HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1401 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 17:58

Azok a zsír új ace combat 6-os képek... naggyon királyak Kép

#1402 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 26. 09:13

A három játék közül csak egyre van most ca$h. Melyikkel járok a legjobban( időtartam,graf,...)? COD 3,Gearsofwar,Lostplanet.Kép

#1403 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 09:20

Idézet

A három játék közül csak egyre van most ca$h. Melyikkel járok a legjobban( időtartam,graf,...)? COD 3,Gearsofwar,Lostplanet.Kép
A COD 3-at nem ismereme, de nem tudom mi újat tud nyújtani... A GOW nagyon zsííír gamma, co-op-ban haverral a király... viszont eléggé rövid. Igaz többször is kijátszható, legnehezebb fokozaton meg nmár nem is olyan rövid Kép. A Lost planet is király, bár szerintem egy idő után monoton lesz a átékmenet, igaz az jóval hosszabb a GOW-nál.

#1404 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 26. 10:48

ki tud segíteni abban hogyan lehet flaselt géppel játszani a neten

#1405 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 26. 10:57

Idézet

Ugyanúgy mint gyári géppel.
Kép
Kép
Kép

#1406 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 26. 11:02

Idézet

Idézet

Ugyanúgy mint gyári géppel.
de csak az eredeti játékkal nem tudnál valami leírást a beállitásokról még jóformán semmit nem tudok az egészről köszi

#1407 Felhasználó inaktív   DreamBox360 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 26. 11:13

csao! itt a gamekapocs on van vmi "eladó játékok -- eredeti -xbox 360" témakörben? előre is köszönöm, sajnos én nem találtam.

#1408 Felhasználó inaktív   DreamBox360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 11:16

Idézet

Idézet

A COD 3-at nem ismereme, de nem tudom mi újat tud nyújtani... A GOW nagyon zsííír gamma, co-op-ban haverral a király... viszont eléggé rövid. Igaz többször is kijátszható, legnehezebb fokozaton meg nmár nem is olyan rövid Kép. A Lost planet is király, bár szerintem egy idő után monoton lesz a átékmenet, igaz az jóval hosszabb a GOW-nál.
szerintem a gow val vagy a lost planet-tel!!! Ez a 2 játék igen csak a toppon van, de állítólag a cod 3 is naon jó. Ha kell vmelyik olcsón, csak szólj Kép Végszóban Lost Planet!!! Habár ha 2en akarjátok végig vinni, akkor GOW, egyértelműen

#1409 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:02

Idézet

csao! itt a gamekapocs on van vmi "eladó játékok -- eredeti -xbox 360" témakörben? előre is köszönöm, sajnos én nem találtam.
Nincs ilyen topic, de ide nyugottan írhatod melyik játék kell... Meg vehetsz használtat boltban is, pl: www.konzolstudio.hu

#1410 Felhasználó inaktív   DreamBox360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 22:29

Idézet

Idézet

Nincs ilyen topic, de ide nyugottan írhatod melyik játék kell... Meg vehetsz használtat boltban is, pl: www.konzolstudio.hu
thx, mondjuk én inkább eladni és elcserélni szeretném a játékaimat Kép, csak nem akartam, h rámmorcizzanak Kép

#1411 Felhasználó inaktív   SARABI 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 22:55

Ven Xbox 360 need for speed most wanted-em (persze eredetiKép) Bármilyen másik játékra elcserélném.Uff
www.consolecorner.hu

#1412 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 26. 22:58

ezd egy kicsit zsibvásár hangulata lenni ennek a topicnak. Abba kéne fejezni, nem?
Kép
Kép
Kép

#1413 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 23:18

Mért kéne? Az Xbox 360 játékok cserélgetése szerintem az Xbox 360 topicba való... megaztán, nincs olyan nagy forgalma, hogy az zavaró legyen... szerintem. De meg lehet beszélni, ha téged és többi fórumozó társunkat zavarja, akkor el lehet intézni mindent... Kép

#1414 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 23:30

Idézet

Idézet

Idézet

szerintem a gow val vagy a lost planet-tel!!! Ez a 2 játék igen csak a toppon van, de állítólag a cod 3 is naon jó. Ha kell vmelyik olcsón, csak szólj Kép Végszóban Lost Planet!!! Habár ha 2en akarjátok végig vinni, akkor GOW, egyértelműen

Nos Én a 3ból 2őt végigvittem (gow, lost planet) de mégsem ezeket ajánlanám! Habár a gow grafikában tényleg nagyon ott van és izgalmasnak is mondható (néha) de mégis csak rövid! és ha nekiugrasz legnehezebb fokozaton azé az már nem nyújt akkora élményt és tulajdonképpen csak azért hosszabb mert már nem érdekel annyira, és nem játszol vele sokat! játék közben már más programokon fantáziálsz meg ilyesmi! Én is beleestem abba a csapdába h megvettem a Lost Planetet! miután elindítottam a progit akkor döbbentem rá h az Istenit én azért vettem 360at mert nemszeretem a japán játékokat és ennek aztán igazán manga hatása van! azér ha már megvolt végigvittem de a szavatosága a béka segge alatt van az tuti! Nameg tényleg unalmassá válik a 3. pálya után! Szeretném jelezni h ez csak az én véleményem! Na de...ha még nincs meg és szereted az ubi által előterjesztett "T.C." játékokat akkor nagyon ajánlom a Raimbow Six Vegast! Nagyon pöpec! a grafikája nagyon életszerű, és a sztori is remek! igazi élmény volt megcsinálni a küldetéseket! Nagyon realisztikus! elvesztette hálistennek az előző részekben tapasztalt árkádos jellegét és igazán jó kis gondolkodós progit sikerült előálltani a francia játékgyárosoknak! tehát nagyon ajánlom! nem mellesleg a multi része is a top 5 ben van még mindíg a live-on! Nemakartalak meggyőzni, de ez az én véleményem! na Ágyesz Bogyesz!

#1415 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 27. 13:19

Melyik a legjobb Marvel játék?

#1416 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 15:20

Idézet

Melyik a legjobb Marvel játék?
sztem az Ultimate Spider-man (több Marveles játékról nagyon nem is tokKépKép)

#1417 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 16:30

A Marivel álltal kiadott játékokkal nem érdemes foglalkozni! még nem alkottak igazán maradandót! minden próbálkozásuk hatalmas hibákkal van tele! egy példa: Siderman a levegőbe lövi a hélóját és ugy ugrál a felhőkarcolók felett! ez nekem elég kiábrándító volt!

#1418 Felhasználó inaktív   Gira 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 17:53

A FIFA 07 az jó X-BOX-ON.

K
I
R
Á
L
Y
!
GIRA

#1419 Felhasználó inaktív   zsofi9 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 18:06

Idézet

A FIFA 07 az jó X-BOX-ON.

K
I
R
Á
L
Y
!
ha lenne X-Box-om akkor az lenne az első ami rajta lenne...!!!!
akárhogy is fáj
kilenc
a király
akárhogy
is szúr
kilenc
it az úr
akárhogy is
keseregsz
kilencedik
ügyesebb!!!!!

#1420 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 19:01

Az lenne az utolsó ami rajta lenne... Kép Nem csipázom a sportjátékokat... Kivéve extrém sportokat... azok über faszák KépKép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.