HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed Most Wanted Multiplayer - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed Most Wanted Multiplayer

#121 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 28. 19:02

Sziasztok nekem és a haveromnak van hamachia de nem tudunk vele játszani ezzel a játékkal. Valaki legyen szives és írja le részletesen hogy hogyan kell behozni KépMert a Hamachit tudjuk kezelni csak a játékban amikor rácsatlakozunk akkor szakad meg a kapcsolat.
puruttya

#122 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 29. 11:41

Jah, valaki írja le részletesen h. hogyan kell az MW HAMACHI-t kezelni (nekem még azon keresztül se talál lanservert)
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#123 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 29. 12:06

Idézet

Jah, valaki írja le részletesen h. hogyan kell az MW HAMACHI-t kezelni (nekem még azon keresztül se talál lanservert)
Nekem a Most Wanted Hamachi letiltotta a netet vagy nem tudom...mert amikor elindítottam kilépett az msn-ből.ja és nekem sem talált servert
puruttya

#124 Felhasználó inaktív   kicSi17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 20:34

Hi Skacok!!! Nah szóval az van hoyg van NFSMW-hoz hamachi fálj(egy exe)és ez kell hozzá.
Aki csinálja a servert az a HOST és van olyan ott hogy 60,90,120s ami azt jelenti hoyg annyi másordperc mulva fog visszajönni a net.(NEM KELL MEGIJEDNI HA ELMEGY A NET visszafog jönni).Amennyi idöre tettékek azután nézze meg a másik a gyerköc (az meg JOIN server).
De hamachi feltétlen be legyen kapcsolva.
Most már valaki játszhatna velem is NFSMW-t :Đ
Skacok majd csinálhatnánk egy NFSMW szobát, és játszhatnánk egy csomót.
Ha valami nem tiszta az vegyen fel MSN-be. Cimem:vargapicuristvan@hotmail.com

#125 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 05:46

jó ezt már értem de hol lehet beirni a join-nál a nevet meg a jelszót h. rá tudjak csatlakozni(mer én eddig egy szervert se találtamKép)
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#126 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 10. 13:36

hi mindenkinek

a most watedet moultkor raktamfel a gépre és nem indul!!!

mér nem indul? ha val
aki tudja a megoldást akkor irjon

#127 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 13:41

Idézet

hi mindenkinek

a most watedet moultkor raktamfel a gépre és nem indul!!!

mér nem indul? ha val
aki tudja a megoldást akkor irjon
adhatnal kicsit kozelebbi infot, mert ez edeskeves ahoz h segitsunk. pl: mi a hibauzenet?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#128 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 15:07

Töröltem az összes hozzászólást amiben ráadásul nem csak egy szabályzati pontot sértettetek meg! Az oldal alján ott a link, olvassátok el és utána ahhoz mérten cselekedjetek!

#129 Felhasználó inaktív   Rob The Great 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 07:52

Üdv mindenkinek!!Kép

AZ lenne a problémám hogy haverral mennénk hamachin, ő csinál is szervert létom a szerverét is de mikor csatlakoznék akkor azt írja ki hogy valami gátólja.
Windows xp sp2-em van és a windows tűzfalat már kikapcsoltam más meg nincs fent.
Akkor mi lehet a baj?? (pls segítsetek)

Előre is kösz: Rob

#130 Felhasználó inaktív   imi17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 17:32

szasz mindenkinek na nekem már sikerült odáig eljutnom hogy megtalálom haver szerverét de ahogy rámeek a jointra és azon belülk válogatok pályát onnnan valahogy nem tudjuk tovább vinni !!!! ja és haver én látom de hogyha arra kerül sor hogy neki kéne észrevennie a játéba ott már megáll valaki monthatna valami jó tanácsot haliKép

#131 Felhasználó inaktív   mokesz82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 16:40

Sziasztok.

Hogyan lehet játszani LAN-on Most Wanted-et, Underground 1-2-t? Úgy alapból nem megy. Próbálkoztunk a HAMACHI-val is, de úgy sem akart összejönni. Pedig minden szükséges dolog meg van hozzá. Amúgy a HAMACHI kell a LAN-os játékhoz is vagy csak a neteshez szükséges?

Segítsetek.
Mokesz

#132 Felhasználó inaktív   marci 1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 17:46

Idézet

szasz mindenkinek na nekem már sikerült odáig eljutnom hogy megtalálom haver szerverét de ahogy rámeek a jointra és azon belülk válogatok pályát onnnan valahogy nem tudjuk tovább vinni !!!! ja és haver én látom de hogyha arra kerül sor hogy neki kéne észrevennie a játéba ott már megáll valaki monthatna valami jó tanácsot haliKép
Ha eredeti a játékod akkor nem tudom, hogy mi a gond, ha másolt akkor nem biztos, hogy tudsz lan-ba játszani mert nem engedi a biztonsági program.Kép

#133 Felhasználó inaktív   mokesz82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 07:34

Idézet

Idézet

Ha eredeti a játékod akkor nem tudom, hogy mi a gond, ha másolt akkor nem biztos, hogy tudsz lan-ba játszani mert nem engedi a biztonsági program.Kép
Nekem másolt játék van. Nem lehet valahogy kijátszani a biztonsági programot, valahogy elhitetni vele, hogy a játék eredeti?
Mokesz

#134 Felhasználó inaktív   Rob The Great 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 09:46

Idézet

Idézet

Nekem sem erdeti de a haveromról másoltam és neki megy. Tud szervert is csinálni meg minden!!. Nekem pedig nem megy mert valami gátolja pedig a windows tűzfalat addig kikapcsoltam(windows xp sp2-em van)létszi segítsetek ha tudtok

KöszkeKépKép

#135 Felhasználó inaktív   mokesz82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 20:41

Sziasztok.

Ma találtam egy érdekességet a neten:

http://www.csc.liv.a...nfsu3relay.html

Gyenge angol tudásommal csak annyit tudtam kivenni belőle, hogy ennek az oldalnak és a róla letölthető programnak valamilyen köze van a Most Wanted LAN-ban játszásához és az ip címekhez. De ez édeskevés. Ha valaki lefordítaná az oldalt és valahol közzétenné, és az van rajta, amit várok, akkor annak én és még sokan mások örülnénk.

Segítsetek.Kép
Mokesz

#136 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 07:11

Rob : A haverodé eredeti?Kép

#137 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 09:54

Amíg át nem csap kőkemény warezolásba a dolog, addig tessék elolvasni a Fórum szabályzatot az oldal alján KépKépKép

#138 Felhasználó inaktív   Rob The Great 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 10:57

Idézet

Rob : A haverodé eredeti?Kép
nemKépKép(bocs ha valamivel sértettem volna a szabályzatot

#139 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 11:08

Nem bocsánatot kell kérni, hanem abbahagyni! Nem hiszem el, hogy itt nem lehet fegyelmet tartani!

#140 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 07:35

Halfer elhiszem h. féltek mert megnézi a fórumokat v.mi ellenőr v. bármi és birságol, vagy ilyesmi(nemtom hogy megy ezekben a körökben), de ha ilyenről nem szabad írni akkor a warezosok problémályát hogyan vitassuk meg?

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.