HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed Most Wanted Multiplayer - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed Most Wanted Multiplayer

#81 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 02. 12:53

én ezzel a gammel neten nemtudtam jáccani csak hálóban
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#82 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 22:31

Idézet

Idézet

Idézet

Na, szóval srácok!

Állok mindenkinek rendelkezésére.

Többen írtátok, hogy nem vág le a netről az MVH-1.0.1. Nos az azért lehet, mert az internet kapcsolatának beállításánál ki van pipálva, hogy automatikus újracsatlakozás. Itt be kell állítani, hogy ne csatlakozzon újra.

Amúgy ha létrehoz valaki egy most wanted-es hálót a hamachin és közli a hozzáférést, akkor ott segítek mindenkinek. Tehát csináljatok egy hálót, ahova mindenki feljön, akinek problémája van.

Ez azért is lenne jó, mert hamachira szinte mindennap felmegyek, de ezt a fórumot ritkábban olvasom.

Na pá!

Hi!
hálónév: mostwantedcrash
jelszó: MW
de akkor gyere fel! és azt a hálót a hamachi 0.9.9.9-es verziójával csináltam...
hy

a jelszavad hibás a hamachim ezt irja ki

de lehet hogy az enyém sz*r

CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#83 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 22:33

Idézet

Idézet

Idézet

Na, szóval srácok!

Állok mindenkinek rendelkezésére.

Többen írtátok, hogy nem vág le a netről az MVH-1.0.1. Nos az azért lehet, mert az internet kapcsolatának beállításánál ki van pipálva, hogy automatikus újracsatlakozás. Itt be kell állítani, hogy ne csatlakozzon újra.

Amúgy ha létrehoz valaki egy most wanted-es hálót a hamachin és közli a hozzáférést, akkor ott segítek mindenkinek. Tehát csináljatok egy hálót, ahova mindenki feljön, akinek problémája van.

Ez azért is lenne jó, mert hamachira szinte mindennap felmegyek, de ezt a fórumot ritkábban olvasom.

Na pá!

Hi!
hálónév: mostwantedcrash
jelszó: MW
de akkor gyere fel! és azt a hálót a hamachi 0.9.9.9-es verziójával csináltam...
most meg tele van
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#84 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 03. 01:28

Eredeti játékkal játszotok makin?? Mi asszem probáltuk Hamachin de nem ment... lehet h mert crackelt???

#85 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 11:26

Idézet

Eredeti játékkal játszotok makin?? Mi asszem probáltuk Hamachin de nem ment... lehet h mert crackelt???
eredetihez fölösleges a hamachi

#86 Felhasználó inaktív   Boaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 22:35

Helló!Itt olvastam, hogy:"Az NFS MW könyvtárában nevezd át a server.cfg nevű fájlt hogy meglegyen. Ez csak az eredeti játékkal rendelkezők fontos, mert az online game-hez ez kell."Mire nevezzem át a server.cfg-t...?? kösz

#87 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 00:46

hat elcseszett egy multija van ennek a jateknak.. az emberek 80%-a cheatel... nagyon elvezetes h amig en megteszek 10 metert a versenyen az ellenfel 500-at... es a legtobb host cheatel... hihetetlenul kib*szotull idegesito.. ennek aztan nem sok ertelme van igy. semmi jatekelmeny, semmi fair kuzdelem. pedig pont azert vettem meg eredetiben h majd dejo lesz neten tolni masok ellen.. aham.. talan ha en is cheatelnek lenne ertelme, de nem vagyok az a tipus.. rohadjon meg az osszes cheater aki maskepp nem tud ervenyesulni. nem is ertem mit elveznek ebben?...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#88 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 05:17

Na igen a cheat megoli a multit. C&C generals-nal is ez volt a baj, most ennel is. Pedig nem szegyen ha valakinek nem megy 100.000 L a gama :Đ En kormannyal jatszom es tuti neha lasabban fordulok mint aki bill-el de az elmeny tok mas :-D kezi-fek, teker, valt, padlogaz :D es duborog a verda.... :D bill-rol nem olyan jo elmeny....
Have a good byte!!!

#89 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 04. 10:49

Idézet

hat elcseszett egy multija van ennek a jateknak.. az emberek 80%-a cheatel... nagyon elvezetes h amig en megteszek 10 metert a versenyen az ellenfel 500-at... es a legtobb host cheatel... hihetetlenul kib*szotull idegesito.. ennek aztan nem sok ertelme van igy. semmi jatekelmeny, semmi fair kuzdelem. pedig pont azert vettem meg eredetiben h majd dejo lesz neten tolni masok ellen.. aham.. talan ha en is cheatelnek lenne ertelme, de nem vagyok az a tipus.. rohadjon meg az osszes cheater aki maskepp nem tud ervenyesulni. nem is ertem mit elveznek ebben?...
Mi lanon toltuk, még ott is laggoltunk kétszázzal. Nagyon kaki volt. :Đ Egyik haverom akármelyik géphez ült akármelyik kocsival, mindig előttünk járt fél körrel. Szal azért akadnak jó vezetők is - bár ha csítelt akkor agyonütöm. :-D

#90 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:11

Idézet

Idézet

Mi lanon toltuk, még ott is laggoltunk kétszázzal. Nagyon kaki volt. :Đ Egyik haverom akármelyik géphez ült akármelyik kocsival, mindig előttünk járt fél körrel. Szal azért akadnak jó vezetők is - bár ha csítelt akkor agyonütöm. :-D
na de itt nem arrol van szo h a masik jatekos hibatlanul vette a kanyarokat es en meg nem, hanem elrajtoltunk en megtettem 10 metert az elso egyenesben O meg 500-at es mar nem is lattam tobbet... szal ez cheat egyertelmuen
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#91 Felhasználó inaktív   gytacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 09. 10:42

Hi all! Vki ír egy hamachi szobát, ahol általában vannak, és megy játék, jah és nincs tele? Haverokkal szoktunk nyomulni, de ők nem mindig érnek rá, vagy nem akkor amikor én. :Đ Előre is THX!

#92 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 08:32

Ki akar hamachin MW-zni?:Đ

#93 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 11:10

az mi??

#94 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 12:51

Idézet

Hi all! Vki ír egy hamachi szobát, ahol általában vannak, és megy játék, jah és nincs tele? Haverokkal szoktunk nyomulni, de ők nem mindig érnek rá, vagy nem akkor amikor én. :Đ Előre is THX!
csináltam hamachi szobát

#95 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 12:57

Idézet

Na igen a cheat megoli a multit. C&C generals-nal is ez volt a baj, most ennel is. Pedig nem szegyen ha valakinek nem megy 100.000 L a gama :Đ En kormannyal jatszom es tuti neha lasabban fordulok mint aki bill-el de az elmeny tok mas :-D kezi-fek, teker, valt, padlogaz :D es duborog a verda.... :D bill-rol nem olyan jo elmeny....
azt elhiszem hogy billel szarabb de nem fogok 50 ezret kiadni egy norm kormányra amivel norm lehet nyomni
ritka az a kormány amivel azonosulni tud az ember:(

#96 Felhasználó inaktív   dokka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 14:03

Idézet

szeva fel teszem de mond meg hogy tudok neten is játszani? mert nem tom
segits beállitani

#97 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 14:40

Idézet

Idézet

szeva fel teszem de mond meg hogy tudok neten is játszani? mert nem tom
segits beállitani
még nincs hamacshid?
ez a progi megcsinálja hogy neten tudjál lanozni

#98 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 12. 14:42

Tody Felveszlek a cégembe reklám managernek.....-.Kép

#99 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 14:43

csinálnod kell egy új kapcsolatot ezt a hamacsiban a háromszögre kattintva tudod megcsinálni aztán v.ki felcsatlakozik rád vagy forditva aztán utána simán ahogy lanba kell csinálsz a játékon belül egy ujj játékot aztán majd jönnek rád az emberek. huh de melegem van na csak ennyi az egészKép

#100 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 14:44

Idézet

Tody Felveszlek a cégembe reklám managernek.....-.Kép
csak nehogy csődbe mennyenKépKép

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.