HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 819
  • 820
  • 821
  • 822
  • 823
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#16401 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 04. 14:45

Idézet

Idézet

Idézet

GTA IV multiban hogyan kell rangot szerezni?
BAZD! XD Hogy kéne? Fejlödsz, Xp-t(pénz) kapsz. Asszem a menünek a bal alsó sarkában van, hogy mennyi kell a következő szinthez.
Ok mindjárt megnézem
3598$ van mást nem látok ott

#16402 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 04. 18:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

BAZD! XD Hogy kéne? Fejlödsz, Xp-t(pénz) kapsz. Asszem a menünek a bal alsó sarkában van, hogy mennyi kell a következő szinthez.
Ok mindjárt megnézem
épp játszom, segítségre lenne szükségem jelöljetek be, nevem: BENOAman

#16403 Felhasználó inaktív   pepsus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 04. 22:04

Volt most ien husveti akcio hogy 1 honap gold kb ien 300ft volt. megvettem es azthittem nem havonta automatan levonos (seci neked volt igazad :Đ ) de ma felfedeztem a xbox.comon hogy az. majusba levonja ezt a olcso 1 honapot. ahoz hogy megszakitsam eleg ha csak kitörlöm utan a elmentett bank kartyam adatait es akkor nem lessz honnan levonja a penzt a rendszer, ugye? vagy maskepp kell megszakitani ?

#16404 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 22:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ok mindjárt megnézem
Honlap felveszlek! Segítenél megcsinálni pár achievement-et? Kép

#16405 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 05. 13:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ok mindjárt megnézem
Honlap felveszlek! Segítenél megcsinálni pár achievement-et? Kép
Miket kell?

#16406 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 13:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ok mindjárt megnézem
Amikor tölti a szobát, várja a játékosokat akkor ott a neved mellett a csillagban van egy szám ami mutatja hányas szintű vagy.Kép 10 a legnagyobb.

#16407 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 05. 13:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ok mindjárt megnézem
Amikor tölti a szobát, várja a játékosokat akkor ott a neved mellett a csillagban van egy szám ami mutatja hányas szintű vagy.Kép 10 a legnagyobb.
Amúgy ez a szint ad vmi extrát? Élet, fegyver, kurv@k?

#16408 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 13:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Amúgy ez a szint ad vmi extrát? Élet, fegyver, kurv@k?
Nemtudom, de mintha 10.-es szintüek nehezebben halnának, meg asszem messzebre tudnak célozni.
Jah és ruhákat kapsz!

#16409 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 14:34

"Elvileg ha ezt letöltöd és felteszed menni fog. <- katt erre "

Válaszom: Kiírtam CD-re mert a pendrive-om most nem nálam van, beraktam a gépbe, és azt írja ki, hogy Mixed Media Disc. Most akkor ha felrakom pendrive-ra, akkor műküdni fog? Pedig így is kéne, nem értem mi a gáz.

XBOX360 250GB

#16410 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 14:52

Idézet

Válaszom: Kiírtam CD-re mert a pendrive-om most nem nálam van, beraktam a gépbe, és azt írja ki, hogy Mixed Media Disc. Most akkor ha felrakom pendrive-ra, akkor műküdni fog? Pedig így is kéne, nem értem mi a gáz.

én csak ráraktam a pendirve-ra a mappát, rádugtam a boxra és kiírta hogy update amint bekapocsltam... CD-ről nem tudom hogyan kell Kép

#16411 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 14:57

Idézet

Idézet

én csak ráraktam a pendirve-ra a mappát, rádugtam a boxra és kiírta hogy update amint bekapocsltam... CD-ről nem tudom hogyan kell Kép
Jólvan, énis úgy akartam csak mondom a pendrive-om nincs nálam. Egyébként nem tudom, hogy ezt lejátszaná e mert vmi ilyesmi volt a fálj neve. Xbox - RLT - Grand theft Auto - San Andreas.iso. Csak szerintem ez rossz, bár az xbox is felismerte, csak amikor elakartam indítani akkor kiírta h töltsem le újra. Viszont a számítógép nem ismeri fle ha berakom. Most töltök egy elvileg Xbox360-as verziót, csak már 4napja nincs net ... hülye UPC ( most is apámtól írok )
XBOX360 250GB

#16412 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 15:15

Idézet

Idézet

Idézet

Jólvan, énis úgy akartam csak mondom a pendrive-om nincs nálam. Egyébként nem tudom, hogy ezt lejátszaná e mert vmi ilyesmi volt a fálj neve. Xbox - RLT - Grand theft Auto - San Andreas.iso. Csak szerintem ez rossz, bár az xbox is felismerte, csak amikor elakartam indítani akkor kiírta h töltsem le újra. Viszont a számítógép nem ismeri fle ha berakom. Most töltök egy elvileg Xbox360-as verziót, csak már 4napja nincs net ... hülye UPC ( most is apámtól írok )
LayerBreak=1913776 olvastam, hogy csak ezzel a számmal szabad kiírni! Ja és a sima xbox-os játékokat fel kell telepíteni elvileg vinyóra. Kép

#16413 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 15:22

Jólenne máshol warezolni gyerekek!

#16414 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:21

Hali van most ez a Wave4-es játokokhoz valo Activator 1.6
Az lenne a Kérdésem hogy az egész 250MB muszály DL-re kiírni?Nem lehet sima DVD-re?

#16415 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 18:11

Sikert kiirni a Wave4 Activatort de utánna nem megy ahogy kéne

Berakom a DVD-t Kijön hogy play DVD és bejön a kép eddig megy
utánna kiveszem a dvd-t és berakom a a játékot és azt írja ki hogy Play DVD-megint rámegyek és egy xbox háttérel bejön a filmnéző és semmi

igy írták le kérem segitsenek mit csináltam rosszul

#16416 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 18:34

ha li! Lenne egy kérdésem, ha veszek netvork adaptert xbox360 hoz azzal simán netezni is tudok? Valaki nemtud 8000- 9000ft közöt használt is jó!

#16417 Felhasználó inaktív   pepsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 20:14

Idézet

Volt most ien husveti akcio hogy 1 honap gold kb ien 300ft volt. megvettem es azthittem nem havonta automatan levonos (seci neked volt igazad :Đ ) de ma felfedeztem a xbox.comon hogy az. majusba levonja ezt a olcso 1 honapot. ahoz hogy megszakitsam eleg ha csak kitörlöm utan a elmentett bank kartyam adatait es akkor nem lessz honnan levonja a penzt a rendszer, ugye? vagy maskepp kell megszakitani ?
ennyire nem tud senki semmit ?

#16418 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 20:20

Idézet

Idézet

Volt most ien husveti akcio hogy 1 honap gold kb ien 300ft volt. megvettem es azthittem nem havonta automatan levonos (seci neked volt igazad :-D ) de ma felfedeztem a xbox.comon hogy az. majusba levonja ezt a olcso 1 honapot. ahoz hogy megszakitsam eleg ha csak kitörlöm utan a elmentett bank kartyam adatait es akkor nem lessz honnan levonja a penzt a rendszer, ugye? vagy maskepp kell megszakitani ?
Én szóltam előre!:Đ

#16419 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 20:39

Idézet

Idézet

Idézet

Volt most ien husveti akcio hogy 1 honap gold kb ien 300ft volt. megvettem es azthittem nem havonta automatan levonos (seci neked volt igazad :-D ) de ma felfedeztem a xbox.comon hogy az. majusba levonja ezt a olcso 1 honapot. ahoz hogy megszakitsam eleg ha csak kitörlöm utan a elmentett bank kartyam adatait es akkor nem lessz honnan levonja a penzt a rendszer, ugye? vagy maskepp kell megszakitani ?
hát ha nagyon radikális akarsz lenni, akkor ebmész a bankba, és azthiszem lehet olyaat, hogy letiltod azt a céget, vagy van valami ilyesmi azthiszem
Free userbars

#16420 Felhasználó inaktív   pepsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 23:02

Idézet

Idézet

Idézet

Volt most ien husveti akcio hogy 1 honap gold kb ien 300ft volt. megvettem es azthittem nem havonta automatan levonos (seci neked volt igazad :) ) de ma felfedeztem a xbox.comon hogy az. majusba levonja ezt a olcso 1 honapot. ahoz hogy megszakitsam eleg ha csak kitörlöm utan a elmentett bank kartyam adatait es akkor nem lessz honnan levonja a penzt a rendszer, ugye? vagy maskepp kell megszakitani ?
nem karörvend hanem segit :):D:D mondjuk nem zavar. legutolso esetbe ms support :-D

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 819
  • 820
  • 821
  • 822
  • 823
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.