HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen játék legyen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen játék legyen?

#401 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 11:09

Sziasztok! Vásárolt már valaki a konzolokszervize.hu oldalról? Mert én a hét elején ( hétfőn tatlán ) megrendeltem az AC 2-t PS3-ra, de még azóta sem jött meg! Valakinek már van tapasztalata az oldallal? Megbízható? Mert még visszajelzést sem kaptam a rendelésről, csak egy r@hadt hírlevelet.
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#402 Felhasználó inaktív   marcee99 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 11:29

Naughty Bear,singularity,Lego Harry Potter X360?

#403 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 11:36

Idézet

Sziasztok! Vásárolt már valaki a konzolokszervize.hu oldalról? Mert én a hét elején ( hétfőn tatlán ) megrendeltem az AC 2-t PS3-ra, de még azóta sem jött meg! Valakinek már van tapasztalata az oldallal? Megbízható? Mert még visszajelzést sem kaptam a rendelésről, csak egy r@hadt hírlevelet.
nézd meg, hogy van e nekik raktáron, mert lehet hogy kifogytak. Vagy hivd fel őket

#404 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 11:40

Idézet

nézd meg, hogy van e nekik raktáron, mert lehet hogy kifogytak. Vagy hivd fel őket
Elvileg van raktáron ( mikor rendeltem, akkor is volt ). Épp most küldtem nekik e-mailt a témában, várom a választ! De ha időközben el is fogyott volna, azért erről valamilyen visszajelzést elvárna az ember! Mert hírlevelet bezzeg azt tudnak küldeni! Csupán azt nem értem, hogy ha elmentették az e-mail címemet ( máshogy hogy küldtek volna hírlevelet ), akkor a rendelésemet is fogadniuk kellett.
Visca el Barça!

#405 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:45

God Of War III vagy Singularity?
Visca el Barça!

#406 Felhasználó inaktív   xXgoronikahunXx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:47

Idézet

God of war 3
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This
year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is the God of War

#407 Felhasználó inaktív   roli33 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:49

Idézet

God of War III. Legjobb játék. Személyes kedvencem a GoW Trilógia. :Đ

#408 Felhasználó inaktív   szlav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:50

Idézet

Idézet

God of War III. Legjobb játék. Személyes kedvencem a GoW Trilógia. :Đ
GOW3, ez egyértelmű.

#409 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:51

Igen, amúgy teljesen egyértelmű lenne, viszont már nagyon ki vagyok éhezve gy kis FPS-re! De valószínű hogy GOW III lesz a befutó! :Đ
Visca el Barça!

#410 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:53

Idézet

Nagyon szar bolt, nem ajánlom őket! Több embernek is volt már velük gondja az oldaról!

#411 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:57

Idézet

Idézet

Nagyon szar bolt, nem ajánlom őket! Több embernek is volt már velük gondja az oldaról!
Én már többször is vásároltam náluk és eddig semmi problémám nem volt.

#412 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:00

Idézet

Nagyon szar bolt,
Hát, vettem észre! Délelőtt küldtem nekik egy e-mailt, hogy ugyan szíveskedjenek már kihozni azt a játékot, de még mindig nem válaszoltak! Azt hiszem felejtős lesz az az oldal! Sajnálom, mert kikúrt olcsó árak vannak ott!
Visca el Barça!

#413 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:04

Idézet

Idézet

Nagyon szar bolt,
Hát, vettem észre! Délelőtt küldtem nekik egy e-mailt, hogy ugyan szíveskedjenek már kihozni azt a játékot, de még mindig nem válaszoltak! Azt hiszem felejtős lesz az az oldal! Sajnálom, mert kikúrt olcsó árak vannak ott!
Platinumshopot agyon dícsérik (többnyire én is oda járok) pedig azok is basznak reagálni az e-mailekre. Ennyi alapján én nem írnám le őket.

#414 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:07

Idézet

Platinumshopot agyon dícsérik (többnyire én is oda járok) pedig azok is basznak reagálni az e-mailekre. Ennyi alapján én nem írnám le őket.
Igen, de az már kicsit idegesítő, hogy hétfőn megrendelem a játékot, aztán egész héten semmi, nem kézbesítették, de még egy r@hadt visszajelzést sem kaptam! Már nagyon azon vagyok, hogy felhívom őket, és megmondom hogy hozzák ki, különben bemegyek viszek onnan vagy húsz játékot, de ingyen! Már egyszer megpróbáltam, de még a telefont is b@szták föl venni!
Visca el Barça!

#415 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:11

Idézet

Idézet

Igen, de az már kicsit idegesítő, hogy hétfőn megrendelem a játékot, aztán egész héten semmi, nem kézbesítették, de még egy r@hadt visszajelzést sem kaptam! Már nagyon azon vagyok, hogy felhívom őket, és megmondom hogy hozzák ki, különben bemegyek viszek onnan vagy húsz játékot, de ingyen! Már egyszer megpróbáltam, de még a telefont is b@szták föl venni!
Nekem platinum már egy hónapja nem válaszol. Nem is igazán érdekel már. Inkább bemegyek személyesen és úgy intézem el. Sokkal jobb is úgy, nem tudok ráb*szni.

#416 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:39

Magyar boltok... Angliából megrendelek valamit csütörtök délután, hétfőn délben már itt van... Pontosak, emailt is küldenek mindig, hogy felvették a rendelést illetve, hogy feladták a csomagot. Még SMS-t is kapok. A platinum shopnál vettem a PS3-mamat, semleges bolt volt számomra.

#417 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:42

Idézet

Magyar boltok... Angliából megrendelek valamit csütörtök délután, hétfőn délben már itt van... Pontosak, emailt is küldenek mindig, hogy felvették a rendelést illetve, hogy feladták a csomagot. Még SMS-t is kapok. A platinum shopnál vettem a PS3-mamat, semleges bolt volt számomra.
Elhiheted, hogy én is szívesebben rendelnék külföldről, már csak az árak miatt is, de egyelőre se bankszámlám, se állandó keresetem. Így kénytelen vagyok azzal élni, amivel tudok.

#418 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:46

Idézet

Idézet

Elhiheted, hogy én is szívesebben rendelnék külföldről, már csak az árak miatt is, de egyelőre se bankszámlám, se állandó keresetem. Így kénytelen vagyok azzal élni, amivel tudok.
Megértem, de ha lesz mindenképp számlád ajánlani tudom! Nem tudom amúgy igazán olcsó bolt nincs is szerintem.. 13-14 ezer forint sok egy játékért mindenképp, igaz, hogy vettem már ennyiért, de inkább várok velük míg olcsóbbak lesznek. Mondjuk a friss megjelenések mindig drágák..

#419 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:51

A Red Dead Redemption megér 9500 Ft -ot???

#420 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 20:52

Idézet

hol vásárolsz?

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.