HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#481 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:07

Idézet

A HDready viszont csak akkor tud HD minőséget, ha rákötünk egy ilyen eszközt (esetünkben xbox 360-at) de lehetne többszázezres újfajta DVD-lejátszó is. Tökmindegy. Ha csatlakoztatjuk, kutyakötelessége a HD minőséget pródukálnia. Ha éppen projektorra írták rá, akkor annak is.
na ezt nrm tudtam rendesen megfogalmazni. kösz.
PC-n tolom :)

#482 Felhasználó inaktív   Gara 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:11

Idézet

Idézet

Üdv Mindenkinek,
Még új vagyok itt, és nem találtam "apróhírdetés"-t, ezért írok ide. Van egy bontatlan brand new fahatású xbox360 előlapom baráti áron.
Akit érdekel írjon.

PS: ha mégis van hely apróhírdetéseknek az oldalon, akkor bocsesz, legközelebb oda írok.

nincsen, mert errefelé nemigazán szoktunk üzletelni, arra van oly sok más oldal. de ez még belefér. nekem nem kell:D
Köszi a választ. Mivel én sem "üzletet" látok ebben, ezért nem is erőltetem. Egyszerűen csak grátisz adták és nekem nem kell. Arra gondoltam hátha van olyan ember akinek megszakad a szíve egy ilyen előlapért és akkor ő megkaphatja jutányosan. Meg egyébként is jön a karácsony :Đ
De fogtam az adást.

#483 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:24

de madd dogg ha a leírása ez:
SP-43T8HE: 43”-as (107 cm) projektoros televízió Képarány: 4:3 Self Focus™ DNIe™ képtechnológia (Digital Natural Image engine) Hangrendszer: TruSurround XT surround Hang: 2x40 W HD Ready 1080i 100 Hz Natural Scan Progressive Scan Digitális zajcsökkentés 2 tuneres kép a képben funkció (PiP) Double Screen & Multi PiP (1+3/1+12) Teletext: Hi-TTX 2.5 (2000 oldal) 2 komponens bemenet (kompatibilis progresszív DVDP, 1080i/50Hz HD szignál)
(a fenteb leírt típus a miénk)
és ez a tv nem a miénk ez csak példa képp:(egy kisebb felszreltségű típus

43”-as (107 cm) projektoros televízió Képarány: 4:3 Self Focus™ DNIe™ képtechnológia (Digital Natural Image engine) Hangrendszer: TruSurround XT surround Hang: 2x40 W
HD Ready minőség 100 Hz Natural Scan Progressive Scan Digitális zajcsökkentés 2 tuneres kép a képben funkció (PiP) Double Screen & Multi PiP (1+3/1+12) Teletext: Hi-TTX 2.5
az alsó az amit te mondtál, hogy ez a hd minőség de nem az.

Bementünk az elektro pontba és megmondtuk, hogy szeretnénk projektoros tévét. A csávó felsorolta, hogy miket tud ez miket tud az és miket tud amaz stb mikor a mostani tv-nkhez értünk arról beszélt a legtöbbet és a sok duma között a HD Ready szócska szerepelt. És a tv-nek a hátulján rajta van a típusa felmentünk a samsung.hu-ra ott beírtuk a típust a keresőbe és beadta a fenti leírással rendelkező tévé-t.
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#484 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:43

Idézet

"1080i/50Hz HD szignál"

Ez a ti tévétek ugyebár... Az a gond, hogy az x360 csak 60 vagy a feletti Hz-et bíró tv-ken fut. Márpedig úgy tűnik hogy Hd-ban 50 a maximum rajta.

#485 Felhasználó inaktív   ZsBeni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:04

Idézet

de madd dogg ha a leírása ez:
SP-43T8HE: 43”-as (107 cm) projektoros televízió Képarány: 4:3 Self Focus™ DNIe™ képtechnológia (Digital Natural Image engine) Hangrendszer: TruSurround XT surround Hang: 2x40 W HD Ready 1080i 100 Hz Natural Scan Progressive Scan Digitális zajcsökkentés 2 tuneres kép a képben funkció (PiP) Double Screen & Multi PiP (1+3/1+12) Teletext: Hi-TTX 2.5 (2000 oldal) 2 komponens bemenet (kompatibilis progresszív DVDP, 1080i/50Hz HD szignál)
(a fenteb leírt típus a miénk)
és ez a tv nem a miénk ez csak példa képp:(egy kisebb felszreltségű típus

43”-as (107 cm) projektoros televízió Képarány: 4:3 Self Focus™ DNIe™ képtechnológia (Digital Natural Image engine) Hangrendszer: TruSurround XT surround Hang: 2x40 W
HD Ready minőség 100 Hz Natural Scan Progressive Scan Digitális zajcsökkentés 2 tuneres kép a képben funkció (PiP) Double Screen & Multi PiP (1+3/1+12) Teletext: Hi-TTX 2.5
az alsó az amit te mondtál, hogy ez a hd minőség de nem az.

Bementünk az elektro pontba és megmondtuk, hogy szeretnénk projektoros tévét. A csávó felsorolta, hogy miket tud ez miket tud az és miket tud amaz stb mikor a mostani tv-nkhez értünk arról beszélt a legtöbbet és a sok duma között a HD Ready szócska szerepelt. És a tv-nek a hátulján rajta van a típusa felmentünk a samsung.hu-ra ott beírtuk a típust a keresőbe és beadta a fenti leírással rendelkező tévé-t.
Hát, én olyat olvastam valahol, hogy HD Ready: Képes HD-jelek fogadására, de nem jeleníti meg HD minőségben, mint Pl: 852x480-as plazmák(, ugye nincs meg 720 sor)
HDTV: Fogja, és meg tudja jeleníteni a HD jeleket, legalább 1280x720 felbontás asszem.
Ráadásul, nekem ez a 4:3 képarány elég fura egy HD TV-nél, mivel azok általában 16:9-esek (,lehet ez nem tetszik a boxnak).

Nem biztos amit írtam, lehet én tudom rosszul.

#486 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:19

szegény! az 50Hz lesz tényleg. Mikor vettétek? ha anyudék nem tiltakoznak, szerintem próbáljátok meg becserélni. Nem tudok sajna segíteni, csak az érzést ismerem, mikor valami már szinte a kezedben van, és az uccsó pillanatban kiderül, hogy mégsem működik.....
PC-n tolom :)

#487 Felhasználó inaktív   Amerikai Nindzsa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:49

Köszi a válasz!
Rendes voltál,hogy válaszoltál a netes kérdésre!

Ja ja milyen szívás az amikor már lehetne valami de csak bármi lesz belöle!

#488 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 20. 06:33

Nahát tennnap a happybirthdayjamborypartytime előtt alatt és után ment az X360 kis megszakításokkal egész nap. Egyhuzamban volt hogy 3-4 órát. NFSC ment rajt legtöbbet egy kis DeadRisisnggal pihentetve. A gépet a szekrényből kivettem a földre hogy jobban szellőzzön. Egyszer lefagyott (nemsokkal bekapcs után) úgy hogy a kontroller is folyamatosan remeget. Amúgy ez megesik úgy hallottam. Ezenkívül sztem nem melegedett úgy hogy megforrjon. Nem tűnt úgy.
Két hete van meg a cucc, 2x fagyott eddig le. Microsoft. :Đ
remélem másnak is fagy néha, mert ezér nincs kedvem visszavinni :-D
Kép
Kép
Kép

#489 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 07:17

Nekem ugyanaz volt lefagy és remeg. Kép
De ha berakom a nagy tévére a gpet alapból, mindegy mekkora a felbontás akkot is csak 50hz és ez a 480p felbontás. Átraknám én 720-ra vagy 1080-ra de a tv írja ki hogy tartományon kívül és nem az x-box.
És ha sima tv-re kapcsolom a gépet akkor meg 480p és 1080i elbírja őket a tv de tök egyformán kockás mindkettő.
Nincs valami olyan tv ami bírná hd-n az xbox-ot és 100cm körül van a képátlója és az ára meg 200 ropi körül?
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#490 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 20. 07:33

200eFt? Nézz körül a neten. vévévépontárukeresőponthu widáut ékezet.
Ott tudsz ilyen paraméterekre keresni.

Visszatérve az eredeti topictémához: Ahhoz képest hogy korábban olyan híreket olvastam hogy 2 órányi Deadrising megsütheti a X360-at, ahhoz képest még a szekrénybe rakva is simán bír két órát. Nem fúj olyan meleg levegőt hogy sütőt csináljon a polcból. De azért majd kiluggatom a szekrény hátulját , és ráteszek a gép fenekére egy plusz ventit (konzone oldalon láttam INTERCOOLER néven. x360/tuning) Akkor már jelentősen csökken a forrás lehetősége.

Bár fagyás a melegtől független. Örökös MS hiba.

Kép
Kép
Kép

#491 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 07:37

Intercoolert én is akarok majd. Én a Carbonnal szombaton 19 órától hajnali háromig megállás nélkül nyomtam... nem történt vele semmi.

Meg XBOX360

#492 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 20. 08:43

Én szerencsére nem ismerkedtem még meg a fagyás jelenségével. Pedig tegnap szinte egész nap toltam a Gears of wart. És szekrénybe volt. Úgy látszik bevált a 12 centis venti amit odaoperáltam a hátuljára.

#493 Felhasználó inaktív   marcco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 08:56

hali. azt kérdezem, szerintetek a mostani game-ek 360-ra, mennyire hazsnálják ki a gép erőforrásait? remélem nem a mostani gamek a maximális színvonal graf terén.

másik. tényleg műxik ez a flash-es dolog?

#494 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 20. 08:57

Nem hiszem hogy a fagyi a melegtől lenne, mert bekapcs után nemsokkal megakadt. Mint mondottam ez eddig 2x fordult elő. De ahogy utána olvastam, és ahogy a boltban is mondták, ez előfordul.
GoW milyen? Személyes tapasztalataid érdekelnek!
MESÉLJ
Kép
Kép
Kép

#495 Felhasználó inaktív   marcco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 09:07

igen, GOW engem is érdekel.

tjames, szted mennyire használják ki ezek a gamek a 360 erőforrásait?

#496 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 20. 09:28

Hááát izééé nemtom. Őszintén nem. csak tippelni tudok. Szerintem minden játékot lehetne egy kicsit finomítani, és egy kicsit talán jobban optimalizálni. De a piac "követeli" a gyors kiadást, így ilyenekre nincs idő. NFSC-ban is néha kicsit "tikkel" a kép. GoW-ban a hullák pehely súlyuak és a szemed láttára tűnnek el, a lövedéknyomokkal együtt. Deadrisingban is van hogy átütsz a zombin és csak utána esik hanyatt. De sztem ezeknél a játékoknál többre is képes a gép. Hogy hány %-ban használják ki a gépeket pontosan nem tudom, de ez egy jó vitaalap.
Én is kíváncsi vagyok más véleményére! Mindenesetre már ezek a játékok is nagyon szépek mindent egybe véve
Kép
Kép
Kép

#497 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 20. 10:06

A GOW szép és jó. Tényleg hülyén néz ki, ahogy át akarok mennyi a döglött ellenfeleken és mintha egy nejlonszatyor ragadt volna az emberemre. A holttesteket meg elnyeli a föld. Szerintem PC-n szebb és jobb lesz. Az irányítás néha gondot okoz. Nem szoktam konzolon FPS-eket játszani. Ahhoz egér és billentyúzet kell sztem. A célzás is macerás. De már kezdem megszokni. Néha kevés a lőszer. De hogyha találsz egy helyet, ahol felvehetsz néhányat, maradj ott, mert újra termelődik. Mindazonáltal egy hangulatos, pörgős játék (már amikor harc van). box live-on lehet még frankóbb. Amikor co-op módban játszák páran. Nem bántam meg, hogy megvettem. De azért majd idővel biztos becserélem. Előbb végig viszem Kép

#498 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 20. 10:14

Örülök hogy a saját véleményed írtad! Bár kicsit lehangoló.... Legalábbis nem olyan ajnározós mint az előjelzések.
De legalább egy konkrét őszinte vélemény. Azt hogy érted hogy PC-n, szebb és job lesz?
Olvastam én is hogy "lehet" hogy PC-re is jön, bár ez még egyenlőre fikció. Úgy érted hogy egérrel jobban lehet majd játszani? Ez szokás kérdése nem? És hogyhogy szebb lesz? Mi a bajod vele?????? Szted szebb lesz PC-re? Milyen PC konfig kéne akkor hozzá???
Kép
Kép
Kép

#499 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 20. 10:38

Van néhány dolog, ami kimaradt. Szóval amik tetszenek: átvezető animációk, grafika, hangok, néha választás elé kerülök (te jössz velem balra, ti meg jobbra vagy fordítva), a fedezékes harc, a spéci mozgások (fedezékből fedezékbe ugrás, átugrás akadályokon, a láncfűrész, a félig halott ellenfelek széttaposása. Eddig csak ennyi.
Ami nem tetszik: A halott egyedek hirtelen és drasztikus súlycsökkenése és eltűnése, néha kromszerűen csillognak az emberek, ezek miatt a kissebb választási lehetőségek biztos nem ösztönöznek újabb végigjátszásra. Ja és hogy tökmindegy hol találom el a ellenfelet, mert mindíg kilenc találat kell a megfektetéshez. Szóval nincs halálos fejlövés. Persze vannak olyan kis gólem szerű plafonon rahanó dögök, akik meghanak 1-2 találattól is és olyanok is vannak akik egy egész tártól. És olyan is van, akit csak a műholdas lézer öl meg, miután lézerrel megjelöltem(ez is tetszett) mert a golyó lepattant róla.
Nem akartam elvenni senki kedvét ettől a játéktól. Csak megszoktam, hogy ott az egér a kezemben a precíz célzáshoz. Csak remélem, hogy PC-n ha kijön, néhány dolgot kijavítanak majd a játékban.

#500 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 20. 10:46

A kedvem nem vetted el, így is megveszem!
De mindenesetre felkészítettél pár dolgra :Đ
Ezek közül a hibák közül sajnálatos: a célzás pontosságának nincs szerepe, és a tömegtelen hullák. Ezek nagy eltolások. Meg persze a hullák és lövésnyomok eltűnése (ilyenek már rég nincsenek PC-n) és a lőszer újratermelődés. Mik ezek? Nevetséges és felesleges hibák. kiküszöbölhették volna!
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27