HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#261 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 19. 22:04

Na, azért legalább a meccs jól végződött... és az a jó, hogy ezen nincs mit félreérteni

#262 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 22:12

itt már raul sem játszott rosszul

#263 Felhasználó inaktív   verbatim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 07:13

A k***a életbe a Braziloknak szurkolok a vb-n.

Te kinek szurkolsz????KépKép

#264 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 09:09

verbatim: Még1 hasonló hozzászólás és repülsz innen! Jó lenne, ha tanulnál némi tiszteletet, káromkodást meg mellőznéd!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#265 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 20. 09:40

Már várom az angol-svéd meccset. Beckham-ék elvihetnék a három pontot, legalább 100%-os lenne a csapat. Kép

#266 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 12:58

Én nem értem a tv-újságot. Mi az, hogy Svédország-Anglia VAGY Paraguay-Trinidad és Tobago? Most akkor melyik?

#267 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 13:35

Idézet

Én nem értem a tv-újságot. Mi az, hogy Svédország-Anglia VAGY Paraguay-Trinidad és Tobago? Most akkor melyik?
http://www.port.hu/p..._ch_nr=4&i_ch=5
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#268 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 13:41

Köszi Kép

#269 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 20. 13:57

Idézet

Idézet

http://www.port.hu/p..._ch_nr=4&i_ch=5
Egyszerre lesz a két meccs. Az egyik az RTL Klub-on, a másik a Sport Klub-on. Én biztos, hogy az Anglia-Svédország derbit nézem. HAJRÁ ANGLIA!!!!!

#270 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 21:28

Hát ez a mostani Japán - Brazil meccs ez egy igazi brazil meccs!!! Szépen elfocizgatnak, amíg a japók kihajtják a belük... ez igen!Kép

#271 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 21:33

Tudom, hogyha írok, akkor elcsendesültök, de azért a brazil meccs dicséretét nem hagyhatom ki... Kép Olyan rohadt jól jáccanak! Imádom őket, végre igazi (brazil) focit látok!!! Az első gólnál bátyám-öcsém "góóóól"-t kiáltott, én meg "Ronaldooo"-t. Végre nem lehet semmi kifogásuk a hülye kritikusoknak! Roni nagyon királyul jáccik, meg mindenki!!! KépKépKép

#272 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 22:11

Jó kis meccs volt, szép gólokkal. Kiváncsi vaok mit alkotnak Ghána ellen. A túl oldalon meg Ausztrália ment tovább...

#273 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 22:58

Idézet

Jó kis meccs volt, szép gólokkal. Kiváncsi vaok mit alkotnak Ghána ellen. A túl oldalon meg Ausztrália ment tovább...
Nem tudja valaki miért állították ki az Auszi-Horvát meccs végén a horvát játékost? Azt láttam, hogy sárgát kapott, (a 2.-at, ezért állították ki) de nem tudom miért kapta az utóbbit a 9x-ik percben?
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#274 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:27

Az nem egészen a második sárga volt:):Đ:)

"Poll vonzza a hülye helyzeteket. Most kétszer kellett elkezdeniük a meccset az ausztráloknak, bár ez nem annyira Poll hibája, mint egy lelátóról sípoló nézőé. (Pollból azért kinézzük, hogy ő tréfálkozott, a bíróhumor nagyon belterjes.) Ennél azért sokkal súlyosabb hibái voltak, és 3:1 arányban az ausztrálokat sújtotta. A 7. percben Vidukát terítette a földre Simunic a büntetőterületen belül, Poll nem fújt, a 76. percben Tomas kezezett másodszor a 16-oson belül, de míg az elsőért büntetőt ítélt, a második, sokkal látványosabbért csak szöglet járt. A horvátok akkor reklamálhattak, szerintünk jogosan, amikor Poll nem fújta le az ausztrálok egyenlítő gólját les miatt. (Poll védelmében jegyezzük meg, hogy partjelzői sem segítettek, a harmadik világban nem véletlenül terjednek a rendőr-postás-partjelző viccek.) Ami viszont ezután történt, arra nincs mentség: Josip Simunicnak a 90. percben felmutatta második sárga lapját, de nem állította ki. Csak három perccel később, a lefújáskor mutatta fel neki - a harmadik sárga lap után - a pirosat, reklamálásáért. (Nem hisszük, hogy Simunic a második sárga után elmaradt pirosat kérte számon.) Ez utóbbi műhibáról egy olvasónk ezt írta: "Poll hibája kábé az a szint, mintha a tévé nyilvánossága előtt a világ egyik vezető orvosa egy szívátültetésen egy tüdőt tenne az emberbe és nem venné észre." És ezt a fatális hibát nem a benini, a mali vagy a ruandai bíró, hanem a futball őshazájából érkező Graham Poll követte el."

Forrás: Index

#275 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 09:00

Pang a topic emberek! Ki nézte a tegnapi francia meccset? Nemtom honnan szedik ezt a sok lúzer bírót, de ideje lenne rendet tenni, mert iszonyatos dolgokat tudnak művelni...A meccs amúgy a 2. gólig jó volt, kiváncsian várom mit alkotnak a spanyolok ellen a franciák.

#276 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 17:51

Nem voltam hétvégén, de mivel előtte se szólt hozzá a vb-hez senki, ezért én se. Egyébként meg elegem van az összes köcsög bíróból (remélem Shifty megengedi a köcsög szó használatát). A nagy csapatoknak nyalnak, a kicsiket meg úgy szivatják, ahogy tudják. Az összes bírót az utcáról szedték össze és elmagyarázták nekik, hogy kik a "nagymenők" és kiknek nem szabad lapot osztani, a kis afrikai meg egyéb csapatoknak pedig nyugodtan osztogathatják a sárga vagy akár piros lapokat is.

#277 Felhasználó inaktív   Veektorr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 18:00

Brazil-Angol döntőő lesz! És a Brazilok nyernek !! HAjrááá Ronaldooooo!!!!

#278 Felhasználó inaktív   Taxi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 18:19

Hajrá spanyolok braKépKépzilok!!!!!

#279 Felhasználó inaktív   Taxi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 18:20

Viva ESPAÑA,Forza ßRaziliaKépKép

#280 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 19:01

Idézet

Nem voltam hétvégén, de mivel előtte se szólt hozzá a vb-hez senki, ezért én se. Egyébként meg elegem van az összes köcsög bíróból (remélem Shifty megengedi a köcsög szó használatát). A nagy csapatoknak nyalnak, a kicsiket meg úgy szivatják, ahogy tudják. Az összes bírót az utcáról szedték össze és elmagyarázták nekik, hogy kik a "nagymenők" és kiknek nem szabad lapot osztani, a kis afrikai meg egyéb csapatoknak pedig nyugodtan osztogathatják a sárga vagy akár piros lapokat is.

a vicc, hogy ezek mind nagy bírók, Poll is vezetett már ebket, vbket.

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.