Idézet
Idézet
Elterveztem hogy veszek magamnak egy Xbox 360at. De van pár olyan dolog amit nem tudok és inkább a hozzáértőktől kérdezem meg. 1 Sajnos nincs HD tvm ( se pénzem rá) de viszont van egy 8 éves JVC 93 centis Tvm ami sajnos csak 50hzes. Rátudnám kötni az xboxot de milyen lesz a képe? Nagyon gagyi? Azt is hallottam hogy van olyan játék ami csak 60hzes tvn megy, ezt honnan lehet tudni? Rávan írva a dobozra?
2. A másik öteltem hogy rákötöm a gépem TFT monitorára ha tv-n annyira gázos lenne a kép. Tudtommal ehez kell egy VGA átalakítós kábel. Találtam is egész jó áron. Azt írják hogy 2m hosszú. Itt jön a probléma. Rákötöm a boxot a monitorra, de mivel nincs benne hangszóró ezért nem lesz hangja. A VGA kábelen van egy piros fehér kompozit kábel (asszem így hívják). Ezt rátudnám kötni a 5.1 rendszerre ( LG házimozi). Ami a monitortól kb 1 méterre van. Elég lesz ez a kábel? Mivel a kábelnek 2 vége van egy a monitorhoz egy a 5.1hez. Lehet e akkor távolság közöttük mint egy méter? Remélem érthetően fejeztem ki magam. Válaszoket előre köszönöm
rákötheted az sd tv-re is a boxot, csak ugye ez HD konzol, ezért én inkább a monitort javaslom. egy ideig énis 50Hz-es SD tv-n nyomtam amíg nem vettem egy vga kábelt. ha a VGA kábel kompozit elágazása nem ér el a házimoziig, akkor a kék bolygós üzletben vehetsz kb 800 ft-ért hosszabítót(nekem is így van megoldva). ha meglesz a box, jó játékot!

Súgó
A téma zárva.