HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen játék legyen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen játék legyen?

#501 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 19. 10:40

Idézet

Idézet

NBA 2K9 vagy NBA 2K10 ? Szerintetek melyik a jobb? Kép
2K10. De én most NBA Live 10et készülök venni ha tudok. Nem várom meg az Elitet mert FIFÁT veszek ősszel. Szerinted jobb a 2K10 mint a Live? Azt mondják 2K jobbKép
Pontosan én is azt akarok venni,mert nem lesz pénzem a NBAra.30000 Ft nem leszKép.Mert a Fifa vagy PES,és az F1 mindenféle képpen kell.Amúúgy azt mondom,NBA live 10 se rossz,csak hamar meguntam.Ha PS3 megvolna,eladnám neked,3000 Ftért.:ĐÉn meg NBA 2k-t akarok venni,és a 2k9 5000 FT,míg a 2k10 8000 Kép.Szóval csak azért kérdeztem meg én is,hogy melyik a jobb.

#502 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 19. 10:40

Idézet

Idézet

2K10. De én most NBA Live 10et készülök venni ha tudok. Nem várom meg az Elitet mert FIFÁT veszek ősszel. Szerinted jobb a 2K10 mint a Live? Azt mondják 2K jobbKép
Hát én meg úgy tudom, hogy az NBA Live 10 mindenben jobb, mint a 2K10! Egy cikkben, mikor egyszerre tesztelték a két játékot, a 2K 7.0-t kapott, a Live meg 8.5-öt!
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#503 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 10:48

Idézet

Idézet

Idézet

Hát én meg úgy tudom, hogy az NBA Live 10 mindenben jobb, mint a 2K10! Egy cikkben, mikor egyszerre tesztelték a két játékot, a 2K 7.0-t kapott, a Live meg 8.5-öt!
Igen,mondom hogy az NBA live 10 se rossz,de pl. a 2Knak jobb a grafja,és sok hiányosság is van a Live ba,ami a 2Kna megvan.Arról hogy melyik a Bugosab,az jó kérdés,NBA Live ban olyan bugok vannak,hogy csak na.De a 2Knak is sok Bugja van,persze néha idegesítő is Kép

#504 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 19. 10:53

Idézet

Igen,mondom hogy az NBA live 10 se rossz,de pl. a 2Knak jobb a grafja,és sok hiányosság is van a Live ba,ami a 2Kna megvan.Arról hogy melyik a Bugosab,az jó kérdés,NBA Live ban olyan bugok vannak,hogy csak na.De a 2Knak is sok Bugja van,persze néha idegesítő is Kép
Nem tudom, én nem értek egyik játékhoz se, csak a közvélemény szerint az NBA Live 10 a jobb! Meg, hogy a 2K az árkádabb, míg a Live inkább szimulátor.
Visca el Barça!

#505 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mondjuk 3ért kapsz újónnan NBA live 09-et akkor 5 ezer az reális a 2k9ért. A 2K10 nekem nem jött be a demo alapján valami miatt a Livehoz képest.

Nagyon vágyok már egy kosaras játékra, 08 volt meg PC-n de azon már nem játszok. A NBA live 10 demoját nyüstölöm elég sokat.

#506 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:32

Idézet

Idézet

Mondjuk 3ért kapsz újónnan NBA live 09-et akkor 5 ezer az reális a 2k9ért. A 2K10 nekem nem jött be a demo alapján valami miatt a Livehoz képest.
Hát te tudod,de én inkább a 2K-t javasolom.Bár mondom a Live se rossz,sokat javult a 09-hez képest.

Ja,és még annyi hogy nekem a Live ból 685 G-m van meg.Szóval elég könnyűek benne az Acsik,neked meg a Trófeák :Đ

#507 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát te tudod,de én inkább a 2K-t javasolom.Bár mondom a Live se rossz,sokat javult a 09-hez képest.
De viszont 8-9ezret nem akarok kiadni érte. Ez hétezer még azt mondom oké a Liveért.

#508 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:38

Idézet

De viszont 8-9ezret nem akarok kiadni érte. Ez hétezer még azt mondom oké a Liveért.
Tényleg most nézem,hogy PS3ra,10000 ft a 2K10.KépBoxon lehet kapni 7500ért is.NBA liveban 6500 láttam a legolcsóbban,szóval akkor tényleg maradj a Livenál Kép

#509 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:43

Na utána kerestem PS3ra NBA 2K10nek.Egyik NBA live 10.es KépÉs még annyi,hogy a CDgalaxys,és az 576ban is 6300 Ft a Live 10Kép
1 2 3

#510 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:58

Idézet

Idézet

Idézet

Megvegyem most a Modern Warfare 2-t, vagy inkább megvárjam a Mafia 2-t? ( kicsit az utóbbi felé húz a szívem, az MW2-t viszont jó lenne Spec Opsban tolni a haverokkal ).
MW 2 szerintem,ott a multi,eszméletlen jó single,Spec Ops,főleg ha vannak haverok.
Igen, csak az a baj, hogy havernál már egyszer kitoltam a single-t, szóval maximuma multi meg a Spec Ops miatt venném meg! Használtan 7000-ért. Viszont nemsokára itt a Mafia 2, amire már régóta fáj a fogam!
Ha ilyen sokáig bírtál várni a Mafia 2-re akkor szerintem ezt az 1 hónapot már kibirod.Én megvárnám a Mafia 2-t és utánna döntenék.

#511 Felhasználó inaktív   01lampa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 19:42

Sziasztok Gears of War 2 vagy Halo 3:ODST??ez a ketö közül akarok választani mer a Halo 3 meg a Gears of War 1 is meg van és mind 2 nagyon jo szal irjatok véleményt meg nem nagyon akarom h reklámozatok de egy két webshop-ot is hogy hol olcso THX

#512 Felhasználó inaktív   david512 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 19:47

dirt 2 vagy wrc 2010 vagy pedig a híres granturismo 5 (ami remélhetőleg most már tényleg meg fog jelenni) ez itt a kérdés

szerintetek melyiket vegyem meg?

swtfu2

#513 Felhasználó inaktív   mnmn1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:00

PSN-rol tudok vmi jo gamet psp-re? Megyek Olaszorszagba es Magyarorszagra nyaralni es kellene par jatek a psp-re. 20 fontot kolthetek es mindet el kell koltenem Kép

Az MGS1-en gondolkoztam, bar most fogom megvenni a Peace Walker-t szoval ketto egyszerre lehet hogy nem kell.

Kosz Kép
PS3 ID: mnmn1

mnmn1

#514 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:16

Idézet

Sziasztok Gears of War 2 vagy Halo 3:ODST??ez a ketö közül akarok választani mer a Halo 3 meg a Gears of War 1 is meg van és mind 2 nagyon jo szal irjatok véleményt meg nem nagyon akarom h reklámozatok de egy két webshop-ot is hogy hol olcso THX
sztem odst nekem nagyon bejött

#515 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:17

amúgy bfbc2 vagy conviction vagy ac2

#516 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:21

Idézet

multira BC2, egy éjszakás kalandra Conviction, és egy feledhetetlen útra: AC2
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#517 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:23

Idézet

Sikerült kinézned az utóbbi idők legjobb három játékát és még csak nem is hasonlítanak egymásra. Nehéz döntés és nem is tudok neked segíteni. Esetleg csak annyit mondok, hogy az AC Brotherhood nemsokára érkezik, nem árt ismerni az előzményeket.
De ha teheted idővel mindegyik...Kép

#518 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:24

Idézet

Idézet

asszem a feledhetetlen utat választom kösziKép

#519 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:29

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyon jól teszed! de ha rám hallgatsz, a Bad Company 2-t is beszerzed mellé valamikor, mert multiban minden idők legjobb játéka szvsz!
Visca el Barça!

#520 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 20:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyon jól teszed! de ha rám hallgatsz, a Bad Company 2-t is beszerzed mellé valamikor, mert multiban minden idők legjobb játéka szvsz!
ok háát megpróbálom azt is nagyon köszi a válaszokatKépKépKép

Téma megosztása:

• (37 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.