról videókat mint pl a Tony Hawk P8-as videót Ca$h-ék?Eddigi ötletem kimerül abban hogy digitális kamerával felveszem a TV képét.Köszi a segitséget:D
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#1070 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 23:22

Idézet

Idézet

Egyértelműen Lost Planet ha áll-leejtős jelenetekre,és pergős izgalmas akcióra vágysz.A Splinter Cell pedig mélyebb,kidolgozottab,világbajnok a sztori.A játékmenet a spinyóban nem olyan gyors mint a Lost Planetben de megéri belefektetni az energiát.Szóval ha jobban szereted a pergő akciót akkor Lost Planet,meg annak a környezete is nagyon egyedi.Viszont ha hosszútávú játékra és kicsit reálisabb játékmenetre vágysz akkor Splinter Cell.Ha semleges vagy,akkor sztem jobban megéri a Splinter Cell.Ha viszont a multiplayer mód is számít akkor bizony Lost Planet!
A Splinter cell: Dobule Agentben világbajnok sztori? Egész érdekes, elég sok helyen az ellenkezőjét írták, még itt a gamekapcson is...

#1071 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 23:23

Köszi a rengeteg választ! amúgy Lost Planet lett a vége és igaz még csak nagyon keveset sikerült vele játszani (most is dolgozom)...nembántam meg! tetszik Mégegyszer köszi...Ágyesz Bogyesz!

#1072 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 04. 10:52

Idézet

Hali!Nem tudjátok hogy tudok felvenni 360-ról videókat mint pl a Tony Hawk P8-as videót Ca$h-ék?Eddigi ötletem kimerül abban hogy digitális kamerával felveszem a TV képét.Köszi a segitséget:D
Ez engem is érdekelne....!
Kép
Kép
Kép

#1073 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 01:57

Sziasztok!Venni szeretnék egy Xbox-360-atKép. Érdekelne azoknak az embereknek a véleménye akik már rrendelkeznek ilyennel a következőkkel kapcsolatban: 1. A premium csomagban lévő vezeték nélküli irányítóhoz van e a csomagban akkutöltő vagy külön kell megvenni?2. A premium csomagban lévő kábel 5.1-es vagy sima RGB scart?3. A premium csomagban lévő LIVE előfiizetést el lehet e adni, ha nincs rá szükségem? Egyáltalán vesz e ilyet valaki? (a fülhalgatóra sem lesz szükségem szerintem)4. Mennyi időt bír ki egyhuzamban a gép ha játszom vele (Olvastam, hogy túlmelegedésre hajlamos + ha ki van ütve akkor még jobban melegszik és egy kb. 6000 Ft értékű hűtőventillátort mindenképpen kíván, hogy le ne égjen a proci) A válaszokat előre is köszönöm, sziasztok!Kép
-Alaplap: Gigabyte EP43C-DS3 1600 Fsb 4xDDR2 2xDDR3, -Processzor: Intel Core Duo E8400 2x3,0 Ghz (1333 FSB) Cache:6 Mb, -Videókártya: Sapphire Radeon HD4850 "TOXIC" 512MB/256bit GDDR3, PCIe 2.0 x16,   gpu:675Mhz   Memória:1100Mhz, 2200 Mbps, DirektX 10.1, -Memória Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz) + Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz), -Gépház: Aerocool Hi-Tech 7 Pro, -HDD: 2x 250 Gb, -DVD író: Pioneer,       Üdv:Pohi

#1074 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 05. 06:47

Idézet

Sziasztok! Venni szeretnék egy Xbox-360-atKép. Érdekelne azoknak az embereknek a véleménye akik már rrendelkeznek ilyennel a következőkkel kapcsolatban: 1. A premium csomagban lévő vezeték nélküli irányítóhoz van e a csomagban akkutöltő vagy külön kell megvenni? 2. A premium csomagban lévő kábel 5.1-es vagy sima RGB scart? 3. A premium csomagban lévő LIVE előfiizetést el lehet e adni, ha nincs rá szükségem? Egyáltalán vesz e ilyet valaki? (a fülhalgatóra sem lesz szükségem szerintem) 4. Mennyi időt bír ki egyhuzamban a gép ha játszom vele (Olvastam, hogy túlmelegedésre hajlamos + ha ki van ütve akkor még jobban melegszik és egy kb. 6000 Ft értékű hűtőventillátort mindenképpen kíván, hogy le ne égjen a proci) A válaszokat előre is köszönöm, sziasztok!Kép

1. Két elemet kapsz, nem akksit, így alapból töltő sincs hozzá. 2. A kapott kábel alapból komponens bemenet, de a boxba cstlakozó végén van egy optikai kimenet (szal a csatlakozó széles, és egyik oldalán van az optikai kimenet), veszel egy optikai kábelt (~3000Ft) és azzal leszeded az 5.1-es hangot és erősítőre teszed. .3 Sztem senki nem vesz egy hónap GOLD-ot. Sztem használd ki. Ha nincs neted...akor tartsd meg addig míg lesz. Érdemes kipróbálni. 4. A 6000Ft-os INTECOOLER nevű KoneZone-os rácsatlakoztatható ventit ajánlom, (azzal simán elmegy 6-8 órát, és nem forr fel) anélkül nincs tapasztalatom, nem akartam túlfeszíteni a húrt, de úgy is játszottam már 3-4 órát. Csak sokkal melegebb volt mint ventivel.

Remélem kielégítőek voltak a válaszok Kép

Kép
Kép
Kép

#1075 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 13:28

Idézet

Idézet

Sziasztok! Venni szeretnék egy Xbox-360-atKép. Érdekelne azoknak az embereknek a véleménye akik már rrendelkeznek ilyennel a következőkkel kapcsolatban: 1. A premium csomagban lévő vezeték nélküli irányítóhoz van e a csomagban akkutöltő vagy külön kell megvenni? 2. A premium csomagban lévő kábel 5.1-es vagy sima RGB scart? 3. A premium csomagban lévő LIVE előfiizetést el lehet e adni, ha nincs rá szükségem? Egyáltalán vesz e ilyet valaki? (a fülhalgatóra sem lesz szükségem szerintem) 4. Mennyi időt bír ki egyhuzamban a gép ha játszom vele (Olvastam, hogy túlmelegedésre hajlamos + ha ki van ütve akkor még jobban melegszik és egy kb. 6000 Ft értékű hűtőventillátort mindenképpen kíván, hogy le ne égjen a proci) A válaszokat előre is köszönöm, sziasztok!Kép

1. Két elemet kapsz, nem akksit, így alapból töltő sincs hozzá. 2. A kapott kábel alapból komponens bemenet, de a boxba cstlakozó végén van egy optikai kimenet (szal a csatlakozó széles, és egyik oldalán van az optikai kimenet), veszel egy optikai kábelt (~3000Ft) és azzal leszeded az 5.1-es hangot és erősítőre teszed. .3 Sztem senki nem vesz egy hónap GOLD-ot. Sztem használd ki. Ha nincs neted...akor tartsd meg addig míg lesz. Érdemes kipróbálni. 4. A 6000Ft-os INTECOOLER nevű KoneZone-os rácsatlakoztatható ventit ajánlom, (azzal simán elmegy 6-8 órát, és nem forr fel) anélkül nincs tapasztalatom, nem akartam túlfeszíteni a húrt, de úgy is játszottam már 3-4 órát. Csak sokkal melegebb volt mint ventivel.

Remélem kielégítőek voltak a válaszok Kép

Köszi a választ. Megnyugtattál. Optikai kábelem van, de megnyugtató, hogy nem kell egy kábelszttet vennem mint a sima X-hez. Vannak fényképezőbe való (akku)elemeim, remélem azzal elég sokáig bírja majd a kontroller. Naponta nem játszom, de mikor elkap a gépszíj akkor simán lenyomok 6 órát egy huzamban, tehát a ventit megveszem hozzá az tuti. Most már csak a X-emtől kell megszabadulnom. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek mennyit ér most egy 2006.04.26.-án vásárolt Xbox, 2 db. gyári kontrollerrel, 5.1 optikai kimenettel ellátott arany végű Scart csatlakozóval, kontroller hosszabbítóval (5 méter hosszú a szobám Kép ), távirányítóval, 65 db. játékkal, karcmentes állapotban (persze az eredeti kábel is meg van hozzá)?
-Alaplap: Gigabyte EP43C-DS3 1600 Fsb 4xDDR2 2xDDR3, -Processzor: Intel Core Duo E8400 2x3,0 Ghz (1333 FSB) Cache:6 Mb, -Videókártya: Sapphire Radeon HD4850 "TOXIC" 512MB/256bit GDDR3, PCIe 2.0 x16,   gpu:675Mhz   Memória:1100Mhz, 2200 Mbps, DirektX 10.1, -Memória Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz) + Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz), -Gépház: Aerocool Hi-Tech 7 Pro, -HDD: 2x 250 Gb, -DVD író: Pioneer,       Üdv:Pohi

#1076 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 13:31

Ez a kérdés lemaradt:

Flash-elt gépre vonatkoztattva írtad a ventivel való időtartamot amig nem for fel (6-8 óra) vagy gyárira?

#1077 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 05. 14:29

Idézet

Ez a kérdés lemaradt:

Flash-elt gépre vonatkoztattva írtad a ventivel való időtartamot amig nem for fel (6-8 óra) vagy gyárira?

Az én gépem nem flashelt (egyenlőre). De sztem tök mindegy ilyen szempontból. A flashelés szoftveres móka, semmivel sem lesz jobb, vagy roszabb utána a hűtés. 3-4 órát plusz hűtő nélkül is vígan bír a gép, de ventivel 8 óra után sem olyan meleg mint nélküle 3 óra után. Igaz hangosabb is.
Kép
Kép
Kép

#1078 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 16:18

én nem tudom hogy kiflash-eltesem -e ...nem nagyon tudok gamet venni, de azt sem szeertném hogy a gari elmenjen a gépről:(

#1079 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 16:19

jah a másik dolog hogy nagyon eljutatni sme tudom az xboxom olyan helyre ahol ez végrehajtható lenne:(

#1080 Felhasználó inaktív   Juventus17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 16:49

Helló! Most tervezem, hogy veszek egy Xbox 360-at, de hallottam, hogy a másolt játékokat nem viszi el. Ez igaz? Ha igaz, hogyan tudom megoldani, hogy elvigye és hol tudom ezt megcsináltatni? Légyszi segítsetek.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.