HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#201 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 13. 14:33

Idézet

Idézet

még egy quest: a Coreba vmi külön spéci vinyót lehet csak betenni vagy pc-s winchester is jó hozzá?
Csak és kizárólag a saját vinyóját tujda használni. Ami külön 25e-be kerül!!!
mekkora a sajat vinyo? csakmert a 25 eleg realis ar.. pc-khez is kb ilyen arban veszed a vinyokat
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#202 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 06. 13. 14:37

Idézet

Idézet

Idézet

még egy quest: a Coreba vmi külön spéci vinyót lehet csak betenni vagy pc-s winchester is jó hozzá?
mekkora a sajat vinyo? csakmert a 25 eleg realis ar.. pc-khez is kb ilyen arban veszed a vinyokat
A vinyó 20gigás, de sajnos a rendszer felpakol rá kb 7-8 gigát. Kép Tipikus microsoft!!! :Đ:)Tekintve azt, hogy mennyire rengeteg mindent le lehet tölteni, (játszható demók, filmelőzetesek, update-ek, zenék, skinek stb.) ez sajnos eléggé picinek bizonyul egy idő után!
Kép

#203 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A vinyó 20gigás, de sajnos a rendszer felpakol rá kb 7-8 gigát. Kép Tipikus microsoft!!! :Đ:)Tekintve azt, hogy mennyire rengeteg mindent le lehet tölteni, (játszható demók, filmelőzetesek, update-ek, zenék, skinek stb.) ez sajnos eléggé picinek bizonyul egy idő után!
nos igy mar nem annyira olcso :-D viszont tuti h fognak nagyobb vinyot is kiadni hozza
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#204 Felhasználó inaktív   heavenly sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:25

Hali!

Elég egy Core pack, meg egy memóriakártya a játékhoz nem?
Rossz az aki rosszra gondol, de hülye aki nem!

#205 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:27

Idézet

Hali!

Játékhoz elég! De semmi máshoz! Vagyis ami miatt az XBox 360, "360" vagyis teljes körű mediaszolgáltatást nyújtó konzol, nem tudod kihasználni!
Kép

#206 Felhasználó inaktív   heavenly sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:30

Idézet

Idézet

Hali!

Játékhoz elég! De semmi máshoz! Vagyis ami miatt az XBox 360, "360" vagyis teljes körű mediaszolgáltatást nyújtó konzol, nem tudod kihasználni!
A többi dologhoz ott a PC-m!

#207 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:30

LOL a n00b MS, nextgen era van erre még mindig memóriakártyával meg 20gigás vinyóval szórakoznak. Ez még a PS2-nél működött 6 éve, de most GigaLOL.

Jöjjön már a 60 gigás PS3-am :Đ amibe ráadásul bele lehet tenni bármilyen notebook vinyót, lehet beledobok majd egy 200-asat és csokolom Kép

#208 Felhasználó inaktív   heavenly sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:33

Idézet

LOL a n00b MS, nextgen era van erre még mindig memóriakártyával meg 20gigás vinyóval szórakoznak. Ez még a PS2-nél működött 6 éve, de most GigaLOL.

Jöjjön már a 60 gigás PS3-am :Đ amibe ráadásul bele lehet tenni bármilyen notebook vinyót, lehet beledobok majd egy 200-asat és csokolom Kép
Jó neked! Csak sokan ezt nem tehetik meg sajnosKép.

#209 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:50

Idézet

az egy picit bonyolult lesz mivel 80GB-nel nagyobb notebook vinyo nincs :-D

#210 Felhasználó inaktív   heavenly sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:50

Szerintetek érdemes beruházni egy X360-ra, ha utána meg nem tok rá venni játékot?Kép Esetleg ha hack-elem, de akkor meg elesek az Xbox-livetól meg a garitól!
Ja és ha esetleg csippelteném azt nem észlelné az MS?
Lehet hogy inkább PS2-őt kéne vennem? Mivel arra meg most egy rakat játék van már.
Nagy dilemmában vok.Kép please help!

#211 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:55

Idézet

Szerintetek érdemes beruházni egy X360-ra, ha utána meg nem tok rá venni játékot?Kép Esetleg ha hack-elem, de akkor meg elesek az Xbox-livetól meg a garitól!
Lehet hogy inkább PS2-őt kéne vennem? Mivel arra meg most egy rakat játék van már.
Haggyuk már ezt a hackelés témát, a 360-hoz nincs rendes hack. Ami van az is csak az egyik szériával működik, és ki kell hozzá belezni a gépet, a DVD olvasóját rákötni a PC-re, firmwaret ki-be csomagolgatni átirogatni, és ha talán sikerül, akkor van rá 0,00001 % esélyed hogy menni fog, de a garancia meg a live ugrott azonnal.

Chip nincs a boxhoz, szerintem nem is lesz.

Tessék elfogadni: a nextgen konzolokat bevédték, aki csóró és nincs pénze játékra, az maradjon a PC-n és warezoljon tovább orrba szájba az való nektek nooboknak, ellopni mindent.

#212 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:56

Idézet

Akkor, ha majd ki/be lehet kapcsolni a csippet, már meg fogja érni az X360. De ez még jó időbe bele fog telni. Nekem szerencslre elég, ha 2-3 havonta veszek egy eredeti játékot, mert ott van még a PSP és a Pc is. El vagyok látva rendesen.

InGen: Engem überelj! Én venni fogok PS3-at is. Szóval lesz egy elég erős PC-m, egy PSP-m, egy XBox-om, Egy X360-am és egy PS3-am! Na ki a király? :Đ:):-D
Kép

#213 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:59

Idézet

Idézet

az egy picit bonyolult lesz mivel 80GB-nel nagyobb notebook vinyo nincs :-D
addig majd lesz, vagy a sony csinál KépKép nem csinál, TEREMT Kép

#214 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 16:01

Idézet

Akkor, ha majd ki/be lehet kapcsolni a csippet, már meg fogja érni az X360. De ez még jó időbe bele fog telni. Nekem szerencslre elég, ha 2-3 havonta veszek egy eredeti játékot, mert ott van még a PSP és a Pc is. El vagyok látva rendesen.

InGen: Engem überelj! Én venni fogok PS3-at is. Szóval lesz egy elég erős PC-m, egy PSP-m, egy XBox-om, Egy X360-am és egy PS3-am! Na ki a király? :Đ:):-D
Én is fogok venni 360-at, csak most még felesleges mert nincs rá játék. Mondjuk az Xbox1-re az egész élettartama alatt nem volt, de ennél talán jobb lesz a helyzet, mindenesetre én is venni fogok, meg PSP-t is, de a PC-t eladom a rákba, PS3 mellett kinek kellene? :D Radásul a hónap végén veszek HDTV-t is :D na? :D

#215 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 16:05

Idézet

Idézet

Én is fogok venni 360-at, csak most még felesleges mert nincs rá játék. Mondjuk az Xbox1-re az egész élettartama alatt nem volt, de ennél talán jobb lesz a helyzet, mindenesetre én is venni fogok, meg PSP-t is, de a PC-t eladom a rákba, PS3 mellett kinek kellene? :D
Hát nemtom, én most éppen a Ghost Recon3-at tolom X360-on, a pofám leszakad tőle annyira kibebaszott jó. Ahhoz hogy ugyanezt pc-n nyomjam erőteljesen durva gép kellene. Kép A Pc meg sok minden másra is jó, nem csak játékra, ami miatt mindig szükség lesz rá! pl hogyan fogsy forumozni és felmenni a Zionra? Kép A jó öreg boxomat egyébként én is el fogom adni. Kiszolgálta magát, nyugdíjazni fogom. De a PS3-at nagyon várom már!
Kép

#216 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 16:09

Idézet

Hát nemtom, én most éppen a Ghost Recon3-at tolom X360-on, a pofám leszakad tőle annyira kibebaszott jó. Ahhoz hogy ugyanezt pc-n nyomjam erőteljesen durva gép kellene. Kép A Pc meg sok minden másra is jó, nem csak játékra, ami miatt mindig szükség lesz rá! pl hogyan fogsy forumozni és felmenni a Zionra? Kép A jó öreg boxomat egyébként én is el fogom adni. Kiszolgálta magát, nyugdíjazni fogom. De a PS3-at nagyon várom már!
A HDTV-s részre még nem válaszoltál, mármint hogy én azt is veszek hónap végén, szóval azzal meg te leszel elmaradva öreg Kép igaz még így is 2 gép hátrányban vagyok hozzád képest.

A PS3 linuxal jön, nagyszerűen fogok tudni böngészni a másfél méteres 1920x1080-as HDTV-n, meg FTP-zni meg minden mást. Najó persz egyelőre "csak" egy 82 centis 720P-set veszek mert a Sony csak ősszel adja ki az 1080-as szériát :Đ)

#217 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 16:11

Idézet

Idézet

A HDTV-s részre még nem válaszoltál, mármint hogy én azt is veszek hónap végén, szóval azzal meg te leszel elmaradva öreg Kép igaz még így is 2 gép hátrányban vagyok hozzád képest.

A PS3 linuxal jön, nagyszerűen fogok tudni böngészni a másfél méteres 1920x1080-as HDTV-n, meg FTP-zni meg minden mást. Najó persz egyelőre "csak" egy 82 centis 720P-set veszek mert a Sony csak ősszel adja ki az 1080-as szériát :Đ)
Nemsokára veszünk a barátnőmmel közösen egy óriás LCD vagy Plazma TV-t, úgyhogy nem leszek túlságosan elmaradva... Kép Egyébként mivel egyenlőre a sima tv is tökéletesen megfelel az X360-omnak nem érzem a hiányát. Volt összehasonlítási alapom... Kép
Kép

#218 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 16:49

Idézet

Idézet

Idézet

Nemsokára veszünk a barátnőmmel közösen egy óriás LCD vagy Plazma TV-t, úgyhogy nem leszek túlságosan elmaradva... Kép Egyébként mivel egyenlőre a sima tv is tökéletesen megfelel az X360-omnak nem érzem a hiányát. Volt összehasonlítási alapom... Kép
ha meghallgatsz egy tanacsot: sztm az uj generacios Panasonic plazmat vegyetek (kb egy hete van piacon) eszement durvajo es 100% garanciat vallalnak h nem lesz beleeges a kepbe :-D Mi is egy ilyet veszunk most :D

#219 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 13. 17:11

Idézet

Idézet

Haggyuk már ezt a hackelés témát, a 360-hoz nincs rendes hack. Ami van az is csak az egyik szériával működik, és ki kell hozzá belezni a gépet, a DVD olvasóját rákötni a PC-re, firmwaret ki-be csomagolgatni átirogatni, és ha talán sikerül, akkor van rá 0,00001 % esélyed hogy menni fog, de a garancia meg a live ugrott azonnal.

Chip nincs a boxhoz, szerintem nem is lesz.

Tessék elfogadni: a nextgen konzolokat bevédték, aki csóró és nincs pénze játékra, az maradjon a PC-n és warezoljon tovább orrba szájba az való nektek nooboknak, ellopni mindent.
Má bocsi hogy igy beleszólok.... De szerintem az hülyeség hogy nem fogják feltörni az x360-at ...Szerintem felfogják törni vagy chippel vagy akármivel de ugy is feltörik.Ja feltőrhetetlen konzol,pc nem létezik. Emberek irták,tervezték rá a dolgokat tehát tuti van benne hiba is...(MS meg nem a hibátlan dolgokról híres PL:WINDOWSKép) Ezt a csóró,n00b dolgot meg szerintem bunkóság volt írni!!Valaki nem teheti meg és kész!! Itt KELET HUN-ban még mindennek van értéke még a másolt dolgoknak + a wareznek+régi konfignak is , és hidd el ha én is keresnék VAGY nehagy isten az édes szüleim raknának mindent a seggem alá akkor én se gondolkoznék azon hogy másolt+warezolt istennyilát szerezzek a géphe(akármelyikhez)... vagy X360at vegyek vagy PS3-at vagy mindkettőt...

Megszerintem VALAKI NEM TEHETI MEG mert a szüleinek nincs elég pénze !!! ÉS ERRŐL A "NOOB" kisrác nem tehet!Ezért mi jogon nevezed őket n00boknak???? MILYOGON TESZEL EGYENLŐSÉGET n00b és szegény(csóro) között???Kép

#220 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 06. 13. 17:17

Idézet

ha meghallgatsz egy tanacsot: sztm az uj generacios Panasonic plazmat vegyetek (kb egy hete van piacon) eszement durvajo es 100% garanciat vallalnak h nem lesz beleeges a kepbe :Đ Mi is egy ilyet veszunk most :-D
Tud az HD-t?

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.