Xbox 360
Elküldve: 2006. 11. 17. 10:22

#462 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 17. 14:14

A wifis netet csak a kifejezetten ehhez kapható kiegészítővel tudom megoldani (ami több mint húsz ropi) vagy egy párezer forintos USB-s adapterrel is megy?
Elküldve: 2006. 11. 17. 16:07

Tetszik.
Az eredeti hardwer érintetlen maradt.
(újabb Sticky! ötlet.... Túlmelegedés ellen címszóval simán elférhetne)
Azontúl úgyhiszem hogy a sma usb megoldás nem fog menni....
Csak a saját spéci vezetéknélküli adaptere,
vagy esetleg vezetéknélküli A.P.
(sima xboxot "preparáltam" úgy hogy belül elrejtettem egy vezetéknélküli A.P.-t.)
#464 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 17. 16:30
Elküldve: 2006. 11. 17. 17:57
Ha összedgod egy rövid lankábellel a sima lan kártyát és az A.P. -t akkor kaptál egy vezeték nélküli LAN kártyát méregdrágán.
Durván ugyanez az x360 saját vezeték nélküli modulja is.
Leginkább routereken szokták alkalmazni az A.P. -t, ha hálózatot bővítenek, és lusták routert cserélni.
Halkabb hűtés...
Hát... ha átkötéssel felhúzom a ventiket méghangosabb, de legalább biztosan hideg marad...
Lefele venni a ventikből nemigen lehet, mert akkor teljesen biztosan túlmelegszik.
Lentebb van egy link egy külső egységről... Sanszos hogy halkabb vele mint gyári állapotban.
Esetleg azzal lehet megpróbálkozni.
Vagy ittvan a kivágott szekrény ötlet. Szintén alternatíva.
Ha az anyagiak nem korlátoznak van mód vízhűtésre is. Az halk és egyben valóban masszívan hidegen tart mindent.
Melyiket kellen választani? passz... engem nem vazar a zaj. Pc-t használok, nincsen x360 am.
Elküldve: 2006. 11. 17. 18:25
Kössz .
Cím : krizsi94@freemail.hu
Elküldve: 2006. 11. 17. 21:40

Elküldve: 2006. 11. 17. 21:42
Elküldve: 2006. 11. 18. 08:35
Van egy ps 2 öm !
Most szándékszom venni egy xbox 360 at,remélem megéri!
Lenne egy két kérdésem!
Nem tudjátok,hogy lehet netezni X-en?
elég ha hátul bedugom az adsl kábelemet amin kapom a netet a Pc be?
Mert elvileg azt olvastam,hogy a premium hoz alabból jár 1 hónap net!
Vagy kell vaalmi regisztráció is?
A vezeték nélküli yoj meddig birja?
Ha lemerült az elemm akkor lehet unátölteni sima elemtöltövel?
Föbb vonalakban ennyi!
Köszi elöre is!
#470 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 18. 18:30
Idézet
Van egy ps 2 öm !
Most szándékszom venni egy xbox 360 at,remélem megéri!
Lenne egy két kérdésem!
Nem tudjátok,hogy lehet netezni X-en?
elég ha hátul bedugom az adsl kábelemet amin kapom a netet a Pc be?
Mert elvileg azt olvastam,hogy a premium hoz alabból jár 1 hónap net!
Vagy kell vaalmi regisztráció is?
A vezeték nélküli yoj meddig birja?
Ha lemerült az elemm akkor lehet unátölteni sima elemtöltövel?
Föbb vonalakban ennyi!
Köszi elöre is!
Ami a netet illeti, az ingyen van. Az 1 hónap az xbox live goldra vonatkozik. Ezután automatikusan átáll silverre. A gold annyival jobb, hogy majd pályákat és hasonló extrákat lehet letölteni vele a gépre. Videók, soundtrackek, ilyesmi. Persze az első hónap után majd fizetni kell érte... De a dolog annyi, hogy rádugod a netre, beállítod, regisztrálsz és had szóljon. Azt nem tudom, hogy weblapokat lehet-e nézni vele.
Az elemek jól bírják. Már egy hete nyúzom azokat amit kaptam a dobozban. Aztán átállok újratölthetőkre.
Elküldve: 2006. 11. 18. 19:49
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 19. 02:37
Idézet

#473 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 19. 15:24
Elküldve: 2006. 11. 19. 15:54
egy példa ami velem esett meg múlt héten:
Vettem barátnőmnek egy varrógépet (SINGER) akciósan 60eFt-ról 48eFt-ra volt leszállítva, mondván kifutó darab. Erre olyant küldtek ami már szervizelve volt, koszos poros volt. Ja és szarul működött. Erre be lettek fenyegetve a fogyasztóvédelemmel, s az ügyintéző már nem mert mit mondani, kapcsolta az igazgatót. Ajánlottak helyette 2 félét, de egyik sem tudott annyi mindent amit az általam korábban rendelt. De a fogyasztóvédelemmel, a jóhírrel, és a megtévesztésre való fenmyegetéssel elértem hogy választhattam egy olyant, ami mindazt tudja amit rendeletem. (a végén már többet is tudhatott, pedig az elején szarabbat ajánlottak

De nem tehettek mást.
Hidd el ha tényleg ők a hibásak, és ezt bizonyatni tudod (tényleg az van ráírva hogy tudja a felbontást) akkor a fenyegetés használni fog, mert ha perben buknak, nemcsak téged kell kárpótolniuk, hanem kapnak egy akkora bírságot is hogy belezöldülnek! Úgyhogy nekik is jobb ha nem kekeckedenek és elismerik a tévedést. Kárpótolni fognak!
Elküldve: 2006. 11. 19. 16:52
tjames köszi a kimerítő választ, de ma bent voltunk náluk, ajánlották a magyar samsung-os forgalmazó, hogy hívjuk fel. Amúgy ez a bolt az Elektropont.
Amúgy nagyon álat az x-box! És annál a döntésnél maradtunk, hogy nem chippeljük ki mert nem kell, hogy szétbabrálják ls így két éven át olyan garancia van rá, hogy ha gond van felhívjuk az ingyenes telefonszámát a Media Markt-nak és eljönnek érte megjavítják és visszahozzák. És most nagyon remélem, hogy sikerül elintézni e hd tévé-t. Majd később teszek föl róla egy fotót amin látszik, hogy rajta van a "HD Ready 1080i" felirat.
Az elektropontosok szerint lehet, hogy csak egy egyszerű menübeállítá, de mi nem találtuk meg azt a funkciót.
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 19. 17:36
Idézet
tjames köszi a kimerítő választ, de ma bent voltunk náluk, ajánlották a magyar samsung-os forgalmazó, hogy hívjuk fel. Amúgy ez a bolt az Elektropont.
Amúgy nagyon álat az x-box! És annál a döntésnél maradtunk, hogy nem chippeljük ki mert nem kell, hogy szétbabrálják ls így két éven át olyan garancia van rá, hogy ha gond van felhívjuk az ingyenes telefonszámát a Media Markt-nak és eljönnek érte megjavítják és visszahozzák. És most nagyon remélem, hogy sikerül elintézni e hd tévé-t. Majd később teszek föl róla egy fotót amin látszik, hogy rajta van a "HD Ready 1080i" felirat.
Az elektropontosok szerint lehet, hogy csak egy egyszerű menübeállítá, de mi nem találtuk meg azt a funkciót.
Elküldve: 2006. 11. 19. 17:39
Elküldve: 2006. 11. 19. 17:41
Még új vagyok itt, és nem találtam "apróhírdetés"-t, ezért írok ide. Van egy bontatlan brand new fahatású xbox360 előlapom baráti áron.
Akit érdekel írjon.
PS: ha mégis van hely apróhírdetéseknek az oldalon, akkor bocsesz, legközelebb oda írok.
Elküldve: 2006. 11. 19. 17:50
Idézet
Még új vagyok itt, és nem találtam "apróhírdetés"-t, ezért írok ide. Van egy bontatlan brand new fahatású xbox360 előlapom baráti áron.
Akit érdekel írjon.
PS: ha mégis van hely apróhírdetéseknek az oldalon, akkor bocsesz, legközelebb oda írok.
#480 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 19. 18:03
A HDready viszont csak akkor tud HD minőséget, ha rákötünk egy ilyen eszközt (esetünkben xbox 360-at) de lehetne többszázezres újfajta DVD-lejátszó is. Tökmindegy. Ha csatlakoztatjuk, kutyakötelessége a HD minőséget pródukálnia. Ha éppen projektorra írták rá, akkor annak is.