HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#401 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 05. 22:11

Megérdemelt francia (szerintem) győzelem volt. A döntőt meg NE az olaszok nyerjék.
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

#402 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 05. 22:14

Szerintem a franciák megérdemelték a továbbjutást. Egyszerűen jobbak voltak a portugáloknál, még ha nem is sokkal. A franciáknál egyedül Barthez-t éreztem bizonytalannak. Thuram fantasztikusan játszott, nem panaszkodom a többi játékosra sem. A portugálokra pedig egyébként is be voltam gurulva az angolok elleni győzelem miatt, C. Ronaldo pedig most is színészkedett, én biztos lecsaptam volna.Kép Na mindegy, jó lesz a döntő, ha pedig választani kell egy csapatot, akkor én a franciákat választom.

#403 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 06:48

Mi itthon a portugáloknak szurkoltunk, de nem játszottak jól/nem tudtak igazán jól játszani. A büntető után az zavart a legjobban, hogy nem gólt akartak rúgni, hanem minendképpen büntető akartak kicsikarni a bíróból. Jópárszor a 16-oson belül inkább feldobták magukat sem mint kapura lőttek. Ez nagyon nem tetszett.... amúgy kárt értük. Viszont el kell ismerni a franciák nagyon jól szétzúzták a spanyolok támadásait, és jól is védekeztek, Barthez kivételével, ahogy ezt már casper007 is írta. Ha továbbra is így játszanak símán nyerik a döntőt is. Sajnos.... de tény, hogy meg is érdemlik.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#404 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 06. 10:40

ez a mostani vilagbajnoksag nem tetszik nekem annyira, mint a legutobbi mondjuk. nezem itt is az osszes merkozest, meg a csoportmeccsekbol hagytam ki az elejen. szoval szerintem iden tul sok merkozes dol el 11-essel, a birok pedig rengeteg hibat vetenek.

#405 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 07. 21:03

Gyülölöm a francicákat. Nyáalasak meg beképzeltek. De nem baj mostmegszivták az Olaszokkal. Nagy sirás lesz az biztos...:Đ

#406 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 12:31

Idézet

Gyülölöm a francicákat. Nyáalasak meg beképzeltek. De nem baj mostmegszivták az Olaszokkal. Nagy sirás lesz az biztos...:Đ
Maximálisan egyetértek veled a franciákkal kapcsolatban, a kedvenc jelzőm rájuk a mocskos, de ezt hagyjuk :-D Igen, helyreállna a hangulatom, ha az olaszok levernék a franciákat... Nagyon szurkolok az olaszoknak, meg a portugáloknak is a 3. helyért

#407 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 13:05

Idézet

Idézet

Maximálisan egyetértek veled a franciákkal kapcsolatban, a kedvenc jelzőm rájuk a mocskos, de ezt hagyjuk :-D Igen, helyreállna a hangulatom, ha az olaszok levernék a franciákat... Nagyon szurkolok az olaszoknak, meg a portugáloknak is a 3. helyért
látom Te aztám tod kinek kell szurkolni, ugyanis én is a Portugáloknak szurkoltam...:D. Nah mind1, majd ma kiváncsi leszek mi lesz:)

#408 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 13:31

Hiába tudom, eddig nem sokra mentem vele, mert szinte mindenki vesztett az egyes meccseken, akinek szurkoltam... Már igazából annyi a lényeg, hogy ne azok a mocsok franciák nyerjenek. Bár az olaszokat amúgy is kedvelem, de nem nekik szurkoltam elsősorban, de a többivel már nem sokra megyek... sajnos

#409 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 14:17

kinek szurkoltál amugy?
Mer én ugye mint mondtam még portugáloknak, meg mindg szoktam Africai csaoatoknak is. Szenegál jol nyomta 4 éve:)
A MOCSKOS francicák meg sirni fognak, de naon. Ha nem, fuuu én nem tom micsinálok, de nehoymá megen ök legyenek az elsök.Kép
KépKép(Zidan)

#410 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 14:42

Idézet

kinek szurkoltál amugy?
Mer én ugye mint mondtam még portugáloknak, meg mindg szoktam Africai csaoatoknak is. Szenegál jol nyomta 4 éve:)
A MOCSKOS francicák meg sirni fognak, de naon. Ha nem, fuuu én nem tom micsinálok, de nehoymá megen ök legyenek az elsök.Kép
KépKép(Zidan)
Hát, én például nagyon szeretem a brazilokat, de hát már így alakult a dolog. Igen, az afrikai csapatokat én is szeretem, és Szenegál télleg jó nagy meglepetés volt 4 éve. Én szeretem a cseheket, hollandokat, még az argentínok is elmennek, az angolokat valahogy nem csípem. Például Rooney-tól falra mászok, ha meglátom a tv-ben.

Ja, és ezek mellett most még természetesen portugália, és az olaszok.
Egyébként, én szinte minden olyan csapatot szeretek, amiben szerepel egy-egy barcas játékos Kép

#411 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:11

Mondom hasonlo az izlésünk. Braziliában neken a játékuk teccik, cselek, trükkök stb...Angolokrol ne is beszéljünk.:Đ És nem tom, de ugye vannak az Ázsiai országok..Egy meccset se láttam mikor ök jáccottak. Nem is voltak v csak pont akkor nem néztem TVt?:-D

#412 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:14

Japán volt, de több ázsiai csapat nem jut eszembe...

#413 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:15

Idézet

Japán volt, de több ázsiai csapat nem jut eszembe...
Gondolom hamar kiestek akkor:) Meg a japánok mér fociznak? Ott nem szumozni kell?:ĐKép

#414 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:16

Akkor már inkább foci Kép

#415 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:24

Meert, nem teccenek a hatalmas. izzadt és félmeztelen japán ,,harcosok"????KépKép
Van aki ám rájuk gerjed(remélem azért Te nemKép)
De ja akkor inkább a foci..azt birom bennük h mire a müsorvezetö kimondja a nevüket h kinél vana labda, már rég volt 4-5 passzKépKépKép
(nem ide tartozik de gondolom szolok lassan megyek dolgozni, este leszel?)

#416 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:26

Idézet

Meert, nem teccenek a hatalmas. izzadt és félmeztelen japán ,,harcosok"????KépKép
Van aki ám rájuk gerjed(remélem azért Te nemKép)
De ja akkor inkább a foci..azt birom bennük h mire a müsorvezetö kimondja a nevüket h kinél vana labda, már rég volt 4-5 passzKépKépKép
(nem ide tartozik de gondolom szolok lassan megyek dolgozni, este leszel?)

Nem, nem igazán gerjedek a japán szumóharcosokra... A passzokhoz még annyit, hogy azért az se rossz, mikor más nevet mond arra, akinél a labda van, mint aminek hívják.
Sztem este nem naon leszek, mert meccs van, meg megyünk nagybátyámékhoz

#417 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:29

No ez a mondatod teccet: hogy azért az se rossz, mikor más nevet mond arra, akinél a labda van, mint aminek hívják.Kép Értem , jo meccsnézést majd, ha addigra hazaérek én is nézem remélem

#418 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:31

Jóvan, néha kicsit túlbonyolítom. köszi, neked is jó munkát

#419 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:32

Nem baj igy joh:) És köszi, ciao

#420 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 18:19

Idézet

Nem, nem igazán gerjedek a japán szumóharcosokra... A passzokhoz még annyit, hogy azért az se rossz, mikor más nevet mond arra, akinél a labda van, mint aminek hívják.
Sztem este nem naon leszek, mert meccs van, meg megyünk nagybátyámékhoz
A francia-portugál meccsen azért C. Ronaldot mindig fel lehetett ismerni. Kép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.