HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#761 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 13. 18:18

Namost annak ideén utánnaolvastam a kiskönyvében és azt írta h ha esetleg tulmelegedett volna akkor azt jelzi a gép mégpedig ugy h megváltozik a led szine narancssárgára....és ezt nem tapasztaltam...hát akaárhogyis de elfér rajta 1 hütő az tény!

#762 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:53

Sziasztok! egy kicsi témaváltás...Nemtudná valaki megmondani nekekm h pontosan vagy megközelítőleg mikor jelennek meg x360 ra a hires TCjátékok...pontosabban a rainbow six vegas és a Splinter cell double agent???? előre is köszi hali

#763 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:25

spliner cell már megjelent.

#764 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:36

Idézet

Sziasztok! egy kicsi témaváltás...Nemtudná valaki megmondani nekekm h pontosan vagy megközelítőleg mikor jelennek meg x360 ra a hires TCjátékok...pontosabban a rainbow six vegas és a Splinter cell double agent???? előre is köszi hali
az spt már megjelent.a raibov six vegas meg karácsony korül jön ki.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#765 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:42

Na szurkoljatok!Ma dől el,hogy apám beleegyezik-e a karácsonyi Xbox360-ba!mindenki imádkozzon!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#766 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:47

Idézet

Na szurkoljatok!Ma dől el,hogy apám beleegyezik-e a karácsonyi Xbox360-ba!mindenki imádkozzon!
lol
nekem meg wii.:Đ
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#767 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:54

Láttam lejebb fagyós témát.
Gondoltam váaszolok mitől vannak...
A legritkább a szoftver probléma.
A flashelt boxoknál speciel ez a probléma soha nemis létezett.
(legalábbis ami rendesen van flashelve)
Aztán.. a fagyás fő oka a hő.
Sajnos a természetvédők egy meglehetősen antiszociális csapata szerint a viláfvége és vele a végső katarzis (az emberi faj kihalását követően) azért fog bekövetkezni mert a forrasztó ónt olmozzák.
Beza.. S mert elég hangosan tutultak, be lett tiltva, hogy olmozott forrasztó ónt lehessen használni nagyüzemi tömeggyártásban.. (lássad: xbox360)
A helyzet az hogy ólom nélkül a forrasztási pontokon van amikor kialakul "cold joint".
Olyan forrasztás, ami nem tökéletes, nem melegedett át rendesen, azontúl óom hiányában meglehetősen ridegek lettek a forrasztások.
Amikor nagyon nyúza valaki a boxot, előfordul hogy a hírtelen hőterhelés miatt a BGA tokozásű RAM chipek tökéletlen forrasztásai nem funkcionálnak úgy ahogy kéne.
Idén vezették be ezt a törvényt, eleinte valóban sok xbox360 "elszállt" a melegtől.
Pont úgy ahogy itt le volt írva... Első nap 6-8-10 (tudomisén mennyi) órát mennek, aztán másnap 10 perc játék után feladja, megfagy...
Se hobaüzenet, se narancs LED.
Na ez ezért van.
Jó hír, hogy 2-3. hónap környékétől amiket gyártottak azok közt rendkívül ritka az ilyen készülék, és cserélik is őket.
Ez a hiba amúgy javítható is.
Ezért (IS) fogom magamnál a flashelésre leadott boxokat 1 napra.
A teszt része hogy túlmelegítjük őket. Ha kijönne ez a hiba, akkor kijavítjuk.
Mivel flash után nem lessz a gép garanciális.
És nemkívánom senkineksem hogy csalódott legyen.

#768 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 13. 22:03

Idézet

Idézet

lol
nekem meg wii.:Đ
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
(szorítok nektek)
hhhhhhhhhggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr
KépKép
Kép
Kép
Kép

#769 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 13. 22:07

Ja és Edge! Karácsonyi szünetben REMÉLEM aktívan tudom nyúzni a gépet! Ha igen (jó lenne párszor napi 5-6-7-8 órát) és nem hal bele, akkor jövőre a műtőasztalodra fektetem egy kis generálra. Januárban visszatérünk a témára.... ok?
Kép
Kép
Kép

#770 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 15:10

Nekem még 1 valami nem világos. hallottam yilet hogy régió kódok vannak a játékokba. na most teszem fel ha mondjuk nekem be van tegelve a konzolom eg bizonyos régió kódba és a játék amit mopdjuk netröl letöltök annak mondjuk más a régió kódja, akkor nem lehet vele játszani? vagy mire szolgál pontosan a "régiótól független" játékok? csak mert soakn vannak más fórumokon akik letöltöttek egy játékot és utána régiókód hiba miatt beszívták a 800-ezer forintos dvd-t.

#771 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 16:30

Ajánlom minden kedves GRAW rajongónak h még ma látogasson el a www.gametrailers.com-ra ezt látnia kell mindenkinek...nagyon ütős!

#772 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 17:07

Mikolr megvettük másnap egyszer a gta3 mentésénél egyszer lefagyott azóta semmi gond nem volt vele
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#773 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 19:36

Idézet

Nekem még 1 valami nem világos. hallottam yilet hogy régió kódok vannak a játékokba. na most teszem fel ha mondjuk nekem be van tegelve a konzolom eg bizonyos régió kódba és a játék amit mopdjuk netröl letöltök annak mondjuk más a régió kódja, akkor nem lehet vele játszani? vagy mire szolgál pontosan a "régiótól független" játékok? csak mert soakn vannak más fórumokon akik letöltöttek egy játékot és utána régiókód hiba miatt beszívták a 800-ezer forintos dvd-t.

kettő fajta van: ntsc és pal! neked valószínű pal géped van! nagyrészt csak pal-os játékok fognak menni! de van olyan játék ami region free és az mindegyik gépen megy! de az ntsc az csak ntsc-s gépen megy! a pal az meg csak pal-os gépen!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#774 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 18:52

sziasztoT!
szerintetek, ha 1 hétig akarok használni xbox játékot 50Mhz-es tv-n napi 2-3 óra játékra az nagy gond vagy annyit kibír a tv??

#775 Felhasználó inaktív   Kolipoki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 19:21

Nem tom ki látta ezt a reklámot de azt tudom hogy, aki még nem annak meg kell néznie.

Ne lötyögtesd ki a pálinkát Afrikában józanok a gyerekek!

#776 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 18:13

Az üzenet moderálva lett. A Gamekapocs oldalon tilos warezolni!

#777 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 19:05

csak kár hogy ez nem warez hanem egy ingyen letöltö oldal ahova pakolom fel a sok box360 játékot és csont ingyen tölthető. na de mindegy nem érdekes.:-D más fórumon sokan örülnek neki és töltenek. na mind1 csak jót akartam bocs :Đ akko itt nem rekizem

#778 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 12. 16. 19:16

Idézet

csak kár hogy ez nem warez hanem egy ingyen letöltö oldal ahova pakolom fel a sok box360 játékot és csont ingyen tölthető. na de mindegy nem érdekes.:-D más fórumon sokan örülnek neki és töltenek. na mind1 csak jót akartam bocs :Đ akko itt nem rekizem

De ez pontosan, hogy warez. Nem ott van a hangsúly, hogy ingyen letöltő oldal, hanem ott, hogy játékokat teszel fel. Ez az illegális!
Kép
Kép

#779 Felhasználó inaktív   Ch4Bi HUN 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 19:37

Idézet

sziasztoT!
szerintetek, ha 1 hétig akarok használni xbox játékot 50Mhz-es tv-n napi 2-3 óra játékra az nagy gond vagy annyit kibír a tv??
nyugodtan használjad én is 50hz tv-n tolom 55 centis orion semmi baja nem lesz!!Kép

#780 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 16. 20:01

A warez csúnya dolog... és itt nem örülnek neki, ha te ingyen letölthetővé teszed a játékokat. Én se teszem letölthetővé amim van, mert tudom, hogy törvénybe ütközik, és egyébként is. Ha tudom, megveszem a játékokat. Ha meg nem, akkor várok egy kicsit. Évekig fejlesztgetnek 1-1 játékot. Az az 1 hónap nem oszt nem szoroz.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.