HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1341 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 15. 17:36

Idézet

sziasztok! szerintem csak azért, mert lány vagyok, nem működik nekem a konzol! :Đ vagy lehet, hogy csak nem értek hozzá?.. :-D van egy sima Xboxhoz való Hitman Blood Money játék és az XBOX360-on próbáltam, de nem játssza le. Pedig ma letöltöttem és felraktam a 2007 jan update programot, amivel elvileg lejátssza a régihez való játékot :D tud valaki segiteni ebben? szeretném megnézni, milyen. köszönöm! :D
Ha a listán rajta van, akkor vinnie kellene...
Ami kérdés felmerül:
1. Core vagy premium pack xboxod van? (van e winyó hozzá??)
2. Ez eredeti lemez, vagy egy másolat? (ha másolat, feltételezem hogy az eredeti IS a birtokodban van, NO WAREZ.)

Csakis Premium pack visz xbox1 es játékokat, csak azokat amik rajta vannak a listán.
Másolatokból azok amik működnek xbox1 en, NEM fognak menni xbox360 on.
Ehhez máshogy kell őket megírni, bele kell venni Security Sectort, lemez fizikai információt kell hamisítnai, stb....
Hosszú.

Ha kérdésed van még, küldj privátot nekünk.
Tudunk segíteni.

#1342 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 16:44

Ez egy részlet az "új XBox360-ról", ebből mennyi lehet igaz: "Valamint felkészítik a HD lemezek lejátszására, ami nagyon jó az új tulajdonosoknak, de figyelembe véve, hogy az ezen túl HD lemezen kiadott játékok kizárólag az új gépen fognak futni, nem biztos, hogy tisztességes a régebbi Core és Prémium gép tulajokkal szemben!!!" Van esély arra, hogy a dupla rétegű DVD helyett HD-DVD-re jönnek ki a játékok??

#1343 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 18:03

Idézet

Ez egy részlet az "új XBox360-ról", ebből mennyi lehet igaz: "Valamint felkészítik a HD lemezek lejátszására, ami nagyon jó az új tulajdonosoknak, de figyelembe véve, hogy az ezen túl HD lemezen kiadott játékok kizárólag az új gépen fognak futni, nem biztos, hogy tisztességes a régebbi Core és Prémium gép tulajokkal szemben!!!" Van esély arra, hogy a dupla rétegű DVD helyett HD-DVD-re jönnek ki a játékok??
Jó esélye van annak,hogy integrálják a hd-dvd meghajtót.
ésszerű lépés lenne, mivel :
1: a kalóz lemezek futtatása a meglevő meghajtók átverésén alapszik, egy időre leállna a dolog ha új meghajtót vezetnének be,
2: a játékok idővel meghíznak becsülettel.. Ez az élet rendje... (hozzáteszem 6 gigánál nagyobb még nincsen, nagyon sok a fennmaradó hely, a legtöbb x360 as játék a 4,7 et sem éri el, a ps3 játékok özme is 4,7 alatt van, és bármelyik elférne DL lemezen.)
3: van akinek szimpatikusabb hogy integrálva legyen ez a meghajtó.

Látok benne rációt.
Ugyanakkor a jelenlegi x360 tulajokat is megtudom nyugtatni, ha hd lemezen fogna játékot kiadni, akkor a mostani xbo360 ak is vinni fogják, de a külső hd-dvd meghajtóval.

Kizártnak látom hogy úgy oldják meg, hogy a mostani konzolok ne vigyék őket...
Ebben nem látok rációt egyáltalán.

(hogy mennyire kűzd a microsoft a meghajtókkal, abból is látszik, hogy pl.. nemrég kaptam Tjames től egy gépet, ami a felirat szerint ms28 as firmware el szerelt samsung, és a firmware mégis más.... nem ms 28 as. és nemis hasonlít a többi samsungra sem. )

#1344 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 16. 20:13

Én kizártnak tartom hogy HD DVD-re váltsanak teljesen a közeljövőben. Nem valószínű hogy meg merné tenni az ms... mert abból szerintem közfelháborodás lenne és mint tudjuk azt sem nézték mostanában jó szemmel az emberek hogy kinyírták a régi x-et, pedig az egy tök logikus lépés volt (már akinek, persze megértem azokat akinek volt régije és nincs pénze újra).

#1345 Felhasználó inaktív   retipapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 17:41

Sziasztok!

13 éve PC-n tolom a játékokat és soha értettem, hogy miért akar bárki is konzolon játszani. De tegnap kaptam egy hátsófali infarktust miután összedobtam egy új játék PC árát, ezért végleges döntést hoztam: ezentúl PC csak munkára, játékra veszek egy Xbox360-at. A gond az, hogy teljesen láma vagyok a témában, ezért volna pár kérdésem.

1. Normál CRT TV-n vagy CRT monitoron lehet-e játszani?

2. LCD monitoron lehet-e játszani (PC-hez amúgy is mindenképp vennem kell egyet)?

3. Ha netán LCD TV-t is vennék, milyen paramétereket kell szem előtt tartani Xbox szempontból (felbontás, válaszidő, csatlakozók, stb.)?

4. Aproneten néztem szét használt és új Xbox témában. Találtam pár varázsszót, ami nem tudom mit jelent: chippelt, EVOX menü, flashelt, moddolt hűtés.

5. Érdemes-e használt gépet nézegetni Xbox Live regisztrálhatóság szempontjából vagy a kettő egymástól független?

Ha valakinek van egy kis ideje, legyen szíves válaszaival segítse első botladozó lépéseimet. Előre is kösz.

#1346 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 19:34

Retipapa.. Ez most jóóóóó hosszúú lessz...

Szóval...
Első körben az kellene tudni hogy Xbox, vagy Xbox-360 amire pályázol.
Elmondom miért.
Ha sima xbox, akkor egy normál crt tv bőségesen elég.
Ehhez vannak az Evox menü, és a többi.
A sima xbox már régóta teljesen feltört gép, kifogástalan magyar menüvel, rengeteg játékkal.

Az xbox-360 kényesebb dolog.
Ez is megy sima tv vel, de nem a legjobb dolog...
Inkább egy Hd tv . Azon mutatja mit tud igazán.
Ahhoz, hogy működjön is rendesen minden,
tundia kell a tv nek:
720p 1080i 1080p szabványt, 100 Hz en.
Komponens bemenettel rendelkezzen. (bár nemhiszem hogy találnál olyat amin nincsen, de az ördög nem alszik.)

Xbox360 is lehet csipes vagy flashelt.
Ezek a dolgok azért kellenek hogy nem eredeti lemezt is olvasson.
Tekintettel arra, hogy itt senki se támogatja a kalózkodást, nem eredeti lemez alatt biztonsági másolatot értek.

A legtöbb hd tv ami megfelel neked egyben monitor is.
Más úgy nagyon nincsen, ha valami lemaradt vonla kérdezz bátran.

#1347 Felhasználó inaktív   retipapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 21:33

Szia!Xbox360-ra gondoltam.Két dolog ütötte meg a fülem a válaszodban:1. A legtöbb HDTV egyben monitorként is használható. Tehát jobban járok, ha most nem veszek külön monitort a PC-hez, mert pl. egy 23"-os HDTV-vel két legyet ütök egy csapásra: TV és monitor is lesz. Ez tetszik.2. A chippelés tehát arra jó, hogy írott lemezeket is megegyen a konzol. Mivel gondolom, hogy ez teljes garanciavesztéssel jár, egyelőre nem érdekel a dolog. Viszont az érdekesebb, hogy ha megveszek egy játékot 15-20.000 Ft-ért és mondjuk a kicsi fiam mókából kettétöri (mint tette azt most a hétvégén egy audio lemezzel), akkor ezek szerint így jártam? Nem tudok használható biztonsági másolatot készíteni és használni??? Ez nem alapvető joga a szoftvert vásárlóknak, legyen az PC-s alkalmazás vagy konzolos játék? Ez viszont már nagyon nem tetszik.Illetve itt van még ez az Xbox Live téma. Erről tudsz mondani valamit?Kösz a válaszokat.

#1348 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 23:21

Húúú mi lenne a világgal ha jogunk lenne biztonsági másolatot készíteni KépKép Egyébként aki HDTV-t akar venni annak ajánlom figyelmébe a mostani és a multkori 576 konzol magazint mert nagyon jó cikk van benne, sok segítséget nyújthat hogy tisztán lássunk ilyen témában!

#1349 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 23:56

Idézet

Húúú mi lenne a világgal ha jogunk lenne biztonsági másolatot készíteni KépKép Egyébként aki HDTV-t akar venni annak ajánlom figyelmébe a mostani és a multkori 576 konzol magazint mert nagyon jó cikk van benne, sok segítséget nyújthat hogy tisztán lássunk ilyen témában!
Képzeld van jogod. Ha saját másolatra készíted, nem változtatsz rajta semmit és van eredeti példányod akkor teljesen legálisan készíthetsz másolatot. Mik vannak, mi?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1350 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 00:33

A jog rendszer... elég homályos...
A végfelhasználói szerződés értelmében nem csak a hordozó médiát veszed meg (dvd vagy cd, vagy blue ray, vagy bánomisén mi), és nem csak arra az időre ameddíg elkopik..
Hanem egész életedre, és a tartalmat IS.
Vagyis, ha megveszek egy lemezt, és kettétöröm, attól még a tartalmát magaménak tudhatom.
A baj az, hogy egy törött lemez nemigen szórakoztató...
A felhasználót védő törvények értelmében VAN jogod biztonsági másoltatot készíteni,
1 azaz 1 darabot, ami nem térhet el az eredetitől semmiben.
Nem lehet rajta változtatás.
Ezt engedi a végfelhasználói szerződés (EULA @ End User Licence Agreement), és az Audio-vizuális alkotók jogaid védő törvény is.

A probléma két dologból adódik...
1. a másolás védelem.. Beza, a TE jogodat korlátozza... Mivel nemtudsz élni azzal, hogy biztonsági másoltatot készíts..
2. egy konzol se viszi az írott lemezeket, szóval... Mégha le i tudod másolni, nem ér semmit...

a csavar másik fele a konzolok mindent megmozgató biztonsági rendszere amivel próbálják (hasztalan :Đ )
elérni hogy ne is tudjon lejátszani másolt lemezt.
Meg az az apróság, hogy a konzolon sem hardweresen, sem szoftweresen nem változtathatsz.
Legalábbis a végfelhaszálói szerződés szerint..

Ezeket a dolgokat ismerem, álltam már bíróság előtt...
Persze akkor még nem vettek mindent ilyen szigorúan,
és minden lemezből csak 1 példányom volt lemásolva, azontúl ott volt mindnek az eredetije is.
(módosított gép mondjuk nem volt, hála az égnek)

Kérdés mi lett volna ha ... elvesztettem volna valamelyik lemez eredetijét???

Érdemes olvasgatni a magyar büntető jogot...
Megmondom őszintén telivan hasonló infantilis dolgokkal....

#1351 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 20:18

Júúúj áltál már bíróság ellőtt ilyenért??? :Đ Pedig a leírás alapján (relatívan, mert gondolom akkor mégiscsak bűn ha lemásolod a saját cuccod) még bűnt sem követtél el... ez érdekel! Leírhatnád részletesebben mondjuk egy privát üzenetben! Kép (persze csak ha nem titok vagy ilyesmi, ha igen akkor bocs hogy ennyire zargatlak a magánéleteddel Kép) Érdekel mert sokan basztatnak ilyenért... pedig azért nem vagyok ipari másolda... csak 1-2 cucc erejéig :-D

#1352 Felhasználó inaktív   börni 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 21. 16:04

Szeva! Játszik valaki Battlefield 2 MC-tal? Tudnátok segíteni nekem abban, hogyan lehet megállítani a vonatot a Qyzylorda region nevü pályán? Mert én nem bírok rájönni. X360-at lehet magyarítani? Válaszaitokat előre is köszi!

#1353 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 16:10

hi!
vki tudja h 2 x-box 360at ösze lehet-e kötni?
vagy én tom rosszul és nem lehet?

#1354 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 16:16

Idézet

hi!
vki tudja h 2 x-box 360at ösze lehet-e kötni?
vagy én tom rosszul és nem lehet?
sztem internet kell hozzá. nem hiszem h van Lan mód , de ki tudja én még ezt a részét nem nagyon ismerem

#1355 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 21. 17:05

Hali!

Nem tom,h mit csináljak... Elvileg nyáron szerettem volna X360-at venni,de sok rosszat olvastam róla. Elég sok a hibás + melegszik. Nekem csak flash-elten kellene,és nem merem megkockáztatni,azt h lehet h elszáll...a garancia meg úszik! Írjátok le vélemyényeiteket ezzel kapcsolatban. Esetleg van vkinek működőképes PS2 emulátorja Xbox-ra?! Az lenne a legjobb!:Đ

#1356 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 17:10

Hali! Milyen tapasztalataitok van az x360-ról? légyszi írjatok többen erreKépKépKépKépKép

#1357 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 17:13

Idézet

Hali!

Nem tom,h mit csináljak... Elvileg nyáron szerettem volna X360-at venni,de sok rosszat olvastam róla. Elég sok a hibás + melegszik. Nekem csak flash-elten kellene,és nem merem megkockáztatni,azt h lehet h elszáll...a garancia meg úszik! Írjátok le vélemyényeiteket ezzel kapcsolatban. Esetleg van vkinek működőképes PS2 emulátorja Xbox-ra?! Az lenne a legjobb!:Đ

x-box360ra ps2 emulátor?Kép van ilyen? én azt hittem h csak pcre vanKép

#1358 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 21. 17:19

Idézet

Idézet

Hali!

x-box360ra ps2 emulátor?Kép van ilyen? én azt hittem h csak pcre vanKép
Sima xbox-ra... Mert nekem az van,csak nem írtam:)

#1359 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 18:42

Nah kezdjük e legelejéről :Đ Az Xboxot nem lehet magyarosítani, de vannak eleve magyarul kiadott játékok (pl Crackdown, Viva Pinata) 2 boxot össze lehet kötni, sőtt többet is. Ami támogatja ez a funkciót ahoz oda van írva hogy "system link". PS2 emulátor nincs Xboxra... ez képtelenség lenne és teljességel fölösleges is pár exkluzívért Kép Xbox vásárlásról csak annyit hogy nekem nem melegszik, flashelve van, nincs benne hűtés mod (igaz akarok bele mindenféleképpen, mert nyáron 40 fokban lehet felgyulladna :-D) és tökéletesen működik már karácsony óta. Egyébként most érdemes várni mert elvileg a közeljövőben megjelenik az új váltzat és ezután nem lesz core pack, a premium lesz a core áráért.
Véleményem a boxról: ISTENKIRÁLYÜBERFASZA! röviden KépKépKép érdemes megvenni én csak azt tudom mondani.

#1360 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 19:14

Hi! Látom neked van flashelve! hol lehet flasheltetni? milyen kockázatokkal jár? neked megy símán flashelve minden?
Játékot honnan szedsz rá Kép Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.