HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 852
  • 853
  • 854
  • 855
  • 856
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#17061 Felhasználó inaktív   Genti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:33

Green Day Rock Band nem jelent meg Magyarországon?Mert mindnehol kerestem már de nemtudom megrendelni sehol...Aki tud vmit róla az létszi szóljon

#17062 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 23. 07:37

www.konzolvilag.hu
itt van én is meg akarom rendelni!!

#17063 Felhasználó inaktív   Genti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 09:30

Pontos linket tudnál rá adni?Mert ismerem ezt az oldalt innnen rendeltem szinte mindent de a green day rock bandet sehol nem találom....Ja és Xbox360ra kell

#17064 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 09:34

Idézet

Pontos linket tudnál rá adni?Mert ismerem ezt az oldalt innnen rendeltem szinte mindent de a green day rock bandet sehol nem találom....Ja és Xbox360ra kell
bocs elnéztem azt hittem sima rock band-et keresel.

#17065 Felhasználó inaktív   CaseCub 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 10:10

xbox profilt hogy lehet kitörölni a neten ?
előre is kösz a válaszokat

#17066 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 10:47

Milyen ethernet kábel kell ahhoz hogy a laptopot össze tudjam kötni a boxal?Standard?
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#17067 Felhasználó inaktív   xXgoronikahunXx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 11:28

Idézet

Idézet

Idézet

Singularity mikorra várható?
Csütörtök től.Kép
Überben már lehet kapni...
Van benne multi?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This
year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is the God of War

#17068 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 11:48

Idézet

Milyen ethernet kábel kell ahhoz hogy a laptopot össze tudjam kötni a boxal?Standard?
Igen, én egyszer összekötöttem és észlelte a boxotKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#17069 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 12:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Singularity mikorra várható?
Csütörtök től.Kép
Überben már lehet kapni...

Azért ez kemény, hogy a hazai konzolshopok sem tartják be a hivatalos megjelenést..:Đ Egyébként sok helyen lehet már kapni, többek közt az Überkonzolban is.

Nem figyel ránk a kutya se!Kép Ennek azért hátrányai is vanak bőven.....

#17070 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 18:53

Idézet

Idézet

Igen, én egyszer összekötöttem és észlelte a boxotKép
Köszi a válaszodat!
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#17071 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:26

Van valakinek valami őtlete hogy tudnám kiszedni a 3 LED-es boxomból a lemezt? Olvastam h elvileg ki kéne nyílnia, de nem nyilik. Meg mielött bejött a 3LED azt csinálta h kinyitottam az olvasót, villogott a bekapcsoló gomb egy 10 mp-ig aztán becsukodót.

#17072 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:35

Idézet

Van valakinek valami őtlete hogy tudnám kiszedni a 3 LED-es boxomból a lemezt? Olvastam h elvileg ki kéne nyílnia, de nem nyilik. Meg mielött bejött a 3LED azt csinálta h kinyitottam az olvasót, villogott a bekapcsoló gomb egy 10 mp-ig aztán becsukodót.
Hát vagy 1 feszítővas segít rajta,vagy 1 kis csavarhúzó amivel próbálj meg lágyan rájátszani és hátha kinyitja utánna automatán,ha nemjött össze akkor hagyd addig ne piszkáld míg szervízes csávesznek nem adod oda:).

#17073 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:37

Idézet

Idézet

Hát vagy 1 feszítővas segít rajta,vagy 1 kis csavarhúzó amivel próbálj meg lágyan rájátszani és hátha kinyitja utánna automatán,ha nemjött össze akkor hagyd addig ne piszkáld míg szervízes csávesznek nem adod oda:).
Csak nehogy ott szétbasszák. De amugy az mitől lehet h az olvasót nem adja ki? Mert 3led mellet ki kéne adnia.

#17074 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:43

Idézet

Idézet

Csak nehogy ott szétbasszák. De amugy az mitől lehet h az olvasót nem adja ki? Mert 3led mellet ki kéne adnia.
Nemtom,sztem a procin kívül más is hibásodott az alaplapon,vagy csak pont most jött elő :Đ.

#17075 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:54

Idézet

Idézet

Idézet

Nemtom,sztem a procin kívül más is hibásodott az alaplapon,vagy csak pont most jött elő :Đ.
Csak nehogy még olvasót is kelljen cserélni. Mert az még legalább 7 ezer.

#17076 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 20:06

Idézet

Ha már volt szétszedve akkor szedd szét és vedd ki. Kép Ez a leg ésszerűbb dolog amit mondhatok, és kipucolod kicsit a ''belsejét'', megnézed nincs-e szétcsúszva valami és még az is lehet menni fog, ha ezt teszed ajánlom ezt a videót --én is így szedtem szét, ennek a segítségével..:Đ. De csak akkor tedd ha a boxod már volt szétszedve. Elveszíti a garanciáját.
Kép

#17077 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 20:08

Idézet

Idézet

Idézet

Procin ?: D háááh jótnevettem. Az xboxokmak ha nem törölközőzöd meg akkor csak a video chipp olvadhat le. Én tudom boxok szerelésével foglalkozom. A törölközős módszerre meg felhívnám a figyelmeteket hogy nemszabad!!! Mert nem csak a videochip sül viszza hanem megsütheted az egészet...
PSN: NikonKristof

#17078 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 20:15

Idézet

Idézet

Ha már volt szétszedve akkor szedd szét és vedd ki. Kép Ez a leg ésszerűbb dolog amit mondhatok, és kipucolod kicsit a ''belsejét'', megnézed nincs-e szétcsúszva valami és még az is lehet menni fog, ha ezt teszed ajánlom ezt a videót --én is így szedtem szét, ennek a segítségével..:Đ. De csak akkor tedd ha a boxod már volt szétszedve. Elveszíti a garanciáját.
Kösz a videót majd kiprobálom. Hátha nem is kell szervízbe vinni.

#17079 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 20:36

Idézet

Procin ?: D háááh jótnevettem. Az xboxokmak ha nem törölközőzöd meg akkor csak a video chipp olvadhat le. Én tudom boxok szerelésével foglalkozom. A törölközős módszerre meg felhívnám a figyelmeteket hogy nemszabad!!! Mert nem csak a videochip sül viszza hanem megsütheted az egészet...
Én úgy tuttam hogy a 3 led az azzal jár hogy az alaplap felforrósodik és a proci alján lévő kis tű szerű izék elfolyósodnak..

#17080 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 20:39

Idézet

Idézet

Én úgy tuttam hogy a 3 led az azzal jár hogy az alaplap felforrósodik és a proci alján lévő kis tű szerű izék elfolyósodnak..
A GPU lábai, nem a CPU-é.
Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 852
  • 853
  • 854
  • 855
  • 856
  • Utolsó »