Elküldve: 2006. 12. 13. 16:14
Idézet
Sziasztok! az X fagyáshoz szeretnék hozzászolni! tudjátok mikor megkaptam eme csodálatos platformot (előszőr) teljesen a tvhez szegezett! már első nap legalább 8 órát játszottam vele...Nekem pcm volt így nem meglepő h magával ragadott ez a rendkívüli grafika! node.....másnap bekapcsolás után 10-15 percel lefagyott....ledobbentem! majd ujraindítottam! de 15 perc játék után megint lefagyott! hagytam pihenni nemtudtam mi baja lehet....este ujra bekapocsoltam és nem telt bele 10 perc és megint nyekk! és gyors garancialevél olvasgatás után másnap visszavittem am médiába ahol kicserélték egy másikra! (3 napos csere garancia) Igy már bonthattam is ki a (másodszor) a konzoldobozt! És hálistennek ennek még egyszer sem volt hasonló baja! (lekopogtam)!!! ugyhogy szerintem ez valami gyártási hiba lehetett...de aztmondják amugy egy szoftvercserével gyorsan orvosolható ez a probléma!
na hali
Hát szerintem meg azért fagyott le második nap annyiszor,mert első nap 8 órát játszottál.Valami biztos maradandó károkat szenvedett.3 óránál tovább hűtés nélkül tilos.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"