HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1261 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 05. 14:35

Idézet

hát én a media markt-ban vettem meg a box-omat ! de lehet hogy rosszúl döntöttem ,de mind1 mert nálunk csak a tescóba ,meg a media markt-ban lehet,lehetett megvenni,és ezért inkább a media markt-ot választottam ! és a box-omat azt pesten egy srác lakásában csináltattam meg 10 ezer ft-ért !,flash+hűtésmód,és a szemem elött csinálta meg , na szerintem abban a 3..... konzol boltban ! de most nem jut eszembe a neve ,most ugyis megyek suliba aztán megkérdezem ! a többi infót majd leírom ,de most mennem kell sulibaKép sziasztok
Mi van abban a 3 konzolboltban? Máskor szedd össze a gondolatatidat.

#1262 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 05. 14:41

Jaja, szedd össze, mert egy kukkot sem értettünk Kép
Kép
Kép
Kép

#1263 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:08

Idézet

Jaja, szedd össze, mert egy kukkot sem értettünk Kép
ok sorry, csak reggel írtam ,és akkor épp siettem suliba , az 576-ban !!!!!!!!!!Kép

#1264 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 15:13

és flash+hűtésmód-ért itt keressétek wadarr-t ! http://x-media.xel.hu/news.php nekem is ő csinálta meg ,a lakásában pesten !!!! a szemem elött !!!!!!!!!!!!! ja és olyan hűtöket ,amiket pl rá kell csatolni a box hátluljára, vagy bele kell állaítani a box-ot , olyanokat még véletlenül se vegyetek,mert semmit nem érnek !!!!!!!!!! a hűtésmód a legjobb ,amikor az eredeti ventiket átt kötik nagyobb teljesítményre !!!!!!!

#1265 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 16:44

Azért elmondhatnád hogy konkrétan miért szar a gólemkonol! Mármint hogy milyen tapasztalataid vannak. Mert én ott flasheltettem és eddig nem volt vele baj...

#1266 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:01

Idézet

olyan hűtöket ,amiket pl rá kell csatolni a box hátluljára, vagy bele kell állaítani a box-ot , olyanokat még véletlenül se vegyetek,mert semmit nem érnek !!!!!!!!!! a hűtésmód a legjobb ,amikor az eredeti ventiket átt kötik nagyobb teljesítményre !!!!!!!
Ezt megcáfolom. Többször írtam már itt hogy én a konezone-nál vettem egy külső, hátuljára csatlakoztatható InterCooler ventilátor, és frankón meg vagyok vele elégedve. Igenis működik, hűt rendesen. Egyhuzamban a max játék 8-9 óra volt amit haverral toltunk, de azalatt sem melegedett vele annyira mint gyárival 2 óra alatt. Szal megéri, mivel a garancia sem száll el.
Kép
Kép
Kép

#1267 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:11

Tényleg nem tanácsos szétszedni a gépet és háborgatni a hűtőket. Csak nehogy megszívd a dolgot. Mert ha valami elszáll, fizetheted a javítást. Amúgy hogy lehet nagyobb teljesítményt kihozni belőle? El nem tudom képzelni. Mert ha belenézek a számítógépembe, akkor ott egy ventillátor, ami maxon pörög (najó egy szoftver állítgatja). Gondolom az xboxban is teljes fordulaton mennek. Legalábbis a zajból erre következtetnék. Akkor meg hogy lehet rábírni még nagyobb sebességre? Nem vágom... De ha mégis gyorsabban pörögnek, hamarabb meg is adják magukat. És akkor megsül ez, megsül az. Aztán kuki a szájba.

#1268 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 05. 17:50

Kezdjük ott hogy a gép helyzete VÍZSZINTES kell hogy legyen :Đ És mielőtt elkezdenétek vitatkozni, olvassatok utána mi az a hőcső. Mivel a box hűtése hőcsöves, így annak működéséhez vízszintesen kell feküdnie a gépnak. Ezután kezdődhet a vita a plusz ventilátorokról, ami a hőcső által elvont hő eldisszipálásában segít. Kép
Kép
Kép
Kép

#1269 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 18:14

Miért említed a vízszintest, meg a hőcsövet? A hőcső szart se ér, ha nincs a leadófelületen egy ventillátor ami lefújja róla a meleget. Persze kivétel, ha legalább akkora felületről van szó, mint mondjuk a 360 oldala. De még azt is fújni kell. Nyáron biztos...

#1270 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 18:31

légyszi ne nézzetek már le engem ! könyörgöm !KépKép , a box-nak fektetve kell lennie! ja és nekem nem ment el a box eredeti garanciája ! mert elviszem wadarr-hoz és ő kiveszi a hűtásmód-ot ! és elviszem a media markt-ba,mert ugyed ott vettem ! és akkor kicserélik ,ha lessz vmi baja ! mert ők azt nem tudják megnézni,hogy most ki e van flash-el ve!

#1271 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 05. 18:41

Na az mondjuk biztos, ha flesseltetem én is, és neadjisten később tönkremegy, akkor én attól függetlenül visszavinném mint garanciásat. Szerintem sem nézi senki hogy fesselt-e vagy sem. :Đ Vagy?

A másik mondandóm: Korábbiakban csak arra akartam rámutatni hogy vízszintesen+intercooler kombinációval 10 órát egyhuzamban biztosan tolhatja bárki, bármilyen játékkal. És ez egy elég extreme helyzet volt. Nemhiszem hogy sokan csinálnak (rendszeresen) hasonló gammatour-t.

szal a gép bírja :-D

Kép
Kép
Kép

#1272 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 18:57

Idézet

Na az mondjuk biztos, ha flesseltetem én is, és neadjisten később tönkremegy, akkor én attól függetlenül visszavinném mint garanciásat. Szerintem sem nézi senki hogy fesselt-e vagy sem. :Đ Vagy?

A másik mondandóm: Korábbiakban csak arra akartam rámutatni hogy vízszintesen+intercooler kombinációval 10 órát egyhuzamban biztosan tolhatja bárki, bármilyen játékkal. És ez egy elég extreme helyzet volt. Nemhiszem hogy sokan csinálnak (rendszeresen) hasonló gammatour-t.

énnekem ami egyhuzamban vólt játszásom a box-on az 6-óra vólt ! de nekem sem vólt meleg !Kép

#1273 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 18:59

Idézet

Idézet

énnekem ami egyhuzamban vólt játszásom a box-on az 6-óra vólt ! de nekem sem vólt meleg !Kép
ja és igen sztem nem néznék hogy flash-elt-e ! hanem szerintem egyből kicserélnék!Kép

#1274 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 19:03

a lost planet-et valaki már végig vitte ??????? az megtudná nekem mondani hogy hány pályás és kb hány óra latt lehet végig vinni !????? mert én most a 9.páylán vagyok ,és 6 órát játszottam eddig vele !!!!!!!!!!!!! a választ előre is köszönöm Kép

#1275 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 19:47

Idézet

a lost planet-et valaki már végig vitte ??????? az megtudná nekem mondani hogy hány pályás és kb hány óra latt lehet végig vinni !????? mert én most a 9.páylán vagyok ,és 6 órát játszottam eddig vele !!!!!!!!!!!!! a választ előre is köszönöm Kép
12 pályás
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#1276 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 20:38

Nemtudja valaki hogy kell megölni a főmuftit Lost Planetben? Csak lőni kell és ennyi? mert úgy alig vettem az életét...
Egyébként nem azt nézik meg hogy flashelt e a gép... azt nem tudják ha vissza csinálod eredetire... hanem hogy megsérült e az a matrica a hátulján. Persze próbálkozni lehet Kép
Ja és nemtudjátok hogy a Crackdownnal lehet játszani egy gépen 2-en?

#1277 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 20:43

Idézet

Nemtudja valaki hogy kell megölni a főmuftit Lost Planetben? Csak lőni kell és ennyi? mert úgy alig vettem az életét...
Egyébként nem azt nézik meg hogy flashelt e a gép... azt nem tudják ha vissza csinálod eredetire... hanem hogy megsérült e az a matrica a hátulján. Persze próbálkozni lehet Kép
enyémen nincs is matrica!!!!!!Kép

#1278 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 20:45

Idézet

Idézet

12 pályás
nagyon köszönöm a választ!Kép

#1279 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 20:48

Idézet

Idézet

de akkor sem vólt rajt matrica,amikor megkaptam a box-ot !!!!!!Kép

#1280 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 20:48

Idézet

Idézet

Már nincs :Đ

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »