HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#161 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 10. 08:38

Idézet

Kineztem ma en is a jovendobeli X360-at :Đ az alapcsomag 50e korul van itt (erdekes a PS2 is :D) a premium 70e ha jol lattam :-D Eljegyzesi ajandeknak ezt veszunk magunkak Kormossal :D
Hooppácska! Eljegyzés??? Erről vmi konkrétat?:D Persze nem ebben a topicban:):D:):D Ha hazaérsz, akkor a fél GK Team a nyakadon fog lógni és Nálad fogunk játszani:)
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#162 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 10. 08:43

Én is tervezem egy X360 vásárlását, de csak nyár végén. Addig mehetek dolgozni.Kép Kell a pénz a gépre.Kép

#163 Felhasználó inaktív   heavenly sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:54

Hali mindenki!

Az igaz hogy az X360-hoz még külön kell venni egy memóriakártyát vagy hard drive-ot(játékállás mentés miatt, stb...)? Kép
Mivel én Core Pack vásárlását tervezem ezért úgy érzem ez fontos kérdés!Kép
Vagy esetleg PC-re csatlakoztatva ez kiküszöbölhető?Kép

A válaszokat előre is köszi!Kép

Hy all!Kép
Rossz az aki rosszra gondol, de hülye aki nem!

#164 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 06. 10. 11:01

Idézet

Hali mindenki!

Az igaz hogy az X360-hoz még külön kell venni egy memóriakártyát vagy hard drive-ot(játékállás mentés miatt, stb...)? Kép
Mivel én Core Pack vásárlását tervezem ezért úgy érzem ez fontos kérdés!Kép
Vagy esetleg PC-re csatlakoztatva ez kiküszöbölhető?Kép

A válaszokat előre is köszi!Kép

Hy all!Kép
valamelyiket mindenképp meg kell venni, ezért felesleges a core pack...

#165 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 12:28

Idézet

Idézet

Az x-boxKép egy szar a PSX az igaziKép

Kép
orulunk h mindezt megosztottad velunk :Đ
NECROSMOKE he ezt érzed(valami kóros elváltozás miatt) akkor húzd le a beled a topic-ból!!! A a *** ps-eddel együtt!!!

admin megjegyzes: MODERALD MAGAD!

Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#166 Felhasználó inaktív   heavenly sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 09:04

Hali!

Bocs hogyha hülyeséget mondok, de még kezdő vagyok a témában.
Sima PC vinyóra nem lehet menteni?Kép
Rossz az aki rosszra gondol, de hülye aki nem!

#167 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 23:01

GYEREKIK GYEREKIK EZT NÉZÉTEK MIT TANÁLTAM AZ 1ik ----XBOX360HACKER---- OLDALON

......-------SIKERÜLT FELTÖRNI AZ X360at-------......

IME:http://www.devil360.com/?q=node/30 KépKép

ÖRVENDEZZÜNK!!!!!KépKépKépKépKépKép

Azért az Xboxhackernet azért fehívta a figyelmet hogy lehet kamu , de az biztos ,hogy figyelemmel kisérnek minden Hackelési kisérletet az X360 táján...De ők is drukkolnak hogy sikerüljön. ARIK NEM??Kép

#168 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 23:09

Idézet

jopar hete tortent mar ez :Đ Myko Alto nagyfonok ar belinkelte egyszer
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#169 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 23:14

Idézet

Idézet

A hír JUN 8adikai szóval nem tom hány hete lehetett amit te mondasz??Kép

#170 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 11. 23:17

Idézet

Idézet

Idézet

De ha még mindíg nem hiszed nézd meg az :http://www.xboxhacker.net/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=2
Szives megértésed köszönöm Kép

#171 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 23:35

Idézet

Idézet

Idézet

nem konkretan arrol a hirrol beszeltem amit belinkeltel kedves kotekedo baratom hanem magarol az X feltoreserol...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#172 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 12. 06:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem konkretan arrol a hirrol beszeltem amit belinkeltel kedves kotekedo baratom hanem magarol az X feltoreserol...
1. ÉN NEM KÖTEKEDEK SENKIVEL MAX KÉTELKEDEK ÉS EZ NEM UGYANAZ (EZ SZERINTEM MÉG POZITIVUM)!!! ÉN CSAK KIJELENTETTEM VALAMIT (VALAKI ELHISZI VALAKI NEM)2.NEM TERTOD ELKÉPZELHETŐNEK HOGY FRISSÍTETTÉK AZ OLDALT???Kép3.EDDIG SZOFTVERESEN PROBÁLTÁK FELTÖRNI EZEK PEDIG MÁR CHIPPELÉSRŐL BESZÉLNEK..szerintem friss a hír..(Max4-5napos)

De ha nincs igazam cáfoljatok meg...Nyogodtan ezé van a forum hogy ezt megbeszéljük !https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/007.gif

THX

#173 Felhasználó inaktív   Alastor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 09:57

Hali! Egy kérdés, tervezem egy X360 megvételét csak azt nem t'om, hogy hol vegyem? Szerintetek a "Konzolstúdió" vagy a "Konzone" lenne a megfelelő hely? Értem itt a kiszolgálást, garancia kezelést, az "idióta" vásárlóhoz való toleranciátKép

#174 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 10:12

Idézet

Hali! Egy kérdés, tervezem egy X360 megvételét csak azt nem t'om, hogy hol vegyem? Szerintetek a "Konzolstúdió" vagy a "Konzone" lenne a megfelelő hely? Értem itt a kiszolgálást, garancia kezelést, az "idióta" vásárlóhoz való toleranciátKép
kicsit lapozz lejebb InGen es Ca$h kollega kielemezte ezt a temat :Đ megtalalod a legmegfelelobb helyet is (en lusta vagyok most visszalapozni :-D)

Lord: uvoltozni teljesen felesleges. az x feltorese lassan egy honapos. ennyi. ket kulombozo hir ugyanarrol (nem is ertem miert chippelik amikor a bios cserevel nincs szukseg ra)

#175 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 12. 12:29

Idézet

Idézet

kicsit lapozz lejebb InGen es Ca$h kollega kielemezte ezt a temat :Đ megtalalod a legmegfelelobb helyet is (en lusta vagyok most visszalapozni :-D)

Lord: uvoltozni teljesen felesleges. az x feltorese lassan egy honapos. ennyi. ket kulombozo hir ugyanarrol (nem is ertem miert chippelik amikor a bios cserevel nincs szukseg ra)

Na akko elmondom mivel a MS tudja elenőrizni LIven-keresztül az Xbox360 hardverét és drivereit v. biosait és ha bármilyen változást észlel akko kirugja a Liveról és sorozatszámot beazonosítva elveszik rólla a gari (firmware hack) + ugye az updatek ről se feledkezzünk meg ... Chippelésben + az lesz jó hogy nem tud majd elenőrizni a MS.Remélem ha felakarom törni az x360amat majd segítenél LÉCCI LÉCCI ?Tudom hogy sokat tudsz !! DE ENNYIRE???Kép Ja és persze ugy kéne hogy Xbox Live-zni is tudjak! Tom ez nem varez oldal de azé be probálkozokKép

Ja meg szerintem a Chip + a firmware nem ugyan az...Kép

NA PÁ

#176 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 12:53

Idézet

Idézet

Idézet

Na akko elmondom mivel a MS tudja elenőrizni LIven-keresztül az Xbox360 hardverét és drivereit v. biosait és ha bármilyen változást észlel akko kirugja a Liveról és sorozatszámot beazonosítva elveszik rólla a gari (firmware hack) + ugye az updatek ről se feledkezzünk meg ... Chippelésben + az lesz jó hogy nem tud majd elenőrizni a MS.Remélem ha felakarom törni az x360amat majd segítenél LÉCCI LÉCCI ?Tudom hogy sokat tudsz !! DE ENNYIRE???Kép Ja és persze ugy kéne hogy Xbox Live-zni is tudjak! Tom ez nem varez oldal de azé be probálkozokKép

NA PÁ
ehe gondolod nem tudom h nem ugyanaz? :D viszont a live dologrol nem tudtam... tovabba a kioktato hangnemet nem viselem el foleg nem egy tizenevestol. megmagyarazni lehet, kioktatni nem. es az ironiat is mellozd legyszives

koszi

na pa

#177 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 12. 13:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

NA PÁ
ehe gondolod nem tudom h nem ugyanaz? :D viszont a live dologrol nem tudtam... tovabba a kioktato hangnemet nem viselem el foleg nem egy tizenevestol. megmagyarazni lehet, kioktatni nem. es az ironiat is mellozd legyszives

koszi

na pa
Akkor tehát a igazam volt a hirrel kapcsolatban?(.) Ja és nem tom ki az aki itt akar oktatni?(én nem az biztos) Csak azt nem tom hogy már 2x játszottuk el ezt ... mind a 2x hülyének (elnézést a kifejezésért)néztek aztán a végén kiderült hogy igazam volt...
Csak azt nem tom ide jövök dumálni valakivel és (talán) kezdem jól érezni magam 1 kis dumcsi után de már most kezded kicsit elvenni a kedvem az egésztőlKépKép) Csak azt nem tom mért kell rögtön le"ugatni" hogy erről már régi meg már 1 hónapja erről beszélnek!!Kép AZÉRT IRTAM BE MERT UJ VOLT ÉS GONDOLTAM NEM MINDENKI TUDOTT RÓLA.Meghát persze ujfiú..."biztos én jobban tom" alapon...KépDe azé látom AVI hogy neked is tudtam meglepetést okozni MÁR ezért megérte reggelni az oldalra.KépMeg lécci csak 1 et kérek hogy amit ide írok nem a kis ujjamból szopom valami igazságtartalma biztos van...+ megnézted hogy milyen cimeket linkeltem be ??? Legalább nézd meg lécci és ugy válaszoljKéphttps://forum.hwsw.h...efault/035.gif. Tudtam Myko Alto belinkeléséről és nem irtam volna le ha nem tartalmaz valami ujat..https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_more/028.gif

Köcce legalább vetted a fáradtságot elolvasnihttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/013.gif na páhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/022.gif

#178 Felhasználó inaktív   djchris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 13:37

hali, én is most akarok venni egy Xbox360Core-t de lenne pár kérdésem:1.tényleg erősebb-e a hardwere mint egy mai csúcs PC-nek? 2.a Premium azon kívül h bluetoothos kontrollert adnak hozzá meg 20 gigás vinyót hardweresen ugye nem különbözik a Coretól?
a válaszokért előre is THX

#179 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 12. 13:44

1. Igen tönkre veri a legujjab PC-s konfigokat is de nagatímok is vannak..
2.Alapvetően nem ,de a prémium tartalmaz sok más hasznos dolgot PL.headset,memória kártya,1 éves LIVE
előfizetést..stb
3 Szerintem ha venni akarsz inkább Prémiumot vegyél jobban ki jössz vele pénzügyileg(jobban megéri)Kép

#180 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 13:45

Ha visszaolvasol latod h en mosolyogva megjegyeztem h ez a hir mar volt. Ezen felul nem megyek mar bele. Belattam h a Live dologrol nem tudtam. Tovabba akkoris ironikus hangvetelben irtad az egeszet. Felesleges tovabb vitazni, en belattam h hibaztam, te nem latod be azt h milyen stilusban valaszoltal.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.