Xbox 360
Elküldve: 2007. 03. 21. 19:41
Core-t soha ne vegyél!!! Én azóta is bánom
Elküldve: 2007. 03. 21. 20:47
Idézet
Elküldve: 2007. 03. 21. 20:53
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 03. 21. 21:03
Idézet
Idézet
Idézet
a vinyón az van rajta amit ráteszel
Elküldve: 2007. 03. 21. 21:14
Idézet
Ugyanakkor a tavaly szeptembertől készült gépek közt sok a hibás.
A legjobb grafika, és a legjtöbb játék... Nem tudok ellene semmit mondani.
A problémák: Melegedés, hibás forrasztás, FLASH hez szét kell szedni, gari elmegy róla. (flash után sem melegszik jobban, nem pörgeti gyorsabban a lemezeket, egy csip melegszik benne jobban, de az csak a lézert vezérli meg a motorokat a meghajtóban. Tekintettel arra hogy másolt lemezt nehezebb olvasni mint préseltet)
Emulátorok és hasonlók nem léteznek xbox360 ra--
Majd idővel lessz, de ps2 emulátor biztosan nem. Sem pc re, sem másra nincsen és nemis létezett ps2 emulátor...
A kockázatok:
HA flashelteted, elmegy a gari...
Hűtés átalakítás(zajos dolog, de hatásos), illetve hűtés csere erőteljesen ajánlott...
Volt egy jobb széria, azok nem melegedtek ennyire...
A gond az, hogy nem lehet előre tudni hogy forrasztási hibás e vagy sem...
Lehet hogy flash után még hetekig megy. Baj nélkül.
ŰAztán mégis feladja a harcot...
Ez flash nélül is megtörténne, csak...akkor lenne gari, így nincsen....
Szal jah... érdekes gép.
Érdemes várni a vásárlással.
Elküldve: 2007. 03. 21. 21:19
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
a vinyón az van rajta amit ráteszel
Elküldve: 2007. 03. 21. 21:39
Edge: te milyen dvd-t ajánlassz? Mert volt aki azt mondta hogy tilos verbatimot használni... máshol meg az a király. Én is azt használok... eddig nem volt probléma. Csak egy kicsit hangos, Crackdownnál nagyooon hangos... annál egy kicsit féltem hogy mikor száll szét vagy vmi
Jah és valaki tapasztalta R6 Vegasnál , hogy co-op-ban sokkkal gagyibb a grafikája? Meg nekem egy kicsit a single is.
Elküldve: 2007. 03. 21. 22:09
Elküldve: 2007. 03. 21. 22:40
Elküldve: 2007. 03. 21. 23:47
Idézet
Edge: te milyen dvd-t ajánlassz? Mert volt aki azt mondta hogy tilos verbatimot használni... máshol meg az a király. Én is azt használok... eddig nem volt probléma. Csak egy kicsit hangos, Crackdownnál nagyooon hangos... annál egy kicsit féltem hogy mikor száll szét vagy vmi
Jah és valaki tapasztalta R6 Vegasnál , hogy co-op-ban sokkkal gagyibb a grafikája? Meg nekem egy kicsit a single is.
Valóban. az Xbox 360 Elite (ez a kódneve a frissített változatnak) csendesebb, jobb halkabb, nem melegszik annyira, és jelenleg tudtunkkal nincsen benne hd-dvd lejátszó, jó esélyét látom hogy a BenQ olvasóval szerelik.
Dvd lemezből 2 típus van amit szeretek, az eggyik a Ricoh +RDL .
A másik, amit használok is (magamnak) a verbatim +RDL.
Amire vigyázok a verba lemezeknél : legalább 4 szeres sebességgel lehessen írni.
Van amit csak 2,4 szeressel lehet, nem annyira jó minőségű mint a 4szeres.
Ami a linuxot illeti... Mát létezik.
De elég furmányosan, és csak nagyon alap funkciókkal.
Azontúl össze kell lennie kötve egy pc vel, soros porton keresztül
Kérdés hol a soros port az xbox360 on? az alaplapon. Ez elvileg egy debug port, nincsen kiépítve.
BE lehet forrasztani, semmi gond.
Másik furmány, hogy nem minden kernel verziónál megy.
A hypervisor alapú védelem sosem engedné hogy soros porton keresztül fogadott parancsokkal operáljon a gép.
Van 2 kernel változat ami hibás.
Nem ellenőrzi a játékok shader file jait, ezek módosíthatóak.
Shader exploit.
Leginkább a King Kong ban használható ki, de potenciálisan több cím is felmerül.
Szóval, a dolog lényege az, hogy meglehetősen problémás.
Azontúl a soros porton csakis és csakis gépi kód mehet át.
Sajnos... más feszültséget használ magas és alacsony jelszintnek mint a pc, ezen is kell kicsit buherálni.
Lényegben a lényeg, hogy az aktív memória tartalmat ki tudjuk lassacskán írni, a flash memória ami a Dashboard ot, vagyis az xbox360 op rendszerét tartalmazza már megtaláltuk, és külső IC prgoramozó segítségével a tartalmával is rendelkezünk.
Önmagában ez nem lenne nagy öröm, elég erősen kódolt anyag.
Vannak feltételezéseink hogy az aktív memóriáb hol lehet az oprendszer, és ott már kódolatlan formában kell hogy legyen.
A kódolt és a kódolatlan forma birtokában a kódolási eljárás kiszámítható.
Csak sok matematika kell hozzá.
Egészbiztosan idővel lessz belőle valami, de kár lenne elkiabálni.
Egyenlőre most minden figyelmem egy gép köti le, úgyfest valami oknál fogva az ELITE előfutára lehet....
Képtelenség volt flashelni, BÁR samsung és ms28 as firmware van rajta, legalábbis a címke szerint.
Külső olvasóval kiszedtem a chip tartalmát, bizarr.... nem is hasonlít az ms28 as firmware hez.
Ezért beszereztem pár csippet, ezek "on the fly" patchelik a firmwaret, ÉS semmi!
Ezek sem bírkóznak meg vele...
Úgyfest ez is újjítás lessz az ELITE ban.
Most ezt a hardwert kell rendesen bevizsgálnom... (sajnos a gép nem az enyém, csak flash re jött hozzám...
Igen meglepő volt hogy képtelen vagyok olvasni/írni a flash memória tartalmát szoftverresen...)
Ha a hardwer elemzés befejeződött, akkor...
jöhet az aktív memória kilistázása, kimentése.
És az összehasonlítás az eredeti kódolt változattal...
Ha minden jó, akkor a digitális aláírás és a hozzátartozó cryptográfiai módszer hamisítható,
vagyis jöhet a DASH HACK
HA sikerül elérni, hogy a microsoft féle digitális kulcsot NE figyelje a rendszer, sem az ellenőrző összegeket (vagyis a fájl integritás és eredetiség vizsgálatokat ne végezze) ESETLEG lehet próbálkozni a komolyabb HOME BREW cuccokkal..
Jó eséllyel addígra itt lesz az ELITE, még ahhoz is kell alkalmazkodnunk, nagyon biztos hogy van pár hardwer módosítás is az ELITE ban, amiről gőzünk sem lehet még....
A piaci helyzet:
A premium pack meg fog szünni...(NEM irtam el, a premium fog megszűnni.)
Először csak pár ELITE lessz, mind fekete színben.
Néhány száz, talán.
Ha elfogynak, vagyis van rá érdeklődő, akkor sorozat gyártás lessz, fehér dobozban, de a hardwer ugyanaz lessz.
JÓ hír hogy lessz minden ELITE készüléken HDMI is.
Kíváncsi leszek a többi hardwer különbségre is.
MEG arra hogy hogyan ... tették hidegebbé a berendezést...
Nemtudok róla hogy át tudtak volna állni 65 nm es technikára,
vagy jobb a hűtés kivitelezése (nem elképzelhetetlen, elég töketlen a mostani), vagy kihasználják a túl bőséges erő tartalékot, és lejjebb vesznek órajel ből...
Igazából... ha 3000 mhz n menne minden mag, a memcsik csak 600 on, és a gpu .. 450-475 körül, akkor is egy szinten lenne a ps3 mal...
Akár ez is lehetne megoldás (meglehetősen költség hatékony megoldás), de NEM hiszem hogy ilyenre sor kerülne..
BÁR, a sony ps3 nál siméán megtették...
Nem az előre jelzett órajelen adták ki őket.
szóval baró kíváncsi vagyok.
470-480 dollárra teszem a mindenkori indulási értékét a berendeésnek.
Na, remélem sikerült mindenkit lefárasztani.
Bízzunk benne hogy jók a forrásaink...
(mondjuk... lassan 1 hónapja említettem már hogy lessz xbox360 frissítés..)
Elküldve: 2007. 03. 22. 07:02
Idézet
Képtelenség volt flashelni, BÁR samsung és ms28 as firmware van rajta, legalábbis a címke szerint.
Külső olvasóval kiszedtem a chip tartalmát, bizarr.... nem is hasonlít az ms28 as firmware hez.
Ezért beszereztem pár csippet, ezek "on the fly" patchelik a firmwaret, ÉS semmi!
Ezek sem bírkóznak meg vele...
Úgyfest ez is újjítás lessz az ELITE ban.
Hát ez totál padlóra tett.... még valami jó hír? ![]()
Azért a remény száll el utoljára.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ámen)
Elküldve: 2007. 03. 22. 08:07
Elküldve: 2007. 03. 22. 08:40
Idézet
#1375 Guest__*
Elküldve: 2007. 03. 22. 09:21
Idézet
Idézet
Ugyanakkor a tavaly szeptembertől készült gépek közt sok a hibás.
A legjobb grafika, és a legjtöbb játék... Nem tudok ellene semmit mondani.
A problémák: Melegedés, hibás forrasztás, FLASH hez szét kell szedni, gari elmegy róla. (flash után sem melegszik jobban, nem pörgeti gyorsabban a lemezeket, egy csip melegszik benne jobban, de az csak a lézert vezérli meg a motorokat a meghajtóban. Tekintettel arra hogy másolt lemezt nehezebb olvasni mint préseltet)
Emulátorok és hasonlók nem léteznek xbox360 ra--
Majd idővel lessz, de ps2 emulátor biztosan nem. Sem pc re, sem másra nincsen és nemis létezett ps2 emulátor...
A kockázatok:
HA flashelteted, elmegy a gari...
Hűtés átalakítás(zajos dolog, de hatásos), illetve hűtés csere erőteljesen ajánlott...
Volt egy jobb széria, azok nem melegedtek ennyire...
A gond az, hogy nem lehet előre tudni hogy forrasztási hibás e vagy sem...
Lehet hogy flash után még hetekig megy. Baj nélkül.
ŰAztán mégis feladja a harcot...
Ez flash nélül is megtörténne, csak...akkor lenne gari, így nincsen....
Szal jah... érdekes gép.
Érdemes várni a vásárlással.
Elküldve: 2007. 03. 22. 14:01
nos akkor egy kérdés:)
szerintetek akkor érdemes lesz az új x360-ra lecseréln a mostanit?
Elküldve: 2007. 03. 22. 15:28
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 03. 22. 16:23
Hányféle Xbox 360 van?
Le tudnátok őket meg az árukat írni?
A Premium a legjobb?
Nem értem pontosan
Kérte tőletek SWBF 2
Elküldve: 2007. 03. 22. 17:02
Idézet
Hányféle Xbox 360 van?
Le tudnátok őket meg az árukat írni?
A Premium a legjobb?
Nem értem pontosan