Need for Speed Most Wanted Multiplayer
Elküldve: 2006. 09. 10. 10:53
Hát akkor most nagy szerencse is kellene hogy menjen,de vannak még csodák

Elküldve: 2006. 09. 10. 11:07
Akkor szépen ide leirod hogy csintad mivel kivel,aztán elemgyünk egy buliba megünnepelni,mondjuk egy discoba, csaj,pia,stb. 

Elküldve: 2006. 09. 10. 11:18
Várom hát. Csak az a gond hogy már a most wantedhez is 10/100/1000-es kártya kellett volna

Thierry
Elküldve: 2006. 09. 10. 11:29
Hát a hálókártyára mert ha csak 10/100-as akkor akad a játék mivel sokkal több adatot kell átvinnie mint amennyit tud. Tehát 1000mb adatforgalmat kellene bonyolítania másodprcenként de ezt lehet szarul írtam annyira mélyen nem értek hozzá

Thierry
Elküldve: 2006. 09. 10. 21:18
Idézet
Mi annak idelyén amikor megjelent játszottunk ketten hálózatban de ez lehet azért sikerült mert az egyik dvd eredeti volt. Már nem igazán emléxem.
Mokesz
Elküldve: 2006. 09. 27. 12:45
Már egy jó ideje nyaggatják az emberek ezt a fórumot az emberek a most wanted online miatt, úgyhogy valaki dobjon már ide egy eredeti serialt...Követeljük...
AKARJUK...MOST:::
AKARJUK...MOST:::

printf"Hello World";
Elküldve: 2006. 09. 27. 15:07
itt nem foglalkozunk warezzel
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2006. 09. 27. 15:10
Idézet
itt nem foglalkozunk warezzel

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:19
amugy itt szinte nem is a téma a téma hanem itt ezeket mondjuk(ez az én véleményem lessz) az absolute newbye-ket mind1-iket lemoderálják (pl.:Azt elfelejtettem leírni, hogy az én játékom, és persze, amelyekkel próbáltuk az egy másik gépről átmásolt telepített játék. További szövegrész moderálva: eredeti játékoknál nem kell ilyesmit csinálni, és mi itt a fórumon eredeti játékokkal foglalkozunk. Megértésedet köszönjük.)de ez csak az én véleményem (bocs hogy térítem a témát)

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:21
Idézet
amugy itt szinte nem is a téma a téma hanem itt ezeket mondjuk(ez az én véleményem lessz) az absolute newbye-ket mind1-iket lemoderálják (pl.:Azt elfelejtettem leírni, hogy az én játékom, és persze, amelyekkel próbáltuk az egy másik gépről átmásolt telepített játék. További szövegrész moderálva: eredeti játékoknál nem kell ilyesmit csinálni, és mi itt a fórumon eredeti játékokkal foglalkozunk. Megértésedet köszönjük.)de ez csak az én véleményem (bocs hogy térítem a témát)

Elküldve: 2007. 01. 01. 09:45
Idézet
Idézet