HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#1161 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 07. 21:57

hát nem tudom... nekem még mindig nem szimpatikus ez a spanyol csapat... ez a VB csalódás volt, inkább a kis csapatoktól látta az ember azt, amit a nagyoktól kellett volna. Am tényleg nem jutottak még be soha a döntőre a spanyolok? Kép

#1162 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 22:01

Idézet

hát nem tudom... nekem még mindig nem szimpatikus ez a spanyol csapat... ez a VB csalódás volt, inkább a kis csapatoktól látta az ember azt, amit a nagyoktól kellett volna. Am tényleg nem jutottak még be soha a döntőre a spanyolok? Kép
Igen, bukdácsolva és szerencsével jutottak el idáig. De 4 éve is egy olyan olasz csapat nyert, akiknél lassan indult be az a bizonyos szekér, és a döntőre csúcsformában voltak. Általában így szokott lenni.
És tényleg, nem egy tipikus torna csapat. Mindig a nagy esélyesek között voltak, de rendre elbuktak. 2 éve volt az első nagy lépés, vasárnap lehet a második, hogy végleg beírják magukat a történelem könyvekbe.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1163 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 07. 22:01

Idézet

Sőt, 4-be is csak egyszer jutottak:)

#1164 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 22:02

Idézet

még soha nem voltak ott ! Amugy ha már kis csapatok , kíváncsi lettem volna ha Mexicó tovább megy (nagy mázlival verte ki argentina) mire lettek volna képesek. Nagyon jó játékjuk volt.

#1165 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 07. 07. 22:07

Idézet

Idézet

még soha nem voltak ott ! Amugy ha már kis csapatok , kíváncsi lettem volna ha Mexicó tovább megy (nagy mázlival verte ki argentina) mire lettek volna képesek. Nagyon jó játékjuk volt.
Én az Egyesült Államokra lettem volna kiváncsi a vb többi részében.

#1166 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 22:32

Idézet

Idézet

nagy mázli a francokat
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1167 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 22:59

Idézet

Idézet

nagy mázli a francokat
kicsit sem vagy elfogult. Az meg hogy mindenféle nevekkel illeted a többi csapatot, akik nem tetsznek neked...no comment, oviban volt ez divat...

#1168 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 23:21

Idézet

kicsit sem vagy elfogult. Az meg hogy mindenféle nevekkel illeted a többi csapatot, akik nem tetsznek neked...no comment, oviban volt ez divat...
Ezt mondom én a meccsre...1 gól 1k*baszott gól,hát komolyan tudtam hogy nem lesz gólzápor,mivel nincs sok külömbség a 2 csapat közt,de most komolyan kéremszépen csak 1 elődöntő volt.....A polip fulladna a tintájába Kép.

#1169 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 23:24

Idézet

Idézet

Ezt mondom én a meccsre...1 gól 1k*baszott gól,hát komolyan tudtam hogy nem lesz gólzápor,mivel nincs sok külömbség a 2 csapat közt,de most komolyan kéremszépen csak 1 elődöntő volt.....A polip fulladna a tintájába Kép.
Ha tévedett volna, akkor most mennék és szétroncsolnám a fejét egy kővel. szikladarabbal..
Kép

#1170 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:09

A tegnapi mecsen jobbak voltak a Spanyolod, de a vb-n a Németek voltak a jobbak. A döntőben az a két csapat játszik akiket a legjobban utálok. A németeknek kellett volna bejutni a döntőbe.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#1171 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:15

Megsütöm azt a rohadt polipot! Kép Egyébként valóban jobbak voltak a spanyolok, megérdemelték hogy győzzenek. A Hollandok ellen úgy sem fognak Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1172 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Amúgy ha Müller játszott volna,több esélyük lett volna a Németeknek...De ugye a fociban nincsen se ha,se volna.Kép

#1173 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

hát engem az is zavar, hogy a németek kikaptak, de ami igazán zavar az az, hogy ez a spanyol csapat impotens, nem érdemlik meg a vbcímet, márpediglen hollandiáról nehezen tudom elképzelni, hogy nyernek, de azért ez csak egy döntő, csak meglesz. villa a kedvenc csatárom volt a vb kezdetéig, eligazolt a barcába, és olyan nagyképű lett, hogy rossz ránézni:/
szerintem ezen a vbn lesz a legggyengébb győztes az utóbbi időben. nem volt jó csapat szinte, jó meccs se seok

Free userbars

#1174 Felhasználó inaktív   sgabo09 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:17

A foci nem arról szól ,hogy mit mutattál az előtt, hanem hogy akkor mit tudsz felmutatni és a németek egy nagy nullák voltak tegnap, negyede nem volt az előző teljesítményüknek.
"Az élet szar játék, de odabasz a grafikája" 
sgabo09 

#1175 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:20

Idézet

hát engem az is zavar, hogy a németek kikaptak, de ami igazán zavar az az, hogy ez a spanyol csapat impotens, nem érdemlik meg a vbcímet, márpediglen hollandiáról nehezen tudom elképzelni, hogy nyernek, de azért ez csak egy döntő, csak meglesz. villa a kedvenc csatárom volt a vb kezdetéig, eligazolt a barcába, és olyan nagyképű lett, hogy rossz ránézni:/
szerintem ezen a vbn lesz a legggyengébb győztes az utóbbi időben. nem volt jó csapat szinte, jó meccs se seok
Na igen. Nem volt ez a VB az igazi...de ugye a spanyolok, akik elég nehezen indultak be..támadójátékot játszodtak mindig, ehhez szerencse is kell...viszont tegnap este megverték Németországot aki kirobbanó fórmába volt eddig. De Spanyolország képes volt meg állitani őket. Azért ide nem elég a szerencse, egy ilyen Német csapat ellene, ezt remélem ti is beismeritek. :Đ Villa meg lehet ha bőlcs, de ő szerezte az összes gólt, tegnap fejelt Puyol..:-D
Kép

#1176 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:24

Idézet

Idézet

de ő szerezte az összes gólt, tegnap fejelt Puyol..:Đ
Meg 1-et Iniesta .

#1177 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:38

Idézet

Na igen. Nem volt ez a VB az igazi...de ugye a spanyolok, akik elég nehezen indultak be..támadójátékot játszodtak mindig, ehhez szerencse is kell...viszont tegnap este megverték Németországot aki kirobbanó fórmába volt eddig. De Spanyolország képes volt meg állitani őket. Azért ide nem elég a szerencse, egy ilyen Német csapat ellene, ezt remélem ti is beismeritek. :Đ Villa meg lehet ha bőlcs, de ő szerezte az összes gólt, tegnap fejelt Puyol..:-D
ha a németek ugyan úgy játszanak mint az ezelőtti meccseken, akkor a spanyoloknak esélyük se lett volna. Ez a spanyol csapat ugyan olyan mint a 2006-os olasz, ők sem érdemelték meg a vb cimet, mert a döntőig csak szerencsével jutottak el.

#1178 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:40

Idézet

Idézet

Na igen. Nem volt ez a VB az igazi...de ugye a spanyolok, akik elég nehezen indultak be..támadójátékot játszodtak mindig, ehhez szerencse is kell...viszont tegnap este megverték Németországot aki kirobbanó fórmába volt eddig. De Spanyolország képes volt meg állitani őket. Azért ide nem elég a szerencse, egy ilyen Német csapat ellene, ezt remélem ti is beismeritek. :-D Villa meg lehet ha bőlcs, de ő szerezte az összes gólt, tegnap fejelt Puyol..:)
ha a németek ugyan úgy játszanak mint az ezelőtti meccseken, akkor a spanyoloknak esélyük se lett volna. Ez a spanyol csapat ugyan olyan mint a 2006-os olasz, ők sem érdemelték meg a vb cimet, mert a döntőig csak szerencsével jutottak el.
Azért ha a spanyol csapat annyira unskilled lenne, akkor nem lenne egy EB cím is a zsebükben. :Đ

#1179 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:44

Idézet

Idézet

Batri-nak igaza van. Ha a Németek úgy játszottak volna mint eddig. Nem is értem hogy miért áltak visza védekezni.
A Spanyolok ezen a meccsen jobbak voltak, de a vb-n a németek voltak a jobbak.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#1180 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:46

Idézet

Idézet

Azért ha a spanyol csapat annyira unskilled lenne, akkor nem lenne egy EB cím is a zsebükben. :Đ
egy szóval nem mondtam, hogy unskilled, sőt a vb előtt őket tartottam a legesélyesebbnek. De semmit sem mutattak eddig, amiért megérdemelnék. De most már inkább ők nyerjék mint a hollandok.

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.