HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#461 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 17. 10:22

Hozzátéve hogy a jó gammákat eztán is dobozosan fogom tárolni! Miattam nem megy tönkre egy játékfejlesztő sem ha jó játékot csinál. De a gyengébb gammákat (uncsitesóknak, barátnőmnek, stb..) azokat ISO formájában is elég lesz őrizgetni. Kép
Kép
Kép
Kép

#462 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 17. 14:14

Állat ez a gép. Már bánom, hogy a PGR-es verziót választottam, de mindegy. majd talán el tudom cserélni. Én is szekrényben tartom a kicsikét, mert eléggé zajos. A tólmelegedést meg azzal oldottam meg, hogy vettem egy 12 centis zalman rendszerhűtőt, fúrtam neki egy nagy lyukat a szekrény hátulján és kilapátoltatom a meleget a szekrényből. :Đ
A wifis netet csak a kifejezetten ehhez kapható kiegészítővel tudom megoldani (ami több mint húsz ropi) vagy egy párezer forintos USB-s adapterrel is megy?

#463 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 17. 16:07

:Đ ez a hűtésmegoldás nagyon innovatív.
Tetszik.
Az eredeti hardwer érintetlen maradt.
(újabb Sticky! ötlet.... Túlmelegedés ellen címszóval simán elférhetne)

Azontúl úgyhiszem hogy a sma usb megoldás nem fog menni....
Csak a saját spéci vezetéknélküli adaptere,
vagy esetleg vezetéknélküli A.P.

(sima xboxot "preparáltam" úgy hogy belül elrejtettem egy vezetéknélküli A.P.-t.)

#464 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 17. 16:30

Ez az A.P. számomra ismeretlen valami. Mi ez? és hogy működik?Gondolom szét kell szedni a gépet... Ha már szétszedem, megoldható valami komolyabb és halkabb hűtés a gépben?

#465 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 17:57

Wireles Acces Point.
Ha összedgod egy rövid lankábellel a sima lan kártyát és az A.P. -t akkor kaptál egy vezeték nélküli LAN kártyát méregdrágán.

Durván ugyanez az x360 saját vezeték nélküli modulja is.

Leginkább routereken szokták alkalmazni az A.P. -t, ha hálózatot bővítenek, és lusták routert cserélni.

Halkabb hűtés...
Hát... ha átkötéssel felhúzom a ventiket méghangosabb, de legalább biztosan hideg marad...
Lefele venni a ventikből nemigen lehet, mert akkor teljesen biztosan túlmelegszik.

Lentebb van egy link egy külső egységről... Sanszos hogy halkabb vele mint gyári állapotban.
Esetleg azzal lehet megpróbálkozni.

Vagy ittvan a kivágott szekrény ötlet. Szintén alternatíva.
Ha az anyagiak nem korlátoznak van mód vízhűtésre is. Az halk és egyben valóban masszívan hidegen tart mindent.

Melyiket kellen választani? passz... engem nem vazar a zaj. Pc-t használok, nincsen x360 am.

#466 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:25

Hello. Van olyan köztetek , akinek van X-Box 360-a és mindent tud róla . PLD.: Ha kell hozzá valamit venni , az vegyen már fel msn-re .

Kössz .

Cím : krizsi94@freemail.hu

#467 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 21:40

jaja, nekem a videókártyahűtőm a prociéval együtt kitesznek 3 P1-es gépet, meg pár tucat X360-at. Szerintem a TV-t olcsóbb hangosabbra venni, mint a hűtést halkabbra. :Đ de ha titeket zavar, adjátok nekem az Xbox-ot, gondos és szerető gazdája leszek. Amúgy a Zalmann rendszerek a legjobbak, abban bízhattok.
PC-n tolom :)

#468 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 21:42

tényleg Edge, ha már úgyis jártas vagy, megkérdezem. Ugye a warezoldalak hivatalosan fájlcserélőoldalak. Akkor az legális? vagy hogy is van? mert ha valamit leszednék, az egyből orgazdaság. Azt tom. De a szervereket nem tudják megtalálni, vagy hogy működnek ezek az oldalak?

#469 Felhasználó inaktív   Amerikai Nindzsa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 08:35

Sziasztok Gamerek!
Van egy ps 2 öm !
Most szándékszom venni egy xbox 360 at,remélem megéri!
Lenne egy két kérdésem!
Nem tudjátok,hogy lehet netezni X-en?
elég ha hátul bedugom az adsl kábelemet amin kapom a netet a Pc be?
Mert elvileg azt olvastam,hogy a premium hoz alabból jár 1 hónap net!
Vagy kell vaalmi regisztráció is?
A vezeték nélküli yoj meddig birja?
Ha lemerült az elemm akkor lehet unátölteni sima elemtöltövel?
Föbb vonalakban ennyi!
Köszi elöre is!

#470 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 18. 18:30

Idézet

Sziasztok Gamerek!
Van egy ps 2 öm !
Most szándékszom venni egy xbox 360 at,remélem megéri!
Lenne egy két kérdésem!
Nem tudjátok,hogy lehet netezni X-en?
elég ha hátul bedugom az adsl kábelemet amin kapom a netet a Pc be?
Mert elvileg azt olvastam,hogy a premium hoz alabból jár 1 hónap net!
Vagy kell vaalmi regisztráció is?
A vezeték nélküli yoj meddig birja?
Ha lemerült az elemm akkor lehet unátölteni sima elemtöltövel?
Föbb vonalakban ennyi!
Köszi elöre is!
Nem kérdés hogy megéri.
Ami a netet illeti, az ingyen van. Az 1 hónap az xbox live goldra vonatkozik. Ezután automatikusan átáll silverre. A gold annyival jobb, hogy majd pályákat és hasonló extrákat lehet letölteni vele a gépre. Videók, soundtrackek, ilyesmi. Persze az első hónap után majd fizetni kell érte... De a dolog annyi, hogy rádugod a netre, beállítod, regisztrálsz és had szóljon. Azt nem tudom, hogy weblapokat lehet-e nézni vele.
Az elemek jól bírják. Már egy hete nyúzom azokat amit kaptam a dobozban. Aztán átállok újratölthetőkre.

#471 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 19:49

megvan az xboxom! Van egy samsung projektoros tv-nk hd ready-ként vettük és rá is van írva hogy hd ready 1080i és bekapcsolom 1080i-re és hd tv-re rakom a kapcsolót és nem bírja a tv. Át lettünk baszva a tv-vel????
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#472 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 11. 19. 02:37

Idézet

megvan az xboxom! Van egy samsung projektoros tv-nk hd ready-ként vettük és rá is van írva hogy hd ready 1080i és bekapcsolom 1080i-re és hd tv-re rakom a kapcsolót és nem bírja a tv. Át lettünk baszva a tv-vel????
a Samsung.hu-n 3 projektoros TV van, és mindegyik 720p-s a muszaki adatok szerint. Ha nincs koztuk a tietek, akkor a samsung.com-ot nezd meg, és ha azt írja hogy 1080p-s a ti tipusotok akkor hivd fel a supportot és kérdezd meg mizu van, ők tudnak segiteni minden beallitasban :Đ
Kép
Kép

#473 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:24

És 720-n próbáltad? Vagy csak 1080-on? Ha meg ott van a kézikönyvbe, hogy elvileg bírja, akkor a vásárlók megtévesztésére hivatkozva meg kell őket fenyegetni és követelni kell egy olyat ami tényleg bírja.

#474 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 19. 15:54

Bizony ha tényleg rá van írva keményen meg kell őket fenyegetni!
egy példa ami velem esett meg múlt héten:
Vettem barátnőmnek egy varrógépet (SINGER) akciósan 60eFt-ról 48eFt-ra volt leszállítva, mondván kifutó darab. Erre olyant küldtek ami már szervizelve volt, koszos poros volt. Ja és szarul működött. Erre be lettek fenyegetve a fogyasztóvédelemmel, s az ügyintéző már nem mert mit mondani, kapcsolta az igazgatót. Ajánlottak helyette 2 félét, de egyik sem tudott annyi mindent amit az általam korábban rendelt. De a fogyasztóvédelemmel, a jóhírrel, és a megtévesztésre való fenmyegetéssel elértem hogy választhattam egy olyant, ami mindazt tudja amit rendeletem. (a végén már többet is tudhatott, pedig az elején szarabbat ajánlottak :Đ) Így most tegnap óta van egy 70eFt-os gépünk 48eFt-ért. A veszteséget meg benyelték.
De nem tehettek mást.
Hidd el ha tényleg ők a hibásak, és ezt bizonyatni tudod (tényleg az van ráírva hogy tudja a felbontást) akkor a fenyegetés használni fog, mert ha perben buknak, nemcsak téged kell kárpótolniuk, hanem kapnak egy akkora bírságot is hogy belezöldülnek! Úgyhogy nekik is jobb ha nem kekeckedenek és elismerik a tévedést. Kárpótolni fognak!
Kép
Kép
Kép

#475 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 16:52

Ez a 720p-t sem bírta azt írta ki rá, hogy tartományon kívül.
tjames köszi a kimerítő választ, de ma bent voltunk náluk, ajánlották a magyar samsung-os forgalmazó, hogy hívjuk fel. Amúgy ez a bolt az Elektropont.
Amúgy nagyon álat az x-box! És annál a döntésnél maradtunk, hogy nem chippeljük ki mert nem kell, hogy szétbabrálják ls így két éven át olyan garancia van rá, hogy ha gond van felhívjuk az ingyenes telefonszámát a Media Markt-nak és eljönnek érte megjavítják és visszahozzák. És most nagyon remélem, hogy sikerül elintézni e hd tévé-t. Majd később teszek föl róla egy fotót amin látszik, hogy rajta van a "HD Ready 1080i" felirat.
Az elektropontosok szerint lehet, hogy csak egy egyszerű menübeállítá, de mi nem találtuk meg azt a funkciót.
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#476 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 17:36

Idézet

Ez a 720p-t sem bírta azt írta ki rá, hogy tartományon kívül.
tjames köszi a kimerítő választ, de ma bent voltunk náluk, ajánlották a magyar samsung-os forgalmazó, hogy hívjuk fel. Amúgy ez a bolt az Elektropont.
Amúgy nagyon álat az x-box! És annál a döntésnél maradtunk, hogy nem chippeljük ki mert nem kell, hogy szétbabrálják ls így két éven át olyan garancia van rá, hogy ha gond van felhívjuk az ingyenes telefonszámát a Media Markt-nak és eljönnek érte megjavítják és visszahozzák. És most nagyon remélem, hogy sikerül elintézni e hd tévé-t. Majd később teszek föl róla egy fotót amin látszik, hogy rajta van a "HD Ready 1080i" felirat.
Az elektropontosok szerint lehet, hogy csak egy egyszerű menübeállítá, de mi nem találtuk meg azt a funkciót.
nem akarok kötekedni, de a projektoros Tv nem HDTV. a hd ready azt jelenti, Hd minőséget produkál. De másak a beállításai, teljesen más, lehet az X nincs is optimalizálva projektoros tv-re. de ne legyen igazam. sok sikert a fenyegetőzéshez, de ne éld bele magad, 30-ból 1x jön az be, ami tjamesnek sikerült.

#477 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 17:39

ha bementél, és azt mondtad, olyan Tv kell, amin tudsz játszani, akkor jogos. Ha azt mondtad Hd-t kérsz, és ezt adták, jogos. De ha csak a feliratból következtettél, hogy hd, és tudsz majd játszani, akkor ki fognak röhögni, és mivel nem vagy megtévesztve, ha sokat kötekszel, akár ők is beperelhetnek a jó hír rontásáért. komoly.

#478 Felhasználó inaktív   Gara 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 17:41

Üdv Mindenkinek,
Még új vagyok itt, és nem találtam "apróhírdetés"-t, ezért írok ide. Van egy bontatlan brand new fahatású xbox360 előlapom baráti áron.
Akit érdekel írjon.

PS: ha mégis van hely apróhírdetéseknek az oldalon, akkor bocsesz, legközelebb oda írok.

#479 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 17:50

Idézet

Üdv Mindenkinek,
Még új vagyok itt, és nem találtam "apróhírdetés"-t, ezért írok ide. Van egy bontatlan brand new fahatású xbox360 előlapom baráti áron.
Akit érdekel írjon.

PS: ha mégis van hely apróhírdetéseknek az oldalon, akkor bocsesz, legközelebb oda írok.

nincsen, mert errefelé nemigazán szoktunk üzletelni, arra van oly sok más oldal. de ez még belefér. nekem nem kell:D

#480 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:03

Szóval... most mesélek: A HDTV azért jó, mert majd ha egyszer a hazai adók elkezdenek HD minőségben sugározni, akkor ezt igazán csak ezekkel a TV-kkel lehet élvezni. Pl olyat is hallottam, hogy leülünk a TV elé és egy menüből kiszemezgethetjük azokat a műsorokat amiket meg akarunk nézni. A kereskedelmi adók ezzel nagyot fognak bukni, mert ez esetben nem néz senki reklámokat. Valamit majd csak ki találnak erre is...
A HDready viszont csak akkor tud HD minőséget, ha rákötünk egy ilyen eszközt (esetünkben xbox 360-at) de lehetne többszázezres újfajta DVD-lejátszó is. Tökmindegy. Ha csatlakoztatjuk, kutyakötelessége a HD minőséget pródukálnia. Ha éppen projektorra írták rá, akkor annak is.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.