HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#701 Felhasználó inaktív   Pukhi-zik 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:29

Gabeszovika sztem vedd a fáradtságot és nézz utánna.Ennyi hule kérdést...Azt hiszed te a bab is hús.... (4es és 2es kérdés kurva nagy)
A függőség a szenvedély torzulása. "Tisztítsd ki a tudatod,légy alaktalan.Ha belerakod a vizet egy üvegbe a víz üveggé válik, ha belerakod egy teáskancsóba ,teáskancsó lesz.A víz tud folyni de tud törni is. Légy víz barátom." (the lost Bruce Lee interview)

#702 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:47

gabeszovicska, a választ írom neked privátba...

VALAKI PLEASE én csak egy Sticky! akarok.......
KArácsonyra remélem kapok :Đ

#703 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:27

Kell az a Sticky bizonyám!mostmár elhatároztam,akkor is veszek egy boxot,nem beszélhet róla le senki.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#704 Felhasználó inaktív   gandalf7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 19:44

Nyugtassatok meg, hogy nem fogok epekedni a PS3 után, ha megveszem az XBox360-at! Annyi véleményt hallottam már, hogy kezdek újra elbizonytalanodni konzolok terén!!!
Sok érv szól az XBox360 mellett, úhyhogy valszeg 360-at veszek, de a PS3 egyre csábítóbb és kezd letisztulni a kép.

#705 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 19:55

mi az a dolog ami megfog a ps3-ban? olyan nagy dolog hogy 50 ezer ft-al többet fizess?? vedd má meg az taz xboxot!!! Kép:Đ
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#706 Felhasználó inaktív   gandalf7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:11

Most már semmi!!! Kép 100% hogy Xbox360-at veszek. Beleolvastam a PS3 Topic-ba és az ott leírtak alapján csak azt tudom mondani, hogy XBox360 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#707 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 00:01

Pukhi-zik:

na figyelj okoska! attól hogy te bvele vagy már buxulva a gépbe és már arra vered ki otthon attól más még nem biztos hogy iylen,én pl még csak most szántam el magam hogy veszek valamit vagy ikszkboxot vagy péeshármat és még nem vagyok tisztában a dolgokkal. szóval attól hogy te észlény vagy attól nem kéne arcoskodni mert lehet más dolgokba pl számítógépbe vagy webkészítésbe labdába se rúghatnál mellettem meg stb. persze erre majd tudom jön a válasz,hogy informatika diplomád van 6 meg webszerkesztö vagy 9diplomával +16diplomád van rendszergazda diplomával stb amit álmodtál a pizsidbe. nah de kérem! akkor se nézzük le a másikat és lehet tisztességesen és normálisan is felelni és nem kell lenézni a másikat azért mert tanácsot kér és nem ért hozzá.
tényleg tisztelet annak az 1-2 embernek aki normálisan tud írni (privibe é s segítséget nyújt)

jah és elnézést. hogy nem olvastam vissza 707 hozzászólást az x-box360 topicba meg nem olvastam el az x-box360 vs ps3 topicot ami x-száz hszt tarltalmaz. nah de majd egyszer elolvasom a kedvedért....

#708 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 09. 07:09

Nem vélatlen volt az általános felháborodás GABESZ! Sajnos rosszkor voltál rossz helyen. Nem te vagy az első, és már tényleg bosszantó hogy ha valaki újonnan bejelentkezik, az első hozzászólása 10 olyan kérdés, amire fél óra alatt válaszokat kaphatna, ha egy kicsit visszaolvasna. Nem kell végigolvasni mindent, ott az oldal szöveg keresője. Beütöd, és löki a témával kapcsolatos hozzászólásokat. Onnan ugorhatrsz a megfelelő topicra. Ennyi.
Szal nem a személyednek szólt a hőbörgés, csak a szitunak. GYIK vagy ilyesmi (Sticky HOPPP MÁR TOM MIT JELENT :Đ köszi az infot) tényleg égető prob ezek miatt. Mikor elkezdtem gondolkodni hogy veszek X-et, utánaolvastam. Jobb ha az ember első hozzászolásai már konkrétabbak, nem ennyire mesügék (bocs). Más ha azt kérdezed hogy: "olvastam itt és itt hogy ez vagy az, és ezzel kapcsolatban még azt szeretném tudni hogy ..blablabla." Senkinek sem tetszik az olyan beírás hogy: "Császtok, új vagyok még itt és nincs kedvem visszaolvasni, szal a kérdéseim a következők: ...blablabla"
Newbie-k! Vegyétek a fáradságot! Olvassatok vissza! Míg nem lesz GYIK...
Kép
Kép
Kép

#709 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 13:18

Szerintetek fontos venni premium packet? Mert ahoz adnak headset-et ami nem kell, vezeték nélküli gamepadot ami szintúgy nem kell, HD kábelt de HD Tv-m nincs, meg HDD-t, de az meg mire jó? Mert letöltögetni nem nagyon fogok, csak játszani meg filmet nézni... ahoz meg ha jól tom megfelel a a kis memória is. Ja meg a 1 hónapos Goldot... Ja és téleg lehet rátenni sima USB-s HDD-t? mert akkor elvileg lehetne pendrivet is... nem? na mindíg 5 percel később jut eszembe hogy mit akarok még kérdezni :Đ : a live-on pedig normálisan lehet böngészni honlapokon vagy az csak olyan fájl letöltő hely?

#710 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:40

Idézet

Szerintetek fontos venni premium packet? Mert ahoz adnak headset-et ami nem kell, vezeték nélküli gamepadot ami szintúgy nem kell, HD kábelt de HD Tv-m nincs, meg HDD-t, de az meg mire jó? Mert letöltögetni nem nagyon fogok, csak játszani meg filmet nézni... ahoz meg ha jól tom megfelel a a kis memória is. Ja meg a 1 hónapos Goldot... Ja és téleg lehet rátenni sima USB-s HDD-t? mert akkor elvileg lehetne pendrivet is... nem? na mindíg 5 percel később jut eszembe hogy mit akarok még kérdezni :Đ : a live-on pedig normálisan lehet böngészni honlapokon vagy az csak olyan fájl letöltő hely?
Szerintem prémium csomag!
HDD- nek van értelme aminek nincs az a memoria. A core csomagban nincs "kis memória" sem
pendrive-ra biztos nem tudsz menteni Bill nem ilyen hülye.
A HD kábel ha most nem is kell 1-2 éven belül biztos veszel HD tv-t
annyira lemegy az ára pláne az x360 HD tv-vel az igazi.
Ded73

#711 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:58

Kell bizony az a premium pack.konzolt nem fél évre vesz az ember úgyhogy ne spórolj rajta.A nem is sejted milyen fontos a HDD!
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#712 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 10. 08:45

még így utolsó ibicnek beállva én is mondom: premium pack. ne spórolj 20.000-Ft-on. ha csak 4 évig használod, akkor az havi 417 Ft. Nevetséges. Megéri!
Kép
Kép
Kép

#713 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 08:53

nekem sincs hdtv-m.memoriát megvennék külön és akkor igy olcsobba kijönne sztemm.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#714 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 10. 09:07

te tudod.

Kép
Kép
Kép

#715 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 10. 11:12

Aha, köszönöm az információkat. De még mindíg nem értem pontosan mire jó a HDD (bocs ha ennyire tudatlan vagyok, dehát ez van :Đ) ezt valaki konkrétan elmagyarázhatná... szal mikor lesz nekem szükségem 13 gb szabad helyre? demók, zenék, videók letöltésekor? Mert ezeket valszeg hanyagolni fogom, csak azért érdekelne :-D. Vagy még mit lehet letölteni a live-ról? Ja és a live-val lehet normálisan netezni, mint a pc-n?

#716 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 10. 12:15

A premium packhoz játék is jár(itt-ott). És mediába most 110ért kapsz gépet meg egy fifát. És az úgy már tutira jobb mint ha vennél gépet, memóriát meg egy játékot. Ja kipróbáltam a wii-t. És vuhúú! Fílinges...

#717 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 13:08

Na a HDD elsősorba arra jó,hogy a llive-ról leszedett cuccokat:zenék,filmek,sorozatok,demók, tárolni tudd.Valamint a live marketplaceről leszedett arcade játékokat tárolod itt.De a különböző játékok mentéseit,és a játékokban létrehozott profiloknak az információit is itt tárolja.Ha sokat játszol,sokat mentesz akkor előőb utóbb egy memóriakártya megtelik.Ezt is vedd figyelembe.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#718 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 19:27

Idézet

A premium packhoz játék is jár(itt-ott). És mediába most 110ért kapsz gépet meg egy fifát. És az úgy már tutira jobb mint ha vennél gépet, memóriát meg egy játékot. Ja kipróbáltam a wii-t. És vuhúú! Fílinges...
baszus:(
pont most akartam írni neked hogy meg van e még az xbox360:(:Đ

#719 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 10. 19:34

Még megvan. Csak azt mondtam, hogy kipróbáltam. De

nem sajátot, ha nem egyikhaveromét.

#720 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 19:40

nem tudsz adni msn-t hogy dumáljunk, mert nagyon érdekelne!!

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.