ja a mentés neve: chicken
Need for Speed Most Wanted Multiplayer
Elküldve: 2006. 01. 28. 18:41
mindenki hamachi-zik mikor a weben az egyik mentésbe webes izé is van amivel lehet neten játszani

Elküldve: 2006. 01. 29. 12:19
Idézet
Hali! Tudom, hogy lehet Hamachival LAN-ban nyomulni a MW-del. Akit érdekel, szóljon.

Elküldve: 2006. 02. 02. 01:17
Heló sziasztok!
Ha tudna nekem segíteni valaki a Most Wanted hálójátékán annak megköszönném.
még mindig nem sikerűlt megoldanom.
honnan lehetne leszedni azt a mentést amibe oan dolog van amivel meglehetne oldani a hálórészét?
Vic29 neked meg azt üzenem hogy segíthetnél ebben a hamachi dologban vagy bárki aki érti és megy neki.
Itt elértek: tomika__@freemail.hu e-mail címen!
Örülnék ha segítene valaki!
Előre is köszike!
Ha tudna nekem segíteni valaki a Most Wanted hálójátékán annak megköszönném.
még mindig nem sikerűlt megoldanom.
honnan lehetne leszedni azt a mentést amibe oan dolog van amivel meglehetne oldani a hálórészét?
Vic29 neked meg azt üzenem hogy segíthetnél ebben a hamachi dologban vagy bárki aki érti és megy neki.
Itt elértek: tomika__@freemail.hu e-mail címen!
Örülnék ha segítene valaki!
Előre is köszike!
Elküldve: 2006. 02. 05. 17:27
ha valaki a netes mentés fel tudja rakni szóljon és átküldöm e-mailen a mentést

Elküldve: 2006. 02. 18. 15:11
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy hogyan lehetne játszani a Most Wanteddel hálóba?
Nem eredeti CD-m van!
Mondták nekem és ki is próbáltam a Hamachis dolgot de nekem nem vált be!
Nekem nem sikerűlt megvalósítanom sajna.pedig örültem volna neki!
Aki tud valamit ezekről hogy hogy lehetne megoldani a hálórészt a MW-be az írjon ide be!
megköszönném.
Sziasztok
Valaki nem tudja hogy hogyan lehetne játszani a Most Wanteddel hálóba?
Nem eredeti CD-m van!
Mondták nekem és ki is próbáltam a Hamachis dolgot de nekem nem vált be!
Nekem nem sikerűlt megvalósítanom sajna.pedig örültem volna neki!
Aki tud valamit ezekről hogy hogy lehetne megoldani a hálórészt a MW-be az írjon ide be!
megköszönném.
Sziasztok
Elküldve: 2006. 03. 24. 10:34
Na, szóval srácok!
Állok mindenkinek rendelkezésére.
Többen írtátok, hogy nem vág le a netről az MVH-1.0.1. Nos az azért lehet, mert az internet kapcsolatának beállításánál ki van pipálva, hogy automatikus újracsatlakozás. Itt be kell állítani, hogy ne csatlakozzon újra.
Amúgy ha létrehoz valaki egy most wanted-es hálót a hamachin és közli a hozzáférést, akkor ott segítek mindenkinek. Tehát csináljatok egy hálót, ahova mindenki feljön, akinek problémája van.
Ez azért is lenne jó, mert hamachira szinte mindennap felmegyek, de ezt a fórumot ritkábban olvasom.
Na pá!
Többen írtátok, hogy nem vág le a netről az MVH-1.0.1. Nos az azért lehet, mert az internet kapcsolatának beállításánál ki van pipálva, hogy automatikus újracsatlakozás. Itt be kell állítani, hogy ne csatlakozzon újra.
Amúgy ha létrehoz valaki egy most wanted-es hálót a hamachin és közli a hozzáférést, akkor ott segítek mindenkinek. Tehát csináljatok egy hálót, ahova mindenki feljön, akinek problémája van.
Ez azért is lenne jó, mert hamachira szinte mindennap felmegyek, de ezt a fórumot ritkábban olvasom.
Na pá!
Elküldve: 2006. 04. 12. 17:05
Sziasztok
Nekem sem megy a dolog! A segédprogi indítja a játékot de nem csatlakozik sehova! működő ip-t írok be.
a hamachiból írom ki. nem akar menni pedig csak a multi miatt tettem fel valaki segítsen plz
Nekem sem megy a dolog! A segédprogi indítja a játékot de nem csatlakozik sehova! működő ip-t írok be.
a hamachiból írom ki. nem akar menni pedig csak a multi miatt tettem fel valaki segítsen plz
Leszedtem a netről a 1.3-as pachot és úgy sem megy! Bemegyek a LANHOZ ott nem talál semmit az online módbanea fiók kell!
#69 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 29. 19:19
Siasztok igazából uj vagyok itt és nagyon érdekelne hogy a Most Wanted játékbeli videóit honnan tudnám letölteni. ha tutjátok légy szi mondjátok már meg.

Elküldve: 2006. 05. 07. 18:46
Hali.Vic29 szeretném a segítségedet kérni a MW kapcsolatban.Nekem az a problémám hogy a játék nem találja a servert amire csatlakozni tudna.Van Hamachi, MWH 1.0.1, 1.3 patch, de nem akar sikerülni.Ha esetleg van vmi ötleted akkor szólj pls.MSN-en is megbeszélhetjük, ott sokkal egyszerübb. tunya111@freemail.hu. Előre is THX.
Elküldve: 2006. 05. 25. 13:02
Idézet
Hali.Vic29 szeretném a segítségedet kérni a MW kapcsolatban.Nekem az a problémám hogy a játék nem találja a servert amire csatlakozni tudna.Van Hamachi, MWH 1.0.1, 1.3 patch, de nem akar sikerülni.Ha esetleg van vmi ötleted akkor szólj pls.MSN-en is megbeszélhetjük, ott sokkal egyszerübb. tunya111@freemail.hu. Előre is THX.
nálam is hasonló a helyzet, csak ledob a netről és ha jönni akar vki más akkor meg nem látja a szerveremet... én az MW-Hamachi 2.3-as verzióját használom (+ MW 1.3 patch).
És egyáltalán nem működik. Most ezzel neked nem mondok sokat, de valaki segíthetne nekem is

És én még pontosan azt sem tudom hogy hogyan kell használni a cuccot...
Elküldve: 2006. 05. 25. 13:07
Idézet
Na, szóval srácok!
Na pá!
Na pá!
Hi!
hálónév: mostwantedcrash
jelszó: MW
de akkor gyere fel! és azt a hálót a hamachi 0.9.9.9-es verziójával csináltam...
Elküldve: 2006. 06. 18. 15:53
Sziasztok!
Légyszi valaki mondja nekem egy serevert, meg egy programot hogy hogyan tudom használlni!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! jatekoka1 alias Dávid!
Ui:ha valaki tud valami újj dolgot írjon nekem a jatekoka1@vipmail.hu, vagy vegyen fel msn re a jatekoka1@hotmail.com -on
Köszönöm!
Légyszi valaki mondja nekem egy serevert, meg egy programot hogy hogyan tudom használlni!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! jatekoka1 alias Dávid!
Ui:ha valaki tud valami újj dolgot írjon nekem a jatekoka1@vipmail.hu, vagy vegyen fel msn re a jatekoka1@hotmail.com -on
Köszönöm!

Elküldve: 2006. 07. 02. 11:20
Idézet
Idézet
Na, szóval srácok!
Na pá!
Na pá!
Hi!
hálónév: mostwantedcrash
jelszó: MW
de akkor gyere fel! és azt a hálót a hamachi 0.9.9.9-es verziójával csináltam...
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.
Elküldve: 2006. 07. 02. 12:51
De ezzel csak lan-ba lehet mee a sima hamachiba nem hoz semmiféle tcm-eket ha be is írom akkor se jó most miért írjon má valaki!!!!